81526
-
Lécci valaki linkeljen be egy szép gyepcsomagot a bernabeuhoz..Breki te csináltál nem?:) -
Már van román kommentár is !
-
Upsz
-
hát nálam semmi sem látszott, gondolom lcd-n igen -
Ömm, köszi :D
Sok jelentősségét nem láttam a javítgatásnak, végülis aminek kell, az látszik :) -
ML Level *UPDATE* (Works with cup and league too)
Open youre PES2010_ML01.bin and change the difficult that you want.
I dont know if work Superstar Realy so give me Feedback please
When you choose "Superstar" you cant go on the Option Menu, the Game will Crash.
http://downloads.moddingway.com/file/833.html -

-
Az alsót inkább kijavítottam
-
ez a kártyás lehetőség csak a becom legemd módban van 
-
Na kikerült a ModdingWay-ra is
http://downloads.moddingway.com/file/945.html -
-
Kezdtem egy ML-t az Athletico Madriddal, két meccset játszottam le és 2 tizit nem kaptam meg :)
Igen, a gifek sötétek, nem tudom, hogy miért lesz a replay ennyivel csúnyább, élőben jó :) -
Probléma az volt, hogy 2 darab bl-es scoreboard van, és az egyiket nem csináltam meg, de mindig úgy játszottam, most már jó
-
Valahogy be lehet állítani gs-ben normálisan a Photoshopot alapértelmezett grafikus szerkesztőnek? Mert nem olvassa be egyből a képet, hanem csak simán elindul -
Lehet hogy csak a belső kis képet kellene kicserélni mondjuk -
Most igazából ezen gondolkozom:
Super Sub feliratot persze +ban rátenni, csak a képek hiánya a probléma -
GS ben van az átlátszósági csúszka
kijelölöd a színt és leveszed az átlászóságáz
mondom ezt úgy hogy fogalmam sincs mit csinálsz P -
simán feketévé tettem, gondoltam, hogy vagy fekete lesz, vagy színtelen, de maradt kék
-
nem tudom idén nem volt idő az eredményjelzővel foglalkozni
nem egészen értem a kérdést szerintem simán átlátszóvá kell tenni GS-ben. -
Nekem egy gondom van vele nálam állandóan kajabál hogy gol góóóóóóóóól akkor is ha a vonalon kimegy a labda -
Ugye a kék jel hiányzik! -
Breki, a Dt05_e.img ben az 55-56-57es fájl kicserélése ilyenre azt kellene hogy eredményezze, hogy meccsen sincs bent semmilyen jel? Mert nálam nem megy 
-
na eddig direkt csak ide linkeltem ki a kész Estadio Da Luz-t kiváncsi voltam hányan töltik le anélkül, hogy szólnának vmit :P -
Azt hogy gondoltad, hogy így együtt menni fog?
nemis értem tök egyértelmű hogy két különböző patch vagy ez vagy az -
köszi nagyon! -
Nagyi2pac #64033 Töröld a kitserverből a dt05_e.img mappából a 27-es számú bin-t!
PES 2010 bin térkep
-
kitserver\example_root valami\img\dt05_e\unnamed 27 et töröld -
nagyon ideg vok mert már 3 órája szarakszom vele! -
Valaki megmondaná hogy hogyan lehet kivenni ezt a szart ami mutatja hogy miylen poszton játszik a játékos? Egyrészt csúnya másrészt nem tom milyen nyelven van....eddig nem volt ilyen, megprobáltam felrakni az angol 2. osztály patchet, nem volt jó a pes edit patchel együtt, töröltem, telepitettem az új kitservert és ilyen lett, ha törlöm a kit serert nomrális lesz.... -
ZsilKEANE #64029 csao. az a problémám,hogy felraktam új windowst, és kiírja,hogy game is not properly installed. valaki ki tudna nekem menteni a windows registryből egy parancssort,és elküldeni pm-be,hogy létre tudjak hozni egy .reg kiterjesztésű fájlt,hogy ne kelljen újrarakni a gémet.
[pes dvd-t nemleli] -
Nagyi2pac #64028 Jól van na...nem úgy értettem hogy kis csapatok, csak általában nagyobb csapatokkal játszunk azokhoz képest kisebbek... -
ha ez a két klubb számodra kis csapat akkor mi lehet a Debrecen?:P...nano csapat?:] -
Hát jah, nem kell ennyire feltolni a védekezést. :D -
Nagyi2pac #64025 Mondjuk a kapus nem tudom mit csinált ott...:D -
Ezek a passzok sajnos általában túl pontosak...
Petivel játszottunk gép ellen és meccsenként 3-4 ilyen kiugratást tudtam adni neki, szintén védővel saját térfélről. -
Nagyi2pac #64023 3 passzos gól: kapus--->védő 1--->védő 2--->csatár--->Góól!:D
Tesómmal tegnap játszottunk egy Bordeaux - Aston Villa meccset (mindig én vagyok a vendég) az a meccs 2:4 lett nekem, tesóm mondta játsszuk le fordítva a meccset hogy ő van a Villa-val és akkor úgy ő fog nyerni, lejátszottunk az Aston Villa - Bordeaux meccset a vége 0:3 lett nekem, kis csapatokkal nekem jobban megy!:)
Ez volt az egyik gólom a 3-ból:
-
Tényleg nagyon jó a mexikói kommentár. :) -
Nagyi2pac #64021 Aha, akkor ilyesmit kapok:
-
Nagyi2pac #64020 Hogy szedjem ki? Alapból no alpha-n van! -
a layereknél nem a normál hanem a legördülöben soft light az árnyék