81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• penészthozópára
    Sziasztok!

Felraktam a játékot, gondoltam fel patchelem. Felrakom az 1.3-mas alap patchet, aztán a PESedit.com 2010 1.1 (vmi ilyesmi). A 2.3-mas README-ben az állt, hogy kell ez is. Elindítom a játékot és mikor játszanék egy kick-off-ot, mikor belépek a csapatok választásához, kilép hogy hibát észlet és leáll az exe. De volt olyan is, amikor jó volt, majd felraktam a 2.4-et és megint ugyanez. Már kb 7-8-szor újraraktam és kezde idegesíteni.
    Ha valaki tud segíteni, annak nagyon megköszönném, üdv!
  • fecoka177
    kicsit flegma volt de nem annak szántam félreértettük egymást. sorry
  • fecoka177
    kis gondlkozás árán neked is feltűnt volna h nem neked ment hanem balázs17nek. akinek nem inge nem veszi magára.
  • horpeti
    a cipő fontos. :)
  • dave10
    Hello mindenki.
    Most jutottam el addig, hogy feltegyem a játékot. Mivel eddig inkább konzolon játszottam ezért nem nagyon tudom, hogy pc-re hogyan kell patcheket telepíteni. Kérésem az lenne, ha lesz valaki olyan kedves küldjön egy privit vagy esetleg egy mailt a [email protected], h mit kell letöltenem illetve egy leírást, hogy miként kell telepíteni. (patchel kapcsolatba nincsenek nagy igényeim: legyenek a mostani keretek, plusz cipő,labda, mezek :) )
    Előre is köszönöm.
  • owen20
    helló
    így van ezért írtam be kétszer mert vannak olyan "lámák" akik nem olvasnak vissza.
    én pl erre a kérdésre sok oldalnyit olvastam vissza mégse találtam megoldást így gondoltam van olyan aki lehet talált csak nem nagyon olvas vissza és ezért bátorkodtam beírni újra.
    és nem vagyok noob, meg eleve irtam hogyha fennvan hol keressem itt de mind1 látom ti is csak lehurrogni tudjátok a másikat de azért vannak értelmes emberek is mint fecoka177.
  • punkers
    ha ez nekem szól akkor észrevehetted bolna egy kis gondolkozás árán hogy pont hogy owen20 mellett érveltem...de remélem csak félreértettél valamit
  • fecoka177
    nem tom mi a fasznak kell beszólni neki kérdezett vmit nem kapott választ beirta még1* most meg hurrogsz??? elöbb is irhattad volna h nem tudsz megoldást. ha nem irja le senki h nem tud megoldást akk szted honnan tudja???? ezért irta be 2* mert gondolta elkerülte a figyelmeteket...
  • punkers
    Nekem is van egy problémám.Mitől lehet az hogy fekete a labda?
  • Breki33
    ha jól tudom az kitserveres patch tehát ha nem telepíted tulajdonképpen a patchet se telepíted,

deha nem a patchnek megfelelő alapra telepíted nem jó helyre rakja a dolgokat
  • midian
    Újabb kérdésem lenne , a Kitserver t a Pes edit patch ekhez mikor ,és hogyan kellene telepíteni?Attól tartok hogy az is be kever nálam.
  • punkers
    úristen hogy lehetsz ekkora noob(tök jó hogy te már ilyen szavakat is tudsz használni)hogy kétszer megkérdezel valamit...teljesen kiakaszt.
    Másrészt ez a probléma nekem is fent áll(t) csak már nem foglalkozom vele mert nem találtam rá megoldást, de biztosan van
  • Balázs 17
    ha 658x kérdezed meg akkor se kapsz választ, mert ha eddig nem válaszolt senki, akkor gondolhatnád, hogy esetleg nem tudjuk?

