81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Nagyi2pac
    Én online nem játszok, nekem egyre megy!:)

Az érdekes, akkor nem tudom nálam miért fagy le Japan-nál, külföldön is többen jelezték ezt a problémát.
  • eZo
    hát nem igazán mindegy

Nem fagy le, max nálad :)

bármerre mozgok, bármire megyek rá, japán nem fagy :)
  • Nagyi2pac
    Teljesen mind1...:D
  • eZo
    ez nem javítás, csak DLC :)
  • Liszi
    hello. most jutottam el odáig, hogy fel tudjam telepíteni a játékot egy normális gépre. szeretném megkérdezni, hogy melyik patchokat szedjem le és azokat milyen sorrendben telepítsem fel. köszi előre is.
  • Nagyi2pac
    Ha valakinek kell az új hivatalos javítás innen is tölthető:
    http://pes2010dl.konamionline.com/pes2010/dlc/1.02rc/pc/9eb4bcb67fa3279a595d0cb0879e4fe2/dt0f.img

A tavalyihoz hasonlóan idén is kaptunk egy új img mappát aminek a mostani neve dt0f.img és letöltés után ide kerül be: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download.

Néhány nagyobb csapatban játszó játékos eredeti arcot kapott pl. Vermaelen (Arsenal), Ivanovic (Chelsea), Valencia (Manchester United).

Viszont az újított japán mez miatt lefagy a játék ha az edit menüben rámegyünk Japan-ra.
  • Breki33
    ja amúgy 39 mega körül van de 7zip-el összement 7 megára :-)
  • Breki33
    köszi megnézem szépnek tűnik

A csíkok szélét sikerült kevésbé élesre csinálni?

Jutalmad az lesz, hogy az update packom te próbálhatod ki előszőr :-)

Ami tartalmazza Olimpico és Da Luz javítását árnyék kiszedését ahogy kérték újfajta saras pályát Da Luz esetében és Konami stadionosnál au update update-t P

Ami azt jelenti , hogy a vonalazás kicsi elcsúszását megpróbáltam kijavítani ami nagyjából sikerült is a szélén jók a csíkok és a fine night-nál rainy-s rész levéve és sokkal szebben megcsináltam.

Mivel ennyi mindent csináltam és most nem próbálgatom egyesével végig így előfordulhatnak kisebb hibák, de 99%-ban jónak kell lennie, a korábbihoz képest elég sokat javít
  • Breki33
    köszi kipróbálom ezt is
  • Breki33
    elrakom?

ha kész lesz oda igen
  • Balázs 17
    én játszottam gyerek ellen ,szegény már lőtte volna gólt 10méterről amikor hátulról rácsúsztam aztán vittem tovább labdát, mondom jól van akkor:D
  • Nagyi2pac
    Úgy csináltam meg hogy a felezővonaltól jobbra illetve balra lévő 3 csík ugyanolyan széles legyen, de a felezővonaltól jobbra illetve balra lévő első csík az egy hangyányival nagyobb mert csak így jött ki hogy teljesen pontos legyen.:)
  • Nagyi2pac
    Tessék itt az új, pontos csíkozás:
    http://www.multiupload.com/NLR5HWV1N2

Megcsináltam azzal a csíkozással amit adtál úgy hogy teljesen pontos legyen:

És itt a pontos csíkozás mintaként:

• Gnome
    elvileg idén már nem lesz több patch...sőt lehet h január után is csak DLCk lesznek..amik valljuk be, a moddereknek hála senkinek sem kellenek...Ez a bíró szerintem megszokhatatlanul engedékeny(vak)...már azon veszem észre magam, h én is hátulról csúszok néha, mert, h úgyse lesz lap...

