81526
-
Szép lövés, szépen hátrálnak a védők :) -
-
én a color rangeval szoktam stadion árnyékkal együtt, de öszinténszólva mostanában nem nagyon foglalkozok vele
ígyis pl az Andry féle bernabeuben elcsúszik a vonalazás és lázszik közeliben, de úgy látszik más észre sem veszi -
Nagyi2pac #63934 Breki, itt hogyan lehet könnyedén kiszedni a reklámtábla és egyéb árnyékokat? Mert nekem nem sikerül szépen kiszedni..
-
Második verzió
-
Nagyon köszi megfogadom! -
hát én úgy szoktam, hogy a labda vonala ha szemből nézed, akkor a kapufával legyen egyvonalban, vagy talán még picivel kijebb is...
aztán nyomom a felfele gombot, vele együtt a lövést is...a csík feléig szoktam nyomni ilyen távolságban (minél messzebb van, annál tovább). Amikor nekifut, akkor elengedem a felfele gombot, és azt az irányt nyomom, amerre csavarodni kellene a labdának.
de amúgy amióta gamepaddal játszok, azóta jönnek be így a szabadok, bill-el egyet sem rúgtam be...
ha jól mégnézitek, mindkettő gifen jobbról a második ember nem ugrik fel egyáltalán, ott simán elfér a labda úgy, hogy bemenjen...arra kell célozni.. -
Hát szar lenne ha mindig ugyanugy mozogna.. -
Érdekes, hogy szinte ugyanonnan teljesen ugyanolyan szabad szinte ugyanoda lőve ugyanúgy és a kapus teljesen másképpen viselkedik -
Grat nagyon szép. Elmondanád hogy szerinted hogyan lehet legjobban szabadrúgást lőni? mert én már ugy 50 videót néztem 10 órát traningeltem de nem mennek igazán jól csak a leguritottak.... -
szabadrúgás...előbb ezt sikerült összehozni:
kapus mozgása kicsit érdekes, először elindul ellentétes irányba, utána meg már nem ér vissza, pedig nem ment nagyon sarokra... -
Na ez tetszik
két dolog nem tetszett a kapusokban az hogy valamikor erősen meglőtt lövéseket előrenyújtott kézzel fognak, másik meg, hogy szinte mindent két kézzel védenek elvetődve pedig erz nincs így
Erre most meglepve látom, hogy végre egy kézzel véd elvetődve
-
igen,biztos
abból gondolom hoyg nekem minden good és azért az én gépem jobb mint az -
Kértek tőlem egy körkörös gyepet csináltam gyorsan egyet az estadio amazonasban egy régi fifás gyep mintájára
végre vannak jó szurkolói sálak a stadionban :-)
-
Az oknál jobb a Good szerintetek?? -
igen
a shappire nagyon jó
nekem is az van
de abban 1et értünk remélem hogy felejtős az nvidia:D -
az msi-n nem is vitatkoztam mert nem ismerem, xfx-et sem, de szerintem árban a sapphire a legjobb és akárhogy is nézzük az ősidők óta ref. gyártója az atinak
-
de az msi az szarganaj -
akkormeg ottvan az az Xfx 4830 amit linkeltem -
ezt nézd meg :
MSI HD4830-OC és E2180+OC -
4770 viszont hiába ddr5 rammokkal van szerelve, ha a nagy felbontásokhoz kevés lesz a 128Bit-es memóriabusz...
akkor már inkább 4830
az e2180-nak meg szerintem meg se kottyan a 3Ghz alapfeszen -
és annak a 4850esnek szar is a hűtése,sokan lecserélik,osztálytársamnak is olan van és cserélte le mert melegedett(a hűtő még +10k) -
ne msi-t
és ne 4850-t
4770
kevesebbet fogyaszt,jobb és még sokminden
nézzél teszteket
Sapphire 4770 -
Szerintem nem hajtja ki ez a proci úgy meg mi értelme ha jó kártyát veszel.
Nálam a cpu-t annak írja -
Nagyi2pac #63913 A procim ezzel a kártyával még pont jó nem?
Gyengének? Semmit..:D
-
Igen pontosan így van az egész innen indult, hogy elkezdtem hallani a ventijét így vagy ventit cserélek ebben a jelenlegi tápomban:
FSP ATX-350PNF/PNR, 350W, ATX/EATX, OEM
vagy veszek egy 500 wattos FSP vagy Chieftec -et -
de az úgy nem jó akkor lesz egy kártyád amit nem hajt ki a proci
akkor már azis jobb lenne ha egy 3200-es cerkát vennél kicsit gyengébb kártyával
De ez csak az én véleményem, ha később cserélni akarod a procit is akkor ok.
De nézd csak meg mit ír gyengének settins.exe-ben ! -
még 1 dolog ! nem tudom milyen tápod van, de lehet cserére szorul majd az is... -
Nagyi2pac #63909 Szerintem azt nem fogom cserélni, nincs arra most pénzem hogy az "egész" gépem lecseréljem!:) -
Nagyi2pac #63908 Asszem nekem az 512 MB-os MSI R4850 lesz a befutó! -
na neee " De teljesen felesleges a proci mellé egy olyat beletenni, mert nem fogod kihasználni, bőven elég a peshez egy 512es"
ez baromság, bár bocs !
1GB-os vga a magasabb felbontásokhoz kell, és írta, hogy cpu csere is lesz, szóval egy e8200 amit szeretne bőven kihajtja a HD4850-t
és igen is fontos a nagy felbontás miatt az 1GB ram és a 256Bit-es memóriabusz !
A gigabyte kártyákon lévő zalman hűtés hangos, sapphire jó választás, az asus és msi kártyákat nem ismerem annyira, de ha a hűtést nézzük elsősorban akkor HIS a legprofibb ezen a téren cserébe viszont nem tartozik a legolcsóbb márkák közé !
Az E8200-as cpu pedig alapfesz mellett simán megy 4GHz-en is, szóval jó választás az is ! -
Mint egy angol iskolabusz
De még mindig nem tudom akarod-e a procid is cserélni -
Nagyi2pac #63905 Tesómnak ilyen videokártyája van:
-
Egy 8200-es mellett miért lenne felesleges?
Én procit is akarok cserélni -
hát miért nem vele próbálod
írtam hogy anélkül nekem se ment -
De teljesen felesleges a proci mellé egy olyat beletenni, mert nem fogod kihasználni, bőven elég a peshez egy 512es -
szép, nekem 2180as, és nem viszi
1280/960ban úgy ahogy neked van beállítva... Game booster nélkül próbáltam, de everest a procit mutatta 100on -
Még ezen gondolkozom egész jónak tűnik ez a hútés
-
Nekem Gigabyte P31-S3L :-) -
hát azt látod legtöbbet és ha jól néz ki a stadion fű mezek reklámtáblák minden egyben az sokat dob az öszképen
replay-t meg úgyis általában elnyomod