81526
-
Balázs 17 #65912 2010ben az unassist az a pes6ban a manual emberváltás megfelelője v nem?
majd haverral akarunk nyomulni egy csapatban, csak nemtom itt mi lenne majd jó
ha vki játszík így írhatna róla -
Balázs 17 #65911 kormánnyal akarsz peselni?:D -
Akkor mondok ennél hihetetlenebbet is.
Van nekem egy Logitech Driving Force Pro kormányom.
Nos ha hiszed ha nem a menüben csak akkor tudok navigálni(lépkedni ) ha félig benyomom a gázpedált.
Egyébként mindig lemegy a menüben lista legaljára a választási lehetőség.
De ez csak akkor van ha ketten akarunk játszani.
Ha szólóban játszik gyermekem semmi gond.
És ez már a PES 09-nél is így volt.
Azért érthetetlen a dolog mert soha semmi gondom játékkal még nem volt.
Na erre varjatok gombot!
-
Balázs 17 #65909 csak egy ötlet:
lehet hogy az irányítás megvan cserélve ezzel a manual passzos dologgal vagy mi ez és ezért mozgás helyett passzolni akar?
de hogyha csak a gamepadot használod 1vpc ellen és ott jó akkor érthetetlen :) -
Nagyi2pac #65908 Az meg hogy lehet?:)
A játékosok mozgását tudod irányítani?
Ha csak úgy magától kirúgja a labdát akkor valószínűleg hibás a játék, bár azt nem tudom hogy milyen verziód van eredeti vagy letöltött, de ilyennek nem szabadna történnie...valami hiba lehet szerintem!
Különben nekem ilyen gamepad-om van:
http://www.ardsoft.pl/images/GP-3000.jpg
Nálam a 11-es gomb az ha a jobb analógot lenyomom, mint egy gombot. Én ezt a gombot használom gampadon arra hogy előhozzam meccs közben a menüt, átlépjem az ismétlések... -
Szerintem ez kell hozzá
6. 6.Ez egy igen fontos beállítás. Különösen akkor, ha szeretünk barátokkal együtt, offline focizni. Mivel ez a beállítás engedélyezi, hogy Kupa módban, az egyes meccseken a billentyűzetes játékos át tudjon menni az egyik félről a másikra, így lehetővé téve a játékosok nekünk megfelelő csapatainak kiválasztását...
Forrás:
http://peshelp.blogspot.com/ -
Bocsi illetve neked van a legalsóba a 11-es gomb.
Nekem egyel felette van jelenleg. -
Szia!
Nagyon köszi hogy segíteni próbálsz.
Nem nyomok meg semmilyen gombot, ahogy a játékoshoz kerül a labda magától rúgja ki.
Próbálom teljesen ugyan úgy beállítani a dolgokat mint nálad van.
2 képen:"Gamepad gombkiosztás (controller 2-re kell tenni és alatta ki kell választani a gamepad-ot):"
Nekem a Gomb 11 a legalsó rublikában van.
Szeretném oda tenni ahol a tied van de azt sem tudom melyik a 11-es?
Pedig elméletileg már végignyomkodtam az összeset.
-
Nagyi2pac #65904 Tehát így van beállítva nálam a billentyűzet:
Q = emberváltás
W = sprint
E = kiugratás
A = magas passz
S = lapos passz
D = rálövés
A = becsúszás
D = labdaelvétel
E = kapus kihozatal
-
Nagyi2pac #65903 Ezt nem egészen értem kirúgja a labdát? Mármint odakerül a játékoshoz a labda megnyomsz egy gombot és kirúgja? Mert akkor valószínűleg nem lett beállítva hogy melyik gombbal mit csináljon.
Én tesómmal szoktam offline játszani, billentyűzet vs gamepad és minden jól működik.
Itt vannak az én beállításaim képekben, hátha segít:
setting.exe:
Billentyűzet gombkiosztás:
Gamepad gombkiosztás (controller 2-re kell tenni és alatta ki kell választani a gamepad-ot):
System Settings/Controller Settings/Controller1/Button Configuration
- System Settings/Controller Settings/Controller1 = billentyűzet
- System Settings/Controller Settings/Controller2 = gamepad -
Kipróbáltam.
Sajnos ugyan úgy kirúgja a labdát.
De azért köszi hogy válaszoltál.
-
előző részeknél játszottunk mi még offline haverokkal, de ott a Controllert a 2-esre kellett állítani...próbáljátok meg úgy, hátha -
Sziasztok!
Nagyon egyszerű kérdésem lenne amire ti biztosan tudjátok a választ de én egyszerűen nem boldogulok vele.
Ketten szeretnénk játszani a kisfiammal offline!
És egyszerűen nem tudjuk beállítani hogy a Bill.ill a gamepad is jól működjön egyszerre.
Minden be van állítva csak van egy olyan gond hogy amikor a billentyűzettel lévő játékoshoz kerül a labda egyből kirúgja az alapvonalon kívülre.
Külön külön minden stimmel ,de ha egymás ellen játszanánk akkor ezt produkálja.
Légyszi segítsen valaki tanáccsal hogy hogy is kellene beállítani.
Gondolom Itt nincs valami jól beállítva?