Más: Szabadrúgások nekem nagyon mennek,ez az első ami "éles" meccsen bement
  • eZo
    egyszerűbb engedélyezni a rendszergazda fiókot és azt használni... nálam úgy van és akkor nem kell ilyenekkel szarakodni...

számítógép->jobb klikk->kezelés->helyi felhasználók és csoportok->felhasználók->rendszergazda

felhasználói fiók le van tiltva elöl kiveszed a pipát a teljes névhez meg megadod a nevet amit használni szeretnél, leOKézod, kijelentkezel
    és a rendszergazda fiókkal bejelentkezel... ennyi

• horpeti
    kikapcsoltam én is a windws rinyát, most félhetek, hogy mi van ha valami magától akarja változtatni a windowst, bár ilyen mág nem volt. :)
  • horpeti
    nekem is tecc. ha elrakod, akkor a szokásos gyep/stadion linkre rakod fel?

erre gondolok:
    http://www.moddingway.com/news/617.html#
  • Breki33
    Itt az asztali parancsikon ahol nem találtam kompatibilitás fület és ahol találtam

• eZo
    elérhető a DLC :
  • Breki33
    Ami szerintem ajánlott ez esetben
  • PeetMondoo
    csak akkor nem lép ki, ha új ML-t kezdek...
  • Breki33
    szerintem ehhez a kijelzőnek nincs köze

nem régebbi ml-t akartál betölteni?

folyamatosan frissíti az adatbázist szerintem
  • Breki33
    nem kell, hogy ugyanakkora legyen az kell hogy az ötésfelesre meg a 16-osra illeszkedjenek illetve hogy az egymással ellentétes oldalon lévők szélessége megegyezzen

tehát pl a középkezdőkörnél lévő két csik szélessége ugyanakkora legyen

de ez a világos és sötét layeren is igazításra szorul akkor

illetve lehet az se lenne baj ha a csíkok széle nem lenne teljesen éles

lehet ezt meg lehetne úgy csinálni hogy a világos egy milimétert csúszik a sötéthez képest de ez kisebb monitoron elég macerás lehet.
  • PeetMondoo
    igen...feltettem...nem volt semmi baja...tettem fel új kijelzőt.A kijelző működik is...már letöröltem...másikat tettem fel...de semmi változás...
  • Nagyi2pac
    Most pontosan mit is szeretnél ezeket a csíkokat csak kijavítani hogy ne legyenek elcsúszások, vagy azt akarod hogy a csíkok szélessége is ugyanakkora legyen?

• Breki33
    ja + én úgymond szabadkézzel alkotok még ezeket sajna utánna nem tudom reprodukálni csak azon a patettán amibe különböző eszközökkel belenyúlok
  • Breki33
    ere gondolsz?

PESEdit 2010 Patch 1.01 by PATe.Arminia
  • Breki33
    tessék a psd

http://www.multiupload.com/LLGBXX0W2X
  • Breki33
    ezt az elhalványítani-t nem egészen értem

most úgy van hogy egy sötét csíkok és egy világos csíkok így jól variálható

koszolódásokat nem mert én filtereket és pluginokat használok

pl amit a multkor kerestem Eye candy 4000-et

http://www.szoftver.hu/szoftver/Alien+Skin/Eye+Candy/4000
  • PeetMondoo
    Sziasztok!
    Nekem ez a PES Patch 1.0 meg az 1.1 vagy mennyi...nem nyerő...
    Hiába mentem az ML-t amint beakarom tölteni újraindításkor,kiír valami hipaüzenetet valami memória címre hivatkozik...és kilép...nektek volt már ilyen problémátok?
  • Breki33
    az nem az én file-m?
  • Breki33
    érdekes drop
  • Nagyi2pac
    Jah, már megvan!
  • Nagyi2pac
    Breki, neked honnan van külön feltöltőprogid multiupload-hoz? Én sehol nem találok ilyet..
  • Nagyi2pac
    Lehet róla szó, ha elküldöd!:)
    De jobb lenne megint egy olyat csinálni mint amit én csináltam a sima csíkozásnál hogy először egyszínű vonalakban megcsinálni ezt a széles csíkozásút és utána meg elhalványítani!

Összetudnál nekem szedni 1 psd-ben olyan koszolódásokat amiket eddig használtál gyepekhez? Természetesen úgy kéne hogy mindegyik külön layer-ben legyen.
  • Nagyi2pac
    Na, csak regisztráltam multiupload-on...:D
    Csak azt nem értem hogy miért van kapásból egy feltöltött fájlom
    olimpico correct stripes.rar
  • Laci82
    Samir Nasri gólom a döntőben.

Bummmm:)
  • Breki33
    ha megkapod psd-ben megigazítod a csikokat pontosan?
  • Breki33
    például
  • Nagyi2pac
    Nem rossz!