81526
-
figyeljetek már, mitől van az, hogy peshungaryról már bejelentkezve is próbálom letölteni Nagyi2pac által felrakott kitservert (de bármi mást). Feljön, hogy server 2 - 3.. bármelyikre kattintok felhoz egy másik oldalt, ami a http://peshungary.hu/ főoldal.
Ezt nem vágom. IE 8 van.. -
Nincs nagy késés, főleg nem offlinban. Onlineban van, ha rossz a kapcsolat. -
Persze magyarokkal más de amikor a csatáromon 3védő van és simán a lapos labda eljutt hozzá amit a félpáyáról passzolok fel neki akkor azért az fura :D Gép viszont továbbra is kiakaszt a játékával de majd megszokom 09ben is gyorsan kiismerhető volt.
Bíró viszont tényleg nem fúj be semmit de a gépnek sem :P :D
Ami elsősorban érdekelt volna az a késés a bill. reagálásra.
Még egy olyan kérdésem lett volna ,hogy a sorfalba beállt emberek számát mivel lehet növelni/csökkenteni mert megváltoztaták 09-hez képest ahogy láttam és még nem jöttem rá.
-
Üdv!! a múlkor linkelte vki a japán kommentárt, de nem igazán jöttem rá hogyan kell onnan letölteniXD vki? esetleg más link? -
Flashly #63813 melyikbe? -
fodorpetii #63812 Patch-be benne a Loki... -
Flashly #63811 nincs meg valakinek 2 méretben(128x128, 64x64) is a Debrecen logo-ja?
megakarom csinálni csapatot a játékba
maga a logó letölthető 500 helyről, de 1ik sincs olyan méretben ami jólenne a PES-be, ha meg átméretezem, akkor nem marad átlátszó a logo körülötti rész :/ -
nem nagyon fogok ráérni sajna, de majd kiderül.
Játszottam párat online, hát még nem nagyon megy. :D Kellene +100 meccs tapasztalat. PES6tal jó volt, napi 4 óra alatt hamar összegyűlt, heti 2 órával nehéz lesz. -
igen az van nekem csak az kb duplaannyi árban -
csatlakozom, vagy Rumblepad 2 vagy xbox 360 vezérlő ( nekem most ez utbbi van és baromi jó, minőségé, kénylemes, nagyon precíz !)
őszintén szólva sokkal masszívabb mint bármelyik logitech
a chillstream meg tapasztalatból mondom, hogy minőségileg a Dual Action mércéjét sem üti meg ! -
Na végre egy szabad hétvége amikor játszhatok online...
Csatlakozok a community-hez és akkor összehozhatnánk 1-2 jó kis meccset az ott lévő magyar INTEL-es játékosokkal !
Látom Peti te már tag vagy, úgyhogy végre játszhatunk egymás ellen ha ráérsz majd szombaton vagy vasárnap ! -
Többen is írták, meg én is úgy tapasztaltam, hogy nem az igazi már a fogása sem. Kicsi, kényelmetlen. Szerintem még mindig a rumblepad2 éri meg jobban pár ezressel drágábban. -
Találtam egy helyi webáruházat ami itt ingyenesen szálít ki, egyébkénr természetesen futárral az egész országban
Nézem náluk az akciós dolgokat
Logitech Chillstream Controller
Brutto ár: 4.050Ft
Ez egész jónak tűnik, csak sokak szerint nem olyan jó ez a fajta pad
-
WE 2010 update included when it hit yesterday:
* The New Japan National Team kit (HOME) which debuted on 09/11/2009 (header pic)
* Updated Squad data (Please note that they may not be 100% accurate).
* Additional Teams in the UEFA Champions League Mode.
- OLYMPIQUE LYONNAIS
- AC FIORENTINA
- OLYMPIACOS
- C. ATLETICO MADRID
* Changes to the appearances of certain players.
Also, there’s some more information on how the roster update will effect option files:
Please be noticed that some saved data/ customized edit data will be reset back to default value after the download content installation.
