81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• gabe paul logan
    Gera, Dzsudzsák, Juhász...melléjek beépíteni Komant, Némethet, Gulácsit és szerintem még lehetne 2 u21-ben parádézó játékost. És csatlakozhatnának a jobb formában lévő magyar játékosok is.
  • Breki33
    Knézy elnézést
  • Breki33
    Érdemes a Duna tv-n nézni ott ifj. Kénzy megmondja rendesen a frankót nem kiméli őket és igaza is van sajnos.

Ha ezután Kuman marad .............
    Málta jobb eredményt érne el.
  • punkers
    nekem még mindig nem tetszik ez a foci...Torghelle még most küzdött is az első félidőben de nem sokat ért
  • Terminátor14
    Ilyen Szélesi, Vanczák meg Fülöp féle senkik nem oda valók :( A németek ellen is így jártunk volna, ha nem Király véd. (persze azért ő is potyázott egyet)

Bár az a vicc, hogy csatárunk sincs...
  • Breki33
    Szényen ez a magyar vállogatott szakdolgozatostul mindenestül........

• Breki33
    Egyébként ez a patch telepítős?

Az option file-t is felülírtad?
  • Breki33
    Biztos lesz itt valaki aki használja a patchet.

Én most raktam újra, de csak simán felraktam a patcheket letöltöttem a dlc-t majd a mentésből bemásoltam az img-et beüzemeltem a kitservert.

Én a saját patchemet használom az összes stadionjavításom és a többi kiegészítő van benne.

Most VB-s patchot akarok így beleraktam a reklámtáblákat menü-t most még vB kijelzőt keresek.
  • Breki33
    Hát ezt ha egy hozzászólásba le lehetne írni

Pár éve Gellei Imrével az almádi strandon is beszélgettünk pont ilyenekről.
    Akkor pont ő volt a szövetségi kapitány nemsemmi volt a faszi amúgy azzal kezdte mikor odamentem hozzá hogy ő-e Gellei Imre, hogy ő csak a hasonmása :-)

Aztán jól elbeszélgettünk népsportomat is aláírta plusz közös fénykép még a gyurót is bemutatta akivel kint volt.
  • hunRAT
    Köszi a segítséget, ilyet is próbáltam, de nem nagyon működik.
    Azt esetleg eltudnád mondani, ha Te most újratelepítenéd a játékot, miket tennél fel utána.
    (Nekem elég lenne különben, ha bundesliga sessiont tudnék játszani Bl-el, rendes csapatokkal, felállásokkal, stb)
  • kaposi1
    A ködre emlékszem de a körülményekre( újrajátszás) már nem!
    Viszont azt nem értem hogy a 86-os Orosz 6-0 óta egyszerűen mi van?
    Odáig amíg csak vissza tudok emlékezni minden VB-n ott voltunk,azóta meg semmi!
  • Breki33
    Én ezt a patchet nem használom, de szerintem kellhet hozzá a játékon belül is letölthető DLC illetve látom van ilyen hozzá

• Breki33
    ja igen és a vállogatott 1985-ben európa legjobb csapata volt Spanyolokat, Németeket vertük idegenben Braziliát itthon.

Franz császár nyilatkozta a Brazilok elleni mecsük után azt hiszem, hogy a magyar vállogatott jobb az övékénél
  • hunRAT
    Igen, az általad adott linkről töltöttem le a 3.4-et, telepítés előtt a readme-ből azt vettem ki kell az official is, ami ha jol gondolom a PeS2010Patch103.exe, amit szintén leszedtem.
    Aztán gamecopyworld-ről crackeltem.

Ezek után nincs más gond, minthogy nincsenek benne a dolgok a programba, amiket már az ilyen 1.4-es patchek is megígérnek (próbáltam, hogy pl csak azt rakom fel az újabbakat nem...akkor se jó)
    Már legalább 30x megcsináltam szűz telepítésből és sose jó :(
  • Breki33

Arra emlékszel, hogy Paris Saing Germain ellen Félidőben már 2-0-ra vezetett a Videoton, ám a szünetben leszállt a köd, így a német játékvezető lefújta az összecsapást, amelyet másnap kellett újrajátszani. :P

Abban az eszteddőben ugye Franciaország nyerte az EB-t

Ezeket most olvastam:

Az akkor még Népsport főcíme:
    "Sej-haj Csuhay, sose esünk ki!"
    Illetve Gulyás szpíker kiáltása:
    "Mit csináltál Gömöri?!"

