81526
-
Juce and Robbie released version 9.1.3 of Kit Server for PES 2010.
This new version includes :
- kserv: improved version
- afs2fs: fixed support for dt0f.img
- kload: changed hooking of data read/write
Previous Versions of Kit Server and Online Documentation available at
kitserver.moddingway.com
http://downloads.moddingway.com/file/1279.html -
Tomy Lee #64978 Na ez jó időben jött mert most kezdek el játszani igazán Pes2010-el,megjelenés óta 1× indítottam el:))
de most hajráá
-
http://www.filefront.com/15041591/SMPatch_3.6.zip/ -
SM Patch 3.6 Released
SoulMirror updated his patch for PES 2010 to Version 3.6.
* + Added Cittadella e Gallipoli in Serie B
* + OF updates
* + A lot of new kits GDB (all leagues + many nationals)
* + Bugfix
Click on Read More to get the link and check more details
* + Complete rosters for Italian Serie A, Serie B, Liga, Premier League, Ligue 1, Bundesliga e Eredivisie teams.
* + Complete rosters for all other teams
* + Serie B fully playable (Master, Edit, Exhibition, BAL)
* + Missing Champion's League Team added (Debreceni, Apoel, Maccabi Haifa)
* + All transfers
* + All fake renamed and duplicate removed
* + Added more than 400 new players
* + Updated all formations
* + Added some future stars (Eduardo Salvio, Neymar, Karadeniz, Douglas Costa, Ibarbo, Coutinho, Teixeira, Keirrison, ecc.)
* + Updated a lot of player stats
* + Classic Teams renamed and unlocked (added Pelè, Zico, Platini, Cruijff, Passarella, Falcao, Matthaus,ecc.)
* + Hidden players renamed and unlocked
* + All Teams HD Logos (New national Logos)
* + All Teams Kits
* + Geom Graphic & Sound Pack 3 (a lot of new balls, boots, gloves, adboards, scoreboards, stadiums, sponsors, menu, ecc.)
* + Added more than 100 new faces
* + Works with KONAMI Pes 1.2 official patch and rosters update
http://www.filefront.com/15019135/SMPatch_3.5.zip/ -
Tomy Lee #64975 Van valami komplett patch '10-hez?Ami tartalmaz scoreboard-ot,labdákat,gyep-et egyebeket?
Köszi! -
Tomy Lee #64974 Az bizony szép ha bemegy
-
Menteni nem akkor kell mikor gond van
és ha a win nem indul egy inditólemezel akkor is megoldható a mentés
Ennyiből senkise fogja neked megmondani mit csináltál rosszul, alig írsz részleteket.
Annyit tudok javasolni, hogy olvasd el a readme-t és pontosan kövesd az ott leírtakat illetve rakd fel a frissítéseket amiket linkeltem nézd meg az option file-t cserélted-e stb.
Ezért szarok ezek az egybe telpítősők mert ha gubanc van azt se tudod mi nerm jó. -
Szilcsio #64972 Mert nem mentettem le mert kék halál volt.
Inkább azt mondd meg mit tegyek.
Köszi. -
Ez a patch már 1.11-nél jár
http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/PESEdit.com
De miért kell újrarakni?
Én már több oprendszert is felraktam az elmúlt héten, de elég volt bemásolni a mentett kitservert és kész -
Szilcsio #64970 Szevasztok !
Most tettem újra minden szart rendszert is és feltettem ezt:
PESEdit.com 2010 Patch 0.8 -de nincs benne a bundásliga meg a LOKI sem mi lehet a baj ?
