81526
-
miért kellene?? -
Szilcsio #65018 Mert én amikor feltettem ezt a két pecset és utánna az SM-et akkor nem indult el a gém, mert felülirta az exe-t és ha crackkeltem akkor meg nem volt benne bundás liga. -
Szilcsio #65017 Köszi azt szedem le most.
És ehhez is kell a PES2010Patch101 és a PES2010Patch102 pecs ? -
persze...SM patch 2.9 van fent...itt van ról a kép is:
http://s1.directupload.net/images/091203/9ds8ksva.gif -
Szilcsio #65015 neked fent van olyan pecs ahol benne van a bundás liga ? -
Szilcsio #65014 be -
option file-t be szoktad másolni?? -
Szilcsio #65012 Azt is feltettem, de abba sem volt benne.
Ujratettem az egészet, mert tegnap nem volt jó.
Először az SM pecset 3.5-öt tettem fel ahogy irta úgy jártam el és nincs benne sehogy sem.
-
rakd fel az SM patchet...abba benne van biztos -
amúgy sztem az a chantpack nem sikerült annyira jól...de ez csak saját vélemény..
Adriano 32 méterről:
-
Szilcsio #65009 Szevasztok én ezt nem értem.
felteszem a PESEdit.com 2010 Patch 0.8-at és nincs benne a német liga.
Mi a genya lehet ezzel ? -
Sziasztok, megvettem a játékot...és azt hittem online a kompetíciókban lesz BL, úgy rémlett az előzetesekből, viszont én még nem láttam. -
Akkor hozz létre egyet és jó lesz...! (elvileg) -
Tomy Lee #65006 Jah azt elfelejtettem írni,hogy nincs olyan mappa"dt01" sry.Ha meg csak bemásolom akkor nem látja a játék. -
http://peshungary.hu/vegigjatszas/PES_2010_bin_terkep -
elvileg a dt01-be kell -
Tomy Lee #65003 Az SMpatch-hez van 1 chant pack amit ajánlanak hozzá,azt hova másoljam be?
"CORI for SM PATCH 2.2 by geom"1.3gb és ilyen mappa van benne:"dt01.img"
thx
-
nah ezt megoldottam -
Jah és még mindig nem tom hogy miért nem megy a PFK CSKA meze..... -
én meg felraktam a pes-edit championship patchét és hát ez se müxik mert hiába tettem fel a hivatalos 1.2 es patchet meg töröltem le a kitservert ahogy mondta, elcseszte a mezeket,logókat,neveket és a chamiponshipnek nyoma sincs....mindegy legalább könnyen visszalehetett állitani én már ezt is értékelem. -
letöröltem, felraktam újra a játékot plusz a patchet , a felbontás maradt ugyanaz , patch nélkül teljesen jó ezzel a felbontással a játék de ha felrakom rá akkor elnyújtja a képet nagyon és felnagyitja.. -
Jahooo #64998 Ennél a problémánál a pes-edites switchekkel volt a gond. -
Jahooo #64997 Bocsi a sok értetlenségért, de van még egy olyan problémám, a GDBvel alapmezeket sikerült berakni a Manchesternek, de a BL-be nem sikerül...(a pesedit-patch miatt a BLben is a sima mezben játszanak értem ez alatt azt, hogy nincs pl a klubvb cimer a mezen stb...)Emiatt megprobáltam a kitserveres GDBs módszerrel betenni a BLes mezt de annak ellenére hogy mindent a leírtak alapján csináltam nem változott. Valakinek hasonló probléma? Nem értem, hogy a Bl meccseken mért nem a BLes mezek jelennek meg...Légyszi valaki ha tud írjon. Köszi -
milyen új patchet?
felbontás a te gépedtől függ sztem -
le van írva mi kell
"How to install :
UPDATE TO KONAMI 1.02
First you need to update PES 2010 to version 1.02.
You can download the official Konami patchs at those links :
Official Patch 1.01
Official Patch 1.02
Install both patches, then open the game, go to the download and update the rosters.
Now you can install the SMPATCH 3.6 :
1. Copy PES2010_EDIT.bin and PES2010_OPTION.bin from Option File folder in 'My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010/save'
2. Copy the kitserver folder in the game folder. Then run Manager.exe to install kitserver."
-
hello.
felraktam az új patchet.
de a képet nagyon eltorzitotta :S
állitgattam mindent , felbontást, képaránty,sbt...
de igy sem jó.
mennyi az alap felbontás benne ? -
Jahooo #64993 Köszi.
Azt megtudná mondani valaki, hogy mitől lehet az, hogy a pes-edit 1.11 patchet feltéve minden oké kivéve azt, hogy az eredevisie alatt az "other" csapatok vannak, mig az other helyén vannak a holland csapatok.
Remélem érthető:D -
Szilcsio #64992 Köszi Breki az új pecseket.
Az SM pecshez nem kell a korábbi verziónak fent lennie ? -
Tomy Lee #64991 lol:DD -
bocsi pont azt néztem hogy elfelejtettem beleirni...Pes-edit legújabb patch-e! -
az ilyen kérdéseknél azt hogy milyen patch van felrakva azt találjuk ki? -
Valaki nem tudja hogy nálam miért nem müködik a PFK CSKA-meze? egy szürke vmi és ennyi, minden csapaté megy csak ezé nem:/ -
fodorpetii #64987 ok köszi:) -
-
ha külön akarod és nem zavar, hogy külön könyvtárban külön exe-vel van akkor igen -
fodorpetii #64984 akkor szted az új kirserverrel tegyem fel? -
Nah kipróbáltam új kitserverrel simán telepíthető külön most saját exe-vel külön könyvtárból indul
Nálam pl ilyen, de ugye ez tetszőleges
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\SM-patch\Kitserver2010\kitserver\SMPatch\
Lehet így lesz simán
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\SMPatch\ -
ez kitserveres dolog
de lehet külön rakni akár sztem -
fodorpetii #64981 ha ezt felteszem a kitserveres dolgok megmaradnak? vagy ennek is van külön indító fájl? -
Légyszi adjátok meg azt a linket, ahol a konami méri a sebességet a PEShez!
Köszönöm.