"Faddi Máté, aki még NB1-ben sem szerepelt, remegő lábakkal áll fell a kispadról a 85 perc végén a MU ellen. Befut a pályára határozott, tempós léptekkel. Csongrádi (vagy Burcsa?) int neki, hogy ez mind szép, de a másik irányba kellene futni. FM gyorsan irányt vált, ettől nekimegy a bírónak, akitől elnézést kér és leporolja ... "

• kaposi1
    Off!

Tegnap egy ajánlott videó kapcsán véletlenül a a YouTube-n fellelhető 80-as évek foci videó felvételeire tévedtem.
    Micsoda idők voltak azok.
    Igazad van sajnos a mai fiatalabb generáció nem értheti micsoda élmény volt látni a Videoton UEFA Kupa menetelését egészen a döntőig.
    Vagy azt a magyar válogatottat látni aki titkos esélyes volt a 86-os VB megnyerésére. Bizony végigvertük akkor is a világot.
    Az NSZK-tol kezdve egészen a Brazilokig!
    Vagy az a bizonyos Grazi 0-3 a sógorok ellen.
    De még idetartozik a Fradi BL szereplése is.
    Ha van egy kis időtök nézzétek végig Grasshoppers-i videót a felejthetetlen Knézy Jenő kommentálásában.
    Még ma is libabőrös leszek a góloknál.
    Vagy említhetném a Salvadori felejthetetlen 10-1-et ami máig a legnagyobb arányú győzelem a VB-k történetében.
    Nagyon örülök hogy ezeket mind volt szerencsém élőben látni.
    Borzasztóan sajnálom hogy 86-óta semmilyen világversenyre nem jutunk ki.
    Összehasonlíthatatlan érzés az amikor a nemzeti válogatottért szorít az ember egy ilyen tornán.
    De még idetartozik a Fradi BL szereplése is.
    Ha van egy kis időtök nézzétek végig Grasshoppers-i videót a felejthetetlen Knézy Jenő kommentálásában.
    Még ma is libabőrös leszek a góloknál.
  • Breki33
    természetesen nem :P

Gamepaddal
  • Breki33
    A "patcheditről leszedett dolgok" mik pontosan?

Erről beszélsz?

klikk

A hivatalos patch ok mit jelent a DLc-ket is letöltötted?

A patch readme-jeben gondolom le van írva, hogy melyik verzióhoz készült. Ha ez nem egyezik az okozhat pl ilyen keveredéseket.
  • robi11
    amgy te ugye nem billentyűvel tolod?
  • robi11
    szépen eltaláltad:D
    én is sarokkal lőttem tegnap...
  • hunRAT
    Segítséget kérek.
    Pes 2010, windows 7 64 bit
    játék telepítés ok
    hivatalos patch ok
    kitserver telepítés ok
    patcheditről leszedett dolgok látszólag ok
    dokumentumok/konami/valami save mappába a fájl bemásolva

A játék azonban nem jó. A mezek se egyeznek a címerekse, és sokszor a csapatnevek se.
    (Bundesliga helyett az eredeti holland bajnoki logok vannak, de UNNAMED felirattal a csapatnevek. Vagy ha azok jók a címerek és a játékosok rosszak... stb stb)

Biztos sokszor levolt írva, de 66k hsz-t nem bírok végig olvasni, szóval valaki segítsen pár sorral, hogy mi lehet a hiba oka.
    És mi után kell mit telepíteni, valamint miért ír vírust a patch által felrakott exe-re az avira?
    (leszedtem őket vagy 5 helyről ua a helyzet)
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Oké páváskodok hamár nem vagy képes elolvasni miért indítottam.
    Itt az a szomorú hogy jól tudod hogy én vagyok a házigazdája
    de ha nem tudnád akkor is ki van írva

A tömegek vitája lol

Te kezdted és remélem zárod is a személyeskedést
    A lényeg annyi volt hogy szar a magyar foci és megjegyeztem hogy nem értem hogy mit élvezhettek egy magyar bajnokságon.