-
basszus megint elkerültük egymást ... ilyen nincs :(
ide nem mindig nézek be játék előtt :(
Madriddal csak a madrid/barca/brazil/argentin csapatok ellen szoktam játszani, ma zsinórba ilyen ellenfelek jöttek amúgy Sevilla és a Tottenham Hotspur-t találtam olyan csapatnak amire jól passzol a taktikám, ezekkel szoktam játszani, de akkor NO TOP TEAMS szobákban, ma viszont csak quick meccset nyomtam és itt hiába mondom, hogy ne a fent említett 4 csapatból válasszanak... csak kiröhögnek és ált. barcát válasszák :( -
az van, de én a megauploados linket mentettem le magamnak még múltkor, amikor néztem, és nem néztem meg elsőre, amikor kérted a pontos címet, csak bemásoltam amit elmentettem mu-s linket...
más:
ha ez bement volna...:)
-
Amúgy vannak ilyenek pl PCDOME-n
"Fear666
1157 levél Ez aztán a nagyszerű játék.Lehet patchelgetni amíg ki nem jön a következő.Mint egy darab bőrfecni amit addig kell foltozgatni amíg fel nem lehet fújni focilabdának.De az még kevés, vmi design is kéne a bogyó felületére.Hányinger, nem tudom ebben mi a jó
Ott a fifa10, halál unalom az egész már évről évre, de az legalább egy komplett játék(nak mondható).És még haverok ellen is simán lehet vele tolni bármikor d ip-n " -
Igen közben privátban köszönettel megkaptam és olvastam -
de ott multiuploados link van ! -
ProEvoFan #64964 sajnos nem
dicséri a játékot, de PES vs fifa idei meccset döntetlenre hozza ki...BIG LOL!!!és a PES85%, a PCs fifa meg 86% kapott...jujjjj!!!! -
De szinte csak Brazil, Barca, Madrid ellenfelek vannak. -
eZo online? De ne legyél Madriddal, én az Arsenallal próbálkozom most. Csak Madridok ellen elég szar a védelem. -
egész pontosan:
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=56074 -
Balázs 17 #64960 stadionokból kiegészítőkből, hogy ne kelljen mindenféle dolgot leszedni csak egy peccset, mint pes6nál :) -
pontosabban? -
evo-web fórumról -
mikből is? -
hát az ideiek sztem megközelítik a képek alapján -
ezekkel az a baj, hogy meg se közelítik azt a minőséget mint a játékban eredetileg is megtalálható stadionok... egyik évben se volt olyan házi barkács stadion ami ne lett volna tele hibákkal, nem tudom miért görcsölnek évről-évre ilyenekkel ! -
Balázs 17 #64954 lesz valamikor ezekből vmi megapeccs?:D -
köszi és honnan van a link? -
First renders...
Stamford Bridge (Work in progress)
[/QUOTE]
-
üdv!!
elvileg ez az:
KATT -
Hol lehet szerezni ilyen csapatlogókat?
-
Elvileg ha jó akkor kész is. -
San Siro esri esősben milyen lenne egy ilyen?
-
Köszi! Azt tudtam, hogy a D-vel lövök kapura, csak mindíg egy kicsit megemelte. De ha kétszer megnyomom, egyszer egy picit, majd másodjára hoszabban, akkor rendesen lövi. :P
Nagy FIFÁS vagyok, szval bocsi, de nem könnyű megszokni. xÐ Xbox-on fifa, PC-n PES. Ilyen egyszerű. :) -
szegény Bill
setting exe-ben próbáld
-
Helló!
Nagyon jó, tetszik ez a játék, debrecennel megyek BL-ben... 1 gond van, hogy nemtom biztosan melyik a kapuralövés. xÐ Elvileg az xbox kontrolleren a kék(X). Beállítottam billen "D"-re, de csak megemeli a labdát. Vagy szerencsétlenkedik vele. Tudna valaki segíteni? xÐ -
hm egyik helyről leszedve ez crc-s lett -
kitserver folder/docs folder/uni_org.txt ... ID for original teams. -
Hát akkor elég amatőrök hozzá, nem tudod becsannelni azt a cikket? -
mirrors for Bundesliga GDB :
Multiupload : http://www.multiupload.com/K1525V7BRS -
Jahooo #64940 Azt hol lehet megnézni, hogy ha mezt a kitserver GDB mappába teszek, akkor a map.txt-be milyen számot irjak a csapat elé?
Ja és igy be lehet rakni kettönél több mezt is egy csapathoz?