81526
-
nah nemis volt bonyolult 1.3-as patchez pályák reklámtábla labdakurzor kész
-
márcsak egy kitserver kell
vagy kénytelen leszek a stadionokat img-be pakolni -
Furcsáltam is, hogy ez új évi tréfa-e :) de kösz, ez hatalmas patch, mindíg jobban szerettem a csapatneveket, valóságosabb így viszont sose oldották meg, hogy a menükben ne azok legyenek láthatóak. Nem is láttam az evo-web-en ezt... -
Balázs 17 #65577 na kezdtem egy ml-t, hogy kell igazolni?ASD:DAD -
érdekes oda volt írva hogy kell hozzá 1.2 .. na mind1 :)
Az miért van hogy megvettem Babelt , erre egy meccs után eladja nekem a gép automatice ? -
nálad lehet -
verziótol függ patch előtti verziók jóhogy patch nélkül működnek, de a későbbi verziókhoz kell a patch nem véletlen írja oda a készítő -
wáá megőrjít ez a játék... 85. percig hátul öli a focit a gép , utána becsal magának egy gólt és ez van minden meccsen :@ -
hmm .. érdekes . amikor én tettem fel a pesedit félét akkor sehogy sem akart menni patchel , bezzeg patch nélkül tökéletes .. -
Nagyi2pac #65571 Az utolsó kép ez akarta lenni:
http://img705.imageshack.us/i/fixf.png/ -
Nagyi2pac #65570 Flags in menues Mod by Ninuzzu v1.0
Finally the mod is out: what does this mod do?
Well,with this mod you can finally use teamnames only on scoreboard ,while flags will be displayed in the remaining menues
I explain you now how the mod works:
-when you use teamnames on scoreboards,for example this one:
http://img682.imageshack.us/img682/8802/48123885.jpg
you will also find those teamnames inside the others menues,for example this one:
Well this mod fix those problems,so,after you install it,you will have this:
http://img682.imageshack.us/i/pes20102009121418545857.jpg/
I didn't test every menue and,most important thing,I haven't edited online menues,so probably you still see teamnames on some menues..
Feel free to post here any bug,it will be solved ASAP.
http://downloads.moddingway.com/file/1774.html
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=56751 -
mivel az újabbakhoz kellenek a hivatalos patchek kivéve a legújabbat
mert ahhoz még nincs kitserver
Márha a PESEdit.com Patch-ról beszélünk
oda is van nagybetűkkel írva:
"You must at least install PES 2010 update 1.02 released by Konami" -
Nincs fent semmi hivatalos patch. Kitserver 9,10 es. A edit patchet rakom fel elejétől fogva és semmit se rak be. -
-
srácok mért van az h a kitserverbe bemásolom a letöltött cuccokat instalálom de a játékba semmit se jelenít meg. Ez mért van???? -
Tomy Lee #65565 BUÉK! -
BUÉK
-
BUÉK !
-
akkor ott vagy flashelt a konzol vagy a másolt játék vagy mind 2 :) -
fczolika #65561 Real Madrid fan!
Kösz,hogy írtál,de én elsősorban nem erre gondoltam.Ha jó tudom ezek hivatalos javítások ami csupán 3 labdát meg 10 cipőt tartalmaznak,meg talán néhány csapat mez frissitést....
Én kamera javításra,riporter és szurkolói hangokra akarok segítséget.
Youtube-n láttam ilyen komoly xbox 360 patch-okat,ezekre gondoltam,hogy,hogyan kell felrakni,telepíteni stb.Még azt se tudom,hogy másolt vagy eredeti játékkal működnének-e ezek.... -
Gondolod magától tudja és átáll arra , hogy 16:9-es?
Olyan logó illetve kijelző pack kell ami 16:9-es -
szia !
my xbox\game library\pes2010\downloads
itt van 2 update felteszed először a 2009/11 majd a 2009/12-est ezután indítod a játékot és az online módba ha lépsz aktív live esetén automatikusan frissíti a javításokat is !