És persze, hogy múlt de akkor még jó volt a magyar foci ami most sajnos nem igaz, deha nektek ez tetszik játszatok vele, de ne akarjátok már megmagyarázni, hogy ez jő

Ja és az állítólagos gyerekes sértődöttség ez volt :))))

"nem egészen értem miről beszélsz ez általam indított topik és ugye van házigazdája

ha neked ez megfelel told, de véleményem fent tartom"

És akkor itt zárjuk !
  • gabe paul logan
    Nézd meg Gera, Dzsudzsák, Varga góljait...vagy az év Nb1-es gólját. Látnál szépet itt is.
    A legszomorúbb tény, hogy nem címeztem senkinek konkrétan a legelső megjegyzésemet itt a tömegek vitájával kapcsolatosan és csak te reagáltál rá, mint egy sértődött kisgyerek. Olvass vissza!
    Szóval zárjuk le, főleg ez az "egyrészt Breki" mondat xD... legyen!!!!
    Te nyitottad a fórumot Breki, a te várad...páváskodj csak felette.
    És nyugodtan írj erre még valamit, hogy tied legyen az utolsó szó és ezzel alfának tűnj.

Viszont még annyit a múlt magyar focijáról...hogy az múlt.
  • Breki33
    a gól előzménye:

Adjuk át a szót Détárinak:

„A második gólomat annak is köszönhetem, hogy a játékvezető visszarendelte a szabadrúgást. Először ugyanis a rövid sarkot céloztam meg, ezért a kapus az ismétlésnél oda helyezkedett. Gondoltam, megpróbálom most a hosszúra. És sikerült! Szerintem egy játékos pályafutása során csak egyszer tud ilyen gólt szerezni" – mondta a Honvéd háromszoros bajnoka, egyben háromszoros gólkirálya, aki a nyáron majd az Eintracht Frankfurtba igazolt, és sok más későbbi nagyszerű szabadrúgásgólja egyikeként a Német Kupa döntőjét is egy távoli szabadrúgással döntötte el 1988-ban.
  • Breki33
    Egyrészt Breki

Másrészt nagy baromságot bizonygatsz és te beszélsz arról ki az értelmes. Mivel nem válaszoltál egyértelmű, hogy nemis láttad ezeket a meccseket !

Ajánlanám Détári bécsi lövőcseles gólját

és lengyeleknek lőtt gólját

http://www.pepsifoci.hu/video/node/34298

Ilyet a mai megyer labdarugók közül senkise tudna éles tétmeccsen rúgni.

Harmadrészt meg te kezdted el itt nyomni a hülyeséget, hogy moderátor kellene ide. Nem kívánok ezen vitázni.

• gabe paul logan
    Azt hittem breki, hogy te ennél értelmesebb ember vagy. Veled se lehet normálisan vitázni.
    Amúgy elkeserítelek, a mai futball világban már egy puskás se állná meg a helyét.
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Adboards WorlD CuP 2010 By Jcharles

http://hotfile.com/dl/43164773/6a0bcb9/Adboards_WorlD_CuP_2010_By_Jcharles.rar.html
  • Breki33
    Na sikerült a kitservert működésre bírni, tehát hibás az a megállapítás hogy a legújabb dlc-vel nem indul el

viszont úgy néz ki a d3dx9_37.dll a kulcsa akinek működik a kitserver írja már be, hogy van-e ilyen neki a játék főkönyvtárában
  • báttyó02
    feltéve ha lesz fifa11 pc-re :C őszintén szólva ha a szokásos színvonalat hozzák akkor inkább hagyják a picsába..szvsz
  • robi11
    hát már inkább pes el játszok mint fifával xD
    a pája sokkal jobb a pesbe...
    úgy lesz majd a gépemen:fifa 10,fifa 11 ,pes 10,pes 11 xD
  • Breki33
    lassan :)
  • robi11
    király lesz:D
    lassan lekörözi a PES a kedvenc játékomat a FIFÁT:D
  • Breki33
  • Breki33
    Helyes azt nézem, hogy a két számláló között eltérés van

az itteni 006:09:09
    az ottani 6:23:8

Kívácsi vagyok miért, lehet egyik első meccsig másik pedig megynyitóig számol?

Majd kiderül
  • Breki33
    mellre gyúrnak