81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Nagyi2pac
    Ezt feltudnád tölteni psd-ben? Kéne a fűnyírási minta, remélem külön layer-ben van!:)
  • Nagyi2pac
    http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/espn-star-sports-scorebord-by-jjborn.html
  • horpeti
    Jah, emlékszem, hogy PES6ban is volt ilyen LOD mixer, és akkor tök jó részletes volt a srác gameplayben is. Most hiányolom is, hogy minden highon, de a játékosok arca nem elég részletes. :)) De akkor ez javítja.
  • horpeti
    Ja, oda van írva. Hm, ezt még nem próbáltam, de ha már van benne ilyen minőségtunning, akkor ki kell próbálni. :)
    Meg akkor leszedem a gyepeid is.. ugye onlineban is jók lesznek? Onlineban melyik stadion is játszik? Annó PES6nál asszem volt egy külön online stadion, de lehet rosszul emlékszem.
  • horpeti
    Ez az új kitserver? Hanyas? :)

Amúgy nekem is csutkán van, a videókarinál, simán viszi a PESt. Nem kell olyan nagy kraft neki. :)
  • Breki33
    Ezsesemmi minden csutkán van neki

Re: PC spec - LOD - resolution - camera

--------------------------------------------------------------------------------

PC specs
    CPU: AMD Phenom II X3 720 [email protected]
    GPU: ATI HD 4890 @960/2100
    RAM: 4gb DDR2 1066mhz
    Monitor: BenQ E2200HD 22"
  • Breki33
    hát én a HD TV-n úgy érzem, hogy látok ilyet
  • Markov
    Kellene? xD nem.
  • Breki33
    dt07, de szerintem ez a readme-ben is le van írva legalábbis én mindig beírom most már
  • Breki33
    kereső alapján

"to the guy who is having a problem ""cant start, because d3dx9_37.dll missing....
    "

It's a directx problem, download it from the net (google)"
  • Shevchenko
    Kitserver img-n belül hova rakjam a gyepeket pl: anfield_156?
  • balintka
    Sziasztok! Láttam korábban, hogy valakinek olyan problémája volt, hogy indításnál ezt írja a játék: Az alkalmazást nem sikerült elindítani mert a d3dx9_37.dll nem található. Erre mi a megoldás, mert igaz miután leokézom elindul a játék, de minimális szemzavaró szaggatás van. Csak a Pesedit 0.8-at raktam fel hozzá. Keresőbe kerestem nem találtam választ, ahhoz meg eléggé pörög a topic,hogy visszaolvasással megtaláljam. Válaszokat előre is köszönöm. Ja és directx-t felraktam, amit a játékhoz adtak, kellett nekem újratelepíteni.
  • Breki33
    van amelyiket igen van amelyiket nem, itt csak össze van szedve

• Shevchenko
    Az össtes stadionra gondoltam,mert ha jók kicserélem.
    Szerinted érdemes?
  • Breki33
    Melyik ez?

Mivel alap stadionok mindegyiknek annak kell lennie
  • Shevchenko
    Ez kompatipilis a PesEdit patch-el?
  • Breki33
    és gyors futásnál nem látsz utánhúzást?
  • horpeti
    32" LG LH7000
  • Markov
    hát őő.. hogy is lehet ezt véleményezni a monitoral nincs semmi baj :D
    1680x1050 ben nyomok mindent. A menu gombokal 2 kattintással belehet lőni neki a "Game" vagy "net" profilt a fényerőt változtatja stb..
    A játékba is tökéletesen megfelel ,mert miért is ne felelne :)
  • Breki33
    És vélemény?

Mármint a játék szempontjából
  • Markov
    Én Sam.2232BW használok kb. ugyan ez... :)
  • Breki33
    tulajdonképp milyen tv-d van?
  • Breki33
    Kedves Felhasználónk!

Ezúton szeretnénk figyelmedbe ajánlani legújabb szolgáltatásunkat, mely jelentős mértékben megkönnyíti a képek, fényképek megosztását másokkal, fórumokra történő beillesztését, stb. Ingyenes képmegosztó képfeltöltő szolgáltatásunkat ötvöztük egy galéria rendszerrel is, így az egyszerű képfeltöltés mellé ha szükséges, saját galériát is készíthetsz képeidből. A képeket természetesen jelszóval is védheted, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá!

Új szolgáltatásunkat megtalálod a http://www.kephely.com oldalon!

