81526
-
1.03 vitality crack engem is érdekelne :D -
Jahooo #65459 Ez engem is érdekelne :D -
thx
-
Nagyi2pac #65457 Azt alsó linken van valami link ahonnan le lehet tölteni? Mert én nem találtam..
A rapidshare-s linkről meg magát a hivatalos patch-et lehet letölteni nem a crack-et. -
próbáld ki ezt
http://rapidshare.com/files/324878669/PES2010Patch103.exe
http://www.xrel.to/game-nfo/153142/Pro-Evolution-Soccer-2010-Update-1-03-ViTALiTY.html -
Nagyi2pac #65455 Ez nagyon jó hír! 
Már szeretném kipróbálni de sehol nem találok cr*ck-et az 1.3-as verzióhoz, please ha valakinek van hozzá az küldje el nekem privátba! -
klinsmann #65454 igen nagyon is észrevehetően megváltozott a gameplay , persze jó irányba nagyot üt szerintem
-
Nagyi2pac #65453 Nyamm
, elfogadnám...
Megan Fox Menu by Paulotjs modified by becks90
http://www.pes-patch.com/2009/12/megan-fox-menu-by-paulotjs-modified-by-becks90.html -
játékban kipróbáltam, de relinkelgetni nem akarok
most inkább Rallyzok P -
Nagyi2pac #65451 Bocsi elírtam, természetesen Breki-t akartam írni!
-
értem.. -
Nagyi2pac #65449 Berki te már próbáltad? Ha nem akkor légyszi nézd meg, mert szerintem más úgyse fogja...:) -
banner relinkelés P
de egyenlőre csak bizonyos beállításoknál nem fagy le viszont játékban marha jól néz ki
korábban raktam be róla képet -
Nagyi2pac #65447 Ezzel tudjuk a csapatok szurkolói transzparenseit hozzácsatolni a csapatokhoz.:) -
Mi az a banner relink? -
Nagyi2pac #65445 Viccet félretéve valaki már próbált PRO-EVO Editing Studio 2010 v2.2.0.0-ban a banner relink-et?
http://downloads.moddingway.com/file/1624.html
Mert nem nagyon értem hogy hogyan működik...tavaly egyszerűbb volt!
-
Nagyi2pac #65444 Készülőben van!:)
Esetleg valaki nem tud arab negyedosztályú(?!) bajnokság patch-ről? Most erre fáj a fogam...

-
-
te tiszta hülye vagy ezzel a japánnal
:D -
érdeklődnék, japán bajnokság peccs van e?
-
Jahooo #65440 Megnéztem és a pes-edit patchel ellentétben az SM patchnél jól müködik a mezek ujján lévő emblémák elhelyezése. Ott a pl a Manchesternek arany míg a többi angolnak fehér a EPL logó. Nekem viszont a pes-edit patch jobban bevált legalábbis most nem akarok áttérni az SMre így csak a megfelelő bin fájlokat másolnám át amelyek az emblémákért felelösek a mezek ujján. Tudja valaki hogy akkor mit kell átmásolnom?
Arra is kiváncsi voltam, hogy a bl meze a machesternek az SM patchben elöjön e a Bl meccsek során de sajnos nem, annak ellenére hogy a GDB-k között szerepel és a map.txtben is jól van(patch csinálta magának). Tudja valaki hogy miért? Bocsi h megint ezzel jövök de nekem számítanak ezek az apróságok.
Plz valaki válaszoljon. Köszi! -
Ha ez igaz akkor újra kockulok:D
Már nagyon idegesített a bíró meg a gép gólja(10/7 fejes gól beadásból)! -
:D -
Nagyi2pac #65437 Valakinek vannak hasonló tapasztalatai a hivatalos 1.3-as patch feltelepítése után? (én még nem telepítettem crack hiánya miatt)
"The new patch v1.03 has certainly improved the game. It has improved to such an extent that it feels like the perfect game. I'm not talking about the balls and boots. I'm referring to the gameplay. The biggest changes to gameplay after the v1.03 patch are (i) gamespeed (ii) dribbling (iii) passing (iv) goalkeepers and (v) referees.
