81526
-
és mire van belőve
nálam is rendszergazda jogok vannak csak mindig meg kell nyomnom, hogy új futassa -
Nemtom, nálam csak az user account control van belőve, hogy ne kérdezgessen folyton. Bár az én felhasználómnak alapból rendszergazda jogokat adtam. -
és be van állítva vhol , hogy mindig rendszergazdaként induljon?
nálam ugyanúgy működik a kitserver és a settings is -
Nálam elsőre indul minden játék rinyálás nélkül. -
Most énis kérdeznék akinek win7 van azok mások is úgy indítják el a játékot, hogy jobb egérgomb az ikonján és indítás rendszergazda módban?
Ha simán akarom indítani csak kicsit tölt, de aztán semmi.
Így frankón megy csak kicsit unom már, hogy állandóan ezt beállítgassam -
Nagyi2pac #64493 Hát ezt 100% biztosra nem tudom megmondani, elvileg a régebbi mentések működnek, de lehet ez az 1.0-s verzióra vonatkozik.
Így alapból én azt mondanám hogy nem fog működni mert a 0.8-as verzióhoz képest az 1.0 illetve 1.01 43 új csapatot és egyéb változtatásokat is tartalmaz, de aztán lehet hogy működni fog így is.
A bat-os folyamatot mindenképp végezd el! -
Danyi #64492 Ha már fent van a 0.8, és azzal játszom az ML-t, akkor ugye ha ezt felteszem az nem fog tönkre menni? -
Pedig ilyen az eredeti is játékban is és sokszor élőben is
És unalmas lesz egy idő után ha mindenhol ugyanaz lesz a csíkozás -
nézd meg, hogy a config txt-ben benne van-e amit állítottál és rendesen save-t lenyomva menti-e -
ha a játék sebességére gondolsz azt sok minden befolyásolja szűrőktől kezdve felbontásig, de szereintem neked a játéksebesség állítása kell kitserverben a config.exe-nél alul a csúszkán -
jfehervari #64488 bár mire állitom nem változik. -
A kitserverben a config.exe-ben nézd meg, hogy a felbontás neked megfelelően van-e beállítva -
Adx-ből úgy tudom nem kell bin-t készíteni az használható simán -
Ez a második DDS a gyepes binekben ahol az első végződik rögtön utánna kezdődik
Próbáltam, csak elég nehéz mert sötét a tag P
Pl Nekem nagyon tetszik a San Siro gyepe meg a csíkozás csak kicsit a színét szerettem volna szebbé és realisztikusabbá tenni, de a felső DDS-t szerkesztve eltűntek a csíkok is pedig ha megnézed eredeti San Siro-ban is van csíkozás és az nem a gyepen van.
-
Nagyi2pac #64484 Breki:
Ezt hogy is kell kivenni bin-ből illetve betenni bin-be? Ezt minden gyepes bin tartalmazza?
Ezeket már próbáltad szerkeszteni? -
Rob Reggae #64483 Sziasztok. Arra lennék kíváncsi, hogy mi módon lehet bin fájlokat készíteni (nekem konkrétan adx-ből kellene...)? Előre is köszönöm. -
jfehervari #64482 ha a kitserver ben setup ban nyomok removét akkor a seting ben belehet állítani a teljes képernyőt de akkor meg a mezek meg a csapat nevek sem jók,ha setupban install akkor meg nemadja a teljes képernyőt mi lehet? -
Balázs 17 #64481 ????most ezt értenem kéne? -
jfehervari #64480 igen de akor is a képernyő jobb és bal oldalán feketesék kb 4 ujnyira mi lehet. -
Balázs 17 #64479 alt+enter -
jfehervari #64478 Üdv
Aban kérnék segitséget hogy ablakban indul a játék,miután feltetem a patch-et seting sem müködig ahol belehet állitani a fulscrent mi lehet a gond? -
Nagyi2pac #64477 Version 9.1.1 released
- kserv: bug-fix (in 9.1.0, this module wasn't working correctly with 1.1 or 1.2 exe, if there was no Edit Data. And also could cause crashes)
- updated documentation, new installer
- lodmixer: support for "active player" LODs.
I re-wrote the Installation instructions in the docs. Please read it, because the recommended way of installing the kitserver and using it with the game has been changed slightly. If you read the "Installation / Removal" section of the manual, it will save you a lot of time later. The manual is included inside kitserver, and also is available online at http://kitserver.ath.cx/docs/
http://www.filefront.com/14976791/Kitserver2010-911.exe/
http://www.sendspace.com/file/o2dwl9
http://www.moddingway.com/news/669.html -
wright #64476 Sziasztok!
Szeretném megtudni lehet e vhogy a gameplay gyorsaságán lassítani?!
Ha volt már a kérdés elnézést érte-de rengeteg a hsz... -
Nagyi2pac #64475 Van egy jó kis "tutorial"-om, így mindig könnyedén megtalálod majd a Breki-s gyepeket, persze ha ő feltölti őket moddingway-re is. Na szóval:
1) Megnyitod a moddingway oldalát
2) Jobb oldalt ott a menürésznél a ModdingWay-es résznél ott van hogy Staff, erre rákattintasz
3) Megkeresed a FrenkieSP nevet (valahol alul lesz) és rákattintasz.

Így kiadja az összes gyepet amit Breki/FrenkieSP feltöltött!:)
http://www.moddingway.com/zone/staff/73.html -
ja ezt nemtudtam
bocsi
csak azt írtad hoyg nincs kedved felrakni újra -
Nagyi2pac #64473 Ez már túl nagy csíkozású, én nem szeretem ezt a fajtát!:) -
jfehervari #64472 De miután feltettem a PESEDIT patch et ugy már nem müködig amit írsz,a patch után lett ez. -
pes mappa > settings full screen mode -
jfehervari #64470 Üdv!
Nekem nem teljes képernyöben inditja mi lehet agond? hogy lehet eszt megoldani? -
találtam,megoldva -
mivan? -
abbol hogy töltsem le megint a játékot...de mindegy majd megoldom,végülis tényleg kurvanagy kérés hogy egy 2kb-os fájlt feltöltsetek vhova -_- -
Úgy látom, neked minden topikhoz ilyen építő jellegű hozzászólásaid vannak... -
Balázs 17 #64465 lol -
baszus
szerintem senkisem fogja megcsinálni neked
miből áll újrarakni? -
regedit > hkey local machine > software > konami > pro evolution soccer 2010 -
most őszintén!
miből áll? -
srácok valaki kimentené nekem a registryből a pes2010 fájlokat?
ujratettem a windowst,és mivel a registrymből törlödtek a fájlok,így azt irja h nincs telepítve,ujratenni meg nem akarom..:D -
jfehervari #64460 Nektek müködig rendesen ez a patch PESEdit.com 2010 Patch 0.8 ? -
jfehervari #64459 köszi