81526
-
Balázs 17 #65992 jah és 1 hete írta kb konami, hogy teljesen megoldották proci ütközést -
Balázs 17 #65991 ja
nekem akkor szakadt meg amikor fent volt pes edit peccs
de amióta nincs fent, azóta nem volt semmi -
pc-n ? -
Balázs 17 #65989 nem tudom mitől függ de nekem tökéletes nem szakad meg -
pedig jól indult :(
-
billdm #65987 Árulom.....akkor sejted. -
sziasztok !
pc-n milyen az online, mert mielőtt xbox360-ra váltottam volna jó volt!
xboxon sem volt gond egészen kb. januárig azóta egy f@s a multi, rengetegszer megszakad pl. rúgok 1-2 gólt és nem disconnectel az ellenfél hanem megszakad a meccs és mint ha nem is játszottunk volna nyoma sincs a statba a kislabda meg szinte minden játékosnak lapos már akivel játszottam :(
10ből 3 meccs ha végigmegy akkor jó !
Azért is érthetetlen a dolog mert meccs közben mindenki zöld vagy sárga és nincs lag, akadás semmi... -
billdm #65985 Ha valakit érdekel eredeti Pes..jelezze priviben!
Árban megegyezünk. -
PES 2011 PSP Trailer -
Nagyi2pac #65983 Tudom...
-
jah, mármint pc-re gondoltam...:D -
Nagyi2pac #65981 FIFA 11 lesz, de valószínűleg csak konzolra!
-
Nagyi2pac #65980 Jó hangzik! Remélem lesz belőle valami, kíváncsi lennék rá! -
hát igen, kellene valami, ami újdonságokra ösztönözné a készítőket, és nehogy az legyen, mint a fifával...
amúgy fifa...lehet, hogy idén nem is lesz fifa 11??? -
Nem bánnám a Pes-nek PC-n lenne végre valami jó kis vetélytársa. -
Saját focis játékot fejleszt a Ubisoft?
A pletykák szerint a Ubisoft is saját focis játékot fejleszt, mely a FIFA és a Pro Evolution Soccer évek óta tartó háborújának lehetne a harmadik résztvevője.
A francia cég állítólag több angol focicsapat, köztük a Liverpool és kapitányuk, Steven Gerrard közreműködésével dolgozik első focijátékán, mellyel reményei szerint borsot törhet a FIFA és a Pro Evolution Soccer orra alá. A Ubisoft ugyan nem volt hajlandó kommentálni a pletykákat, viszont a kiadó vezérigazgatója, Yves Guillemot korábban nyilatkozott arról, hogy a sportjátékok lehetnének az új irányvonal cége számára, elsősorban az óriási közönségük miatt. -
hol kint?
disszidálni akarsz? :P -
Bence937 #65975 hy all!
nem tudja vki hogy hogy lehet a master league csapatomat átimportálni úgy hogy tudjak vele kint játszani egy meccset? (exibithion)
köszi -
Nagyi2pac #65974 Ez nagyon szép gól!
-
Nagyi2pac #65973 Az SM patch-nek a 3.9-es a legújabb verziója, már régóta nem csináltak hozzá semmit.. -
Nagyi2pac #65972 Patch nélküli roster-t nem valószínű hogy fogsz találni olyat hogy az neked jó is legyen!
Szerintem várd meg hivatalos téli átigazolásos patch-et! Viszont az fogalmam sincs hogy mikor fog kijönni, talán még ebben a hónapban vagy márciusban.. -
rakd fel a Pesedit 1.6.5-öt, sztem ebben már javították:
1.6.5
Renato ráfordult 18-ról kapásra:
-
punkers #65970 Sziasztok!
Nekem a PESEdit 1.6 patchel nem jó a Porto meze.másnak is van ilyen problémája? -
Hi! Olyan kérdésem lenne, hogy az SM patch-nek nincs olyan frissitése amibe több csuka van mint az alapok és a téli igazolásokat tartalmazza? -
Balázs 17 #65968 game plannél (ahol van felállás, taktika stb) -
Hunor1 #65967 Balázs17
"assist settingsnél nézd emg nincs e elállítva akkor szokta ezt csinálni"
Köszi a választ! Bocsi de nem volt teljesen tiszta...bevallom nem játszom órákat a Pes-sel: Hol van ez az assist settings?? Köszi -
Laca1985 #65966 Aki a PESEdit.com 2010 Patch 1.6 -ot használja, ahhoz lenne egy kérdésem. Legend módba mikor kiválasztod, meik ligából jelentkezzen érted csapat, azt most ligán belül miért nem lehet megváltoztatni? PL: A Spanyol bajnokságot sose teszi oda, de még kicserélni sem engedi a csapatokat....Valakinek ötlete mi lehet a gond? -
mi van feltelepítve az alap patch mellé??? -
Glasses #65964 sziasztok tudtok egy legújabb rostert vagy linket csak erre lenne szükségem patch nem kell mert korlát alatt van a netem -
Balázs 17 #65963 assist settingsnél nézd emg nincs e elállítva akkor szokta ezt csinálni -
Hunor1 #65962 Hello.
Tudna valaki segíteni?
Kreált klubbal játszom a ML-t.
Van a csapatnak egy alap felállása, de ez nem tetszik nekem(1 csatáros felállás)Mindent be tudok állítani, taktikát felállást stb. De MINDENmeccs előtt VISSZAÁLL az alap formációra(1 csatár) és van hogy meccs közben is visszaáll a defaultra mikör cserélek.Nagyon idegesítő hogy hiába állítok be más formációt nem tartja meg és visszaáll.Mit lehetne tenni hogy az én általam megadott formációt NE "felejtse" el a game ???
KÖSZI -
Laca1985 #65961 Sziasztok!
2 kérdésem lenne! Egyik, hogy szerintetek meik a legátfogóbb, illetve legjobb patch ami a játékhoz készült? Másik pedig, hogy Breki mester füveinek van e valami egy nagy patche, vagy külön kell letöltögetni őket?
Köszi előre is!
Laci -
hát kipróbáltam de kidob akkor is:S master league-nél.... nem értem.. -
köszi köszi megpróbálom:) -
Nagyi2pac #65958 Mielőtt elindítod a játékot futtassad a Miconc Patch selector-t, ha barátságos, BL vagy egyéb kupa móddal akarsz játszani akkor offline-ra kell váltanod.
Ha online akarsz játszani válaszd a 3-ast.
Ha Master League-t vagy BAL-t akarsz játszani akkor válaszd az 1-est ha a német másodosztályt akarsz, vagy válaszd a 2-est ha angol másodosztályt akarsz.
Ha bajnokságokon kívüli csapatokkal akarsz játszani (gondolom amik az Other-ben vannak) akkor ki kell választani a csapat számát.
A végét azt nem értem... -
nem vágom az angolt. Nem tudnád röviden leírni h mit kéne csinálnom -
Nagyi2pac #65956
-
igen ez a Rallyból jön :-) -
jólvan, mióta Rallyzok nem követem :P -
Nagyi2pac #65953 Megelőztél...