81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Nagyi2pac
    Szerintem mindegyik amelyik nem BL-es!:)
    Ha egy kijelző ugy néz ki mint az alap BL-es kijelző csak egy kis változtatás van rajta, illetve csapatnevekkel van akkor az már sántít hogy csak BL-hez van!

Válogass:
    http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/PES%202010%20Scoreboards?max-results=8
  • Breki33
    na felraktam a psd-m hátha érdekel

http://www.multiupload.com/BJ6SV6CF9H
  • Breki33
    ja azt észrevettem, hogy én kritizálok vagy tanácsokat adok
    aztán van mikor nemis reagálnak, kivéve Andry-t az a srác elég profi ebben legalábbis néha csak néztem miket csinál pl saját árnyékot újrarajzolt a stadionhoz.
  • Nagyi2pac
    Részben igen, ezek a minták koszolódásnak tökéletesek szerintem, csak ugye meg kel úgy csinálni hogy ne látszódjon hogy az valójában milyen minta is!:)
  • Breki33
    Kapuskérdésben megint egy új dolgot láttam amit eddig még nem tapasztaltam

Próbálkozom ezzel az erős lövéssel helyezetten lesz is belőle pár gif, és most rálőttem lefelé csapódott a kapus hátrálva lehúzta , de közben észrevette úgymond hogy labdával együtt beesne a kapube ezért elengedte a labdát beis esett a gólvonal mögé , de visszalépett és megfogta.

Majd csinálok gif-et is belőle de majd holnap, tök jó ezis szerintem nálam a kapusok továbbra is szuperek

Addig egy kép mikor elengedi

• Shevchenko
    BL-ben tökéletes de barátságos meccsnél semmi,melyik jó barátságos meccsnél is?
  • Nagyi2pac
    Ha még nem vetted volna észre külföldön az összes gyepet megdicsérik, mindegy nekik hogy az kék vagy zöld!:P
    Nem tudom ez valami hagyomány lehet...
    Aki gyepekkel foglalkozik azoknak kijár a tisztelet mert nincs sok gyepkészítő, bár idén azért vagy egypár!
  • Breki33
    és ezt használtad a gyepnél amit mutattál?
  • Breki33
    de akkor miért dicséri mindenki?
  • Nagyi2pac
    Nem azt írtad hogy átírtad dt05_e.img-re?
    Át kell írni a dt05_q.img-t dt05_e.img-re!

Különben ez sima kijelzőként nem használható csak BL-ben!
  • Breki33
    próbáld ki úgy hogy mindent ami benne van szedd ki és csak amit letöltöttél legyen benne, persze mentsd el az eddigit
  • Shevchenko
    dt05_q.img az mi?Azt nem kell átírni?
  • Nagyi2pac
    Hát lehetne jobb is...
  • Shevchenko
    Champions League ScoreBoard RTP1 16:9 by Alkaline ezt akarom berakni,de fehér.
  • Shevchenko
    Van benne egy dt05_q.img meg egy dt06.img.
  • Nagyi2pac
    Én is találtam ma egy oldalt, ezek még jók lehetnek gyep koszolódáshoz is:

http://www.cgtextures.com/
  • Breki33
    akkor benne hagytál vmit

amit pl tegnasp beszéltünk hogy sport1 logóval milyen nálam simán jó bemásolva

arról van szó ami a youtube-s videóban is van
  • Shevchenko
    Átírtam dt05_e.img-re mert angolul van de fehér.
  • Breki33
    A #63623 neked tetszik?

Lehet én vagyok elfogult de sztem eléggé elrontotta nem szépek a csíkok és ez a szinátmenetes szivárványhatás......
  • Breki33
    hát igazából először azt mondom hagyom az eredeti csíkokat a fine day-ban mert elég bonyolult ez az árnyék

csak a körkörössel kevésbé feltűnővé teszem aztán eszembe jutott hogy van egy vékony vonalas csíkozásom a Nou CAmp-ba amihez hasonlót használnak a fifában tehát körkörös alá vékony csíkokat

De az nem annyira tetszett és beraktam rendes csíkokat rá az árnyékra először majd a kivágottat felülre ha túl világos lett.

Aztán tök jó textúrákat kaptam a golfos programból abból kettővel veriáltam

• Nagyi2pac
    Igazából sztem nincs olyan kijelző ami nem kompatibilis vele!:P

A dt05_x.img mappát átírtad?

x = a játék nyelve e=english (angol), g=german (német)...

pl. dt05_e.img, dt05_g.img
  • Shevchenko
    Nemtalálom.Vagy 10 oldalt olvastam vissa.Nos merre?
  • Nagyi2pac
    Ja jól néznek ki!

