81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Tomy Lee
    Az SM patch-el nincs Olasz kommentár?
    Amúgy van a játékban nem?Lehet a patch miatt nincsen..
  • daver88
    van...ne használd azt, hanem az SM-et...
  • Csabesz6
    Köszi!
    Neked is Breki!
  • DeerHunter01
    ha ezt a patchet felrakom akkor nálam felnagyitja a képet a játékban és igy élvezhetetlen.
    havernál is ugyanezt csinálja...van erre valami megoldás?
  • Nagyi2pac
    Ja ha ilyen fehér mezszám meg ilyenek vannak az azért van mert az agyatlan készítő a PES 2009-es GDB-ket rakta be, ami ugye máshogy működött...
    Én még a 3.6-ot telepítettem ott az összes spanyol csapatnak rossz gdb-t raktak..

Másoljátok be ezt: #65087 és akkor minden okés lesz a spanyol csapatoknál!
  • Nagyi2pac
    Jah ezt nekem írtad...honnan kéne ezt nekem tudnom?
    Nem próbáltam a SM patch 3.7-et...

Különben ez miért olyan fontos? Ha nincs javítja akkor kijavítod fél perc alatt.:)
  • Breki33
    Ez volt a Barcánál amit kérdek, hogy javítottak-e
  • Csabesz6
    Feltettem a legújabb SM patchet, szuper minden.1 problémám van: akárhogy állítom be a LOD mixert (gondolom itt lesz a baj), nem látszódik a saját csapatom szerelésén a mezszám.Érdekes módon az ellenfélnek mindig működik.Egy fehér téglatest van a számok helyén, a nevek látszanak.
    Ötlet?

Köszi
  • Breki33
    #65086 ?

• Gnome
    Szuper, működik. Köszi:]
  • Nagyi2pac
    Jól csináltad de van benn egy kis csavar.
    Alapból a kitserver/GDB/uni mappába kéne bemásolni, de mivel ezt úgy csinálták hogy az uni-t még elosztották két részre Club és National.
    Igazából az a lényeg hogy a map.txt-be beírt elérési út megegyezzen az igazi elérési úttal, szóval ha valami nem stimmel akkor csak simán átírod a map.txt-ben logika szerint!
    Pl. ha csak simán az uni mappába másolod be a Liga BBVA mappát akkor a map.txt-ben ez helyett: 164, "Club\Liga BBVA\Almeria", ennek kell szerepelnie: 164, "Liga BBVA\Almeria".

Vagy létrehozol egy Club nevű mappát az uni mappán belül és oda másolod a Liga BBVA mappát!
  • Gnome
    Ezt elmagyarázod, h hogy kell betenni?...Bemásolom a GDB mappába, átmásolom a map.txt ben szereplő sorokat a mappában lévő map.txt-be és így minden spanyol klubnak szürke lett a meze..nem tudom hol ronthattam el
  • Nagyi2pac
    Liga BBVA GDB Folder

Credits:

Konami, Txak, Edxz101, Josemi, Nacho, Jvinu2000, JabiPro6, Aircriss89

http://www.multiupload.com/JXCND8YRKU
  • Breki33
    A 3.7-esben javítva van a Barcelona mezszámozás?
  • Nagyi2pac
    Én most próbáltam de ritka szar...nem ajánlom senkinek! Meglátszik hogy Ariel-ék elmentek!
  • Breki33
    GamingAccess Community Patch v0.3 ready!!!

• Breki33

###############################################
    ############ IMPORTANT !!!!!!!! ###############
    ############ IMPORTANT !!!!!!!! ###############
    ###############################################

[SIZE=3]1) Double [/SIZE][SIZE=3][COLOR=#003366]click[/COLOR][/SIZE][SIZE=3] on GamingAccess CP - NO DLC in your [/SIZE][SIZE=3][COLOR=#003366]desktop[/COLOR][/SIZE][SIZE=3] if you HAVE NOT downloaded the Konami PES 2010 DLC[/SIZE]
    [SIZE=3]2) Double [/SIZE][SIZE=3][COLOR=#003366]click[/COLOR][/SIZE][SIZE=3] on GamingAccess Community Patch in your [/SIZE][SIZE=3][COLOR=#003366]desktop[/COLOR][/SIZE][SIZE=3] if you HAVE downloaded the Konami PES 2010 DLC[/SIZE]

[SIZE=3][B]GamingAccess Community Patch 2009 - Original idea: Xavier Baez
    GamingAccess Community Patch 2010 - Original idea: Xavier Baez

Thanks to my good friend OnlY for joining the team and for his fantastic work

[/SIZE]
    [/B]

Thanks to the GamingAccess Community for comments, suggestions through the GamingAccess Community forums

Thanks to my good friend Naud from PES Stats Database
    Thanks to my good friend Juce for helping me with DLC mess
    Thanks to Pate for help with DLC compatibility
    Thanks Wild for such a fantastic editor
    GamingAccess is operated and mantained by Xavier Baez C. This site is dedicated to the glory of Jesus Christ.
    Thanks for giving me life and health to pursue my passion in life: [COLOR=#003366]VIDEO GAMES[/COLOR] :)
    Installer by Xavier Baez @
    please report BUGS here:

Again, BUGS, not suggestions, bugs only please
    PES 2010 Copyright by Konami
    ALL THE FILES COPYRIGHT by their respective authors
    Chants taken from Tommsen Chantpack v.1.0
    Unique features from the GamingAccess Installer
    * Hexedited by Xavier Baez, this patch uses it's own executables, and has it's own location to save files
    * This patch is compatible with the DLC or without the DLC
    * You can play this patch separately, since it uses different files so the patch won't be overwritten
    * Installs kitserver automatically
    * Compatible with Pro Evolution Soccer 2010 v1.0, v1.1, v1.2, DLC or NO DLC

