81526
-
Melyik gomb ez pontosan? -
Dave8814 #66231 Valaki nem tudja milyen program kell ahhoz, hogy a Magyarzászlót át tudjam alakíta a címereknél, és hogy a kapitányi karszalagot is kicsit kidíszítsem:D, ha egyáltalán valahogy lehet-e ilyen? -
hiányzó billentyűket ? -
Oksa! Rájöttem!:D Csak be kellett állítani a hiányzó billentyűket a controller settings-be és azok közül vmelyiket megnyomva lehetett választani uj mezeket. -
most nem tudok mivel nincs fent a játék azért próbáltam így segíteni
-
Köszi Breki! Találtam valamit, ami a mezekkel kapcsolatos, de nagyon nem tudok rajta eligazodni, ebben a pesben még sosem csináltam ilyesmit, csak a 6-ban anno, ott egyszerűen egy gombnyomásra bejött a többi mez is. Ha esetleg le tudnád nekem írni nagyon hálás lennék! Előre is köszi! -
Ez fifában és életben is így van, mikor 2003-ban elkezdtem fifával online ott a 30-40 méterről egy adott helyről adott teknikával lőtt gól volt a menő bug. -
:P Hibák mindig vannak, kérdés mekkorák, és mennyiben befolyásolják a játékot.
Amikor a neten azt látni, hogy 2-3 bugra játszik az online játékosok 90%a, akkor az sajnos nem megfelelő. :( -
Fogadjunk, hogy a játék még ki se jön, de fogtok már találni benne egy hibát :P -
Úgy emléxem a kitserverben van egy dokumentáció
amiben részletesen benne van, hogyan lehet választani. -
Hi! A mezeket hogyan lehet a Pes 10-ben kiválasztani? Ugye mikor meccs előtt mezeket választunk, akkor csak a hazait és a vendéget lehet kiválasztani, de a kitserver mappában van több mez is pl: A milanhoz van egy csomó mez, különböző variációkban, fekete felső, fehér nadrág stb.. De a játékba csak a sima home and away mezt lehet választani? Hogyan lehet előhozni a többit is, ami az uni mappában van? Köszi a válaszokat! -
Na majd kiderül, mennyi játszhatóság lesz a topcsapatokkal, vajon mi játszunk-e többet, vagy a gép? :D -
A mai nap egyértelműen a bejelentéseké: a Konami most rántotta le a leplet a Pro Evolution Soccer 2011-ről. A fejlesztő masszív fejlődést ígér, és a bejelentés mellé tízer trailert is csatolt.
A masszív fejlődés annyira masszív lesz, hogy a Konami szerint ez jelenti majd a legnagyobb ugrást a széria eddigi történelmében. Főbb fejlődési pontok: új játékos-animációk, új mesterséges intelligencia, online is játszható Master League mód. A BL / EL licensz visszatér, és mellécsapják a "dél-amerekai BL-t", a Copa Liberadores-t is. A borítón Messi feszít majd.
Megjelenés ősszel, célplatformok: PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, Nintendo Wii, PSP és PC.
-
??? -
csak én már ottis untam az egyen dumákat, bár Hedge azt mondta ezek nagy részét kiszedik -
Igen ,működik!
Vagy a FIFA 09,vagy a 10-ből lett átemelve de szerintem korrekt! -
e za magyar kommentár ez jóez? -
attól függ miben töltöd valószínűleg a kitserver megfelelő könyvtárába érdemes, de általában van mellettük leírás -
generush #66214 Hali.
