81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Nagyi2pac
    Nekem biztos nem!
    Én csak leírtam nálam mi a helyzet..
  • horpeti
    Mondtam, hogy kérd el Breki verzióját, ne sírj! :P
  • does
    hali
    el tudná nekem v.ki magyarázni szájbarágósan, h. mit hogyan telepítsek??
    az meg van, h. alapjáték + 1.01 + 1.02 + 1.03 patch utána a hozzá való crack, (dlc kell nem kell?) na de innen hogyan, gondolom kell kitserver 9.2 (de ez telepítéskor új mappát hoz létre is ide kéri két fájlt) mondjuk még ez is oké, de hogyan telepítek aztán pesesit patchet mert amikor utoljára telepítettem asszem 9.1-es volt a mezek,csapatnevek megint az eredetiek volták
  • Nagyi2pac
    Nekem a játékban lévő egyik legzavaróbb hiba az hogy beadásokra 90%-ban meg sem mozdul a kapus, szinte nem is érzékeli hogy merre helyezkedik el a labda! Az még nem is lenne baj hogy beadásokból könnyen lehet gólt szerezni, csak legalább a kapusok úgy reagálnának mintha tényleg a pályán lennének...rengeteg ilyen beadásnál olyan mintha a kapus csak egy tárgy lenne, semmi köze ahhoz ami a pályán folyik..
    Ezen kívül még a bíró aki elég zavaró, mert össze-vissza fúj + a tipikus PES hiba hogy az alapvonalon kívül is lehet vezetni a labdát mert nem fújják be hogy kimegy...

Remélem többek között ezek a hibák javítva lesznek a PES 2011-ben!
  • fodorpetii
    Nem semmi ez a vidi :)
  • báttyó02
    na ez nagyon jó hír,ezért tuti előveszem megint
  • Breki33
    mér?

Juve-n kivül sztem a legjobb csapat
  • Balázs 17
    a játék legnagyobb hibája, hogy bent van a Barcelona
  • horpeti
    Hát, akkor mellétrafáltam, sry. :)
  • Breki33
    te honnan a francból tudod hogy én én mennyit játszom?

És aki online nem játszik és esetleg tetszik neki a játék az már elfogult?
    Szerintem, ha összevennénk az offline játékidőt nem biztos, hogy nekem lenne kevesebb elég csak a tesztelésekkel eltöltött meccseket számolni.

Szval nem kell ez a duma értek annyira ehhez a játékhoz, hogy meg tudjak állapítani dolgokat.
    DEha ennyire vágod miért nekem kellett elmagyarázni pl a cselezést?

Meg ha bejön egy új és esetleg azt mondja, hogy ez meg az nem tetszik akkor nem megy ez a duma, hogy ugye keveset játszik biztos vele.

BKi hihetetlen mennyire nem tudjátok elviselni ha vkinek más a véleménye, akkor biztos keveset játszik vagy nem ért hozzá.

Hát egyik se igaz !
  • horpeti
    Én beszéltem onlineról. Meg arról is, hogy Te nem is tudod igazán, milyen a játék, mert nem is játszol annyit, meg olyan környezetben.
    Ezért nem is várható el, hogy hasonlókat tapasztalj, mint az, aki éjjel nappal ezt játssza, és sír. :)

Valamelyest védeni is akartalak ezzel, nem csak húzni. :P

De persze ezt csak a teljes információ birtoklása nélkül mondtam, lehet nincs igazam, és Te is rengeteget játszol, meg online is, és azzal együtt van ez a véleményed a játékról. :)
  • Breki33
    Ma végre kijön - a legalábbis számomra - régen várt

El Grande Patch News

Az intro-ját már meg lehet nézni

• Breki33
    ki beszélt itt online játékról?

néha azért vissza kéne olvasni........
  • horpeti
    Nem is játszik, haggyad már... honnan tudná, milyen? :))
    Ha játszol 5 meccset online, már kijönnek a dolgok. De még gép ellen is. :)
  • Breki33
    Ilyesmit nézzél

Teljesben is letölthető

http://www.youtube.com/watch?v=hFi-twU6e0I&feature=related

Vagy a hivatalos kézikönyvet :P
  • InfectedMann
    Cool. Akkor majd ehhez is nézek valami videót.

