81526
-
-
Danyi #66111 <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0dYALJ3A84Q&hl=en_US&fs=1&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0dYALJ3A84Q&hl=en_US&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
Elég ezt a videót megnézni... A Realitás minden gólnál látszik. -
Ebből is látszik mennyire nem figyelnek a részletekre milyen fű csíkozás már ez hogy van egy széles de nem ér végig az öt 1/1 vonaláig hanem egy vékonyat felez a vonal aztán meg a következő három csík nem egyező annyira látszik ez a pc-s módszer amivel csinálták harom egyforma balról, de már a sötét szélessége se jó a világoshoz visszonyítva.
-
OFF:
2010 FIFA World Cup South Africa
-
Danyi #66108 Hát az idei FIFA nekem csalódás volt boxon. Egyszerűen valósághűtlen. Leedsel kezdtem el menedzser módot, s olyan cseleket tudok tolni a csapattal, amiket még Ronaldinho sem. Vicces. -
ez csak egy példa volt de korábban mutattam 20-at
És én nem onlineről beszéltem.
Tehát továbbra is tartom amit írtam ha gondolod visszakeresheted mikor kigyűjtöttem ezeket
Engem érdekelne, csak most inkább rallyzok online
Deha fizetsz érte átveszem :-)
-
ZsilKEANE #66106 kérdésem lenne.
masterleaguet akarnék újat kezdeni, minden megy, tolok pár meccset,elmentem, majd amikor később be akarom tölteni, runtime errorral kiléptet. ez miért lehet? a régi ml mentéseket simán betölti.
pesedit 2.1es patch van fent. meg hivatalos frissítések. -
billdm #66105 Amit ide belinkeltél ez a PES online..mindennapos.
Azzal a különbséggel nem kapura rúgja..csak nagy ívben rúgod a labdát
kapus 10 ből 10 x nem reagál
Igaz Pes ben..nem egyből gól,.csak az ott lévő csatár,rúgja,fejeli be..:)
Meglepődnél ha neten látnád mennyire siralmas a játékmenet!
Ha valakinek kell viheti az enyémet
2 hónapja törölve van a gépről is.
De hiába olyan "jó" az idei rész..mégse vette meg sok ember itt..
Várom az ajánlatokat,kinek kell a Pes.em
-
Na ezzel egyet tudok érteni, de én egy harmadik jó focis játékot szeretnék inkább -
Mondjuk ha a 2010 FIFA World Cup South Africa játék videóját nézem pl. #66027 akkor azért látok reményt arra, hogy az EA elcsíp néhány hasznos, látványos dolgot a Komanitól :) -
na én mind 2 játékkal játszok xbox360-on és tudom mi a különbség :)
PES sokkal realisztikusabb a fizika terén
grafikailag egyik sem tökéletes, mind kettőbe vannak dolgok ami a másikba hiányzik pl. a játékosok sokkal szebbek a pes-be, de a játék többi része a fifába jobb pl. van hóesés és nem csak havas pálya
a játékmenetbe mind 2 játéknak vannak hibái és erényei is.. ezért ebbe nem megyek bele
az online multiplayer viszont egyértelműen jobb a fifában... mondjuk ég és föld a két játék itt !
és még egy dolog amiben nem lehet egy lapon emlegeti a két játékot, azok pedig a hangok és a kommentátor ( a zene elég szubjektív dolog, így azt nem is említem )
még mindig az lenne a tuti, ha a kettőből lenne egy összegyúrva, de összességében mind 2 játék nagyon jó, de most már a fifával többet játszok és nem csak a multi miatt ! -
De hogy konkrét példát is mutassak google által talált két első fifa gól
Tényleg ilyen a valódi foci?
-
Én meg egyáltalán nem hiszem
ugyanúgy ha 10 gólt megnézek tipikusan 8-fifás belőle öt nem valós és három
ilyen félpályáról ollózós hülyeség.
Persze ha hozzám vágnának egy xbox360-at játszanék vele de ezért fizetni szerintem hülyeség.
Ja és ezt ugye korábban konkrét példákkal igazoltam és nem úgy hogy a bugos dolgokat szedtem direkt ki csak simán a fifa hivatalos fórumon a nagy gólokat néztem és linkeltem ki, eredménye simán látható volt.
