81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Szerintem nem xar és a VB-re valószínű elő fogom venni, csak most a Rally miatt nincs rá idő, meg lusta vagyok újra felrakni.

Nem letöröltem csak újra kellett raknom az XP-t.
  • Tomy Lee
    Havonta 1× haverral mi is beleölünk pár órát 1v1-be.Ennyi:D
  • horpeti
    Valaki még játszik ezzel a xarral? :DDDD
    Mondjuk heti 1x szoktunk 1v1ezni haverral, de mindig megbánjuk a végén, akkora ratyi, csak felidegesítjük magunkat. :) De nincs jobb.
  • kaposi1
    Nekem is sikerült!
    De valamit nagyon nem értek!
    Minek kellett a "pes2010_Hun_kommentator.part2.rar.html"-t letöltenem ha a part 1-be már megvolt az összes file.
  • danny94
    a dt00_e.img mappát bemásolod a Kitserver mappába!
    de benne van az OLVASS EL txt-be!
    nekem sikerült, de néha nagyon minimálisan szaggat tőle a játék... :/
  • Breki33
    Énse tudtam itt senkise írta, csak mentek ezek a hülye kérdések ugyanarról
  • Fyrex
    beállítani hogy lehet?
  • danny94
    köszi, nem is tudtam, h van magyar kommentátor...
  • kaposi1
    Ilyen nagy???
  • Carloska
    http://hotfile.com/dl/36360261/20646dd/pes2010_Hun_kommentator.part1.rar.html
    http://hotfile.com/dl/36360260/5ee0131/pes2010_Hun_kommentator.part2.rar.html
  • Balázs 17
    teljesen kész van már kb 1hónapja
    peshungary.hu
  • Gabinnyo
    Hedgehog Úrtól szeretnék érdeklődni a magyar kommentátor pes2010-be ágyazásának állásáról. Él még a project, illetve milyen stádiumban leledzik? Választ előre is köszönöm, béke
  • Carloska
    Friss ollózásom :D

• Carloska
    felraktam ide lehet tölteni torrentről most már :D

PESEdit.com_2010_Patch_3.0
  • Carloska
    valakinek megvan már a PESEdit.com 2010 Patch - Version 3.0??

ha igen töltse már fel piratebay re vagy megaupload ra :D
  • harmadas
    sziasztok!
    az lenne a problémám hogy leszedtem össes pesedites patchet és felraktam öket de mezek és csapatok cimerei nem jok és mindig kifagy. nem tudja valaki hogy ez miért lehet?
  • Glasses
    Sziasztok!

Nem tudom betölteni a master league-s mentésem miért van?

Miscrosoft visual runtime error abnormal program terminaton cimszóval kilép

Segítsetek köszi
  • danny94
    Miért lehet az Master Ligában, h nem tudok senkit sem igazolni?
    1.szezon véget ért, megkezdődött az átigazolási időszak, de mindenki megszakítja a tárgyalást...
  • bakkerman
    engem is érdekelne :) köszi!
  • danny94
    Megkerülős cselt melyik bill.kombinációval lehet csinálni?
    Légyszíves ne a ti bill.beállításotokhoz mérjétek, hanem az alaphoz! (LB, LT, RT, RB)
    Előre is köszi!
  • 0balazs0
    láttam Immobile arcot de én nem találom a játékban, vki tudna linket adni 1 megcsinált Immobilere? szükségem lenne rá a Juveben :] előre is köszi
  • tobias88
    Nekem most olyan problémám van, hogy a játék megakad 3-5 percenként 8-10 másodpercre! A hang megy tovább, de a kép teljesen megfagy, majd gondol 1et, és újra megy! Akár menüben vagyok akár játék közben, ez a probléma fent áll! Találkozott már valaki ilyennel? Más alkalmazások tökéletesen mennek...
  • Csabesz6
    Köszi.
  • egy12es
    hozzáteszem patch nélkül meg enged spanyol sőt holland bajnokságba is szerződni:S
  • egy12es
    Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne,hogy felrakok egy patchet,akármilyet,barátságosnál megnézem minden csapat a helyén,rendesen,tök jó minden,de amikor bal modban választok h melyik szériában szeretnék kezdeni,összevissza van,spanyol ligában van német csapat, akkor bundesligába bekerül az udinese,és a spanyol csapatok teljesen eltűnnek,és ezt eljátsza a pesedit patchnél meg a sonnie patch-nél is.vkinek vmi ötlete?
  • Breki33
    nemjó bármilyen az exe miatt olyan kell ami ahhoz jó
  • Csabesz6
    Üdv!
    A napokban frissítettem a játékot online (játékon belül).
    Az lenne a kérdésem, hogy létezik olyan kitserver, ami működik ezzel?Vagy semmi köze a frissítésnek ehhez, bármelyik verzió jó?

Köszi előre is.
  • owen20
    sziasztok!
    két kérdésem lenne.
    Nézegettem hogy kell különböző cseleket trükköket csinálni a pes-be de nekem nem akar összejönni a become the legendbe a karakteremmel, vagy el kell érnie egy bizonyos szintet hogy tudjon csinálni trükköket?ha nem akkor hogy kell milyen kombinációkkal?
    a másik kérdésem hogy a become the legendbe irtátok vannak valamilyen kártyák amiket megtudsz szerezni hogy ezzel is erősítsd az embered ezeket mikor és hol tudom a játék során megszerezni?
    + ha pár trükköt írnátok ezzel kapcsolatba az nagy segítség lenne.
    előre is köszönöm!

üdv egy kezdő!
  • danny94
    köszi!
  • Balázs 17
    azért cserél le mert elfáradsz
    belehet kapcsolni a settingsnél hogy mutassa a stamina csíkot

focus pointnokkal pedig a különböző értéketeket lehet fejleszteni, magyarul az az edzésed
    célszerű az első 2évben a staminát bent hagyni a többit pedig változtatni..
  • Csabesz6
    Üdv!

A v. 1.03. patch óta milyen hivatalos frissítések jöttek ki?Illetve van kitserver a legutóbbi verzióhoz?1-2 linket nagyon megköszönnék.

Üdv
  • danny94
    azt szeretném kérdezni, h become a legend módban miért cserél le mindig a 70.perc körül? (visszaolvastam, de nem találtam rá választ...)
    és mi az a focus point?
    előre is köszi!
  • Maldini
    Honnan lehet letölteni a patchet?
  • tobias88
    pes editing
  • Maldini
    Sziasztok!
    Melyik a most legjobb patch a PES2010-be amit érdemes letölteni.Köszi
  • Breki33
    nem használom rég ezt a patchet de gondolom le van írva a readme-jében mi kell hozzá

all in one előtt szerintem nem kell semelyik másik például, és szerintem a hivatalos patch felrakása után játékon belül le kell tölteni az update-t is, gondolom a legújabbak azt is használják
  • penészthozópára
    Csak az 1.3 hivatalos patchet rakom fel utána jön a 2.3, 2.4, esetleg itt rontottam el? Ha még kéne a 2.3 vagy az 1.3 előtt rakni valamit, leírnád hogy mit? Köszi, üdv.

/bocs a káromkodásért, ideges lettem/
  • Breki33
    rendesen felrakod az alap patcheket update-t is letöltőd?
  • penészthozópára
    Így se jó, mostmár a fasz kivan hihetetlen.
  • penészthozópára
    fúú ez kicsit értelmetlen lett. Tehát felraktam az 1.1-et, minden jó tudok játszani is. Felrakom az 2.3-mat (all-in-one) és szar lesz. De, ha jó is, akkor utána a 2.4 bassza el. Megpróbálom 1.1 nélkül.