81526
-
Laca1985 #65832 Dobtok róla képeket? -
van benne Fradi :) -
lehet tölteni:
El Grande Patch -
ááááááááááá most ezért csináljak 1.0-ás verziót a már patchelt játékomból?
-
Finally Petar connection is working fine and now he is able to upload this mod without difficulties. We are testing each file uploaded in our server and then we will mirror them to Rapidshare, Filefront, Uploaded.to and Megaupload. The patch has been built to work with version 1.0 of Pro Evolution Soccer but don´t worry since with the patch we will be releasing a fix that will make it fully compatible with all versions ( 1.02 and 1.03 ).
This mod will include Classic Clubs and National Teams. From Brazil 1970 to Spain 2008. From Barcelona 92 to Real Madrid 2002. Maradona, Platini, Pele, Charlton, Cryuff, all legends will be there.
-
Nagyi2pac #65827 Reméljük így több emberke fog szavazni!
-
Nagyszerű, kiraktad a peshungary-ra a szavazást:) kösz. -
Bence937 #65825 hy all!
ha a master league-ben egy játékosom nem fogadja el a szezdődéshosszabítási váltotatásomat akkor még tudok tenni valamit hogy akkor inkább a régit elfogadjam?
nagyon kéne a segítség mert ha így a csapatom fele elmegy akkor az nagy szívás lesz
köszi -
frankó-t időzőjelben írtam... -

-
frankó
Re: El Grande Patch-Classic teams patch-UPLOADING
--------------------------------------------------------------------------------
from moddingway
"Well after uploading and testing files we found errors again. When Petar uploads a file he got disconnected from time to time and that causes errors in files. Because of the same issue it is impossible for him to upload this mod using browser based uploaders so the only way is through FTP ( upload and test file ) So we will have to be patience. Some parts uploaded are ok and we have to wait until we have all parts uploaded without errors. We will keep you informed."
lulz -
Nagyi2pac #65821 Jajj....találj még ki valamit légyszíves! 
-
does #65820 na az már sikerült, h. a pesedit patch 1.4 verziójuval, h. a mezek meg a csapatok jók legyenek, most már csak az nem jön össze amikor a start menüben rámegyek a switch módra kiválasztom, hogy Master League aztán engedélyezés(vista) és semmit nem reagál?? -
Tegnap az egész csapat nagyon odatette magát. :))
Messi mozdulatok... :) -
billdm #65818 Sanyi...:)
Tegnap termelt,rendesen.. -
kezdesz nagyon uncsi lenni -
nincs vonalban a kamera. a labda legeslegszéle biztosan 1 pixelben hozzáér a vonalhoz. Ez számítógép, szóval pontosan le van mérve. :D
"De jó is lenne, ha csak ez az egyetlen egy hiba lenne a játékban" morfondíroztunk tegnap... Bezzeg Breki példánya... :))) -
Finally, it seems we have good news. Master Petar connection is working better so we are close to have the patch completely uploaded. Once the patch has been uploaded we will test it in our server to be sure that everything is ok. If everything goes ok ( cross your fingers ) the patch will be released by 3 - 4 pm GMT this Friday.
This mod will include Classic Clubs and National Teams. From Brazil 1970 to Spain 2008. From Barcelona 92 to Real Madrid 2002. Maradona, Platini, Pele, Charlton, Cryuff, all legends will be there.
-
nem kell, hogy még neked álljon feljebb -
Hogy oda ne rohanjak, nem hogy örülnél, hogy szépen fogalmaztam.Ezt hétköznapi nyelven nem így szokták mondani, ezt te is tudod.
Bocsánatodért esedezem, ó Uram.
-
Nagyi2pac #65812 Igen, tényleg nagyon szép, én készítettem!:P
De még nincs kész, mert ezt még régebben csináltam, a Saitama stadion-hoz, de csak Day-Summer-Fine beállítással működik egyenlőre. Ha lesz több időm és kedvem hozzá akkor befejezem, esetleg más stadionhoz is készítek majd gyepeket. -
Jahooo #65811 Megmondanád, hogy ez a fű honnan van, mert nagyon szépnek tűnik. köszi -
Nagyi2pac #65810 még=gép
-
Nagyi2pac #65809 Egyik régebbi mentésem, kissé hibás volt a kapus is meg a védő is:
A kapus úgy elkezd kifelé rohanni a kapujából mint ha cukrot osztogatnának, a védőre meg nem lehetett ráváltani, a még meg izomból befejelte.....szép mozdulat csak éppen a kaput tévesztette el!
