81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• robi11
    köszi.
  • zsilka péter
    Az miért van, hogy ha egy Bundesligás csapatnak tennék be mezt akkor nem jeleníti meg a mezt, hanem fekete mezt jelenít meg. Pedig a map.txt-ben az elérési út is jó a mezek is rendben vannak, de valami mégsem stimmel. Köszi előre is!

Üdv.
  • Ganszpa1999
    Magyar bajnokság kiegészítő érhető el a http://peshungary.hu főoldaláról.
  • Breki33
    Nekem gamepad van belőve de tessék egy netes kép

http://i388.photobucket.com/albums/oo327/thegoodpenguin/pes2010controls.png
  • robi11
    egy képet tudnál dobni meik a "lövés" beállítás?
  • Terminator259
    Helo, a pes 2010-en lehet lan modon jatszani?(bocs hogy hulye vok de eloszor jatszok pesel) Azaz valahogy ugz mint a fifaban.Vagy csak online mod van?
  • Ledezma
    cső , valaki tudna adni egy patch-et amiben benne van a német bajnoki? köszi
  • Breki33
    Amire settings.exe-ben beállítod az A lehet ívelésre van beállítva
  • robi11
    és még valami hogy lehet beállítani a játékot?
    meg mivel lehet lőni mert az "A" az vamikor lő vamikor meg a kapus kezébe pöccint
  • robi11
    hali magyarosítást valaki betudna nekem linkelni?
    megköszönném:)
  • sirGalahad
    Üdv Mindenkinek!

Holnap, bocs még ma :) felkerül a PesHungary honlapra az általunk készített PES HUN Patch 2010 kiegészítő ami a Soproni Ligát helyezi be a játékba hogy a Magyar bajnokság is játszható legyen a kedvencünkkel!

A 16 NB1-es csapat mellé + 4 NB2-es csapatot is mellékeltünk, így komplett bajnokság lebonyolítására is lehetőség van, és immár a BaL módban is játszhatunk "hazai pályán"!
    A patch rendelkezik mindenféle Magyar vonatkozású grafikai kiegészítővel: háttérképek,reklámtáblák,kijelző,replay logo,tunnel logo stb...

Reméljük hosszas,áldozatos munkánk elnyeri mindenki tetszését,elismerését!

Üdv és jó játékot, valamint szebb jövőt!

sirGalahad
    (B)

• barcalaci84
    elkészítettem egy eredeti szúrkolói hangokat tartalmazó csomagot, ezúttal a LOKI ill. a MAGYAR VÁLOGATOTT-hoz+ Barcahoz

jól ismert rigmusokkkal , nótákkal, indulókkal, székelyhimnusztól a "Cristiáno homosexuál..." örökzöldig...

szurkolói nóták by barcalaci84

ui: olvassel fájlban útmutató...
  • zsilka péter
    2009-be, hogyan kell betenni kapuskesztyűt? Köszi előre is.
  • zsilka péter
    Tárgytalan. Sikerült.
  • zsilka péter
    A 2009-ben a BL-ben amikor az alapjátékon belül az alap BL-ben kezdek egy csapattal akkor miért nem teszi be a mezeket neki amiket már betettem és máskor meg is jeleníti? Mert itt a BL-ben az alap mez van. Pedig kupában meg bajnokságban a betett mez jelenik meg. Mi lehet a gond? Már próbáltam mindet, de nem megy. Előre is köszi.
  • Breki33
    és hogy használod pontosan

pl hol van a manager.exe a főkönyvtárban?
  • Nagyi2pac
    Nem működik a kitserver?
    Érdekes nekem hibátlanul működik a kitserver 1.3-as crack-el + a legújabb DLC-vel.
  • Nagyi2pac
    Ez jó kérdés...passz...:/

Nálam minden jól működik.
  • gabe paul logan
    Így van, lehet valami megjelenik, de én az online játékomhoz már a legutóbbi 2 dlc-hez is az afs(online kit collection nevű) patchet használom.
  • Breki33
    tehát ha én felraktam a játékot letöltöttem a frissítést és azután felraktam a hivatalos patcheket és az 1.03-as no dvd-s exe-t akkor utánna nem tudom a kitservert használni?
  • gabe paul logan
    ja nem, 1.03 a legújabb patch és a legújabb dlc az 1.06 idáig...de a kitservernek valamiért bekavartak a legújabb dlc-k is, mert az 1.03-as patchel kompatibilis, de nekem még sem működik, meg senkinek sem:)
  • Breki33
    Deha a dt.07.img-ben vannak akkor az én stadionos img-met bemásolva miért az eredeti szar gyep van.

És a kitserver se működik, illetve azt írja működik, de nem jelenik meg semmi.
  • Nagyi2pac
    1.04-es patch?

Én erről nem tudok...igaz mostanában nem nagyon foglalkoztam a pes-sel...
  • Nagyi2pac
    Kitsever 9.13-at?

A legutolsó teljes verziós kitserver az a 9.2.0:
    http://pes2008editing.blogspot.com/2010/01/kitserver-920-by-robbie-juce.html

Ezt a verziót lehet/kell még frissíteni a 9.2.0.2-vel, 9.2.0.3-al és 9.2.0.4-el.

