81526
-
megnéztem közelről az árnyékot és inkább megcsináltam újra szebben
-
Nagyi2pac #64657 Nem tudom mint tudsz ezen nézni de tessék:
http://www.multiupload.com/W7DKNTJ84S
-
hát itt mindegyik sötétebb a #64641-nál de rakd fel az alsó bin-jét megnézem -
Nagyi2pac #64655 Megpróbáltam, de az általam javított és az alap amit te adtál javítani az egy és ugyanaz:
alap PSD-ből amit te küldtél:
és az általam szerkesztett PSD-ből:
Szóval amit adtál alap PSD-t azt nem változtattam a csíkozáson kívül, valószínűleg akkor rossz PSD-t küldtél nekem. -
Nagyi2pac #64654 Nem tudom, ezt te szoktad megcsinálni, nem?
Én jó, egyszerű és gyors megoldást nem tudok erre csak azt hogy PS-ben Blur tool-al elsimítjuk, de úgy nem lesz a legszebb. -
hát én már beraktam mindenképp a psd-d de mindig a sötét jön ki próbáld ki már nálad is olyan lesz-e
már fél órája ezzel szórakozom......... -
igen pont ezt értettem ehhez nekem egybe fel kéne töltenem az összeset csak azért mert lusta vagy egyesével leszedni
ha ezért megfizetnének megcsinálnám, de így hogy sokan megse köszönik :) -
félreértettél ha ezt nekem szántad válaszként:)
én arra gondoltam hoyg a te általad készített füvekből összedobsz egy pakkot aminek a tartalmát cska bemásolju ka dt7-be és már készis csomó stadion új füvei
ééérted?:D -
srácok
befagyott a 3szezonos master Ligue-em és most kezdek egy újat
Mire Kell állítani a transfer Frequency-t hoyg könnyeb legyen az igazolás?:) -
nemtom hogy csinálod, de ezt a psd-d ha mentem mindig pontos lesz a vége
nálam szinte sosem az szerencsére -
a kérdésre tehát egyértelmű nem a válasz
egy stadiont külön megcsinálni is időigényes
bár lehet kivülről egyszerűnek tűnik -
minek adjak ki?
ha én nem vagyok lusta egyesével igényesen megcsinálni tise legyetek egyesével letölteni
én nem fogom ezért újra egyben felpakolni
különben se akarok már sokat csinálni csak a még hiányzó párat -
kaidhatnál lassan 1 packot:D
csak bemásolni és az összes(ha nem is az összes de a stadionok nagyrészében) új fű lenne
nem tervezel iylesmit?:D -
Ilyen reklámtáblák melyik pack-ban vannak?
-
a csíkátmeneteket néhéz lenne kevésbé élessé tenni? -
hm érdekes akkor nem tudom miért lett ilyen megpróbálom újra -
Nagyi2pac #64642 Én semmin nem állítottam minden ugyanolyan mint előtte! Csak a csíkokat igazítottam! -
Hát milyen legyen egy esős téli pályának? P
Szerintem pont így
[IMG][/IMG]
Ne csak tökéletes angol gyepekben gondolkodj, pont így néznek jól ki hogy nem annyira zöldek rajtam már sárgábbakat is követeltek :-)
Ezzel viszont gubanc van állítottál a színen is?
A psd-ből készült DDS így néz ki nappali-ban
pedig így kéne így túl sötét és túl zöld
-
Nagyi2pac #64640 Ez jól néz ki!
-
Nagyi2pac #64639 Azt egy szóval sem mondtam hogy élénkzöld legyen, csak ne legyen ennyire ronda sárgásbarnás színe!:) -
Túl sokat elmélkedsz ahelyett, hogy játszanál...
A gyorsabb játékos lefutja a lassabbat...ez szerintem csak számodra újdonság :)) Már bocsi.
Ha ennyire zavar, akkor legyél jobb csapattal, ha meg az se tetszik, akkor nemtom mit kéne kitalálnod :P -
Persze aki nem tud játszani, az ellen lehet, de mindig összefutok 1-2 jó játékossal, azok meg simán lefutnak. De jobb csapattal meg nincs értelme nyerni, viszont a rosszabbal meg persze, hogy megvernek, és bosszantó, hogy azért, mert jóval lassabb, és nehézkesebb a csapat. mire megfordul a játékosom, ellenfél már 3x körbefutotta. -
Nagyi2pac #64636 Hát nem is tudom elég becsapós, de ha megnézed PS-ben akkor látod hogy elvan e csúszva vagy sem. -
Valaki online?
Sajnos rá kellett jönnöm, hogy a gyors futós csapatok ellen semmi esély nincs a lassú Milánnal. hiába akar az ember. 5en vagyunk rajta, de meg se lehet közelíteni a gyors embereit. Eto, C. Ronaldo, stb. Pato egyetlen gyors, de azzal nehéz csodát tenni, mert minden más embere jóval lassabb az ellenfélnél és ott nem sok esély... -
Az esti tetszik most nagyon
-

szerintem meg egy saras pálya pont ne legyen élénken zöld -
nem állítottam semmit csak aláraktam a textúrát
neked nem úgy tűnik, hogy az egyik szélesebb? -
Fraps 3.0.3 elvileg
http://www.softsclub.com/applications/93947-fraps-3-0-3-build-10809-a.html -
Nagyi2pac #64630 Akkor valamit elállíthattál, mert azok milliméter pontosan ugyanakkorák!:P -
Nagyi2pac #64629 Ja azt hittem alapból javítottad az összeset..:)
Az another night rainy versions az már jobb, itt nincs "agyonmocskolva" a pálya, ez a két új esős hasonlít a tavalyi gyepeidre valamelyest.:)
Viszont picit lehetnének zöldebbek, mert a gyep színe eléggé elment a sárga, barna keveréke felé! -
De most nézem jobb oldalt mintha szélesebb lenne a csík hogy lehet ez vonalas mester? P -
na örülök , hogy van akinek tetszik :-)
San Siro-ban ilyen lesz az esős
-
úgy emléxem volt vmi ilyesmi tol amivel nehézséget lehetett változtatni utánna kéne nézni -

unnamed_194.bin
unnamed_195.bin
teljesen más mindkettő egyik nemis volt saras de véletlen több változatot is készítettem mert rosz számot néztem és nem az jelent meg a játékban amit javítottam így 4 különböző került bele a kb elkészített hatből.
Ha nem látsz különbséget akkor a másik sarast nézted vagy vmit nagyon elnéztél
A winter rainy teljesen más lett nem módosítva hanem alapjaiban szinte.
-
Nagyi2pac #64624 Hát sok különbséget nem fedeztem fel, de talán valamivel jobb mint az előző. -
zsír köszi^^
már igen könnyű lett, idegenben 8:1 re verem a barcát meg ilyenek... -
Nagyi2pac #64622 Ez ugyanaz...:D -
Bence937 #64621 become legendbe minden év végén lehet nehézséget állítani. csak akkor -
Én is feltettem a turfjeidet és hangulatosak a saras pályák nagyon..direkt átraktam az időt randomról esősre, h többször jöjjön elő. -
utólagosan sehogysem