81526
-
Hát a váltakozást én sem bírom. Mondjuk onlineban a kapcsolattól függően gyors vagy lassú a játék, de offlineban is láttam, hogy csapatösszecsapástól függően a játékmenet is kicsit változik. Vagy amit épp sorsol, hogy mennyire akarnak focizni. Bár pontosan a labda fizikáját nem tudom összehasonlítani, gondolom egy kevésbé hajtós meccsen is ugyanúgy meglőtt labda ugyanolyan gyorsan megy, csak ajátékosok lomhábbak, ezt nem tudom. -
ja és természetesen ezt
-
egyébként a socceraccceses patchnak van már 2.0 frisítése is tegnap felraktam stadionokat és labda kurzort is cserélve már egész jó -
én nem vitáztam :-)
csak elgondolkodtam, hogy milyen szép támadásokat fogok felrakni 6 megába :P -
Jól van, felesleges ezen vitázni. Én is anyáznék rosszabb nettel, hogy nem jön be az oldal. -
Baszki én meg nem tudtam miért olyan fura túl gyors azt hittem a config nincs jól belőve
azt utálom legjobban mikor túl gyors szakaszosan online se tudtam soha úgy játszani ha túl gyors és normális váltakozott annál még az akadás is jobb
egyébként a kitserverrel sztem már lehet szabályozni a játék sebességét, de még nem próbáltam -
na egy stadionkép kb 200-300 kbyte régebben még kisebb volt, csak szóltak, hogy csináljam jobb minőségben
ezt összeveted egy 6 megás gif-el illetve 3-al -
ja bár 23 órakor írtad, akkor tényleg tegnapi gól. :D -
Persze, ez így van.
Melóban lassabb a net, megnyitom, és olvasom a hszeket és 2 percig ugrál, mert mindig tölti be Breki stadionképeit, és gyepeit... :DD
Bill: tegnap nem volt Sanyi gól... :( Legalábbis én nem tudok róla. :D -
billdm #64249 SANYI....
Tegnapi gól?..:)) -
Csak ha mondjuk van belőle 10-15 oldalanként...
És ugye meg lehet csinálni jóval kissebbre is. -
Nem értettem, miért rúgják ilyen bénán a szabadot. De akkor ezért.
Hála istennek ilyen gólt még nem kaptam, igaz nem is játszottam sokat. De tény, hogy veszélyesen tudnak ezek bejönni.
Sanyi is elfejelhetné már 1x. :D -
Game speed runs at 5% faster, EXPERIMENTAL
Ez meg miért? Nálam speciel tök gyorsan fut. :)
Onlinet gondolom nem befolyásolja amúgy sem. -
nekem simán jó, hamar lehúzza. :D Szélessávú internettel rendelkezik már a többség, nem 50ks modem, így sztem belefér. :) -
Sport1 kijelző tölthető? -
billdm #64243 Bug..nem kicsi..ismerős sztu.
egyet tudsz,nyomkodod a gombokat mint az őrült :)
Sokan élnek vele sajna online.
-
ez egy bug :(
ha nem megy be egyből akkor ha van valaki elől aki csak beleteszi a fejét már gól... sajnos sem a kapus sem a védők nem reagálnak :(
-
billdm #64241 Jó a kapus :)
Elmondanám online mindenki így rúgja a 40-50m-ről szabadokat
Semmit nem lehet ellene tenni -
Akkor énis berakok egy szabadrűgást P
-
A végén begyorsul mint Détári Döme hulló falevele
-
Szerintem felesleges a 7es windows, jobb még mindig az xp, bár már nem sokkal! -
34 méterről:
Dida sem a régi már... -

mehet a 64bites win7 ! -
jó csak alig látszik
ez most nappali?
mert van is árnyék meg nincs is -
Beírhatnál a fórumomba mellékelve a képet hogy nem tudnám-e azt kijavítani én meg kijavítom :-) -
Nagyi2pac #64233 Közben megpróbálkoztam egy négyzetes csíkozással is:
-
Nagyi2pac #64232 Konami Update2
-
Na itt a javítás
Konami Stadion Winter fine-t és Rainy-t javítja
http://www.multiupload.com/DFVYVK3BXO -
ja annyi lesz és elvileg használhatom is hivatalosan csak nem tudom, hogy amit leszedtek nekem az 64 bites-e
Bár ígyis hogy jogtiszta dumált az egyik gépen múltkor, hogy nem tudja aktiválni
Úgy kellett szinte dos módban a MAK kódot beírnom -parancssorba -
Fincsi. Ha így össz. 4gb ramod van, akkor mehet a win7. -
ja és Gigabyte superb 460 -
Egyébként megrendeltem az új cuccost
E8400 32 550,-Ft
VGA HIS PCIE HD4850 iCoolerX4 1024MB 256bit GDDR3...26 220,-Ft
2GB 800MHz DDR2 Non-ECC CL5 DIMM (Kit of 2) KVR800D2N5K2/2G...11 050,-Ft
Most azon gondolkozom, hogy 64 bites win7-et pakoljak-e fel -
a Konami update-nál ugyanaz a hiba van az általad is írton kívül mint amit mutattam a Bernabeuban egy kicsit elcsúszik a csíkozás
Eléggé megszenvedtem vele, hogy kijavítsam kiába toltam le föl egyel a csíkot mindig kilógott vhol
gondolom nem tudok olyan kicsit tolni ami kinagyítva pont rajta legyen
aztán meguntam és a napali-t match colorral átraktam estibe és így lett jó, csak most rakjam úgy ki hogy Konami Update update?
Ja meg a nappali túl zajos és éles volt -rainy-s ezért azt is javítottam most tök jól néz ki. -
Nagyi2pac #64225 Vagy: http://www.pes-patch.com/?s=Frenkie -
Nagyi2pac #64224 http://www.moddingway.com/zone/staff/73.html
-
Életben látott ez már meccset?
Breki, amúgy hol van összefoglalva az összes patched? Mert Moddingwayen csak 3 van azthiszem -
Nagyi2pac #64222 Egyetértek, maga az oldal is egy sz@r már egy ideje, pedig régebben a legjobb oldal volt, most a moddingway messze jobb! -
Nagyi2pac #64221 A GA patch az minden csak nem igényes, tavaly se volt az!
-
Nagyi2pac #64220 Legjobb? Akkor pár patch-ről lemaradtál...
-
tudnám ezekben mi a jó
járjon himzőszakkörbe