így a dlc és a patch is 1.03 verziót fog mutatni és naprakész lesz a játékod -
milyen felbontásba van a monitorod ? -
punkers #65557 Üdv!
Vettem egy 19" LCD monitort, a settingsbe maxra tettem a felbontást de meccs közbe a skysports logó majdnem a monitor közepén van felül.Eleve ott kell lennie vagy nálam van hiba? -
Ja, közben rájöttem, hogy az a gáz, nem gondoltam, hogy serial nélkül enged bármi ilyesmit letölteni. -
DLC-t letöltötted?
Nálam jó -
Üdv!
Friss install, összes patch feltéve+vitality crack.
http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=73444
Ez az optionfile bemásolva (ma updatelte a srác 1.03-hoz) azt irja ki szar verzió. Vajh miért? -
srácok mért van az h a kitserverbe bemásolom a patcheket amiket leszedtem a szurkolóihangok arcok csukák minden működik de a mezek meg a logok nem. Ez mért van???? -
fczolika #65552 Segítsetek!
Jelenleg xbox 360-on nyomom a PES 10-et,ami tetszik,bár jónéhány hibája azért ígyis van.Elsősorban a kamera dőlészög idegesít legjobban....,no meg a riporter semmitmondó szövegei,szurkolói hangok stb.(Ja,amúgy nálam is borzasztó a játékvezetés,11-est még nem is kaptam....)Erősen gondololkodom,hogy rakok fel javítást,csak nem tudom,hol kezdjem.Olvastam itt a fórumon,hogy más is xbox-on játszik és,hogy már letöltött xbox-ra javítást.Fogalmam sincs,hogyan kell ezt csinálni,egyáltalán eredeti játékkal ez működik-e,vagy sem,tök sötét vagyok...Már PC vásárlásán is gondolkozok,csak az most megint nagy kiadás lenne.....,mivel amin most netezek,azt családi gép,ezen nem tudok játszani.
Egyenlőre megfelelne egy jó kis xbox 360 patch,aki tud segíteni,kérem jelentkezzen,fontos.
Eamil címem: [email protected]
TEL:0630 5412712
Aki tud érdemben segíten,dobjon egy sms-t,vagy csörgessen meg,visszahívom!!!! -
Voksoltam én is. -
hmm :) szerintem a legjobb pillanatnyilag az lenne a játékba , hogy több ligát tennének be (ami módosítható) így lehetnének 2. osztályok is :) -
Balázs 17 #65549 vki real logo és csapatneves peccset tud adni? -
Nem lehetne kirakni a bannerba a szavazás linkjét? -
Nagyi2pac #65547 #65494
-
Nem tudom hogy itt mehet-e a varez de SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van már új nodvd a gamecopyworld.com-on -
Hmmm ezen az oldalon javasolták, hogy szöglet és szabadrugás után a lövőjátékos lefagyását eltüntessék és tényleg idén már nem volt benne. -
Minden hónapban a legtöbb szavazatot elérőt küldik el. -
Hali! Arra lennék kiváncsi, hogy az alap cipőkön kivül + csukákat, hogyan lehet betenni a játékba?? És hogy ez működőképes lenne e az SM patch-el?? Ha már volt erről szó korábban akkor sorry, én nem találtam róla infot. -
Nagyi2pac #65542 Valaki használ OPTPiX iMageStudio-t Vista-n vagy Windows7-en 64 bit-en?
Arra lennék kíváncsi hogy működik e a progi 64 bit-en, mert valószínűleg a héten fel lesz rakva a Windows7 a gépemre és nagyon kéne ez a progi is, jó lenne ha továbbra is tudnám használni! -
Nagyi2pac #65541 Az, de ki nem sz*rja le... 
Az a lényeg hogy legyen elég szavazat!:P