81526
-
srácok
már másodjára kezdek új ml-t és amikor tölteném be(először,szóval megcsinálom,kilépek és próbálom újra betölteni) akkor Runtime Errort kapok
először azthittem a mentéssel van a baj de aztán újracsináltam és megint szar
az za érdekes ha viszont kupát kezdek akkor azt be tudom tölteni
5let? -
Nagyi2pac #64737 Jól néz ki! 
Csináljak hozzá pontos csíkozódást?:P
Bár ahogy elnézem ez sem rossz!
Majd írhatnál infót arról hogy hány függőleges illetve vízszintes csíknak kell lennie a 16-oson belül és akkor már van kiindulási alapom hogy megcsináljam arányosan az egész pályát! -
BBVA Primera Division
font & numbers pack
http://rapidshare.com/files/312379961/BBVA.rar.html -
midian #64735 OK
Megoldódott 60 Hz
-
midian #64734 Üdv
A game azóta mióta feltettem a PESedit 1.01 patch et lassul.
Mintha szaggatna és mintha belassult volna a játékmenet is.
Patch akadhat össze egymással?
(Eddig tökéletesen futott a játék)
-
Persze szebben mutatva ha lenne olyan csíkozásom itt is hogy fehér csíkozás külön van a sötét is külön rétegen. :) -
Wembley-be régóta szerettem volna egy ilyet
-
aha
köszi
na majd akkor próbálkozok:D -
hello
San Siro
De ezt pont azért raktam be mert nem tetszett
lehet a kitservertől szép P -
Flashly #64729 a transfer frequency dolgot 2010ben márcsak BAL módban lehet, ML-ben nem, ML-ben csak azt lehet hogy direct negotiate vagy leave to scout.
és e 2 dolog között én csak azt vettem észre hogy az előbbinél lehet igazolni, az utóbbinál meg nem...
egyébként énis dühögtem ezen hogy ilyen nehéz igazolni, egy full sikeres csapattal se tudok szinte 1 sztárt se igazolni, eddig aki eljött egyedül sztár az Ribéry volt, se Villa, se David Silva, se Torres, se Benzema, se Agüero se senki nem akar eljönni... így aztán nemtudok 1 minőségi csatárt se igazolni... -
Pedig nekem is rémlik, hogy be lehet lőni az elején :D Csak talán nem mutatja alapból azt a képernyőt, de elő lehet hozni :D Nem emlékszem már, de biztos állítható. -
apicsába
a múltkor intha láttam ovlna de most nemlátom a ml-ben:D -
Minél magasabb a frekvencia, annál gyorsabban/többször történik a dolog, amire vonatkozik...:D
Általános 7. osztály, fizika :) -
2010
amikor master ligue-t kezdek akkor ott van iylen lehetőség -
érdekes az ati vezérlőben elállitottam 60HZ -ről, majd vissza, most már jó lett 
-
Balázs 17 #64723 akkor nemtom
Firerock kérdeztem b+
2010ben amúgy is hol a f@szban lehet ilyet állítani mlben?
-
azt hol tudom állitani, az ati driverben 60Hz -re van állitva a monitor 
-
Szia
Ez milyen stadion + gyep ? Milyen kiegészítők vannak még fenn neked hogy ilyen szép ?
köszi -
a picsába
#64663 -
Balázs 17 #64719 60Hz-re lekell vinni a frissítést és akkor engedni fogja... -
bki ugyanerre válaszoltam neked tegnap -
Vsync miért nem lehet bekapcsolni a gameacess és a rendes settings -ben sem 
-
Balázs 17 #64716 2009? -
VALAKÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
semilyennel, nem simitottam csak gondolkoztam rajta
de lehet ezért mert a világost az árnyék fölé is raktam, de úgy hogy ne látszódjon annak -
Nagyi2pac #64713 
A csíkok szélét hogy illetve milyen progival sikerült elsimítanod? -
Az az esti sokkal könyebb
ugye nem kell rá semmi árnyék viszont afternoon-os árnyék szétterül az egész gyepen nagyon nehéz úgy rárakni, hogy szép legyen de most sikerült
lásd #64708 ami igazán frankó lett
-
lehet, hogy így rákattintva nemis jön ki a különbség, de nagy méretben megnyitva jól látszik -
Nagyi2pac #64710 A #64634-es jól nézett ki, de ez nekem sem tetszik! -
úgy látszik nem pírja a búrám :-) -
És aztán a progi segítségével meg tapasztalattal voala sikerült negyed óra alatt igazán jóra
[/url]
-
Nagyi2pac #64707 Én most exportáltam GGS-el egy eredeti unnamed_60-at azt simán megnyitotta. Aztán meg megpróbáltam egyéb gyepkészítők gyepeit megnyitni: Andry1980-as gyep bint megnyitottam, utána l4vezz1-es gyep bint megnyitotta, Slayer67-es gyep bint megnyitotta...és itt jön a poén: FrenkieSP-s gyep bint már nem tudta megnyitni!:) -
na itt a korábbi képek egyszerűen nem lett igazán jó
[url=http://www.kephely.com/share-CA0C_4B0EC8B1.html]
-
mondom eredetit is próbáltam de nálam azt se nyitotta meg azt amit meg megnyitott az szerkesztett -
Nagyi2pac #64704 Ja valószínűleg a progi nem tudja megnyitni a már szerkesztett bin-eket, ezért írja ki a hibaüzenetet! Most megpróbáltam 2 szerkesztett bin-t megnyitni és egyiket sem tudta, viszont a 2 eredeti bin-t meg simán megnyitotta! -
Anfield-es bin-el jó lett azt gondolom vki készítette
próbáltam egy eredeti unnamed_60-ost is az sem lett jó
de nekem ígyis jó mert tökmindegy ha van egy jó bin működik
ez most nagyon jól jött mert nappali változat is kész
de az afternoon-al szenvedtem istennek se akart tetszeni készítettem is képeket róla -
Nagyi2pac #64702 Csak kellett valami hogy megtudjam különböztetni az alap gyeptől...így húztam a gyepre egy piros vonalat!
-
mi ez a piros csík? -
Nagyi2pac #64700 Na nálam pl. a 267-esnél ugyanazt az error-t írja ki mint nálad! Ez egy általam szerkesztett bin volt, lehet ez a progi csak az eredeti bin-ekkel működik? -
Nagyi2pac #64699 Breki nálad melyik binnél írta ki ezt az error-t? Megpróbálnám hogy nálam is kiírja e!