81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Roland10
    Tényleg jó..játékba kiváncsi vagyok milyen:D
  • penge96
    azta ez nagyon jó!
  • Breki33
    készítettem egy mai időnek megfelelő saras textúrát

• penge96
    [email protected]
    vegyél fel msn re és elküldöm, de siess mer lassan mennem kell :S
  • Ronaldinho
    Penge barátom, patch 0.4-től vannak meg a dolgok,de nem találtam benne semmit,amire szükségem lenne...
    Akkor tudnál segíteni?
    Előre is köszönöm!
  • Breki33
    pedig jó lenne tök hangulatos így hangal együtt

két kérdés

van már ollyan banners bin ami majdnem az összes csapat zászlaját tartalmazza?

ez az onlie kitpack amiből van már 1.1-es is tartalmaz egy edit file-t is ezt mindenképpen kell használni hozzá?

és ha használom nem kever be a rosterben?
  • Ronaldinho
    köszi szépen!
    majd akkor még jelentkezem!
  • Breki33
    az idézett előtti két sor talán válasz erre

"Játékosoknak egyenként meg lehet határozni, hogy mennyire támogassák a támadásokat.

Player indexben találod minden egyes játékosnál!"

• penge96
    jah amugy utána instaláltad a kitservert?
  • Breki33
    szerintem próbáld úgy ki, hogy a config dolgokhoz egyáltalán nem nyúlsz se felbontás állítás se semmi és esetleg próbáld meg azzal az exe-vel amit pár napja felraktam és amiben alapból benne van a kitserver
  • penge96
    nincs mit ;)
    ha nem találod akkor max elküldöm msn -en
  • Ronaldinho
    köszi Penge!
    megpróbálkozom...
  • Nagyi2pac
  • Nagyi2pac
    Azt aki lát is nem csak néz...

Ki kérte hogy olvassad? Szálljál be te is és segíts, mindjárt nem lesz unalmas!
  • penge96
    egy korábbi verzióban volt egy edit file amit a pes mappájába kelelt bemásolni, azt töltsd le a korábbi verziókból
  • Nagyi2pac

Sztem meglehet, hogy hogyan azt ne kérdezd!:)

Ja jó kijelző, csak kicsit elvan csúszva rajta 1-2 cucc!

• daver88
    ugyanígy a settings.exe sem működik, ha felrakom a kitservert...:(
  • Roland10
    Nem kell elötte semmít csinálni..
  • daver88
    kérdésem az lenne, hogy ha valakinek van még olyan problémája, hogy a kitserver egyáltalán nem akar működni??? mert hiába próbáltam már ki szinte mindegyik verziót, indítás után azt írja, hogy az .exe működése leállt...

config-sample-t is átírtam pedig...de semmi, nem indul vele...

van esetleg javaslata valakinek, mit lehetne még megpróbálni???
  • Ronaldinho
    ha alapjátékra felteszem az elég?
    vagy előtte fenn kell lennie valaminek?
  • Roland10
    Nemtudom akkor sajnos..nekem teljesen működik..
  • báttyó02
    már akartam régebben is kérdezni,de mindig elfelejtettem...szóval ezt a felfutás dolgot mint a régebbi részekben is volt,ezt hol a tökömbe lehet állitani? mert dögöljek meg de nem találom ;|
  • Ronaldinho
    köszi szépen a választ srácok!
    feltettem a legújabb pes edit 0.8-as patchet!
    valamit kell frissítenem?
    vagy mit kell tennem a feltelepítés után?
    mert nekem még mindig a régi keretek vannak...
  • Roland10
    Pes-edit Patch 8.0
    Töltsd le,rakd fel és jó lesz minden!
  • penge96
    Grt.Szép gól! :D
  • Steve1988
    Egy 6-1es online győzelem 4. gólja :P

Gondoltam jelentkezek a 19:00-kor kezdődő tournamentre, 18:59kor még nem lehetett, 19:01kor meg már minden hely elkelt :D (150/150)
  • penge96
    Nálam is így volt ALAPBÓL. De fel tettem az első nagyobb PES-edit patchet és mindegyik keret a valóságot tükrözte!
  • Ronaldinho
    Szép jó estét mindenkinek!
    Egy olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy a keretek nálatok se a legfrissebbek?
    Gondolok itt pl. Barcába van még Gudjohnsen míg Chygrinskiy még nincs ott...
    De még tudnék jónéhány példát felsorolni!
    Nálatok ez,hogy van?
    Vagy valamit nem telepítettem fel jól?
    Előre is köszönöm a válaszotokat!
  • Terminátor14
    Az elejét meg tudom erősíteni sajnos, szal pl a kezdőcsapatot mindig be kell állítani újra. Onlineról nincs tapasztalatom.
  • Breki33
    Ez tényleg így van?