Egyéb tudni valók? xD Lassan már majdnem minden fontos dolgot összeszedtem, már csak gyakorolni kell őket.
  • Breki33
    de mielőtt megteszi nézze már meg az értelmező kéziszótárban mit jelent ez a szó

a kakálós csókának meg üzenném

kérdés ezt volt

mi okom lenne rá, hogy elfogult legyek?
    válasz

"úgy vettem észre, hogy rengeteg bosszantó hibát megbocsájtasz a játéknak"

És akkor utánna még benyőgi , hogy én nem értem.

Szval maradjunk ennyiben
    Ha én elfogadom az véleményed és nem nézlek úgymond hülyének akkor fogadd már el, hogy én esetleg másképp látom vagy nálam máshogy jelentkezik.

• Breki33
    de ez csak az én véleményem lehet hogy holnap jön vki és elmagyarázza, hogy ebben is elfogult vagyok :P
  • Breki33
    semilyen indok nincs ott

miért a többség itt megvette?

bármit mondhatsz a témához, de nem ilyen hangnemben
    ez tizenévesek között lehet menő, de itt írj már normális hangvételben
  • ricsa008
    ok köszi ez volt a lényeg
  • Breki33
    azt kérdezed mennyire memóriaigényes a játék?

1,5 helyett egy giga nem akkora különbség
  • Csabesz6
    Ott az indok, ha nem érted olvasd újra.
    Warezolt játék?
    Lekakálom hogy te élvezed, én rohadtul nem.Mondtam már, az bassza a csőrömet, hogy az Istenített, magasztalt, kedvenc játékomat alapvető hibákkal elrontották.Ez a véleményem.

Jó játékot, ha te tudod élvezni!:)
  • ricsa008
    én nekem a jelenelegi tempó is megfelene itt a kérdés inkább az hogy mivel egy hónapig csupán 1 gb ram lesz rosszabul fog úgy futni a játék mint a jelelegi konfigon
  • Breki33
    grafikailag?

milyen felbontáson?

sztem ezzel már megpróbálhatod a loadmixert jól belőni az sokat javíthat a grafikán
  • Breki33
    Igazából mindig rámozdul?

Ilyeneket hogy beadások fajtái supercancel mah hasonlókat tudsz?

Általában a giude-ben videon el szokták magyarázni milyen érkező embernek hogy érdemes beadni gyorsan lassan laposan magasan ívelten stb ahogy éppen a helyzet kivánja ez nem autómatikus jó tudni.

De nem neked szólt a rinyálás hanem azoknak aki 10-20* elmondják itt ugyanazt a véleményt

ezt untam meg kicsit
    nem programoztam csak javítottam azt ami nem tetszik a játékban

más is megtehetné ugyanazt csak rinyálni könyebb ls egyszerűbbb meg ugye bizonyos szintig lehet belenyúlni és itt magyarok között sajnos kevés az igazán hozzáértő szerkesztő
  • ricsa008
    bocs fiuk de egy kis off
    mostani gépem: 2.8 ghz,1.5 gb ram,7600GS vga ezen futhatna jobban is játék de elmegy
    jövő héten lesz meg az ujj gép ami egy: E6400, 1gb ram, és egy 8600GTS

majd egy hónap mulva további 1 gb ram
    szeritetek mennyivel lesz jobb a gép mint most?
  • InfectedMann
    Igazából nekem a fejeléssal csak annyi bajom van, hogy nem mindig mozdul rá a labdára az emberem, hiába nyomom az a rohadt gombot.
    Volt pár szép fejes gólom, tehát fejelni igen is lehet, csak idegesít van amikor az játékosom rá se mozdul a kurva labdára.

Amúgy egyáltalán nem rinyálok.
    Mikor ekezdtél PES -ezni, te is biztos rögtön mindent tudtál. Biztos te programoztad, hogy neked hibátlan a játék.
  • Breki33
    már kaptál

tehát semmi épkézláb indokot nem tudsz mondani amiért elfogult lennék
    mint ahogy más sem, szval nem vagyok at max szubjektív véleményem van

és nem megbocsájtok vmit hanem másképp látok és nem egyedül
    egyáltalán már ez a megbocsájtani kifejezés is fura egy warezolt játéknál...

