81526
-
auto-n volt, de 100-ra állítva ugyanaz -
xp és win 7 alatt is jelentkezett különböző driverekkel, de mostis próbálom -
ez nem driver hiba ! -
mikiking #65136 próbáltál másik Catalystet ??? a legőjabb nem mindig a legjobb -
biosban a PCI-E fix.100Mhz van állítva ?
az okozhatja a gondot, ha nem 100-ra van állítva pl. auto-ra ! -
ha ezt a képet nézem akkor egyértelműen a vga ramjai a hibásak, viszont akkor máskor is jelentkeznének pl. az asztalon aero felület mellett stb... szóval nem tudom, érdemes lenne berakni egy másik gépbe és ott is megnézni vagy lefuttatni mondjuk a legújabb 3dmarkot , ha ilyen jellegű a gond akkor ott úgy is előjön ! -
Nagyi2pac #65133 Olvastátok már a PC Guru-s PES 2010 és FIFA 10 teszteket? Tiszta vicc nem feltűnő hogy a tisztelt tesztelő emberke FIFA párti...
Ha valakit érdekel itt vannak a tesztek pdf fájlban:
http://www.multiupload.com/8IZ9333WCK -
72-re ment fel minden hibátlan volt
jelenleg így van ccc-ben
-
oké
Deha a statikus részeknél jelentkezik csak ez akkor miért lenne ezzel gond?
mikor mecs verseny bármi folyik rendesen működik -
Fur renderingre menj és nézd meg, hogy közben mennyire melegszik a kari :) -
Dirt 2-ben is ilyen statikusabb helyeken csinálja
-
leszedtem ezt a progit most fut
-
Az az érdekes, hogy mikor úgymond dolgozik a kártya jobban semmi gond vele pl most dirt2-ben mikor futamot vegyek semmi hiba amikor menüben vagyok vagy mutatja a szintet akkor látom
#65123 is úgy volt hogy felvettem a képet és azon az állóképen látszódott játék vagyis mecs közben szinte soha
ezért nem értem -
Nem ártana megnézni a hőmérsékletét játék alatt, plussz egy gpu caps viewerrel megizzasztani, hogy hogy bírja és meddig melegszik.
Ha nagyon meleg, akkor megvan az ok és gyorsabbra kell venni a ventit, ha nem, akkor tényleg lehet memóriahiba :( -
csak az a gond, hogy van amikor fél óráig semmi, most visszaviszem, hogy hibás megnézik, hogy jó aztán semmi gond nem lesz
meg miért akkor van gond mikor statikusabb álókép van miért nem akkor mikor dolgozik a kártya? -
valószínűleg memória hibás a kártya, az én előző kártyám is ezt csinálta, először csak 3d alatt majd később már bootoláskor is és minden helyzetben !
Egyből cserélték amint megnézték, ott mondták, hogy memóriahibás ! -
van valakinek tipje ez mitől lehet az új kártyával?
Érdekes módon mecs közben nem nagyon jelentkezik csak inkább akkor ha állókép van -
igen de közben jó lett -
Nagyi2pac #65121
köszi!
-
Nagyi2pac #65120 Átírnod? Mármint a map.txt-re gondolsz? ---> #65089 -
SAN SIRO TURF UPDATE READY
http://www.multiupload.com/095BR9XXVN
-
DDS Ripper v0.8.1 (New Version released)
http://www.multiupload.com/5A3KL7SB3N -
na Barcánál javították
melyik az a saját csapat megnézem annál -
ez a kettő független egymástól -
Tomy Lee #65115 Srácok 1 szóval nem írtam,hogy van benne vagy nincs omg.Félre értelmeztétek.Én azt írtam,hogy esetleg az "SM patch-el nincs"tehát,hogy az miatt nincs benne a játékban mert SM patch-et használok.
A lényeg akkor,hogy nincs Olasz kommentár nah végre ójeeXD -
fodorpetii #65114 Hát nem tudom nem voltam ilyen helyzetbe de elképzelhető. Hogy mínuszba mentél ezért van... -
nem nagyon foglalkoztam ezekkel is
ennyi mindenre nincs időm
hogy kéne átírnom? -
Pedig jól mondta
olasz nincs alapból letöltve pedig nagyobb mint az egész SM patch
nemis értem miért kéne benne lennie. -
Laci82 #65111 De eleinte minden ok volt,a nagy csapattal kezdtem.
Megvettem Mutut,Quaresmát,Yepest,Vieirát és lett egy kis mínuszom a bankszámlán.
Lehet,hogy azért kerültem oda? -
Visszavonva. -
Valaki nem tud nekem egy linket adni ahol GDB foldert lehet letölteni az Afrikai országokhoz....mert megnéztem és a nagyrészüknek szürke a meze, és hotfileról csak fél óránként lehet tölteni..... -
Öööö....lol?xD -
fodorpetii #65107 Nem tudom szerintem vmit elnéztél... -
fodorpetii #65106
-
Laci82 #65105 Sziasztok.
Miért van az,hogy elkezdtem a Master Leaguet a Sevillával és most csak az ificsapatot irányíthatom?
-
Tomy Lee #65104 ?Mit számolgatsz?
Kérdésem:van e Olasz kommentár a játékban?
Nem értem mi a terved itt a megabyte-okkal lol -
az olasz kommentátor 500 mega körül van... az SM patch meg 250 mega körül van...akárhogy is számolom de nem jön ki :) -
Tomy Lee #65102 Nálad van Olasz kommentár? -
nah ezt is megoldottam...kikellet törölnöm azokat a bineket amit bemásoltam az Arsenalossal, csakhogy azok alapból benne voltak.... -
Nah ez lol...betettem a gameba egy Arsenalos menüt, egy kicsit amatőr ezért inkább vissza tettem a régit de nem müködik, megmaradt az Arsenalos menü pedig visszaírtam a régi fájlokat-.-'...