・Player Data = Remain no change
・Team Data = Remain no change
・Player Registration Data = Change back to default value
・Formation Data = Change back to default value
The registration data going back to default could cause a huge problem with certain option files that have created new teams (think Bundesliga), so we wait with some concern to see how it will effect everyones OF once released. -
köszi -
39 ha nem jó
40-es az a téli
de az unnamed_39_41 végű is ezt okozta abból ki kell szedni a 41-et mert csak verziószám -
Breki,melyik is volt az a .bin ami miatt fekete a gyep replayben? 39 vagy 40re emlékszem,de nem vagyok biztos :D -
Ezt kérdezték tőlem hátha itt valaki tudja
"Esetleg erre nem tudsz valami megoldást hogy miért látszódik a kitűrt mez a játékosokon játék közben is? Erre vadászok már 1-2 hete." -
Amúgy egy profi labdarúgótól elvárható, hogy oda tudja passzolni a labdát a társhoz, főleg, ha nincsen semmilyen nyakatekert mozdulat. Az 1-1 passzokat a rosszabbak már elrontják. Meg minél nehezebb szituba kerül a játékos, annál többet hibázik. -
Játszál a magyarokkal, és próbálj meg kiugratni valakit 2 ember között. :) -
Na azóta volt pár meccsem és jönnek a gólok Real illetve Fiorentinával is. (TP-n persze)
Real Madrid: Liverpool 3:2
Fiorentina: PSV 0:1
Fiorentina: PSV 2:1
Viszont hihetetlen a gép ,hogy tud passzolni a labdát nem tudom követni olyankor xD
Kicsit sem valósághű szóval ezt elrontották viszont mi játékosok is elég könnyen tudunk passzolni szinte mindig társhoz megy a labda még akkor is mikor teljesen esélytelen.
Ez a késés szokható de így cselezni szinte lehetetlen számomra marad a kipasszolás vagy ivelés,beindulás...
-
Hellosztok
Most volt időm felrakni az új részt és nem is rossz (nekem a 2009 is bejött tegnap is toltam még vele)
Viszont ami marhára nem jön be így elsőre,hogy késik a reakció szóval megnyomom a passz gombot pl. és nem abban a pillanatban passzol. Lehetetlen így játszani (vagy szokni kellene?) első meccsen top playeren 3:1 -re kikaptam a géptől mert egy normális helyzetem nem volt szinte a késés miatt :S
Van erre valami megoldás ? -
Nah hát én levagyok ejtve XD -
Ez magáért beszél:
-
hát nálam ki kell kapcsolni mert különben szaggat
ígyis HD felbontáson kicsit -
Nekem is csutkán van minden pedig nekem csak egy AMD Phenom II X2 550 3.1GHz procim van 2GB ram és egy Sapphire Radeon HD4850 Vapor-X 1GB-os Videókártya, Panasonic TH-42PY8-as tv-re. -
Köszi -
nekem is így van beállítva csak 1680x1050-be ... amúgy baromi sokat dob a grafikán ha maxra van húzva kitserverbe -
Texture - kicsit megváltozott :P
In Game
-
lehet más kiegészítőket is gyártani
mindent mi sem tudunk megcsinálni -
http://www.multiupload.com/AV86MASLFR -
Namost én ilyesmire szeretném a Da Luz estit
és belenézve a DDS-be meglepve láttam hogy milyen nem értem míért így csinálta és hogy lett mégis jó
az alsó az övé
-
egyet nem értek mmaster_po csinált egy tök jó Meazza gyepet
ami így néz ki
my new giuseppe meazza turf - Milan vs Real Madrid 03/11/09 (night fine):
Download:
copy to "dt07.img" folder -
igen is meg nem is
a csíkozás itt már nincs külön de a kétféle effekt igen de rajta van egy fűmintán
mindjárt feltöltöm -
Laci82 #63782 Sziasztok.
Ez itt a gyepesek fóruma?
Már annyit "füveztek" itt,hogy ezért már bünti járna a rendőrségen.
-
Köszi, már csináltam egy rendszervisszaállítást + újratelepítettem a játékot és már másodszorra sikerült neki normálisan feltelepítenie azt a directx-et amit mellékeltek. Menetközben meg rájöttem, hogy az apró szaggatást 75Hz miatt csinálta, vissza kellett vennem 60-ra és mostmár minden klappol. #63767 hozzászólást is köszönöm. -
fodorpetii #63780 hello nekem volt ilyen feltettem egy directXt és megoldódott.... -
Hmm, az enyém szerencsére forgatható :) Esetleg nem tudod kicsit átrendezni a szobát? Mert ezért talán felesleges plussz monitort venni, ha más bajod nicns vele.
Amúgy az utánhúzást valóban láthatod, a gyengébb panellal felszerelt tv-ken főleg. Tv-k között nagyon nagy különbségek is lehetnek.
Ha mindenképp veszel monitort, akkor szerintem a Samsung drágább modelljeit nézd meg, illetve pl a Dellnek is vannak most kevésbé drága (már persze a márkához képest..), de nagyon jó monitorai.
Ja és ha teheted, akkor mindenképp nézd meg/próbáld ki a monitort vásárlás előtt. Nagyobb boltokban (Media Markt, Electroworld stb...) szokták őket mutogatni, kérésre bütykülnöi is lehet :) -
ProEvoFan #63778 igen , nekem is ilyen moncsim van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve
bátran ajánlom játékra!!! -
Nagyi2pac #63777 Moddingway-en mindenkit mestereznek!:P