81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Terminátor14
    Ezeket megint 2 meccs alatt hoztam össze, asszem :D

Nincs szabálytalanság:

Sárgás becsúszásom:

Gól...még jó, hogy a kapus időben mozdult :DD A labda pörög a levegőben, tehát még a "hulló falevél" effektusnál is lassabb, de ez a kapust nem érdekli :D BTW a játék ezt nem könyvelte el gólnak, mármint a meccsen gól volt persze, de visszajátszásnál nem írja se a gólszerzőt, se azt, hogy ki adta az aszisztot. Utóbbi persze még oké lenne..:) Szóval:

Mocskosul sötét 2, és az egyik még akad is, de nem ez a lényeg :P
  • Breki33
    Igen én a kapusokat továbbra is jónak tartom, pedig játszottam patchek felrakásakor, teszteléskor úgymond kisebb csapatokkal is, igaz válogatotakkal

persze nem tökéletesnek de nem akarok ebből újabb flame-t

Bírós dolog 16-oson belül nálam is van , de nem úgy ahogy vki írta hogy bárhogy rugdosódik 10 esetből semmi.

Őszinténszólva mostanában kissé hanyagolom a játékot mert kaptam karácsonyra egyik havertől egy profibb kormánytartó állványt és most inkább rally-zok másra gép előtt sajnálom az időt.
  • horpeti
    Neked jól fúj a bíró is?
    Mert az a verzió, ami neked van, abban a kapusok jók, azt tudom. :)
  • Breki33
    nem más csak az amiről akkor volt szó nem jelentkezik

ettől még nem vagyok elfogult
    ez hatalmas baromság

egyébként is teljesen másról volt szó nem erről !!!
    És nem egyedül voltam aki nem tapasztalta.

szval le lehet már állni ezzel az elfogult dumával korábban részletesen elmagyaráztam milyen hülyeség.

Egyszer fifa felé vagyok elfogult egyszer Pes felé és ötévenként cserélgetem persze.......

Ez ugyanolyan minthogy az új patchtól kapufák jönnek orbitális baromság !
  • Csabesz6
    Természetesen, de nekem ez akkor is hatalmas elfogultságnak tűnik a részedről.Ami nem is lenne baj, ha nem b@szt@ volna fel az agyam számtalan alkalommal ez a játék.Amikor pluszban olvassa az ember, hogy szerinted a te verziód MÁS, akkor jön a lila köd:)
    Tényleg nem sértegetésnek szántam, ne haragudj.
    Csak annyira sajnálom, hogy nem találom meg a mostani PES-ben azt, amiért anno nagyon imádtam.
    Peace.
  • Breki33
    eddig kellett, de ez tulképp ugyanaz

• Breki33
    le lehet állni

nem biztos, hogy csak a te véleményed lehet igaz
  • InfectedMann
    Ők már biztos a PES 2011 első alpha gamma omega verziójával játsszanak xD
    Aki ezeket nem veszi észre az soha életében egy épkézláb focimeccset nem látott se TV -ben, se sehol :)
    Balázs 17: hónap végén meg veszem eredetiben addig tudok gyakorolni az online játékra :) Holnap kipróbálom az Professional szintet.
  • Csabesz6
    Nekem is feltűnt, de mindjárt jönnek azok, akiknek MÁS verziójuk van, és ott nincs ilyen parajelenség:)
  • Balázs 17
    gyakorolj sokat aztán gyere online :P
  • InfectedMann
    Szerintem nem lenne olyan nehéz ezt megprogramozni. Talán a jövőben erre kéne több hangsúlyt fektetni és nem a mozgásokra meg a grafikára. Feldughatom jó mélyre a szép grafikát meg mozgásokat ha a szabályok össze vissza érvényesülnek.
  • zsotesz
    nem csak a tiziket nem fújja be, úgy összeségében fúj össze vissza, a szabálytalanságot nem fújja le, ami meg tiszta szerelés ott meg szabadrúgást ad.
  • Terminátor14
    Igen, és ez így is van MINDIG. Na jó, 10/1-et befúj tizinek ,de az se a tipikus, egyértelmű szabálytalanság szokott lenni. Majd lövök pár gifet.
  • InfectedMann
    Nektek feltűnt, hogy rengeteg 100% -os 11 -eseket nem ad meg a bíró?
    Nekem legutóbbi iszonyat felhúzta az agyamat.
    Egy egyértelmű hátulról belemenést nem fújt le. Olyan szépen elkaszálták Amauri -t, hogy azt hittem a kapuig fog repülni :D Vissza is lassítottak és az ellenfél játékosan nem ért a labdához. Bokán rúgta a Lazio játékosa Amauri -t.
    Ezekre remélem kiadnak valami patch -et mert idegesítőek egy picit :) Meg az is, hogy egy meccsen van 10 lest fújnak rám. Úgy látom ebben a játékban minden csapat 200% -os hatékonysággal használja a lestaktikát.
  • InfectedMann
    Meg van a megoldás. Nem kell semmilyen bat -okat futtatni, azt telepítés alatt a patch automatikusan lefuttatja.

