81526
-
felső kapufa?
Én már nemis emléxem mikor volt nálam -
1.03-as patch után két dolog még mindig nem tetszik. Egyik a bíró ami ugyanolyan szarul fúj mint előtte, valamint észbontóan sok a felső kapufa.
De szerintem ezek már csak 2011-re HA ki lesznek javítva... :/ -
MÁR FEL LEHET RAKNI A LAGÚJABB PATCET IS VAN HOZZÁ JÓ KITSERVER!
A hivatalos pachek felrakásával kezd és aztán jöhetnek a kiegészítők kitserverbe -
Sziasztok!
Még kezdő vagyok PES 2010 -ben és szeretnék pár tippet kérni, hogy milyen kiegészítéseket érdemes felrakni.
Legfőképpen az Olasz Seria A -ban játszanék a Juventus -szal. Annyit sikerült kisilabizálni, hogy erre a bizonyos kitserverre szükség lesz és, hogy csak az 1.0.2 hivatalos patch -ig szabad frissíteni a játékot.
Aki esetleg olasz bajonkságban, netalán a Juventus -szal játszik, ossza meg velem, hogy milyen modokat/kiegészítéseket használ :)
u.i.: igen tudom, van kereső is, de a játékkal töltött első pár órát több ezer post elolvasásával akarom eltölteni -
Balázs 17 #65657 kell -
Lehet amatőr kérdés,de h neten játszhassak valakivel egymás ellen,mint pl.fifában ,ahhoz kell origi? -
Nem is tudtam, hogy ez létezik...szégyelhetjük magunkat, hogy nem mi csináltuk. -
Danyi #65654 Igen olyanoknál szoktam. :D De attól még jöhetne :D Akinek csak 1 éve van, minek időzik? :P :D -
Danyi #65653 Nem hiszem, senki nem ér még csak a nyomomba sem (7,54) :) -
csak én érzem így vagy az 1.03 után egy eszetlen futkorázásba ment át a játék, alig bírom követni az eseményeket -
De ha már mident mindig megnyersz, akkor úgyis elől vagy a csapat ranglistán, akkor meg szintén él, hogy mennie kell. :)
Lehet olyan játékosokat választasz, akik nem eladók... -
Valamit elcseszel. Nekem simán sikerült jó játékosokat igazolni még a Pompyval és Lazioval is (igaz csak 2. szezonban)...
Bár nem tudom, te ilyen csapattal vagy, de ha 300 milliód van, akkor vagy 5. idényben vagy, vagy valamelyik előrébb levő csapatot választottad.
Azzal mennie kell. Szerintem beginner- top player között most itt nincs különbség, az csak az AI-ra vonatkozik. -
a rating átlagot nézi -
Danyi #65648 És itt a vicc tetőfoka: Hiába az EB győzelem, hiába az EL győzelem, hiába vagyok én a legjobb átlagú támadó, hiába én voltam a gólkirály az összes létező dologban (Bajnokság, Kupa, EL, EB), hiába. Lampard lett a "European footballer of the year" díj győztese. Pedig én többet csináltam, mint Lampard. De hát ez van... -
Danyi #65647 Bocsi, csak most láttam, hogy pár nullát tévedtem. Szóval 300 millió euróm van a Master Leagueben és nem tudok igazolni jó játékost... Miért? Miért? Miért? -
Danyi #65646 Valaki erre megoldás??:
Miért nem tudok Master Leauge-ben igazolni??? Hiába van vagy 300000 euróm, hiába keresek meg olyan játékosokat, akik utolsó évüket töltik egy adott csapatnál, hiába nyertem meg mindent a szezonban, hiába állítom át beginnerre a játékot, egyszerűen nem tudok jó játékost igazolni (75-99 közötti értékűt)...
Volt olyan, hogy én meg egy hozzám képest sehol se lévő csapat tett ajánlatot a játékosért, és a sehol se lévőhöz igazolt... -
-
jó akkor ezen a szinten "csak" -
de lehet...
ülj messzebb a monitortól...:P -
#65639-re mérnem? :D -
na ezek azok a kommentek amikre nem lehet normálisan reagálni -
midian #65640 Az új 1.4 es Pes edit patch el a játékban nálam túl közeli lesz a kamera állása.Wide Ball és 0 használom,de nagyon közeli lett a kamera amikor felraktam
-
mérnem az a topik neve h pro evolution soccer? -
Nagyi2pac #65638 Oké, köszi hogy szóltál!
-
Nagyi2pac #65637 Én nem max tesóm...gondolom akkor ez jó hozzá!:) -
én meg xp-t 30 bitest meg 64 bitest is
de jelenleg 32-es win 7-re keresek régebbi win 7-es drivert
illetve van is csak kiváncsi voltam más ilyen kártyával melyiket használja -
Persze, bajt nem csinál.
Breki: újabb kártyákhoz mindig a legújabb driver ajánlja, ami pont a 9.12. -
ati oldalán nem nézted meg mit javasol a kártyádhoz? -
Nagyi2pac #65633 Igen már Win 7-et használok, 64 bit-eset! -
Nagyi2pac #65632 Én eddig semmiféle hibát nem észleletem, vagy csak elkerülte a figyelmem..
De akkor azért érdemes felraknom hotfixet, ebből csak előnyöm származhat ugye? -
Win 7-en?
-
Így belegondolva, lehet, hogy csak nekem volt vele sok-sok problémám a crossfire miatt. Amúgy olyan dolgok voltak, hogy bizonyos játékokban képhibákat, vagy akár fagyásokat produkált a játék, de az is előfordult, hogy felére lecsökkent az fps. Hát kb ezt javítja :) De lehet, hogy egykártyás rendszerekre nem is nagyon vonatkozik. -
Nagyi2pac #65629 Ez a hotfix pontosan mit is javít?
Mert elvileg ezeket de ettől nem nagyon lettem okosabb:
Hotfix that resolves the mouse being enlarged under Windows® 7, improves performance of OpenGL games, Provides CrossFireX™ support for Eyefinity & Provides support for OpenCL
Mint már párszor leírtam én nem nagyon értek így komolyabban a gépekhez, szinte mindig tesóm segít az ilyen dolgokban mert ő elég jól vágja ezeket!:) -
Hotfixet majd tedd fel a driverhez, különben csúnya meglepetések érhetnek. -
Nagyi2pac #65627 Muszáj volt minél előbb beszereznem egy új karit mert a régi az már nagyon a halálán volt, a PES-en kívül egyik játék sem működött normálisan (nem mintha olyan sok játékkal játszanék de akkor is), de PES-nél is néha lefagyott visszajátszásoknál, meg a textúrák eltorzultak meg minden, pl. egy idő utána meccs közben a játékosok elkezdtek "lézerezni" a szemükkel, meg hibás volt a gyep és hasonlók...XD -
Nagyi2pac #65626 Már új videokártyám van ám, de nem azt vettem meg amiről korábban szó volt hanem 512-es HIS HD 4770-et vettem és ehhez a 9.12-es drivert használom, asszem ez a legújabb. -
a felső színe elég jó
te melyik drivert használod a jártyádhoz? -
tejóisten -
Nagyi2pac #65623 Turf PesoccerWorld 2010 v2 Camp Nou by quehacestino 

Mi ez a sz*r?? - link -
én olvasgassak vissza helyetted? P