Amúgy nem értem mi értelme van ennek az újfajta telepítgetős kitserver-nek, elvileg így könnyebben lehet patch-ek között váltogatni, de ez igazából csak az amatőröknek öröm...

Én úgy használom a kitserver-t mint régebben, asszem telepítéskor a pes főmappájába egy külön mappába telepíti a kitserver-t, én onnan kimásoltam a kitserver mappát, szóval most a pes2010.exe és a settings.exe mellett van kint a kitserver mappám is.

Am, igen a stadionok a dt.07.img-ben vannak (még mindig xD).

• Nagyi2pac
    Igen, a DLC az csak amit letöltesz játékon belül dt0f.img, illetve azt frissítni, a hivatalos patch-nél lesz csak új exe.
  • gabe paul logan
    Én úgy tudom, hogy a legújabb 1.04-es patchel nem működik a kitserver és nem is jött ki újabb kitserver azóta.
  • zsilka péter
    Letöltöttem egy mez tempaltot és csináltam próbaképp rá mintákat és kipróbáltam, hogy megjeleníti-e a játékban, de nem. Ugyan úgy csak a szürke mez, mint ahogy azt tegnap írtam. Betettem de szürke mez jelenik meg. Hogyan kell akkor úgy mezt csinálni, hogy megjelenítse? Nem igaz, hogy nem lehet csinálni. Aki tud valamit legyen szíves válaszolni! Előre is köszi!

• Breki33
    Na most én felraktam újra aztán rögtön download szépen leis töltötte a frisítést új exe nem kellett.

Kitserverből felraktam Kitserver_9.13_by_Robbie___juce.rar-t
    és azt frissítettem a _9.2.0.4_by_Juce___Robbie.rar-al

Előszőr nem tudtam insdtallálni de kitserver mappába rakva igen, na gondolom hogy már jó lesz bemásolva az img könyvtárakat viszont semmi változás.

Viszont amit egyáltalán nem értek volt egy dt07.img amibe minden füvem belemásoltam azt is bemásoltam felülírva az eredetit, de ezt indítva is az eredeti gyep fogadott, és itt most egyenlőre elvesztettem a fonalat, nem a dt07.img-ben vannak a stadionok?
  • gabe paul logan
    ööö már most sincs, vagy lemaradtam valamiről?:D
    Új exe szerintem nem kell, mert csak DLC lesz, nem patch.
  • Breki33
  • Breki33
    Ehhez gondolom nem lesz működő kitserver és no DVD-s exe
  • Breki33
    Nem egészen.

Kiadják az alapot és aztán már csak frissítéseket hozzá.
    Eztt nem lehet pár nap alatt összerakni.

Keretek nagyjából meglesznek előtte.

A reklámtáblákat meg mivel 4 éve én csináltam tudom, hogy VB előtt elkezdtem előzetes képek és adatok alapján, később csak finomítottam

http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=118956&page=51
  • bakkerman
    a legjobb,és legpontosabb úgyis a VB rajt után 1-2 nappal fog kijönni,amikor 10000%-osak a keretek,mezek,adboardok stb...
  • zsilka péter
    Tudna nekem valaki linkelni vagy küldeni olyan option file-t a PES 2009-hez amiben valós csapat nevek, logók illetve valós játékos nevek is tartoznak? Köszi!
  • gabe paul logan
    "Posted in: News

New PES 2010 DLC Announced

Konami have today announced that PES 2010 will be getting a nice little World Cup related update. Here’s the press release:

Konami Digital Entertainment has announced it will release a new DLC pack for PES 2010 on June 8th.

The free download will be available for PlayStation(R)3, Xbox 360 and PC-DVD, and will update the kits of 18 national sides. The download will offer users the new strips for teams from Japan, Ghana, Ivory Coast, Argentina, Brazil, Ireland, Italy, England, Greece, Croatia, Sweden, Spain, Germany, France, Netherlands, Portugal, Australia and Korea. It will also update the squads for these teams.

Users will be prompted to download the free DLC on loading the game from June 8th onwards.

A lot of new kits then! And great timing too, just before the big event kicks off.
    "
  • Nagyi2pac
    Hát sztem több VB patch is fog készülni, szóval fölösleges lenne, meg most már késő lenne nekiállni...
  • zsilka péter
    Illetve lenne még egy olyan kérdésem, hogy letöltöttem egy mezcsomagot és beleszerkesztettem majd elmentettem betettem az adott csapat mappájába, de a játékban szürke lesz a mez. És ha ugyan azt a mezt beteszem, úgy, hogy nem szerkesztek bele akkor megjeleníti rendesen. Ez mitől van? Amúgy azért szerkesztettem bele, mert a szerző a "védjegyét" a zokni részébe "csinálta bele" és a zoknin lesz a szerző védjegye, és igen zavaró. Ugyanis például egy fehér zoknin narancssárga szerzői védjegy van. :S
    Előre is köszi a választ!
  • zsilka péter
    PES 2009-em van és Kitservert használok igen.
  • Breki33
    kitserverben vagy az alapjátékban?
  • zsilka péter
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy PES 2009-ben, hogyan lehet kapus mezt választani, mert anno pl.: a PES 6-ban lehetett. De most a 2009-ben sehogy nem tudom választani a kapus mezt. Előre is köszi!

Üdv.