Tehát:

Hogyan használjük a switch fájlokat. (utoljára, emberek)
    Mondjuk azt, hogy Master Leaguet akarsz játszani..
    Kattints a Switch fájlra a Master Leaguehoz (megtalálod a Start Menu/Minden Program/PESEdit.com 2010 Patch/
    Switch Files))
    Most indítsad el a PESt és csinálj egy új Ml-t
    Mentsed el
    Legközelebb már nem kell rákattintanod a switch fájlra, anélkül is kell működnie.

Amúgy nektek mi volt a legbrutálisabb eredmény a gép ellen?
    Nekem Regular-ban ML -ben a Lazio -t sikerült 12-1 -re vernem a Juve -val. Lehet nehezebb fokozaton is meg kéne próbálnom a játékot. Mondjuk az is lehet, hogy Regular -hoz már sok a 15 perc. Majd gyakorlok Prof. szinten is :)
  • Breki33
    szerintem ez a korábbi dolog hogy a batokat futtatni kell indítás előtt

ha így van a telepítőben biztos le van írva
    én pont emiatt nem nagyon használom
  • InfectedMann
    Amúgy az lehetséges, hogy a nem eredeti exe miatt dob ki? Akkor sajnos várnom kell hónap végéig mert akkor tudom eredetiben megvenni :(
  • InfectedMann
    Feltettem, lejátszottam vele 3 meccset az ML -ből, és mikor vissza akarom tölteni a mentést ezt a hibát kapom:

Fent van az összes hivatalos patch, a PESEdit patch 1.4 és az 1.4.1 -se fix is. Valaki tudna valami megoldást? Ha nem akkor muszály leszek más kiegészítővel próbálkozni.
  • Balázs 17
  • InfectedMann
    Yep
  • Breki33
    Az SM szerintem jobb, viszont ebből már van 1.3 kompatibilis verzió.

Te kérdezted a prohardveren ugyanezt?
  • Gabinnyo
    Részemről a PESEdit-es patchet tudom javasolni, én kezdetektől ezt használom, tökéletesen bevált. A többiről érdemben nem tudok nyilatkozni, mert nem probáltam, de nem is volt rá szükség.
  • InfectedMann
    Melyik kiegészítőt/patch -et ajánljátok leginkább?
    SM Patch?
    PESEdit.com Patch?
    Miconc Patch?

Kinek melyik vált be leginkább?
  • billdm
    http://www.moddingway.com/news/854.html
  • Balázs 17
    online csapatneveket is fel lehet frissíteni?
  • gabe paul logan
    Akkor mi ez a baromság nálam? Tegnap még ment és semmit nem változtattam.
  • billdm
    Működik!
  • Balázs 17
    milyen néven vagy?

Legends módról tudtok vmit mondani?
  • Balázs 17
    fentvagyok meg még páran
  • gabe paul logan

Másnak se megy az online?
  • gabe paul logan
    nem, csak figyelj a neten való bejelntkezésnél, hogy az eredeti cd keyt írd be, én is így vagyok kénytelen játszani, mert elromlott a dvd rom-om
  • Balázs 17
    ha eredetit megkrekkelem bezavar onlineba?
  • Pethy23
    Igen volt egymás után olyan meccsem hogy a gép egy támadás alatt 3-szor sikerült kapufára lőnie a labdát...
  • InfectedMann
    Meg van a Logitech ChillStream Gamepad, hát valami félelmetesen jó vele a játék :O
    Azt hiszem új kedvenc sportjátékot találtam magamnak :D
  • Balázs 17
    #65378 hsz LOL szerintem töröld ki:D
  • Breki33
    ahhoz kb egy hete volt ide kirakva egy én azt használom teljesen jó még a mezek is
  • Balázs 17
    alapjáték 1.3as hivatalos patch
    semmi más nincs feltéve
  • Breki33
    mihez?

ez így elég tág kérés
  • Balázs 17
    tud vki adni option fájlt, amiben rendes csapatnevek vannak?
  • gabe paul logan
    "észbontóan sok a felső kapufa" MI VAN? ...bocs hogy ilyen tapló módon. Szerintem, a játékmenet annyiban változott, hogy végre nincs sms küldés hogy passzoljanak a játékosok. A reakció idő még rövideb.

De én is hozzászólok valami ilyesmit mert ez a kapufás dolog fergeteges...hmmm, lássuk. Túl sok a passz!