Kérjük, amennyiben bármi építő jellegű észrevételed van ezzel kapcsolatban azt írd meg nekünk!
  • horpeti
    Hát, persze, nem rossz, de azért az a pixperan utánhúzás true motion nélkül brutálisan gyenge. Neked meg ugye tök jó truemotion nélkül is. Bár lehet neked alapból olyankor bennevan, még ha nem is írja. :D
    Szerintem 42-47es panel jobb lett volna ebből a szempontból.

Annak ellenére mondom ezt, hogy amúgy nincs nagy bajom vele. :D

Na de holnap majd Te is megmondod a tutit.
  • Breki33
    valakik innen árulkodnak P

vagy miért kezdtek el Arielék is mesterezni

"Since the release of PES 2010 many turfs updates have been released. Master FrenkieSp as well as other great editors worked hard to bring us amazing turfs for PES 2010 Stadiums. Click on Read More to check out the list and get the links."

# Estadio Da Luz New Turf by : Slayer67
    # Olimpico Stadium turf Update by Frenkie. by : FrenkieSP
    # PES 2010 Cam Carpet Ads full pack by : foreveryp
    # Konami Stadium turf UPDATE by : FrenkieSP
    # Stadio Olimpico Full Turfs and Intro by : MSK
    # Training Stadium By Frenkie by : FrenkieSP
    # Old Trafford Turf Update by : Slayer67
    # Anfield Turf Update by : Slayer67
    # Konami Stadium turf by : FrenkieSP
    # Snow turf with Konami and Old Trafford Winter by : FrenkieSP
    # Full Turfs for Wembley by : Slayer67
    # Full Turfs for Camp Nou by : MSK
    # Bristol Mary Stadium Turf by : Slayer67
    # Full Turfs Old Trafford and Stadium Intro by : MSK
    # Bernabeu Turf Set by : Andry1980
    # San Siro Full Turf by : MSK
    # Giuseppe Meazza Full Turf by : MSK
    # Anfield Turf Pack (6 different fine day turf ) by : FrenkieSP
    # Anfield Turf English Style by : L4VEZZ1
    # PES 2010 Ville Marie Turf Update - Juventus by : Gill

http://www.moddingway.com/news/617.html#
  • Breki33
    tn panelest nem szeretnék illetve szeretnék jobb panelest ha van jó árban max 22-ig

A HD tv-vel csak az a gond hogy jobbra van tőlem 90 fokban a másik asztalon az iróasztalon else férne max a falra vagy a menyezetre rakva

de lehet inkább megjavítatom a crt-t és akkor marad az
  • Terminátor14
    Azért örülök, hogy kezdesz megbarátkozni a tv-vel :) Mondtam én, hogy jó lesz ez.

Amúgy ezt a tru motion dolgot többen is mondták, hogy az sem jó, ha magasra van téve, szóval valszeg a közepes lenne a megoldás.

Egyébként ha neked így tetszik, akkor feleslegs a 42-ről "álmodozni" :D Szal érted, szép és jó, mi kell még? :DD

A leírtak alapján jó kis tv az is, úgyhogy jó válaszáts volt ;)

Jahh, holnap akkor megyek, időpontot még egyeztetünk.
  • horpeti
    Az AVATAR trailerét néztük meg haverokkal múltkor, azt mondták "beteg" ez a monitor. :D

mondjuk fullon volt minden, simán animációs filmnek nézett ki. Mondjuk a film 95%a az. :D
  • horpeti
    Kipróbálnék egy 42-est a lakásban, de szerintem túl nagy lenne. Viszont a mostanit jól megszoktam, szem se fáj, nem vaksizom kisebb felbontáson (gyakorlatilag így már lóbetűk:D)

Amúgy baj nincs a mérettel, tényleg a 32-es illik oda, csak szerintem komolyabb lett volna a 42, jobb válaszidő... De ezt már sosem tudom meg. :)
    Ha holnap Te jössz el, ami jó lenne, akkor Te szakértőbb szemmel tudsz véleményt mondani róla. Kiváncsi vagyok, hogy csak én vagyok annyira kritikus.

