81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    Ha kihívás a prof, akkor nem kell top playerre váltani. De szerintem a prof és top player között már nincs akkora különbség, hogy plusz kihívási szintet jelentsen.

Valaki azt írta, hogy 2010ben a prof nehezebb, mert még annyira butább, hogy hátul passzolgat, azt meg ugye nem lehet elvenni, viszont a top player néha előre is jön (önmagában vicc az egész:D), és akkor könnyebb elvenni a labdát. :D

De tényleg szánalom az egész, legendben látszik. én csapatom passzol 80at, az ellenfél meg 140-et... és akkor legyél eredményes mondjuk a középpályán. :)
  • horpeti
    Nem tudom, ezt te érzed. Én egyszer próbáltam profon, nehezebb volt, mint a top player(2009nél asszem). Valszeg azért, mert annyira adaptálódtam a top playerhez, hogy a prof meglepetést okozott. :P

Nyomtam egy 5 perces meccset beginneren, élmény volt. legend válogatón 6 gólt lőttem. :DD

Annyi a különbséget láttam, hogy igen, lassabban passzol, meg szar helyekre, meg nem lép oda, el lehet vinni a labdát. Top player meg gyorsan passzol, csalva is, ill. keményen belép, és nehezebb elvinni a labdát (játékos értéktől függően). De persze ez önmagában nem jelent semmit. Jobban kell koncentrálni top playeren, mert csak úgy nem hagyja magát a gép, ill. ritkán enged csak úgy el... magától ritkábban jönnek a helyzetek. :)
  • InfectedMann
    Nem lesz az nagy szenvedés ha még a Professional szint is nagy kihívás?
    Olyan szinten kihívás, hogy még a saját B csapatomat se tudom legyűrni :D
  • horpeti
    Próbáld meg Top playeren. :)
    Én már 3 éve sosem próbáltam máson, és így sem volt túl nagy kihívás... Ha egyből a top playert szokod, akkor jobb lesz.
  • InfectedMann
    Nekem is a 4-3-3 lesz sztem a favorit :)
    Most egyenlőre gyakorolgatok, youtube -on lestem pár csel tutorial videót, majd ma du. gyakorolom őket. Hétvégére talán belejövök és akkor elkezdek egy ML -t. Regular -on nem akarom elkezdeni hosszútvon, mert nagyon uncsi lenne. Most egy ideig legalább lesz kihívás a Prof. szintben és nem unom el a meccseket.
  • tobias88
    4-3-3 a legjobb, mert a gép túl buta ahhoz, hogy felfogja, üresen maradnak a szélek, ha feljön mind a 2 szélső hátvéd
  • fook
    dettoo:) vicces.. maradjunk ennyibe :)egyre rosszabb ez is :( Sajnos nem tett jót a pesnek a piaci versenyzés :(
  • Csabesz6
    :)
    Jó is volt az...
  • fodorpetii
    Taktika sem mind1 milyet választasz...szerintem számít az is bár nem tudom mások hogy vannak vele...
  • Breki33
    Én mikor Pes 3-al elkezdtem emléxem először annak is örültem, hogy sikerült egy kapáslövés

Máig előttem van az a szitu pedig talán a kaput se igazán láttam, meg kellett küzdeni minden labdáért, de olyan mozdulatokat láttam, hogy csak néztem és azt mondtam ilyet énis akarok tudni.
  • InfectedMann
    Háát :D 119 perc alatt sikerült megverni a Lazio -t akit Regular -ba 12-1 -r vertem. Eléggé nagy lépcső ez a Prof. szint. még nagyon sokat kell gyakorolni.
  • Terminátor14
    Keress gyengébb csapatot, azzal még úgy-ahogy lehet kihívás. Vagy BAL.
  • tobias88
    és mág 20, és unod a Top playert
  • InfectedMann
    Úgy legyen. Egyenlőre sok exhibition meccset játsszok, hogy szokjam, de akkor is idegesít, hogy egyik pillanatról a másikra megtáltosodig az ellenfél én meg mintha valami megye 3 -as csapat lennék előtte meg uraltam a játékot és az ellenfél a kapumig se jutott el, utána meg simán megvernek 2-0 -ról 2-3 -ra. kicsit ééééérdekes.
  • Terminátor14
    Csak annyit mondok, hogy ha ugrasz egy szintet, akkor nem biztos, hogy azonnal húde jó leszel azon is. Főleg ha előtte nem nagyon peseztél. 10 meccs és jobb lesz, aztán még 10 és már király :D
  • InfectedMann
    Te most mit csináljak ha a Regular már unalmas? 12-1, 7-0 meg hasonló eredményeket érek el. A Prof. meg olyan, hogy úr isten. Mintha sose játszottam volna a játékkal.
  • Terminátor14
    Egyelőre valszeg Te vagy a béna. Az itteni fórumozók nagyrésze már a legnehezebb szinten nyomja jó ideje és nem okoz nekik gondot egyetlen csapat sem. Tanulj meg játszani, ez nem fifa, nem egy egyik percről a másikra :)
  • InfectedMann
    Most kezd felkúrni a játék.
    Hány száz kombinációt kell ahoz megtanulni, hogy értelmes eredményt érjek meg Prof szinten?
    2-0 -ra vezetek a Juve -val az Barca ellen, de simán kiegyenlítenek, sőt, nyernek is. Egyet gondol a játák és az ellenfél összes játékosa újra 100% -os szinten van. Játszottam a Barca -va a Juve ellen, de nekem valahogy nem sikerült őket megvernem 2-3 góllal. Akármelyik csapat ellen játsszom azok mindig gyorsabbak. Kezdek sok olyat észre venni ami miatt a FIFA -t kurvára rühellem.
  • Balázs 17
    mekkora műesés
  • InfectedMann
    Nekem ezt a 100% -os piros lapos esetet hagyta figyelmen kívül a bíró:
    http://vimeo.com/8674248
  • Terminátor14
    LOL :DD