Szóval egyértelmű hogy a pc-snél jobb konzolon grafikában, de egyáltalán nem jobb, még grafikában sem (erre korábban szintén mutattam példákat)
egyben jobb talán az az online (ezt nem próbáltam)
persze aki konzolt vett ezzel úgysem fog egyetérteni saját megelégedett önképét rombolná le ezt pszihoból tanítják is :P -
Hát el is hiszem, bár még nem láttam konzolon a FIFAt. -
Amúgy tényleg isteni boxon a fifa, jobb mint a pes
-
barcames #66097 lol
-
azt szeretném kérdezni hogy hol a fenébe találhato ez a mappa Kitserver / img -
hali hogy lehet ebbe a játékba tv-s eredményjelzöt rakni?
-
Ez nem a fifa street véletlenül?:PP -
Fú de valósághű játék. :DDD -
Helló, tudtok linkelni egy egyszerűen telepíthető adatbázis frissítést offlinera?
Nem kell nagy patch, elég egy EDIt fájl is.. :) -
egy12es #66091 Vki?:S:D -
egy12es #66090 még annyi,h angol tudás hiányában nem igazán boldogulok ezekkel a kártyákkal,kaphatnék egy kis segítséget,hogy hogyan érem el azt a kártyát amivel megcsinálom azt a csel?köszi -
egy12es #66089 köszi,és olyan kérdésem van,hogy van vmi olyan módszer,program amivel legend modban tudom a nehézséget állítani? (pl nba 2k10hez a tsearch) -
vannak külön skill kártyák, amiket meg kell neki adni, hogy meg tudja csinálni -
egy12es #66087 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy Zlatannal megtudom csinálni a C.Roni cselt (3 bicikli majd a sarkával a másik lába mögött megpöccintve irányt vált),de legend módban az emberemmel nem sikerül,hiába rakok fel mindenét 99esre még így sem sikerül.Ötlet?:S Előre is köszi -
Balázs 17 #66086 ez de fos!
én azt vártam, hogy egy jó kis focist összehoznak, hátha lesz ellenfele pesnek. erre kiakarnak adni ilyet, főleg ilyen graffal?
-
Óóóóó bassszus nagyon láma vagyok! Köszi Breki! Be volt nyomva a fore resolution! Köszke :) -
Szia Breki! Ha nekem írtad akkor a PESedit 1.5-ös peccse van fenn és az ahhoz levő Kitserver. -
Nagyi2pac #66083 Nah....az "i" betű lemaradt az elejéről...
-
Nagyi2pac #66082 Pure Futbol bejelentés képekkel és videóval
gazak voltak a korábbi pletykák, a francia Ubisoft tényleg focijátékot fejleszt, azonban az új program stílusában leginkább a FIFA Streetre hajaz.
http://www.gamekapocs.hu/hir/18170/Pure+Futbol+bejelentes+kepekkel+es+videoval
http://www.moddingway.com/news/1192.html
Kár hogy nem valósághű focis játékot csinálnak...viszont legalább már lesz ilyen FIFA street szerű PC-re is! Ez ilyen lazítós kis játék lesz (a FIFA street-ből kiindulva), néha kell az is...lehet majd kipróbálom ha megjelenik!:)
-
kitserver? loadmixer? -
Srácok! HELP! :)
Vettem egy új wide monitort. és hiába rakom fullHD-ba a settingsben egyszerűen nem változik a felbontása, sőt 4:3 arányban jelenik meg a monitoron is... tehát levábja a szélét.... mit rontok el? Más játéknál nincs ilyen gond...
valami ötlet?
-
Tomy Lee #66079 OO
Ez igen
-
Tudtommal még nem lehet, de nem követem mostanában annyira a történéseket.
Viszont gondolom ha lehetne vki biztosan beírta volna már ide. -
Ezt a blogot minden idejáró ismeri felesleges kirakni főleg mivel ez csak az egyik oldal és attól hogy kiraknám a visszaolvasni nem tudók úgyis megkérdeznék sokadszorra ugyanazt + hogy melyik a jobb hogy kell felrakni miért nem indul stb. -
nem szeretnék okoskodni, de mi lenne ha ezt a blogot ahol minden megtalálható kitennénk a bannerba mondjuk a buékos szöveg helyére? szerintem nem kérdezné meg minden 3. hozzászóló, hogy van e peccs meg hol vannak a mezek :) -
Ledezma #66075 CSÁ
Valaki tud adni egy olyat patch-et ahol az eredeti mezek találhatok hogy be lehessen rakni a játékba. -
Suttyó20 #66074 Sziasztok!
Tudom nem itt kéne feltennem a kérdést, de nem találtam megfelelő topic-ot.
Lehet valahogy multizni tört Pes 2010-el? -
Kitservert öld meg, mielőtt új master league-t kezdel! Utána visszakapcsolhatod már