A Luz árnyékát hogy sikerült így kiszedni? Így első ránézésre nagyon jók az árnyékok is!
  • Breki33
    de van

és ezt minden nap megkérdi valaki, hogy miért fehér

pont tegnap vagy tegnapelőtt írtam le
  • Shevchenko
    PESEdit.com 2010 Patch 0.8 patch-het nincs valami kompatibilis Scoreboards ami nem fehér maszlag lesz?
  • Breki33
    afternoon vagy esős

a koszolódás jó

néz be az evowebes fórumra töltök fel pár változatott hogy miket lehet kihozni a #63626-ból
  • Nagyi2pac
    Még lehet rajta dolgozni, de nem rossz!

Ez day vagy afternoon-os kép?

Közben én is próbálkoztam gyepekkel de még mindig túl sötétnek adja be:

Aztán most ott tartok hogy ismét az alap gyep csíkozást adja be de fogalmam sincs hogy miért...

Így néz ki a legújabb verzióm, de ezt már nem tudtam tesztelni:
  • Breki33
    ez durva
  • Bulykin
  • Nagyi2pac
    OFF:

Meghalt a német válogatott kapusa

Életének harmincharmadik évében elhunyt Robert Enke, a német labdarúgó-válogatott és az élvonalbeli Hannover 96 kapusa. A közelmúltban a német válogatott első számú kapusának számított. Az első rendőrségi vizsgálatok eredményei öngyilkosságra utalnak.

Megrendítő tragédiáról adott hírt a kicker német sportlap: a Hannover 96 egyesületének elnöke, Martin Kind közölte, hogy elhunyt Robert Enke, a Bundesliga-klub és a német válogatott kapusa.

Az elnök éppen a repülőtéren tartózkodott, amikor értesült a tragikus hírről, amelynek részleteiről nem tudott beszámolni, azt azonban elmondta, biztos benne, hogy annak semmi köze a futballhoz.

"Ingatag volt az utóbbi időben" - mondta róla Martin Kind, utalva arra is, 2006-ban feleségévével, Theresával elveszítették két éves gyermeküket, veleszületett szívrendellenesség okozta halálát.

A legfrissebb - a hannoveri rendőrségtől származó információk szerint - egy vasúti felüljárónál történt a tragédia, minden jel arra mutat, hogy öngyilkos lett a futballista.

A 2008-as Európa-bajnokságot követően, Jens Lehmann visszavonulása után Enke számított a német nemzeti csapat első számú kapusának, nyolc találkozón állhatott a Nationalelf kapujában. Szeptemberben rejtélyes vírusfertőzést kapott el, csak a közelmúltban tért vissza klubcsapatába. Négy meccset hagyott ki a válogatottban, Joachim Löw szövetségi kapitány a szerdai, Chile elleni és az Elefántcsontpart elleni, szombati mérkőzésre még nem hívta be betegsége után a keretbe, de jelezte neki, komolyan számol vele a jövőben is.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/hannover/2009/11/10/hannover-praesident/nationaltorwart-robert-enke-ist-tot.html

R.I.P Robert Enke
  • Breki33
    Én ilyesmit csináltam csak kicsit túl steril

• Steve1988
    pes2010/kitserver/setup.exe --->install
  • Breki33
    Az 54-es Honvédot is javasolni kellett volna
  • Breki33
    Én nem értek egyes embereket valakik szerint ez super

Estadio da Luz Full new turf

• daver88
    El Grande Patch csapatlista:

http://moddingway.com/news/611.html

Lesz egypár magyar csapat is benne...:)
  • Danyi
    Hali!
    Feltettem ezt a PES-edites patchet, de a címerek nem változtak meg (a Debrecené sem...Csak a nevek) A mezeket még nem volt időm csekkolni... Mit tegyek? :(
  • eZo
    aki kitserverrel szeretne online játszani az ne tegye !
    2x is a pes2010.exe hibát észlelt és leállt ( 6ból 2x)
    előtte kitserver nélkül 25-30 meccs gond nélkül, hibamentesen futott

a legújabb kitserver egy mezcsomag egy logó pack és semmi más nem volt benne !

most megint lapos a lasztim... hogy örülök neki !
  • Nagyi2pac
    Az egyik legjobb arckészítő, Anat-Z munkája

http://webfile.ru/4072244
  • Breki33
  • Breki33
    ez jó lesz