Tényleg kéne már szervezni vmi okosságot, mellé esetleg póker, és minden szép és jó :)

Én mondjuk elég lusta természetű vagyok, ezért szoktam ide szervezni a dolgokat, osztályos házibulik is nálunk szoktak lenni :P Persze ettől még lehet máshol is felőlem :)

Csak az a baj ,hogy engem a 2 v 2 is felkúr, de ezt is tudod már...:P
    Ha a váltás meg a bíró jó lenne, ill a kapus kevésbé láma, akkor a többi dolog nem érdekelne és szinte tökéletes játékkal játszhatnánk.
  • horpeti
    2v2 jó lenne, ismerősökkel. Az tényleg jó buli. Kéne már szervezni egyet! Én is szervezhetem, legalább a "központban" vagyok, de neked nagyobb... (a TVd) . :D
  • Breki33
    most ezt úgy veszem, hogy megértetted az amit először írtam
  • Terminátor14
    A BAL-ra nem tudom rávenni magam valahogy az eleje túl nagy szenvedés, meg csak idegesítene, hogy gyenge az ai :) Mondjuk az A. Madriddal is nyomtam vagy 15-20 meccset Ml-ben 2 hónap alatt :D

Ennyi számomra a pes...:(

Meg néha 1v1 ugye :)
  • horpeti
    Amióta legendezek, fél óránként találkozom gifes jelenetekkel.
    Az AMF-fel elég kemény, de fél szezon elteltével egész jó vagyok. Eredményesebb, mint a szélsővel. De hát még gyengus a csávó nagyon. 74es stamináról indult. :D Viszont agresszív. :P
  • Terminátor14
    Bkv sztrájk van, a 9 buszból egyik sem jár, amelyik megállna itt :D Holnap-holnap után meg lehet, hogy irány Róma. De ezt majd inkább msnen.

A gifeket pedig nézd meg, szokásos :D
  • horpeti
    :DD
    Nincs sulid, vagy mi a fene?
  • Terminátor14
    Kiragadtad a lényeget :DDDDD

Nem tudom, annó írta nem is egyszer, hogy ő szokott edzeni otthon, meg mittomén. Nem fontos, csak ez jutott eszembe.
  • horpeti
    Jaa, azok. Azokat majd otthon tudom csak megnézni. De otthon már nem fogom. :P
  • horpeti
    Breki gyúr? Vagy mivan? :DD:D
  • Terminátor14
    #65702? :)
  • horpeti
    Nem látok egy gifet sem.. de még csak a helyét sem... lehet itt le van tiltva, azért. :(

Pedig nincs is jobb, mint egy kis gifharc. :D
  • Csabesz6
    Tudod, kinek nem inge...
  • Breki33
    ok szard le engem nem érdekel csak ne célozgassál mert onnan indult ez az egész, aztán meg indul az ismerős menetrend

ennyi
  • Terminátor14
    Mi is így szoktuk néha, bár nálunk általában a közepéig megy a röhögés, a végére már átmegy sírásba.
  • Csabesz6
    Ha a csordaszellemes divat dolog alatt rám is céloztál, akkor jó nagyot tévedsz.K*rvára leszarom ki mit mond, nekem egyszerűen csalódás ez a játék.Haverral néha lenyomunk 1-2 meccset, hát nem egyszer sírva röhögünk azon amit látunk.Persze, elvagyunk, de teszem azt egy PES6 sokkal stabilabb, játszhatóbb, kreáció én úgy érzem.Az előtte lévő részekről nem is beszélve.
  • Breki33
    rossz helyre ment...

elküldhetem, de nem sokra mennél vele
    én meg kapnám sorban a kérdéseket olyanra amit már többször leírtam hogy kell csínálni, hisz jól ismerünk :-)

Egyébként én a nagy elvakolt pes szurkoló fifánál csináltam olyat, hogy az én javított teljes zdata verziómat felraktam a multisoknak.

De az előző vége neked is szólt.

Na legyen vége a szájkaraténak aki nem fogta fel úgyse fogja.
    Hameg vki kiokosítani akar olyan tegye aki tesz is vmit a fórumért nemcsak néha benéz ide vmi okosat írni.
  • horpeti
    Breki, ha nem használod már a PESed, küldd el légyszi, mert szeretnék én is jót játszani, egy jó játékkal. :)
  • Terminátor14
    A személyeskedést hagyjuk, ha kérhetem :) ami nálad szar, az nálam tökéletes...ahogy nálad jó a játék, nálam meg...:P

Egyébként 1vga, de sebaj. Téma lezárva, itt :)
  • Breki33
    Hát ezekért a szinekért meg kinézetért felesleges két videokártya P