és akármit kapsz is nálam nem késik pl úgyhogy nem fogom azt mondani csak azért mert most ez a divat, ugyanígy ha nálam a kapusok jól védenek amit azóta is folyamatosan tapasztalok nem fogom ezt mondani, hogy nálam sem jók

és ha elfogult lennék akkor nem mondanék olyan hibákat amiket senkise mondott csak ugyanazt szajkózza 10-20*

És ki jár jobban te aki állandóan sápítozol itt vagy én aki élvezi a játékot?

És annyira unalmas már ezen rágózni a megmondóembereknek.
    Én sosem mondtam, hogy nálatok nem lehetnek hibák csak elmondtam mi jelentkezik nálam és mi nem.
  • Csabesz6
    Én úgy vettem észre, hogy rengeteg bosszantó hibát megbocsájtasz a játéknak, ami szerintem az emberek 80%át kiborítja amúgy.
    Te ezt minek neveznéd?
    És ne gyere a más verzióddal, mert hülyét kapok:)
  • Breki33
    egyébként nekem nincs bajom a fejelésekkel gondoltam csinálok pár gif-et, de most sokkal fontosabb dolgom van

és az iránt tényleg elfogult vagyok
  • Breki33
    nem ugye megkérdeztem miért lennék az

semmi válasz nem jött
    deha megmondod mi okom lenne rá megigérem az leszek

addig meg ....
  • Csabesz6
    Igen, képzeld az sem jó.
    Nem tehetek róla, hogy nem békélek meg az ilyen idióta hibákkal.
    Tudom, nem vagy elfogult:)
  • Breki33
    Igy például?

• Breki33
    Na már az sem jó? :P

Hihetetlen mennyit össze tudtok rinyálni több itt a rinyálás istenbíz mint a fifa topicban.

De más topikokban is ez megy.
  • tobias88
    Ebből is elég meccsen, ha azt tudod, ami a 43. másodpercnél van, azt lehet egyedül normálisan használni...
  • Csabesz6
    Na igen, ez a fejelős téma is gáz.
  • InfectedMann
    De azért nem árt ha tud az ember néhány tényleg alap mozdulatot, nem csak ívelgetni akarok, jó lenne pár csellel betörni a kapu elé is egyetlen emberrel néha.
  • Breki33
    csak egy korábbi példa

http://www.youtube.com/watch?v=zM296lQ8gNs

Ezis több részes
  • Breki33
    nincs a neten egy érteles videó ???????????

csak ezt a részt kiemelném

csak ide vagy 7-8 értelmes videot beraktam korábban sőt még részletesen elis magyaráztam vagy fél oldalon keresztül, hogy lehet mindkét analóggal cselezni anélkül, hogy analog pasz lenne a jobb analóg

Meg sztem azis hibás, hogy attal hiszed, hogy jobb leszel, hogy betanulod a cseleket.

Őszinténszólva az újjal énse tudok rendesen cselezni, csak freestyle vmikor összejönnek olyanok amiket mutattam korábban.

A zöbbire most időhiány miatt nem reagálnék
  • InfectedMann
    Hát ez a passzolgatós story igen szánalmas az biztos.
    Én alig tudok pár passzt végrehajtani a középpályán mert rámásznak az embereimre, az én játékosaim meg jó, hogy oda passzolják az ellenfélnek. Képtelenek rámozdulni egy kurva labdára akármilyen szinten.
    Van pár érdekesség. Amúgy engem legjobban a játékosaim szar helyezkedése bosszant, meg beadásnál néha hiába nyomom, hogy fejeljen, még felugrani se ugrik az ellenfél játékosával együtt. Cseleket lesz nehéz megtanulni, mert nincs a neten egy érteles videó, ami tényleg szájbarágósan mutatja be a dolgokat, a commad list -et, meg olvasgassa a tisztelt Konami, valami tutorial rész beleférhetett volna igazán azoknak akik soha nem peseztek. Nincs kedvem 1 hónapot azzal tölteni, hogy megtanulom pöccre az összes fontos cselt.