81526
-
gólpatchet?
ha a gólsoundpatchre gondolsz írtam, hogy valószínűleg a német kommentárral működik -
hát nekem nem sikerült működésre bírnom ezt a gólpatchet... van akinél működik? ha igen, mi a titka?
-
Úgylátszik mégis lehet csavarni
-
pár mez ugyan olyan lett azt szórakoztam most már minden mez ugyan olyan nekem, tudna valaki linket adni honnan szedjek le mezeket hozzá, köszi. -
-
mivel gólsoundpatch így a góloknál azt hittem egyértelmű
a németeknél szokásos és elég hangulatos, már fifa 2004-ben is használtam ilyeneket -
kizárásos alapon játék közben... -
Hol található ha nem a menüben? -
Na kész az Olimpico
Akiknek a teszt verzió van meg is érdemes leszedniük az esti verzió jelentős újításon esett át a koszolódás sokkal szebb most és az egyik csíkon is javítottam -
mi hol? -
Hol? -
pontosan erről van szó :( -
A tor németül ugye azt jelenti hogy gól tehát gólsuundpatch nem menüben hallható ! -
Létrehoztam egy dt00_e.img-t beleraktam a kitserver img-be remove install de sajna nekem nem müködik maradtak a régi zenék. -
ga az a german, ha az nincs akkor valószínűleg e van vagyis angol , de nem biztos, hogy angolba jó, bár én beraktam -
Köszi
-
Gabe18 #63520 Akkor aki legkönnyebb fokozaton ML-be két hét alatt összevásárol egy világválogatottat,utána online szész...at mindenkit agyba főbe? -
Nagyi2pac #63519 Ajánlom figyelmedbe: PES_2010_Tutorials_1resz ! 
Érdemes elolvasni, mert lehet találsz 1-2 érdekes dolgot amiről eddig még nem tudtál!
Különben csak létre kell hozni egy dt00_x.img (x helyére kerül a játék nyelvének kezdőbetűje, e=english, g=german...) mappát majd belemásolod a cuccost, én még nem próbáltam de valószínűleg így jó lesz! -
nem biztos...
ugyanis már a tavalyi részben is be lehetett tölteni a ML csapatot és azzal játszani !
Annyi, hogy a master league csapat játékosai nem fejlődnek, hanem az aktuális adatbázisnak megfelelőek az értékeik hiába offline ML-ben 99-es valaki...
-
kicsit kompikáltXD csak lesz vmi jobb megoldás is, még elég friss:) -
Ezt hogy kell felrakni?
Nekem nincsen dt00_g.img az img-n belül.
Válasz elöre is kösz. -
Rudee #63515 Ez a letöltési oldala, de kell telepíteni egy NamiRobot nevű programot. Biztos azzal lehet leszedni. -
Ebből ha még lenne, belinkelhetnéd ide mindig
-
Nagyi2pac #63513 Kit Server 2010 Two New Modules
Experimental module: speeder.dll
- allows to alter the game speed: make faster or slower - as you want.
(There are other tools for changing game speed, so if they work for you, then great. But if not, then you might want to try the speeder.dll)
There is a README.txt included in the zip, which explains how to add the DLL to kitserver, and how to set the game speed.
speeder.dll 9.0.6
http://downloads.moddingway.com/file/844.html
time.dll 9.5.0.1
http://downloads.moddingway.com/file/821.html -
xD -
Nice.
Biztos nem volt pénze megvenni a Kaka-C.Ronaldo patchet. :D -
Ez az Bendtner :) ilyet még :D -
Nagyi2pac #63509 PES 2010 Tattoo : ) Update !!!! New Tattoo Player,
Tim Cahill
http://www.mediafire.com/file/k0mhz4mydew/cahill_298.bin
Guti
http://www.mediafire.com/file/znjcetwwytn/guti_face_565.bin
Nicklas Bendtner
http://www.mediafire.com/file/dgzkzli1gnk/nicklas bendtner_1449.bin
Zlatan Ibrahimovic
http://www.mediafire.com/file/azyewzzmjyj/ibra_1093.bin -
ez szánalmas.... -
Gabe18 #63507 Örömmel jelentem hogy eddig tartott a Pes2010 online "tisztaság".
Az imént játszottam egy páros ellen akik a nagyszerű Liverpool-t választották csapatnak.Az emberfogás beállításánal érdekes meglepetés fogadott,kit is kéne fogni?Henry-t?
Bizony bizony,Henry a gólpasszosoknál is feltűnik.
És íme az egész csodacsapat:
És ez miért lenne probléma?
-
ha vki rájön hogy kell letölteni az írja le pls
-
Egyébként lenn egy kérdésem.
Mikor megjelent a PES (előrendeltem) elkezdtem egy Master Leaguet és nem vártam semmilyen patchre.
Nah ugye jött a szokásos mez meg minden féle licenszelős patch, és ezek ugye a Ml-ben is meglátszanak, nah de most kijött a pes edit 8 as patch itt is minden működik csakhogy az új csapatok a Master Leaguben elég érdekesek, mivel sok játékos neve helyett csak egy # van...tudom hogy érdemes újat kezdeni csak kiváncsi vagyok hogy ha pl Coulibaly normálisan benne van a Loki ba akkor Rudolf miért csak egy #...(persze ez csak azért van mert még patch előtti a Ml de akkoris...) -
Hát amiket tartalmaz ez a patch az már nagy része javítva lett a PES-edit patchekkel.... -
jee
-
Nagyi2pac #63502 WE2010 patch has already released today.
The new kit JFA had shown us just today's afternoon included this patch.
Other example Ortega in Liverplate got own face there looks like add faces&hairs for some players missing the list.
And in CL mode there 4 teams added Lyon,Olympiacos,Atletico Madrid,Fiorentina.
Database updated,maybe bad thing for PC mod.
-
Simán.Az okok amiért nem tudsz:
Nincs elég pénzed.
Alacsony a csapatod presztizse.
Elérted a csapat létszám korlátozási határát (32 játékos).
Vagy simán a játékos meghatározó ember a saját csapatában és nem engedik el vagy a játékos boldog a csapatánál és nem akar elmenni....:)
Remélem tudtam segiteni! -
Nagyi2pac #63500 PES 2010 update out thursday?
A massive thanks to Diampa from the boards for this huge news!
The header shows the latest notification posted on the Japanese Winning Eleven 2010 site, stating that a new update is hitting for the game on Monday 9th November. This leads us to think that the same update planned for the European versions will be hitting Thursday 12th November.
Being the weekend Konami aren’t available for comment, but we should know soon enough if this is true. The positive news is that the update will include much more than the expected roster update.
More on this Monday. -
Egyszer valaki leírta részletesen.Amúgy nem nagy ördöngősség. -
ez jó kérdés
én is próbáltam,de mindig negotiation broken down -
icemankimi #63497 master ligaban hogyan lehet igazolni????