[SIZE=3][B][COLOR=#003366][/COLOR]

[/SIZE]
    [/B]
  • Breki33
    ment vele
  • Breki33
    igen segít régi gépemen simán vent vele loadmixer majdnem full-on
  • Terminátor14
    Egy szóval enm írtam, hogy tuningol :D Én is tudom, hogy mit csinál, ezért kérdeztem tőled, hogy segít-e vmit, mert én pl nem raktam fel...
  • Breki33
    ez így van ha a texturaméret változik vagy készített stadiont rak be valaki majd az más
  • Breki33
    szerintem kevered más progikkal ez tulajdonképpen nem tuningol állít be semmit hanem csak leállítja a feleslegesen futó dolgokat

És a készítőjének neve van másik terméke amibe egyébként ez bele is van integrálva méltán híres és sokak által használt
  • Terminátor14
    Jahh, csak régen voltak pl nagyobb felbontású mezek meg egyéb grafikai kiegészítők, amik igenis megfogták a gépet kicsit :)
  • Breki33
    ott nem azzal volt, gond hanem hogy a kiegészítő kitserverben elállította pl a loadmixert

attól hogy egy textúra más nem fog lasabban gyorsabban menni

• Terminátor14
    Tudom, hogy ilyesmi géped van, nem rég írtad :D
    Amúgy tucatnyi ilyen progi van, egyet sem láttam még, ami valóban hatékony lenne :( Mondjuk ez teszt alapján nem tűnik rossznak, de ott is írják, hogy elsősorban kevés rammal rendelkező gépeken segít.

Nálad pl dob vmit a teljesítményen, az új gépeden?
  • Breki33
    Ilyen gépen van és tapasztalatból mondom

Persze, hogy nélküle is mennie kéne de ha nem megy lehet neki is megoldja, nekem nagyon bevállt még a régi géppel is.
  • RemX
    Persze, hogy vinnie kéne, hiszen egy rendkívül hozzáértő hardver guru útmutatásaival lett építve és tuningolva ;)
  • Terminátor14
    Én sem hiszek ezekben a progikban, de azt is tudom, hogy a Pes sok dologra allergáis, szal esetleg meg lehet próbálni :D

Amúgy persze, a patchek használata növelheti a gépigényt, ez elég valószínű. Többen is írtak már olyat, hogy ilyen-olyan mezpatch/kiegészítő telepítése után lassabb lett nekik a játék. De a gépednek továbbra is vinnie kéne zsírul, ez tuti :D
  • RemX
    Én nagyon szkeptikus vagyok ezekkel a plusz progikkal kapcs... amúgy a peccs is ludas lesz valamilyen szinten mert pl a MAnu ellen szinte folyamatosan röcög...:)

Dehát azt ígyis-úgyis gyűlöljük.... :D
  • penge96
  • Terminátor14
    De amúgy megpróbálhatod, ki tudja...

Tényleg szomorú sajnos, de ha megjavul tőle a PES, akkor csak megérné használni :D

Azt már elég régóta tudjuk ugye, hogy a Konami szeret bénázni a pc-s játékainál.
  • RemX
    Pont ezt akartam írni, hogy ha már a 4 giga ram mellé egy ilyen progit kell futtatgatnom, úgy, hogy minden más mai program tökéletesen fut akkor a KONAMI tehet egy szívességet... :)
  • Terminátor14
    A pepsifoci.hu úgy tudja, a Sport TV minden idők legmagasabb, labdarúgó mérkőzéssel kapcsolatos nézettségét is regisztrálhatta az ősszel, mégpedig az Újpest és a Ferencváros Megyeri úti derbije alatt. A rangadónál többen egyetlen focimeccset sem néztek a csatornákon az elmúlt 9 év alatt: információink szerint millió feletti azoknak a száma, aki belenéztek a mérkőzésről adott közvetítésbe, ami magyar szinten kiemelkedő adatnak számít.

A második helyen ebben a tekintetben szintén egy idei találkozó áll: a Barcelona és a Real Madrid legfrissebb El Clásicója áll a rangsor második pozíciójában.

(pepsifoci.hu)

Ez azért nem rossz :D Lehet, hogy mégis lenne létjogosultsága egy magyar kiegészítőnek a peshez? :)
  • penge96
    Itt vki használ Championship meccset?
  • Terminátor14
    Nemtom, de egy próbát megérne azért :DD

Breki: Nehogymár egy 4gb memóval rendelkező dual-core procis gépen ilyen baromságokat kelljen használni Peshez, ráadásul ekkora felbontásban...:)
  • Breki33
    ajánlott a korábban írt game booster használata játék előtt

eztis már többször írtam
  • RemX
    Hát nekem max a WMP megy hogy zenét hallgassak... :) de nehogymár azt ne bírja... :)
  • Terminátor14
    Annyi jutott még eszembe, hogy nálam akkor szarakodik, ha a háttérben sok dolog megy, pl sok netes ablak van megnyitva, ilyenek.

• RemX
    Sziasztok srácok!

A kérdésem az lenne, hogy valaki találkozott-e már hasonló problémával:

Egy E8500@4Ghz-es procival, 4 Giga rammal és Radeon4850-es kártyával játszom a játékot 1280x1024 High-on.

Más is tapasztalt olyat, hogy a meccs 99%-ában tökéletes fut a játék, de gondol egyet és tök random beszaggat, röcög idegesítő módon... nem tudom hogy ez lehet-e a mezpeccs miatt a PESedit 0.valahányas van még az elsők közül...

Köszi előre is a válaszokat!

Üdv!
  • penge96
    Viszont a Championshipet még sehogy sem sikerült összehoznom...