tényleg ekkora noob vagy most komolyan? -,-
  • owen20
    sziasztok
    nem akarok tolakodó lenni de erre valaki tud valami megoldást:
    nekem olyan gondom lenne hogy innen felraktam a patch-eket és tök jó minden amikor simán játtszom pl spanyol ligába azok a csapatok vannak akik kellenek
    de amikor legendet kezdek mármint amikor létrehozok egy játékost és csak vele vagyok ott a spanyol ligába a német 2. osztály csapatai vannak.
    mit tegyek hogy ott is a spanyol csapatok legyenek mint amúgy pl ha edzőmeccset játsszok?
    vagy hol keressem itt az üzenetek között?
    helló
  • midian
    Nem tudom mert nálam ugyanúgy kidobott az asztalra a hivatalos patch ek nél
  • Breki33
    az újabb patchek általában az újabb változatokhoz készülnek, de ez pontosan leis van írva a leírásban
  • midian
    Most az utolsó telepítésnél nem.
    Mert az első 1 2 telepítésnél ugyanúgy nem működött amikor fenn volt már az összes Pesedit.
    Ezért gondoltam hogy utoljára kihagyom.
  • Breki33
    a hivatalos patcheket felraktad?
  • midian
    Valaki segítsen
    Már 4 szer telepítettem a játékot és fogytán a türelmem. Pes edit patch eket szeretném feltenni, rátettem az 1.5 től a 2.3 ig
    Ami még telepítve van az a system es frissítés .
    Figyeltem egy darabig, úgy vettem észre hogy az 1.6.5 ig minden ok volt ,
    valószínű az ezek után következők közül valamelyikkel lehet gond.Ha valaki tudja esetleg akkor írja be mert ha nem muszály nem telepíteném mé 4 5 ször .
  • tobias88
    ne nyomd a W-t
  • csibe70
    hello az lenne a kérdésem hogy a magyarcsapattal vagyok és a kapusom képes kifutni majd a felezőig, miért csinálja ezt és hol tudnám ezt kivenni vagy utasítani arra hogy nem a középpálya serves része.
  • owen20
    sziasztok
    nekem olyan gondom lenne hogy innen felraktam a patch-eket és tök jó minden amikor simán játtszom pl spanyol ligába azok a csapatok vannak akik kellenek
    de amikor legendet kezdek mármint amikor létrehozok egy játékost és csak vele vagyok ott a spanyol ligába a német 2. osztály csapatai vannak.
    mit tegyek hogy ott is a spanyol csapatok legyenek mint amúgy pl ha edzőmeccset játsszok?
    sziasztok
  • owen20
    este van már nekem full fáradt vagyok igy leirhatnád mi az a WTF?
    vagy úgyérted hogy gyökér vagyok hogy kérdeztem valami
    tudod az ember egyik fontos tulajdonsága ha nem tud valamit kérdez nem tudhat mindenki mindent ezért segítünk egymásnak de vannak olyan buzi nem mondom ki milyen emberek akik itt választás előtt eléggé olyanok hogy szétbasszák az országot és ezért állunk úgy ahogy mert nem segitünk egymásnak pedig a többi ország ezt teszi kérdez és valaki válaszol mert rendesek.
    ne mutogass másra hanem segits
    helló
  • daver88
    magyarul v. angolul írjam?
  • owen20
    helló
    érthetően lehetne WTF?
    hy
  • Balázs 17
    WTF? LOL
  • owen20
    és még annyi hogy van e olyan kiegészítő amely a legenda részt fejleszti úgy értem amikor egy embert irányítok mert az nekem bejött csak jó lenne pár új funkció?
    sziasztok
  • owen20
    sziasztok
    olyan kérdésem lenne hogy most rakom fel a játékot újra és milyen kiegészítőket rakjak fel hogy mezek arcok minden jó legyen?
    és persze láttam oldalakat de van pár kiegészítő amely nem írja hova kell telepíteni azokat hogy?
    és még egy kérdés hogy több válogatott legyen a játékba azt hogy tudom megcsinálni van valami kiegészítő hozzá?
    köszi előre is!
    sziasztok
  • midian
    Megcsináltam én is így,amit leírtál,de kifagy a játék ,ahogy írtam
  • Breki33
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111128097&no=59799
  • midian
    Mitől lehet az hogy mindíg kifagy a játék.
    Újratelepítettem feltettem az összes pesedit patch et .Amikor elindulna egy mecs akkor (működése leállt)
  • csibe70
    szia nekktek, bár csak pár napja probálkozom ezzel a játékkal pes 2010 de valamiért nem sikerül cseleznem nem sikerül semmi trükk. az lenne a kérdésem ,hogy mi lehet ennek az oka ,ha például nem jól van a gamepadra irányitva vagy kevés funkció ,vagy nem is támogatja?probálkozom az edzésekkel is de ott sem megy!holtalálhatnék olyan leírást vagy videót ahol részletesen meg is mutatják vagy valami más módon szemlélteti ezt!az a baj hogy csak most kaptam ezt a gamepadot igy semmi tapasztalatom nincs vele!
  • 0balazs0
    vagy inkább kezdjek újat?
  • 0balazs0
    értem, köszi,úgy emlékszem volt még 30 millióm de lehet h az idény eleji kiadások minuszba vittek, na de hogy tudom visszakapni a játékosaim?
  • Firerock
    valószínűleg túlköltekeztél és a youth teamből hoztak fel játékosokat
  • 0balazs0
    Master Leage-ben azt hiszem a 3. idény végén berakott nekem a gép 1 csomó játékost akik elég gyengék, 16os lett a keret is és eltűnt az általam összerakott keret (3an maradtak belőle), nem igazolásként hanem promoted címkével kerültek hozzám, szabadulni sem tudok tőlük mert nem enged szűkebb keretet, összes meccset passzoltam mert azt hittem h az idény végén visszakapom a keretem de nem és utsó lettem és b ligás :D
    mit rontottam el, vagyis miért cserélődött le ily módon a keretem? első master leage-es játékom ez, előre is köszi a segítséget :]
  • Attlen2
    Az Sm Patchba hogy lehet, hogy a master ligába az angol 2. szerepeljen mert csak bundesliga 2-ő van?
  • Attlen2
    Azlenne a kérdésem, nincs olyan patch ami a holland bajnokságott teszibe a Bundesliga 2-helyett?
  • Balázs 17
    lol
  • Breki33
    út a győzelembe 2 része :)