-
mizu van az el grande pecsel? -
Nagyi2pac #65807 Nem is tudtam hogy már bevezették a videobírót....igazi meccseken ilyen szitunál kb. 1000-ből 1-2x ha továbbengedik! Az egy dolog hogy esetleg a vonalon végiggurul a labda vagy kicsit kijjebb van még a labda, de ha már ennyire kint van a labda akkor már bedobásnak kéne következnie...na mind1..
Közben próbáltam újra ilyen szitukat találni, nem könnyű mert ritkán lehet olyan helyzetbe kerülni hogy közvetlen a vonalnál vezesse valaki a labdát, itt pl. Ribery húzza vissza a labdát vonalon kívülről és mégsem történt semmi pedig itt már az is látszódik hogy teljesen kint volt a labda:
-
Ha gondolod holnap megkérdezem pár hivatalos bírótól, bár nekem kicsit szőrszálhasogatásnak tűnik P -
Ha neked ez, hogy "Lekakálom hogy te élvezed" normális hangbem akkor mond egy rokonodnak így ha nem kapcs azonnal egy pofont öcsém akkor te félre vagy nevelve. -
Akkor nem nézel elég meccset :) A szabály, az szabály, a képen pedig egyértelműen látható, hogy nincs kint teljesen. Sokszor vezeti így a gép, az igaz... -
Nagyi2pac #65803 Volt már ennél durvább hiba is amikor jobban kivitte, ezt csak úgy gyorsan egy meccsen készítettem, általában a gép szokta eléggé kivinni amikor végigakar futni a vonal mentén!
Különben szerintem ezt is befújnák a világ bármelyik pályáján! Én még soha nem láttam olyat hogy egy ilyen szitut tovább engedtek volna.... -
Szerintem tök normális hangnemben írtam, ne haragudj ha valamilyen obszcén kifejezéssel a lelkedbe gázoltam.
-
Vonal fölött :P -
szóval ez még való életben is bent van -
egész lasztit, ha 1 miliméter is még a vonalon van, még akkor is bent van -
Nem tudom, hogy úgy szól a szabály, hogy a labda talajjal érintkező részét kell figyelembe venni, vagy pedig az egész lasztit, mert utóbbi esetben ez nincs kint teljes terjedelmében, látszik ugye, hogy a széle még "csípi" a vonalat bőven.
-
Nagyi2pac #65797 pl:
-
ZhekoN: Realistic Gameplay PES 2010 (Without a heavy ball, with adequate refereei )
OF ZhekoN v.10.1.7 для OF Konami 1.0.3[/COLOR]
[URL="http://files.wyw.ru/4228480"]http://files.wyw.ru/4228480[/URL]
[COLOR="DarkRed"]OF ZhekoN v.10.1.7 для OF PESEdit Patch_1.4.1[/COLOR]
[URL="http://files.wyw.ru/4228466"]http://files.wyw.ru/4228466[/URL] -
na ez mekkora lol mert tegnap még pont ennek az ellenkezője volt másnál probléma :-)))
szval egyiknek ez jó másiknak az sosem lesz mindenkinek tetsző ez fényesen igazolja
Erre viszont mutass pédát pontosan hol gondolod
" a tipikus PES hiba hogy az alapvonalon kívül is lehet vezetni a labdát "
-
kell írtam már korábban
miért baj, hogy új mappát hoz létre - ami ugye mint szintén volt szó róla nem kötelező, csak ugye a sok poénkodás mellett ezek kevésbé észrevehetőek. :)
Gondolom azért külön könyvtár, hogy több patch is lehesssen akár fent.
Csak arra kell figyelni, hogy olyan patchet telepíts ami kompatibilis a felrakott hivatalos patchel.
Ez esetben patch telepítési leírását néz meg, hogy mit ír
-
te tényleg humorosnak érzed magad? P