"Engem inkább az idegesít fel rohadtul, hogy nem lehet elmenteni a taktikát, még offline sem, egyszerűen nem jegyzi meg a dolgokat, nem tudom ezt hogy a fenébe cseszték el most. Vagyis, el lehet menteni, de a betöltésnél már nem kapod vissza a dolgokat, egyedül a formációt jegyzi meg, még a kezdőcsapatot is visszarakja az alapra! Így minden online meccs előtt lehet beállítani a dolgokat, ebből következik, hogy a játékosoknak nem lehet megadni már egyenként, hogy most mennyit fussanak fel, mert már baromira nincs idő rá... Arról nem is beszélve, h online alapból betölteni se lehet a formációkat, taktikát... WTF??????? PES 6-ban már tökéletesen működtek ezek a dolgok, ezt így nem tudom megérteni.."

• Roland10
    Így van...akinek nem teccik csináljon magának..nem hogy örülnének hogy legalább valaki foglalkozik rendesen a játékkal!
  • Breki33
    leaflet About this patch

1. The resolution of turf texture in PES2010 is just the half of which in PES2009, so it may be not so clear in game. I've tried to import turf texture in high resolution but the gameplay was not so smooth with my 8800GT, so I have to drop the scheme.

2. This patch contains 14 stadium turfs. But only in the daytime, because there will not be any carpets in the UEFA games.
    Why isn't some stadiums included in this patch: 1. No carpets in real life. 2. No enough space in turf textures.

3. There will NOT be any "dark in replay" or "dark in low quality". The texture quality is the same or even better than KONAMI's.

4. Effects of carpets will be perfect if you choose camera type as broadcasting 2. This camera type is much better in PES2010.

IN GAMES:

download:

or
  • Breki33
    akkor átugrod

nem kötelező idejárni és kiegészítőket gyártani, de akik kiegészítőket készítenek had beszéljék már az direkt erre létrehozott fórumon a dolgokat anélkül, hogy olyanok akik nem sokat tettek hozzá a fórumhoz beleszólnának

remélem világos ugye, hogy ez a fórum nem a ti szórakoztatásotokért van
    ha nem tetszik nyissatok saját fórumot és írjatok oda
  • klinsmann
    de tény hogy te szoktál a legtöbbet segíteni
  • klinsmann
    hát már én is kurvára unom a füveket már bocs
  • Breki33
    hát ilyen hangvétellel ne csodálkozz

igen én tényleg arról vagyok híres, hogyha valaki normális hangvételben kérdez akkor nem próbálok segíteni amennyiben tudok.

És ne te döntsd már el felesleges-e egy 60.000 hozzászólásos topic.
  • fook
    hát amikor segítséget próbáltam kérni akkor szartál bele... és sokan ezt ajánlották normális topik helyett.. úgyhogy :
    de ha egy törzsgárda van , akkor felesleges topik , ott van egyéb beszélgetős progi..
  • Breki33
    én speciel sehova se mentem, hogy ide jöjjön
    éppen ellenkezőleg elég jó törzsgárda jött itt össze és sokan nem szeretnénk ha felhigulna ilyenekkel

szval gondolkozz már mielőtt egy kiegészítős fórumban a kiegészítőkről való beszélgetést kritizálod
  • Breki33
    de pontosan ez egy kiegészítős fórum ami pont ezért nyílt

direkt benne is van a nevében

úgyhogy ne okoskodjál már itt
    szenvedésről meg beszélhetnénk, nem nagyon láttam, hogy hozzátettél vmit a fórumhoz kötözködésen kívül

és igen pont az ilyen embereket nem szeretnénk ha idejönnének mint te

• fook
    ja jó.. de akkor ha valaki nyit egy pes topikot akkor ti miért mentek egyből oda hogy hé ide gyertek .. ?!