-
-
majd dobok képet nálam mit ír ki. -
jajj ne
simán fel lehet, nálam is az f-en van pl -
hali a játékot mér nem lehet feltelepíteni a D meghajtóra vagy az E meghajtóra?? -
Kitserver azt írja, hogy translation missing, az mit jelent? -
Ja, én elejétől fogva top playeren játszom a legendet is, talán azért szívok vele többet, mintha reguláron nyomnám. :D De így is 3. évben már a Barcában vagyok. :) AMF-fel. Csak a barca jó agilis játékosai mellett a szögletes játékom idegesít. Csak nincs kedvem elkezdeni megint egy szélsőt. :) -
milyen karid van( CF? WF, SMF?), aminek ilyen jó a gyorsulása?:)
Top speed is számít, meg dribble speed. :D
Amúgy igen kamus a dolog, a számok néha semmit sem érnek.... emlékszem, metzelderrel körbefutottam Torrest még régen... az olyan vicces volt, hogy 3 lépésből utolértrm 5 m hátrányból... Nincs az a statisztika, ami kihozná. :) -
hol rontom el? kezd felhúzni a játék. Közepesz szinten szép, jó, kellemes, de nagyon is egyszerű. 1 v 2 szinttel feljebb (Toppon) meg szinte lehetetlen. No nem gólt rúgni, távolról szépeket lehet. De hogy a második félidő utolsó felében állit be az edző teljesen kipihenten (legendben), 92es gyorsulással, akkor is egy 70es gyorsulással rendelkező, hulla fáradt védő, a szöglet miatt a mi tizenhatosunkról indulva beér mikor én túl voltam már a középvonalon labdaszerzéskor, 2szer körbefut, megreggelizik, ir egy sms-t a barátnőjének, és még a labdát is elszedi tőlem, mielött a 16osuk vonalához érnék, az kicsit kiakaszt.
bár mostmár távolról is a gólok helyet csak a kapufát találom el az esetek 90%-ban.. -
midian #65891 Ha a Pes edit patch et felrakom akkor mindenképp újat kell kezdeni ?
Az 1.4 nél ha folytattam a ligát pl akkor nem voltak benne az új igazolások.
-
Balázs 17 #65890 én egyszer kaptam az egész játék folyamán 11est, akkor is online, hát kár volt
ennyire elbaszott egy 11es megoldást, miért nem lehetett úgy megcsinálni mint meccs végén :S:S -
Jahooo #65889 Nálam az elképzelhetetlen, hogy büntetőt kapjak. Egyszerűen nem lehet! Nem tud úgy felrúgni a gép, akár 1 akár 2 játékosával egyszerre, hogy a bíró azt szabálytalannak lássa. Néha még a kommentár is rá tesz egy lapáttal, hogy mondja hogy ez nem volt semmi. Bezzeg ha én csinálom ezt a saját tizenhatosom belül...Na mindegy, már megszoktam. -
animation shopban --> jobb egérgombbal a videón, és frame propertis...ott pedig a csúszkát minél lejebb húzod, annál gyorsabb...
de előtte jelöld ki az összes framet CTRL+A-val, mert különben csak az elsőre lesz érvényes a beállítás -
Nagyi2pac #65887 Hát ja az meg a másik ami rohadt idegesítő...én tesómmal szoktam PES-ezni, de általában ő szokott őrjöngeni a bíró miatt pl. amikor 100%-os helyzetben direkt felrúgom az utolsó védővel és nem kapok érte semmi... 
Meg volt olyan hogy tesóm egyik játékosát azért állította ki a bíró mert 10 méterrel a labdát vezető játékosok előtt véletlenül becsúszott és mire odaértem a játékossal addig nem tudott felkelni és így picit belebotlott a játékosom de utána futott tovább, még csak el sem esett....na az is megért volna egy gif-et! -
hát igen,ilyenek sajna nálam is vannak..viszont engem a bíró ami kiakaszt,sokszor ököllel verem az altf4-et annyira felbasz.. -
Nagyi2pac #65885 A már múltkor emlegetett kapus hibák, ezek nagyon b*sszák a csőrömet...
Jasc Animation Shop 3-ban hol lehet gyorsítani a gif-et? -
köszi
-
q+ lövés -
A tili-toli meg az átemelés baszott szépek! :) -
mikiking #65881 az utolso az sima lövés gombbal,vagy lövés + q ?? -
El Grande patch, hogy települ? Ha már fent van a Pesedit-es akkor ha ezt felrakom akkor külön exe-t külön OF-t rak magának? -
tolok be néhány gifet,2nap termése :D
arsenal passzolgatás
dwight yorke
egy érdekes ronaldo gól..
és az uccsó gól,hát ha lenne egy top10 góllistám pes2010be,akkor ez minimum az 5ben ottlenne..amugy romarioval lőttem
-
billdm #65878 ha online játszol,igen! -
Balázs 17 #65877 és ezt csak 1x kell használni? -
billdm #65876 Alap adatbázist teszi be,amivel online beenged a szerver
Amúgy nem tudnál belépni! -
Balázs 17 #65875 C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\docs\switch
itt van egy olyan hogy online az mire van? -
hali akit érdekel xbox 360-ra 1 meg patchelt verzió írjon msn-ne: [email protected] -
does #65873 a pes 2010ben hogyan tudom meccs közben azt, hogy támadóbb v. védekezőbb stílusban játszon a csapat, mert látom ,h a nevek mellett van v.milyen színkód de nekem mindig középen van
és még v.mi, ha igazolok egy fiatal játékost ( és nincs csillaga) az később kaphat csillagot, amivel egyedi kártyát tudok neki adni??