Barátnőm mondjuk múltkor azt mondta filmnézés közben, hogy olyan mintha montázs lenne az egész... Pedig egy nyomorék AVIt néztünk.. Akkor kikapcsoltam minden dinamikus szín, kontrasztot, és úgy lekopott eléggé. Viszont a 100hz még mindig néha engem is megijeszt, mert némely mozdulatnál túl folyamatossá teszi. Mondjuk élvezem, de az is műbb. De ha meg kiveszem, akkor ilyen darabos... Középen még nem próbáltam, legközelebb majd úgy nézem a filmet. De inkább nézem összefolyva folyamatosan, mint darabosan. :)

Nah, off vége
  • Terminátor14
    Neki most ati 1950-e van, meg E2180-as (vagy hasonló, lényeg, hogy 2000-es :D) procija, mint neked volt.

Elég nagy előrelépés lenne, amit írtam, és nem is a legdrágább dolgokból ugye :)
  • horpeti
    Ha ilyen 5770, meg E8400, akkor azért az elég jó kategória.. Legalábbis asszem. :P
  • Terminátor14
    Monitort nem írtam :) Hát igazából nem tudom, hogy mennyire van rá szükséged. Én a tv-vel nagyon jól elvagyok, monitort kb havi 1-2-szer használok, akkor is csak azért, mert tv-zés közben akarok netezni.

De ha kell, akkor neked kéne eldönteni, hogy milyen méretet és mekkora felbontást szeretnél. Nagyon melléfogni nem tudsz amúgy, azt kéne még kiderítened, hogy mennyire vagy érzékeny az utánhúzásra. (ugye Peti? :PP)
    Ha kevésbé, akkor egy "sima" tn-paneles monitor megfelel neked, ami jó, mert elég olcsók nagyobb méretben is. HA viszont érzékeny vagy rá, akkor komolyabb panellal rendelkező monitort kéne venned, ami már egy-két fokkal drágább. Szal pl tn-ből 22-24-est lehet találni 40-50k körül, míg komolyabb panelból 60-80k inkább, de mehet fölé is bőven.
  • Terminátor14
    Neki annál jobb van :PP

Breki: Hát pl E8000-es szériából procit. Én nem vennék négymagost, inkább csak dual-core-t. Szal pl E8400. De ha mindenképp quadot akarsz, akkor ezekből is van négymagos. Áruk ilyen 30-40 között/körül van. Ennyi volt a q6600 végső ára is, mikor még lehetett kapni :)

Vga-ból pedig a 4870-ből tudok kiiindulni. Ha viszonylag nagy felbontásban szeretnél játszani (Hd-tv...), akkor 1gb-nyi memó kell a karira, (a 4870 1gb 35k körül van, ha lehet még találni) tehát mondjuk egy 5770-es megfelelne neked. Ez is ilyen 40k körül van. Annyiból jobb ez, mint a 4870, hogy kicsivel gyorsabb a régi játékokban, az újakban és a jövőbeliekben pedig még gyorsabb lesz :) Plussz dx11-es, a 4870 pedig "csak" 10.1.
  • horpeti
    jah, látszik rajta, hogy szeret korcsolyázni. :D
  • Breki33
    okés akkor mit ajánlanál hasonló árért úgy hogy alaplapot ne kelljen cserélnem, csak procit és esetleg videokártyát meg monitort ha esetleg nem tudom javítatni
  • horpeti
    Van eladó Galaxy 8600 GE VGA-m, ha érdekel. :)
    PCI-e.
  • Breki33
    Engem igazából ez a csúszkálás jobban zavar már másodszor tűnt fel és elág unreálís hogy a támaszkodó lábbal egyszercsak simán csúszik majd egy métert.

Ezt már kettőszőr észrevettem és nem értem igazán mi akar ez lenni benne
  • horpeti
    Mondjuk ha lepattant volna a reklámtábláról, akkor simán élethű, és még azt mondom cool. De csak az eleső mozdulatot programozták le,ill. hogy pályán kívül is folytatódik a mozgás (ez jó, jobb, mintha visszapattanna az alapvonalról. :D
  • Terminátor14
    Csak ezeket már nem is árulják :P A procit tutira nem. A vga-ból még lehet néhány darab, de abból meg jobbat veszel hasonló áron. Bár most ismétlem magam :P
  • Breki33
    nem a legújabb legdrágábbak akarom megvenni csak kicsit jobbat megfizethető áron

a drágább árából inkább elmegyek nyaralni újra

Ilyen moncsit használ valaki a játékhoz?

http://lokalhoszt.hu/index.php?lokal=cikk&cikkid=71