81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    sőt biztos, mert új csuka és labda pont abban van
  • Breki33
    ha játékon belül letöltötted a dlc-t akkor szerintem leszedted a legfrisebb patch dolgait
  • Breki33
    Megnéztem nálam egy De Ceglie van

mivel még mindig hiányoznak infók ezért egyszerűbb ha leírom amit már korábban is leírtam részletesen, hogy nálam hogy van

C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\SM-patch\kitserver\

Pes és setting.exe itt

C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\SM-patch\

kitserver v 9.1.3

dlc-t játékon belül nem töltöttem le hanem külön és a helyére másoltam

És tökéletesen működik az adott könyvtárban az exe-t indítva
  • Jahooo
    Ugye azért egy két napon belül várható hozzá kitserver?
  • punkers
    A problémám valószínüleg sőt biztos hogy ugyan az mint neked!
  • punkers
    Nem szedtem le, mondtam ugy csináltam mindent ahogy a leírásban van!
    Szerintem az uj dolgokat is lelehet tölteni 1.2-vel az lehet a probléma
  • Nagyi2pac
    Na végre:
  • lacinkacinka89
    v 9.1.3 Kitserver van hozzá.
  • lacinkacinka89
    OS: Win xp sp3. A kitserver pedig az, ami alapból az SM Patch-hez van. Nem tudom, hogy az hanyas.
  • Breki33
    nincs operációs rendszer meg az, hogy sm patchet hová másoltad melyik kitservert raktad fel stb.

Na mindjárt megnézem nálam De Ceglie-t
  • lacinkacinka89
    Feltelepitettem a pes 10-et! Utána, ahogy az SM patch telepitési utmutatója is irja. Feltettem először az 1.01-es , majd az 1.02-es patch-et. Ezután a játékon belül letöltöttem a frissitést a DOWNLOAD menüre kattintva.Ezután az SM patch-ben található option file-t átmásoltam a Dokumentumok/Konami/save mappába, ahogy irja. Ezután átmásoltam a Kitservert és feltelepitettem. Ennek ellenére amit leirtam a
    #65482-es hozzászólásomban, az a hiba áll fent. Pl: A juvéba 2-szer van benne De Ceglie stb.. Ezt már leirtam. Remélem elég világosan és részletesen leirtam, hogy mi a probléma és, hogy mit hogyan telepitettem fel. Bizom benne, hogy ezek után tud vki segiteni!!
  • Buddy
    (pl. exhibitionen tudnak ízekre pofozni, ennek az érzésnek a sugarát nem éreztem még ML-ben)
  • Buddy
    Ja, ami nekem lenne a kérdésem, lehet hülyén hangzik, de van különbség az exhibition és a ML játékmenet között?

Mintha a ML könnyebb lenne
  • Buddy
    Ha érdekel az az unnamed, amivel én játszom, csak írd meg, bárki, elküldöm szívesen - föltöltésekhez teljesen hülye vagyok, emailben vagy skype-féle cuccokon még megy :)
  • Buddy
    Szia

Amint elmentetted a legelején a ML-godat nem szabad baj legyen, mert ugyanazzal a "csomaggal" nyomod végig mind az 1583 évadodat (vagy amennyit akarsz :) ) a játékban.

A méretbeli probléma a ML "elkészítésére", elindítására vonatkozik.
    Ezt egyébként a League Editorral tudod macerálni, de az évközbeni problémádra szerintem nem megoldás...igazából most, pár meccs múlva jutok el egy évadzáróra, ott majd meg tudom mondani, mit csinál, vagy mit nem... Megírom.

Én azért néztem át és rendezgettem el kényelmesre, mert a töknek van kedve váltogatni a játékmódok közt, másrészt ha váltasz (PESedit patch ugye, bat-okkal):

-Nem csinál mást, mint az eredeti "kialakítást" tölti be neked, ergo sok új csapatot nem is fogsz játszani, játszani látni, játszatni
    -Legendnél meg ugye átrakja a másodosztályt vhova máshova, hogy ne akadjon össze a Spanyol bajnoksággal és ne ott folytassa a csapatfölsorolást.

És tekintettel, hogy én rohadt lusta fajta vagyok, legalább egyben van minden. Amit beáldoztam, az nálam 4-5 újonnan kreált délamerikai klubcsapat.
  • Nagyi2pac
    FIFA World Cup 2010 scoreboard:

Originally Posted by ninuzzu View Post
    Scoreboard is almost done,I'm fixing the menues now,ASAP.
    Soon we will have the possibility to use teamnames only in scoreboard.
    You have to wait..

• Breki33
    bat-ot szerintem a kezdetektől kell futtatni, bár ez nem biztos de a leírásában pontosan le van írva érdemes átböngészni
  • Breki33
    fogjátok már fel ha nem írjátok le pontosan hivatalos patchek közül mi van fent és milyen sorrendben hogy történt pontosan a telepítés milyen rendszeren stb nem igazán lehet segíteni

ezt mostanában kb 10* leírtam mert senkise képes normálisan leírni
    ezentúl csak azoknak fogok személyszerint válaszolni aki pontosan leírja ezeket ne neünk keljem már kitalálgatni

