81526
-
Elkezdtem tölteni a gigimarullás chantpackot.Azt írja,hogy csak a Pesedit.com 0.7-es verziójával működik.Most pedig kijött a 0.8-as verzió,azzal esetleg működik-e? -
Nagyi2pac #63255 Akkor másolatokat csinálsz az eddigi cuccaidról, vagy átrakod őket egy másik mappába! -
de pont ezt nem akarom
nekem külön játékként kéne hogy lássam az eddigi dolgaim is -
Nagyi2pac #63253 De sztem a settings.exe az teljesen fölösleges és sztem a pes2010.exe-re sincs szükség! -
Nagyi2pac #63252 Egyszerű:
A PES2010_EDIT-et bemásolod a helyére, a kitserver-t a settings.exe-t meg a pes2010.exe-t a helyére, a pes10_title-t az img mappába (nem kitserver) és installálod a kitserver-t! -
de akkor ez az olasz patch így jó?
és külön settingse van?
meg akkor a rosterét hová kell másolni vagy az ugyanaz mint a rendes játéké? -
a teszt könyvtárba csinálom a dolgokat és ott létrehoztam a patcheknek egy könyvtárat ahová simán kicsomagoltam erre látom hogy exe meg minden gondoltam kipróbálom
a kijelzőt ezelőtt sose láttam most mentem egy friendly-t és ezt adta
-
Nagyi2pac #63249 Aha!
De én sima exe-vel használom! -
Nagyi2pac #63248 teszt\patch ??
Ezt a kijelzőt honnan szedted mert nem is ilyen van ebben a patch-ben!:) -
most ez a pesedit is így működik telepítve?
tehát külön exe és teljesen másik könyvtárban akár? -
mintha a kijelző se lenne teljesen jó
kicsomagoltam egy külön könyvtárba
és vannak ilyen filok és könyvtárak
File Opzioni\
kitserver\
settings.exe
pes2010.exe
pes10_title
a kitserverben pedig
docs\
example-root1\
pesedit\
most a pesedit könyvtárban vannak a cuccok
ez így most helyes hogy a
F:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\teszt\patch\pes2010.exe -vel inditom és kész?
-
Nagyi2pac #63245 Jó kis progi, de úgy komolyabban még nem csináltam vele semmit még csak próbálgattam! -
ebben az olasz patchban az én havas gyepem van?
-
általában igen
ha ilyen egyforma törmelék van akkor gyanús
kacsacsőr az biztos jó -
Nagyi2pac #63242 És akkor a többi lehetőségnél végig kijelölhető? -
amúgy hogy tetszik a HDR tone-s program? -
nagyjából de nemcsak ez a két lehetőség van csak ezeknél jó tudni mit kell tenni -
Nagyi2pac #63239 Ja akkor így van, mert most már sikerült tesztelnem a gyepet kifagyás nélkül!:) -
Nagyi2pac #63238 Szóval mindegyik dds vége vagy kacsacsőrrel vagy pontozással végződik, ha kacsacsőrrel végződik akkor ki lehet jelölni a végéig, ha viszont pontozással akkor a végén a pontozásos rész nem kell kijelölni, ugye?!
Mert nálam így volt a legújabb dds pontokkal végződött és azok is ki voltak jelölve nem is működött, az előző dds-nél meg kacsacsőrökkel végződött és ott ki volt jelölve teljesen a végéig és az meg működött! -
Na közben ez javítva így már perfect
sajnos a kép nem adja vissza milyen HD tv-n
-
persze
én mindig megnézem a végét
-
Nagyi2pac #63235 Ja a DDS vége az mindig változik? Én úgy szoktam csinálni hogy ctrl+A-val kijelölöm az egészet utána meg kettőt kattintok a 080-ra és akkor a 080-tól a végéig ki van jelölve. -
illetve az alsó is jó így mert nem jelöltem ki az utolsó négyet, de nemis szabad kijelölni. -
dehogynem lehet a végére mindig figyelni kell
a felső a jó
-
Nagyi2pac #63232 Mindig ugyanúgy csinálom, ezt nem lehet olyan könnyen elhibázni de egy idő után mindig kifagy tőle a játék! -
lehet, hogy mikor hexa editorral rakod be nem nézed meg a végét
az a jó ha kacsacsörös ha meg .....-os azt kerülni kell
Más tippem nincs nálam mindegyik jó
esetleg több hasonló nevü van -
Egy pillanatra azt hittem játék...néztem is hogy mit csinálnak. -
hm ez a játékban módosítva érdekes lett
-
Nagyi2pac #63228 Breki az mitől van hogy egy idő után elkezd kifagyni a gyepektől a játék? Mármint úgy hogy próbálkoztam gyepekkel, lementettem dds-be aztán beraktam a bin-be működött, utána kiléptem és még szerkesztettem egy picit a gyepen, megint elmentettem működött, de amikor harmadszorra szerkesztettem és beraktam a bin-be akkor már kifagyott a játék, pedig mindent ugyanúgy csináltam! -
TottiZsolt #63227
akinek AMD-je van, és játszik is online, az dobjon majd egy privit, hogy mikor jó neki! jó lenne már honfitárssal játszani.
-
-
ez lehet zöld és kék visszavételével jobb lenne
zöld-12
kék- 8 -
Nagyi2pac #63224 Jól néznek ki!
Feltöltenéd?:) -
és ilyen a HDR-es esőben
-
Ilyen lett a winter fine
-
a Konamiba kipróbálom ezeket úgyse tetszik már a saját winter night-om
> KONAMI STADIUM
-----------------------------------------------------------------------------------
----IN SUMMER----
136 ---> Day - fine
138 ---> Day and Afternoon - rainy
140 ---> Afternoon - fine
142 ---> Night - fine
144 ---> Night - rainy
----IN WINTER----
137 ---> Day - fine
139 ---> Day and Afternoon - rainy
141 ---> Afternoon - fine
143 ---> Night - fine
145 ---> Night - rainy
-
Nagyi2pac #63220 Fogalmam sincs, reménykedjünk!:) -
Ezzel szerinted füveket is be lehet majd rakni egyszerűbben?
http://www.moddingway.com/news/509.html -
előlről olvass már kész :P -
Nagyi2pac #63217 Akkor kijelölöd fekete csíkokat, jobb gomb és Layer via copy majd átszínezed őket!