81526
-
Bence937 #63176 kösz szépen nagyi2pac -
Szevasztok. nincs vmi kiegészítő amibe az angol másodosztály is megvan csinálva hasonló mint amibe a német megvan? -
Nagyi2pac #63174 Kitörlöd azt amit beraktál a dt07.img-be...(unnamed_2299) -
Nagyi2pac #63173 Estadio de Palenque -
Nagyi2pac #63172 Ezt nem értem! -
Bence937 #63171 hy all
pls valaki mondja el hogy kell kivenni az extrém esőt a játékból
ha vmi fájlt kell küldeni akkor azt hol lehet leszedni
köszi -
Nagyi2pac #63170 Párral több mint amit te küldtél..amit te küldtél az is alapból 40 mega!
Ahogy írtam 2 psd-t tartalmaz tehát az már 80 mega és 6,6 megányi plusz layert tartalmaz!
Gondoltam akkor már a te olimpico-s psd-be rakom mivel abba volt koszolódás meg csomó egyéb dolog és így könnyebb lesz majd neked állítgatnod, de úgy látszik hiba volt ha ekkora gond ez a pár mega..:) -
Laci82 #63169 Nem a Drágao (Fc Porto)? -
esetleg ha ezt a stadiont ki tudná nekem szedni DDS-ben hogy hogy néz ki a textúra megköszönném
mondjuk nem sokan képesek erre Nagy2Pac-on kivül itt gondolom :P -
Ez melyik stadion lehet?
Most játszottam ott a Stuttgart ellen és néztem hogy egész jó gyep lenne egy kis HDR-el csak mint a képen is látható teljesen elrontották a csíkozást
-
és ha olyan kell hogy egyiken csak fekete csikozás legyen másikon meg csak a fehér?
a többi meg átlátszó -
86 mega?
hány layer van ebben? -
Nagyi2pac #63164 Bár ahogy elnézem 7zip-el is hasonló méretbe tömöríti be. -
Nagyi2pac #63163 De csak nem 7zip-el...
Alapból 86,6 MB! -
Nagyi2pac #63162 Először rámész az egyik layer-re a kis Layers ablakban jobb gomb ---> Blending options/color overlay és ott kiválasztod a színt és ugyanezt megcsinálod a másik layer-el! -
53 mega????? nem tömörítetted be? -
köszi -
és hogy fordítod meg egyszerűen? -
Nagyi2pac #63158 Nem kell inverzbe rakni csak meg kell fordítani a színezést!:) -
Nagyi2pac #63157 Tessék a csíkozás:
http://www.multiupload.com/WOZB1M5RF0
2 verziót tartalmaz:
v1 --> A felezővonaltól bal és jobb oldalon lévő azonos színű csíkozást egyesítettem (2 layer)!
v2 --> A felezővonaltól bal és jobb oldalon lévő azonos színű csíkozást nem egyesítettem (4 layer)! -
Azt hittem Madrid drukker vagy
-
LOKÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
itt jól látszik amit mondok és az is hogy a 16-oson belül vékonyabb a csíkozás
-
ja és inverzbe kéne rakni mert általában jobbra fehér csík kezdődik
meg kéne rá mégegy layer amin fehér csíkok vannak csak
tehát a gyepre nem sötét csíkokat rakunk hanem világosokat a sötét csíkot a világosok kozötti eredeti adja -
hát fehér is
ez jó alap gyep
csak van amikor jobban néz ki, hogy a csíkok széle nem ilyen teljesen egyenes hanem olyasmi mint #63151-ben
mondjuk angol pályákon elég jó és egyenletes a csíkozás -
igen csak azon gondolkozom, hogy ugye eddig volt hogy ne zöld legyen hanem zöldesárga mert az realisztikusabb viszont ez esetben ha a sárgából kiveszünk és kompenzálásként elnyomjuk a kék felé akkor ezt kapjuk ami szerintem sokkal jobb
-
Nagyi2pac #63150 Miért piros? Mert a zöld jobb lenne?:P:P
Ez csak egy teszt, így különböztetem meg a csíkokat, ezt majd úgyis olyanra színezheted amilyenre akarod, gondolom feketére és utána meg majd lejebb veszed a láthatóságát!
Na kipróbáltam azzal amit mondtál hogy rakjam rá:
A csíkok színét ne nézd csak azt hogy milyen pontosan illeszkedik a vonalakhoz, illetve hogy egyenlő nagyságúak a csíkok! Szerintem nagyon jó, már csak normálisan meg kéne csinálni egy jó alap gyeppel és teljesen hibátlan lenne! -
ja a kapu felé :-) -
Erre csak egy Juventus védő képes a Margit ellen. :P -
Ez jó, respekt. :) -
ja és ezt szerintem kirakhatod az evo-web-re is legyenek már korrekt csíkok akkor mindenkinél -
nem ez pontosan így van igazából is
vagy amikor nincs akkor ugye szélesebben megy ki de az már másmilyen úgyis
a 16-oson belüli csíkok szélessége se feltétlen kell, hogy egyezzen au utánna jövőkével. -
okés
esetleg próbáld meg erre rárakni és úgy kipróbálni játékban
http://xxlimg.com/images/24509529335193723304.jpg
És miért piros?
az öt és felesnél én úgy szoktam, hogy a csík egybessen a vonallal mint ahogy a 16-osnál is van a képeden -
Nagyi2pac #63143 A felezővonaltól lévő első bal és jobb oldali csík kisebb mint a többi mert így jött ki teljesen szabályosra, de ezt a nagy különbséget egy picivel el lehetne "simítani" ha így nem tetszik! -
Nagyi2pac #63142 Csináltam egy 100%-ig pontos csíkozást, ha kell akkor elküldöm psd-ben, itt a kép róla:
-
Nagyi2pac #63141 Run PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one.exe
Minden le van írva!:)
Igen telepítős de asszem az egész kitserver-t lecseréli ugyhogy azért nem árt ha a cuccaidat átrakod addig máshova, nehogy elvesszenek!
A OF-ot mindenképp lecseréli arról is készíts egy másolatot mielőtt telepíted! -
láttatok már olyat, hogy a védő ötösön belül ollózással ment a csatár elöl?
azt hiszem ezt majd megcsinálom gif-ben is
-
Na itt jól látszik
ott ahol a labda van csík kicsit vékonyabb ha a kijelölést onnan kezdjuk és a középvonal előtt van a kijelölés baloldalt
akkor ha azt kivágjuk és újra rárakjuk aztán balra toljuk kettővel két legyet kapunk el egy csapásra
a körvonalnál is egységes lesz a rész és a csík is szélesedik pont amennyivel kell
tehát így sokkal egyszerűbb mint psd-vel szórakozni
-
Ha esetleg erre tudna valaki olyan kopáscsíkokat ami Nagyi2Pac intrójában van háttérként az jelentkezzen nálam P -
A másik
Nem tudom Afrikai-e, de Meazza-ba pont jó lesz