81526
-
Nagyi2pac #63576 Megpróbáltam de a szar GGS elb*ssza a képet miután berakom a bin-be így elég ronda lett..
Ha kell akkor itt van, ha nem akkor nem: http://www.multiupload.com/GR5X14XE1O -
Simán csinálni kell egy dt00_s.img-t és bele a kitserver img-be és kész is ha jol olvasom? -
igen pontosan -
Erre gondoltál ami nagyon jó? -
Ritkán járok itt,mert sok a meló és a gyerek is sok időt elvesz(szerencsére),de benned soha nem csalódtam még, amit kértem azt szállítottad.
Ja és Nagyi2pac-nak is köszönjük a munkályát
-
köszi igen és van 16:9-es is
nem tudnál csak a tv logó helyére egy sport1-est berakni?
most már nincs kedvem szerkeszgetni
az okoskodók meg úgyse csinálják + -
na nem frissítettem -
http://www.multiupload.com/2CPYUW10C0 -
majd írj róla vmit pls, ha működik rendesen... -
Nagyi2pac #63567 Már van 0.8.2-es verzióhoz is:
http://www.multiupload.com/2CPYUW10C0 -
Nagyi2pac #63566 Asszem ez lesz az:
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/espn-star-sports-scorebord-by-jjborn.html -
Nagyi2pac #63565
-
Nagyi2pac #63564 Megaclick? Az meg mi?
Most egyesével nem fogom feltöltögetni de szóltam a készítőnek az érdekedben, ha megfogadja a kérésem és feltölti máshova is akkor majd kirakom az új linkeket! -
Letöltöttem a gigimarullás chantpackot,de van egy problémám.Ha bemásolom a chantpack PES2010_EDIT fájlját a save mappába,akkor a csapatmezek meg a csapatnevek összekeverednek.Ha viszont a Pesedit.com 0.8.2-es PES2010_EDIT
fájlt másolom be a save mappába,akkor meg a szurkolói hangoknál van vmi gebasz,mert nem azok a hangok szólnak a csapatoknál,amelyek kellenének.És ugye ez a gigimarullás chantpack csak a PEsedit.com 0.7-es verziójával működik.Nem lehetne megoldani,hogy a 0.8.2-es verzióval is működjön? -
amúgy nagyon jó ez a srcoreboard nem tudod vagy nem tudjátok, hogy honnan lehet letölteni? -
jók vagyunk együtt na :-)
több ilyen videó is van fent
úgy látszik van akit mégis érdekel a fű :P
-
Gerrard belsőzés 20-22-ről:
-
nekem sehogy se engedi letölteni. megaclik jön be -
Nagyi2pac #63558 
És még az én hó effektem is szerepet kapott, így együtt a kettő tényleg nagyon jól néz ki!:P -
There are 5 only languages in the game, here are the extra languages:
French: Download dt05_f.rar (Mirrors (11): HotFile, RapidShare, MegaUpload, NetLoadIn, zShare, FileFactory, EasyShare, SendSpace, DepositFiles, Badongo, and 2Shared)
German: Download dt05_g.rar (Mirrors (11): HotFile, RapidShare, MegaUpload, NetLoadIn, zShare, FileFactory, EasyShare, SendSpace, DepositFiles, Badongo, and 2Shared)
Italian: Download dt05_i.rar (Mirrors (11): HotFile, RapidShare, MegaUpload, NetLoadIn, zShare, FileFactory, EasyShare, SendSpace, DepositFiles, Badongo, and 2Shared)
Portuguese: Download dt05_q.rar (Mirrors (11): HotFile, RapidShare, MegaUpload, NetLoadIn, zShare, FileFactory, EasyShare, SendSpace, DepositFiles, Badongo, and 2Shared)
Spanish: Download dt05_s.rar (Mirrors (11): HotFile, RapidShare, MegaUpload, NetLoadIn, zShare, FileFactory, EasyShare, SendSpace, DepositFiles, Badongo, and 2Shared)
ENGLISH COMMENTARY FILE:
PART 1:
PART 2:
PART 3:
FRENCH COMMENTARY FILE:
PART 1:
PART 2:
GERMAN COMMENTARY FILE:(thanks to ''K to the ick'')
PART 1:
PART 2:
ITALIAN COMMENTARY FILE: (thanks to ''n0n4m3x'')
Or Mirror:
PORTUGUESE COMMENTARY FILE: (thanks to ''K to the ick'')
SPANISH COMMENTARY FILE
or
[/CENTER]
-
Hello
Ezeket már mind kilinkeltem korábban, de a ma amit kiraktam ide Mexikói veri az összes többit ahogy Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólllllllllll-t mondja frenetikus -
lol most olvasom egyik legnagyobb fifás fórumon ezt :-)
Request for Turf Makers, SNOW TURF!
I just watched this video of PES 10 with snow turf, i think this needs to be made as quickly as possible for FIFA, it would also help disguise some of EA's bugs in the game =]
-
Sziasztok!
A német,spanyol,olasz kommentátorokat honnan lehetne letölteni?
Valaki aki tudja feldobná a linket.
Elöre is Köszi
-
Nagyi2pac #63553 Jaa, bocs ez valahogy elkerülte a figyelmem.. -
#63547 -
Nagyi2pac #63551 De ezt hogy sikerült összehozni, vagy ez csak véletlen volt?:) -
igen énis azt néztem -
Nagyi2pac #63549 Jók a linkek, csak miután rákattintasz és bejött az oldal utána még egyszer fönt a link mögé kell kattintani és enter-t nyomni hogy tölthető legyen! -
nem csak azt néztem, hogy tökre pörög oldalra a labda lehet gif-en nem annyira látszik -
nemtom a gép csinálta -
dehogynem jó -
xD -
nem jó a link:S
feltudnád tenni máshova?? -
köszi, tudom :-) -
amúgy az tényleg igaz, hogy a napszakok eltérőek
először ugye a nappalit csináltam meg aztán az estit
és a Milan-Real mecs kapcsán meg a Rainy-t olyanra mint élőben a meccsen. -
nem, ilyennek, csak nem jó a bump amit használsz
én meg elfelejtettem belerakni a saját mubp-ot azzal így néz ki
-
grat, szép lett.. -
Nagyi2pac #63539 Elfújta a szél vagy mi?
-
Nagyi2pac #63538 

Jó lett de a Day-summer-fine-nak tényleg ilyennek kéne lennie?
Ha igen akkor elég nagy eltérések vannak a különböző napszakban használt gyep-ek között, az afternoon-os az nagyon fasza lett, azon egy élmény játszani! -
EZT HOGY????