81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• eZo
    Elkeztem a BAL-t a tavaly már bevált 205cm-es 105kg-osra generált Gólvágó nevű egyénnel (CF) :)
    Csak úgy pattannak le róla a védők :)

Gondoltam elsőként a holland élvonalt veszem célba, így is lett jó kis móka egyenlőre, de top playeren elég nehéz még !
  • Gnome
    nincs benne semmiféle másodosztály.

am fel lehet tenni az SM patchet meg a Peseditet egymás mellé, h ne zavarják egymást?
  • Shevchenko
    master ligában azzal játszol végig akivel elkezdted.
  • Roland10
    Értem! Köszi!
  • Shevchenko
    PesEdit-be német másodosztály,ez annyira nem tettszik
  • scudman
    azt szeretném kérdezni hogy el lehete master ligában eligazolni valamikor ms csapathoz vagy végig 1 csapatba kell játszani?
  • zsolt515
    A PES2010-ben hogy tudok igazolni maester ligában?
  • daver88
    annyit jelent az első sor, hogy töröld le a kitservert, utána töröld a mappát is, és a star menüben található mappáját a patchnek..
  • daver88
    nálam csak olasz nyelv volt benne, hiába volt angolra állítva...amúgy nem rossz, de angolul mégiscsak jobb lenne...

nálam a 2.9 van fent, az még angol..
  • Roland10
    Breki az mitöl van hogy leszettem a legujabb Pesedit patch-ot "PESEdit.com 2010 Patch 1.1 *Important Note*"
    És elvileg igy kell telepíteni:
    How to install:

1. Uninstall kitserver and delete the kitserver folder and the start menu folder of the patch
    2. Download and install PES 2010 official patch 1.2 from here
    3. Install PESEdit.com 2010 Patch 1.1
    4. Start PES 2010

De az elsö sort nem nagyon értem meg nekem nemengedi feltelepíteni a official patch 1.2-t..:S tipp?
  • Breki33
    Ez szubjektív, ha akarsz olasz másodosztályt pl bele akkor biztosan
  • Shevchenko
    SM Patch 3.5 érdemes letölteni nem jobb mint a PesEdit?
  • Roland10
    Nagyi2pac ha vagy mindeképp gyere msn-re..akarok veled beszélni!
  • Breki33
    szerintem tök felesleges szenvedni vele úgyis lesznek komplett csomagok
  • Rob Reggae
    Nem tudok rájönni, mi a baj. Két GDB cuccot ír, nekem meg csak egy GDB mappám van. Azt hittem hirtelen, hogy lehet be kell másolni a manuel.html-ből azt a három sort és akkor működik, de nem jó. Egyáltalán másnak működik rendesen ez a GDB rendszer?
  • Breki33
    úgy csináltam hogy fogtam a fehér feketét groupba raktam őket és addig toltam míg a 8 kijött és illeszkedett a vonalra középen, akkor sajnos egyesítenem kellett a két layert és az ötés feles feletti részt kezdtem az alapvonal felé húzni és mikor pont kijött a 16-os vonalánál akkor leokéztam

aztán már csak a 16-os és oldalvonal közötti részt jelöltem ki és beigazítottam ugyanígy

Csak meg kéne pontosan csinálni és kéne fehér is külön :P
  • Breki33
    dehogynem lehet nézd csak meg

elkezdtem felfelé

• penge96
    Mondjátok hogy lesz Emirates!
  • Roland10
    Jól néz ki!
  • Nagyi2pac
    Első ránézésre nagyon jól néznek ki csak nehogy úgy elcsesszék őket mint az elmúlt 2 évben!
  • Nagyi2pac
    Első képek a PES 2010-hez készülő stadionokról:

• Breki33
    1/8 csak szenvedek ezekkel a hülye ramokkal, de végre azt hiszem tudom miért nem látja fél napig szenvedtem ezen míg kiderült
  • Firerock
    részeg volt a fűnyíró?:D
  • Nagyi2pac
    Miért van dupla GDB mappába? Ott a hiba!
  • Nagyi2pac
    A pes-ben szerintem olyat soha nem fogunk csinálni ami pontosan kijönne mert el van méretezve a pálya...
  • Nagyi2pac
    Lehet tudnák, de nagy meló lenne és biztos nem állok neki mert semmi értelme az ilyen csíkozásnak...de rakd be annak a matyócskának vagy kinek az biztos megcsinálja!:D
  • Nagyi2pac
    Hát igen, de azért csináltam így hogy pontos legyen, ha teljes csíkkal kezdenék akkor meg nem illeszkednének a csíkok a vonalakhoz illetve nagyobb eltérések lennének a csíkok között az új sokkal rondább lenne, meg akkor teljesen más szélességű csíkokat kéne gyártani!
    Különben mi az a nyolcas csík? Ilyet még nem hallottam..:P
  • Rob Reggae
    Nem úgy gondoltam h tök mindegy... Minden rendesen be van másolva a map.txt-be. Egyébként a pes2010.logba ez van beírva: "Couldn't open uni-map for reading: {GDB\GDB\uni\map.txt}" Nem tudom, lehet itt van a probléma.
  • Breki33
    Egy pékda erre

http://lh4.ggpht.com/_Wv6kFH74Eug/R6aAFH157jI/AAAAAAAACEo/ygmbNndbJn0/newcastle+005.JPG
  • Breki33
    nálad 27 és fél csíkok vannak tehát ezért nem jön ki pontosan !
  • Breki33
    na eredeti kép alapján hosszanti keresztcsíikok oldalvonaltól 16-osik

6 csík világosig aztán 5 csík sötétig aztán 8 cík az ötés feles vonaltól kezdődően 4 a pálya feléig aztán megint 4 aztán ugye megint jön 5 csík és hat csík

ez összesen 30 czík ha jól számolom

666558
  • Breki33
    Ilyen csíkokat is tudnál? P

• Nagyi2pac
    Az nagyon nem mindegy hogy 138,"Club\Milan" avagy "SerieA\Milan" néven szerepel mert ha pl. a SerieA-s mappában van a Milan mappa és te "Club\Milan"-t írsz be akkor biztos hogy nem fog működni...
  • Breki33
    Még ez amit nem értek az ilyen csíkozások-és itt kettő is van egymáson példaként mikor a szélső csík nem teljes félbevágott például a vékonynál vagy csak egy csík marad a vastagnál

számomra ez kicsit fura, ne legyen fél vagy nyolcas csík a szélén az úgy fura úgy induljon hogy egy teljes csík az egyik oldalon és lehetőleg másszínű teljes a másikon

A többi nagyon jó !!!!
  • Breki33
    én írtam korábban hasonlót azt hiszem
  • daver88
    nah, ma volt időm kicsit több időt eltölteni a játékkal egyszerre...ami számomra kicsit furcsa, hogy sztem a top player kicsit könnyebb, mint a prof szint...Profin legtöbb esetben hátrafele játszik az ellenfél, nagyon nehéz elvenni a labdát...top playeren meg felvállalják az egy az egybent, és sokkal inkább előrefele játszanak.

lehet hogy már valaki leírta ezt így, vagy hasonlóan, de akkor legalább megerősítem...

jah, amúgy mai első top playeren lőtt gólóm:

• Breki33
    Megnéztem a psd-t de nem egészen értem először is ennek kéne az alapnak lennie és benne sincs

lehet nem jót töltöttem fel?

Alap az új koszolódásokkal és rárakott csíkozásokkal ugyanaz

• Breki33
    GDB folderekhez egy kis segítség pár példa pl Juventus mezek

http://croccoeditingpes.altervista.org/
  • Hunor1
    Hello mindenki!

Letöltöttem egy CocaCola championship patchot( angol 2. ligát teszi be, így hiteles csapatokból áll a ML ) Nagyon tetszene+ csináltam egy saját csapatot hozzá mezekkel játékosokkal stb( FC.Hunnia)
    CSak az a gondom hogy az első ML meccsen amint egy "cutscene" képernyőre váltana ( pl gólnál, vagy ha a bíró pirosat ad stb. ) akkor kilép a játék!!
    A sima exhibition meccsnél minden jó, tehát nem grafikártya probléma.
    Sajnos a patchhoz nincs elégt info.Nem tudom hogy nem-e a hivatalos első patch kell-e hozzá??
    Valaki nem tolja ezzel a peccsel?
    Plz help valaki.KÖSZI !
  • Pato97
    Nem jól írtam *kitöröllek kösz hogy szóltál !!