nektek fontos !
  • lacinkacinka89
    Sziasztok! Olyan problémám van szintén az SM patch-el, hogy feltettem ezt az uj 3.9-est, de a roster az vhogy nagyon nem stimmel. Vannak csapatok amikre c01-et meg ilyeneket ir. Meg pl a Milannal nincs benne a csapatba Storari, a juvénál pl De Ceglie 2-szer van benne a csapatba meg ilyesmi. Mindent a leirás szerint csináltam. Mi lehet a probléma? Mikor először feltettem az sm patch-et akkor jó volt. Akkor a 3.8-ast tettem fel és akkor jo volt, annyi baja volt, hogy a genoával mikor játszani akartam akkor mindig kilépett.
  • matula77
    Pesedit 0.7-volt fent.Próbáltam bat-al, de nem lép tovább.
    Megpróbáltam SM patch-el, ugyanaz.Most keresek újabb Pesedit patch-et és megpróbálom azzal.
  • Breki33
    dehogynincs csak hogy milyen patchnál azt megint találjuk ki

peseditesnél a megfelelő bat-ot kellk futtatni előtte ahogy ez az idézett hozzászólás környékén is le van írva
  • Breki33
    Szerintem te leszedted a legújabb hivatalos patchet amihez még nincs működő kitserver és patch szerintem
  • fodorpetii
    Hát nemtuom nekem mindig beadja hogy nyertem...nekem is kb olyan átlaggal mint neked nem...Igaz én spanyol bajnoksággal viszem a ML-t.
  • matula77
    Visszaolvasva úgy látom hogy már többen küzdöttek a problémámmal:"Master League szezonváltásnál megakad a háttér és nem tölti be a következő évadot" Megoldást nem találtam rá, viszont Buddy a 65334-es hozzászólásában azt írja:"A probléma abból adódik, hogy vhogy a játék nem képes X-nél több csapatot egyszerre kezelni a Master League-ben."valamint azt hogy:"a csapatok unnamed11 (vagy 12)-be történő dobálásával meg lehet oldani".Hogy tudom a csapatokat unnamed11-12-be rendezgetni?
    Előre is köszi!
  • punkers
    Hali!
    Eddig SM patchet használtam és jól működött kivéve néhány kifagyást a kupákban.A helyzet az hogy újra telepítettem a játékot, mindent úgy csináltam ahogy előzőleg de most nem működik jól, nem jók a csapatnevek stb.
    Annyi változást vettem észre, mikor töltöm a hivatalos kiegészítőt a download menüpontban, letöltés után néhány új csukát meg labdát is kaptam most.
    Esetleg tudtok valamit segíteni?
    Előre is köszi a Választ(okat)!
  • gabe paul logan
    Mert Ő van a borítón.
  • matula77
    Szevasztok! PesEdit patch-van fent, és Master League szezonváltásnál megakad a háttér és nem tölti be a következő évadot. Mi lehet a gond?
  • Flashly
    jézusom de szar ez az év játékos választása is PES-ben...
    BAL-ban megnyertem a Chelsea az FA kupát, a PL-t, a BL-t, ebből 2nél gólkirály voltam, 2nél én adtam a legtöbb gólpasszt, Most useable player is voltam, a szezon csapatába is benne voltam, 54 meccsen 55! gólt lőttem és 21 gólpasszt adtam, 7.47es összértékeléssel zártam a szezont, erre ki lett a world footballer of the year? Torres... csak tudnám mér, a pool nem nyert semmit, a spanyolokkal is csak 3. lett az EB-n, és biztos nem lőtt annyi gólt mint én...
  • Breki33
    az eleje igaz
  • Nagyi2pac
    Hát igen MadbaLL sokszor ír érdekes dolgokat, de aztán hogy ennek mennyi valóságalapja van...azt nem tudni!
  • fodorpetii
    köszi megpróbálom...
  • Breki33
    Originally Posted by juza09
    did you install konami patch 1.01,1.02,1.03 properly? what you downloaded is only the dlc that updates boots and graphic stuff.

http://uploaded.to/file/2l8zo5 patch 1.01

http://uploading.com/files/45mae866/...0Patch102.zip/ patch 1.02

http://hotfile.com/dl/21421680/0a5f2...ch103.zip.html patch 1.03

as far as i know, you don't need 1.01 and 1.02 anymore. 1.03 patch has both of them inside. so you only need to install 1.03 patch
  • Nagyi2pac
    Sztem meg kell, de én is csak olvastam!:)
    Különben elvileg az a helyes és tiszta megoldás ha minden hivatalos patch sorrendben fel van telepítve! Tavaly is addig nem jelent meg a System Settings-ben az új Download menüpont amíg az 1.1-es és az 1.2-es patch fel nem volt telepítve, szóval jobb ha mind sorrendben fent van! Bár elvileg meg csak az exe-t cseréli le az újabb hivatalos patch, és akkor nem kellene felrakni az előtte lévőket mert úgyis le lesznek cserélve, de úgy tűnik az mégsem teljesen igaz hogy csak exe-t cserél!
  • Breki33
    sztem nem kell, de ezt csak olvastam
  • Breki33
    nálam jobb felső elöl
  • Breki33
    pl a hivatalos patchek nincsenek fent vagy ellenkezőleg pl a legújabb van fent

ilyen kevés infóból nem lehet kitalálni
  • Forza Italia
    srácok mért van az h nálam a kitserverbe berakott cuccok működnek viszont átviszem haverhoz szűz pesbe berakom a kitservert install és nála semmit se rak be????
  • horvdavid
    a gamepad-del mivel kell sprintelni?
  • fodorpetii
    srácok az 1.3 patch telepítéséhez kell előbbi verzió? mert a honlap azt írta nem, de a patch readme-ben meg azt hogy kell.
  • tobias88
    még nincs vitality