Ha egy mez-t letöltök egy csapathoz azt hova kell berakni? vagy valamilyen progival kell? -
Ok. Az arcprobléma megoldva. -
Még annyit, hogy az SM Patch-be, hogyan lehet arckat és csukákat betenni? Pl: azokra a helyekre csukákat, ahol a játékban az ikonokra irja h "NEW". Arcokat is próbáltam betenni az SM-be peseditro segítségével, de ahol a program üres arcokat jelez, a játékban már foglalt. Hogyan lehet megnézni, hogy az SM patch-ben hol vannak a szabad arcok, vagy mi a számuk? Köszi előre is! -
Hi! Az lenne a kérdésem, hogy a magyar kommentár működik az SM Patch-el? Kösz! -
itt már tartottunk :-)
könyvesboltban kapható -
Tomy Lee #66209 Ja gáz van.Nincs meg:(
Aki felelős volt érte tehát akinek vissza kellett volna adnia elköltözött vagy mi.
Kifizetem np.. -
mihez? -
Ledezma #66207 sziasztok!
valaki tudna nekem linkelni egy mez patchet? -
Szia
Itt olvashatsz róla
http://www.gamespot.com/ps3/sports/proevolutionsoccer2010/show_msgs.php?topic_id=m-1-51906817&pid=959291
http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=73416 -
B0B0 egyébkénr elég hozzáértő régebbről ismerem és Bayern-es tehát objektív, helyében én speciel jobban örülnék, hogy nem a Barca-val kell játszani -
Csak, hogy tisztázzuk azért bannolták mert alreget csinált tehát két néven írt ugyanaz az ember és ez tilos.
Te mit szólnál ha valaki sértegetne és aztán ugyanazon fórumon megjelenne még egy aki beszól és te tudnád, hogy ugyanaz a személy.
hülyelykmatyika aláírása meg magában ban-t érne
Egyébként mi van a könyvemmel?
Arról nagy halgatás megy :-) -
usa911 #66203 Hali!
Abban segítsen valaki legyen szíves , hogy hogyan tudom előcsalogatni a Konami Cup-ot a játékban.
Köszi szépen. -
Tomy Lee #66202 Aha.A másik b..ös bunkó aki még ráadásul primitív hangnemben is irogatott azt nem ban-olták.Azért ez érdekes.
Aki ért a focihoz azt ban-olják aki meg nem azt békén hagyják.
A majom bobo gyerektől indult minden és semmit nem szólt hozzá a dolgokhoz miután behányt bizonyos topic-okba dolgokat és te még dicséred ezt a valakit Breki:((( -
Szerintem nem felesleges, hogy több fórumba beirogatja, hogy ezt egy Juve-s írja közben egy blogból van kiemelve.
És aztán még neki áll feljebb, de hagyjuk. -
Gabinnyo #66200 Köszönöm szépen az információt!
Szép napot mindenkinek!
Béke -
Egyébként tényleg feleslegesnek tartottam azt az egész vitát megint ilyen bagatel dologról... szóval csak ez váltotta ki belőlem ezt a mentalitást. :) -
Felejtsd el, bunkóság volt. Sry. -
én meg téged kezdelek úgy ismerni
csak azt nem tudom, hogy roszindulat vagy simán bunkóság amit odaát művelsz.. -
Nem, csak már úgy ismerem, mint a tenyeremet, minden gameplay bugjával együtt. Így meg nem az igazi.
Bár kis csapatokkal szoktunk játszani és így jobb.
Szerdán játszottunk Barca-Intert a meccs előtt, mindketten szakadtunk, mekkora gáz, és mennyire kijönnek a bugok nagycsapatnál.
De hát tény, hogy nincs egyelőre jobb ennél. Ill. konzolon nem próbáltam még a FIFA-t. De majd jövőre kiderül. -
Ilyet én szoktam régen kérdezni!
És az én fiam is jobb mint én vagyok az biztos!
-
Hm egy időben sokat játszottam egy mukival online 4-5 mecs után mindig megkérdezte nem baj-e ha most a fiával játszom.
Mondom nem és volt amikor jobb volta mint az apuka.
Bár az azt hiszem még Fifa volt. -
Szerintem sem szar.
Gyermekem egész nap ezt nyüstöli egyenlőre.
Mert még nem tudja hogy már megvan a World Cup 2010-is!