(i) Gamespeed: It is certainly slower than before. With every patch, the game speed has been coming down, which is very good. Overall, the pace of the game is very very realistic. It feels more like football than a video game now.
(ii) Dribbling: Now the dribbling animations are smoother. The jerky movements are very very less now. The dribbling speed has also been reduced. Only yesterday, I could sprint from the right defending corner to right attacking corner with someone like Bosingwa in a flash. After the update, even with Lennon, though I could see he is one of the paciest players, I take more time to cover the pitch. The dribbling animations and speed are just about perfect now.
(iii) Passing: The short passing speed has been lowered. Earlier, the so-called 'ping-pong' existed for any player with a passing ability of more than 75 points. Now, only players with above 90 points short passing speed ability pass the ball at these speeds. The short passing speed of anyone (most of the players) who have a short passing speed of less than 90, is now very realistic. Only now, even in top matches like Chelsea vs Man Utd, you can see the ball receiver waiting for the ball to reach him before he makes his move. Earlier the ball used to zip across the pitch. Now it's very realistic. I also feel that the passing is lot more freer than it was before. The variety of attacking moves I'm able to make now are a testimony to this.
(iv) Goalkeepers: Improvement in goalkeepers. No more silly parries. They keep very well. They parry it when they have to. Basically, I think they now play true to their goalkeeping player abilities.
(v) Referees: They are certainly stricter. More fouls are being called. More penalties are given. They can still go wrong either ways but they can be error-prone but not scandalous as they were before.
What still needs to happen? The defenders, especially the side backs have to be lot more sharper and ruthless. They need to read the game better and anticipate attacking moves. They need to tackle more frequently and throw their bodies when it matters. Also, some of the stadiums I find unplayable due to the pitch graphics or lighting. Rest are fine with me.
For me, Winning Eleven 2010 was already a revelation and it is way better than PES 2010. With this patch, this game has got so much better. I'm loving it. This is not out of imagination, exaggeration or placebo effect. I have experienced all those things mentioned above. And, I'm writing this after playing several offline games. Having spent more than 20-30 hours in editing and testing alone, I can certainly see the difference when it's there.
We have got closer to a very perfect football game." -
Nagyi2pac #65436 Ez jóó.... 
Nem!
-
A Konami nem fog egy végleges Patchet csinálni amibe benne vannak a normális licenszek,meg minden normálisan van. Hm? -
talán mert egyszínű vagy átlátszó -
Az miért van hogy, beteszem a mezeket és minden jó addig ameddig nem lépek be a játékba és a mezen nem látszandóik a szám ez miért van?? -
ja igen akkor egyetértünk -
Te engem félreértettél akkor.."Régen nekem is a Pesedit volt fent,de mondtákhogy jobb az SM Patch,és én át is áltam arra,mert tényleg sokkal jobb" szerintem pont hogy a SM a jobb:D -
mert tetszenek a benne lévő dolgok és külön játéként is telepíthető
és szerinted miért jobb a pespatch? -
Értem..de akkor neked mért az SM van fent? -
Nagyi2pac #65428 Kitserver-ből mindig a legújabb verziót kell felrakni, ne is csodálkozz hogy a 9.03-al nem működik mivel az még nem támogatja a GDB-t... -
és nem attól lesz jobb egy patch hogy esetleg telepítős éppen ellenkezőleg számomra jobb ha én mondhatom meg mit hova rakjon és hogyan -
csak én más szemmel nézem mert már részt vettem ilyen patch készítésében -
Mindenkinek más teccik..:D -
sztem pont fordítva van -
Régen nekem is a Pesedit volt fent,de mondtákhogy jobb az SM Patch,és én át is áltam arra,mert tényleg sokkal jobb..:D -
na , leszedtem a játékot , feltettem a pesedit.com 1.3-as patchet , és teljesen jó :) -
csabicsabi #65421 gdb.dir = "GDB" Ennél a résznél az idézőjeleket töröld ki.Nállam ez volt vele a gond.