81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• kaposi1
    ha jól látom neked a könyvtáradba nincs is SM Patch.exe file-d!!!!!
    A SETUP.msi és az SM Patch setting.exe között kellene lennie.
    De neked nincs ott!!
  • robi11
    az én gépemnek nem ízlik ez a cucc:DXD

• robi11
    ilyen minőségi képed van még?:P
    feldobhatnád a tegnapit is
    thx
  • barcalaci84
    igen szerintem olyasmit, eredeti felvételekből vagdostam össze, mint például a válogatotthoz székelyhimnusz, ébresztő, Cristiano homosexuál stb...

és igen többnyire mások chantjeit válogattam össze és kihasználtam az összes chant slotot
    Természetesen nem ismertem az összes csapat szurkolását, de volt hozzá térkép amiből ki lehetett silabizálni melyik mihez tartozik...

De mint írtam pont ez az előnye hiszen átneveztem az unnamed hangfájlokat a csapatnevekre (ezt nem értettem soha hogy miért szivattak bennünket ezzel) szóval mostmár sokkal egyszerűbb ha változtatni akarsz vagy új patch vagy új játék jön ki...

készülök mellékelni egy "ami nem fért bele" csomagot is , természetesen ott is csapatnevekre átnevezve, ha valakinek netán acsapata kimaradt volna ( könnyű lesz kicserélni)

• Breki33
    tehát nem te készítettél felvett szurkolásokból
    saját chantokat hanem másokét válogattad át?

Egy embernek ez ígyis elég nagy meló, de nem hiszem, hogy minden csapatnak ismered az ismert szurkolásait, de előfordulhat :P

Mit jelent az, hogy általad szerkesztett chantek pontosan?

Olyasmit mint pl amikor én a Juve-s szurkolásokat készítettem eredeti felvételekből?
  • mikiking
    Remélem az E3 rendezvényen kint lesz a PES 2011 is
  • barcalaci84
    gigimuralla , cori , tommsen, mariobij illetve néhány más ember + általam szerkesztett chantek kaptak helyet benne...(minden csapathoz általam legjobbnak ítéltet raktam be)

A legngyobb előny azonban az , hogy az unnamed hangfájlokat átneveztem a csapatnevek alapján, így könnyedén lehet változtatni a későbbiekben is , ha valaki készít újakat, illetve akár Pes2011 hez is pár perc alatt tökéletesen beállítható lesz...
    Bármilyen patch használatánál 2 perc alatt tökéletesen beállítható...
  • Breki33
    Mivel ez az oldal valamiért nagyon lassan jön be a konkrét excel táblázat linkje

http://soft4all.info/download/WorldCup2010.rar

• Breki33
    Ez nekem 2000-es Excel-el nem indul el illetve a program bezáródik ha próbálom megnyitni vele.
  • Breki33
    Én meg a játékra ;)P
  • Breki33

This includes updated techfit Kit’s for all the adidas teams, plus some updates to most of my kits! Also the Uruguay kit has another ‘final’ major update.

Also includes some kits from elxiene and asiat to finish some of my gdb off (Czech/Swiss/Italy) Argentina Clima Cool.

Team List:

South Africa
    Nigeria
    Mexico
    Uruguay
    France
    Argentina
    Korea
    Greece
    England
    USA
    Slovenia
    Germany
    Australia
    Serbia
    Switzerland
    Netherlands
    Denmark
    Japan
    Italy (by asiat in techfit)
    Paraguay
    Slovakia
    Brazil
    Portugal
    Spain

Two Extra Kit’s
    Czech Republic and Russia away.

http://hotfile.com/dl/47404203/0bef8ee/Klashman69_KitSets_pes10.rar.html
  • Breki33
    Ez ugyanaz mint amit múltkor kilinkeltél?

Miben különböznek ezek a SM patchoz járó, pár napja ide #66476 hozzászólásban kilinkelt felrakott külön chants csomagban lévőktől, honnan vannak a szurkolások, jó lenne konkrét példákat részleteket is mondanál.
  • barcalaci84
    összemixeltem pár szurkolói hang csomagot illetve hozzáraktam egy jó pár általam szerkesztettet...
    több mint 500 eredeti szurkolói hangfájlt tartalmaz a csomag+ minden egyes hangfájl nevében szerepel a csapatnév, így könnyebben lehet változtatni majd a későbbiekben is...

SMPatch-el illetve Gamingaccess world cup patch -el tökéletesen szinkronizálva van (readme) illetve az alapjátékkal is
    Más patchek esetében néhány apró változtatás szükséges lehet (kb 2 perc)

szurkolócsomag by barcalaci84

• Terminátor14
    Én inkább a gameplay-re leszek kíváncsi.
  • Breki33
    Új pes képek

Konami Digital Entertainment GmbH has released more images from its forthcoming PES 2011 title, showing the incredible realism the game will boast.

Total freedom of play is the buzz-word for PES 2011, and the game will be released for PlayStation(R)3, Xbox 360(R), PC-DVD, Wii, PlayStation 2 and PSP(TM) (PlayStation(R)Portable) later this year.

The PES team is currently implementing a raft of new additions, including a new power gauge-based passing and shooting system, wherein the user is given total control over the pace and weighting of every pass, flick-on and shot.

The game’s aesthetics are also undergoing a revolution, with the photo-realistic visuals married to all-new animations.

Over 1000 new animations have been added to PES 2011 to emphasise the slickness and variety of movement that a top-level match showcases.

Similarly, big game atmosphere is assured, with all-new stadium designs, with stunning crowds, and a wide range of chants and jeers tied in to the on-field action.

• Breki33
    Reklámok

VISA

NIKE FOOTBALL WRITE THE FUTURE - FULL LENGTH VERSION

• Breki33
    Ja vele focizok :P

• Breki33
  • robi11
    az ikon megvan de...

de 99 % nál ezt dobja ki:

• robi11
    jah értem:D
    a szöszit átküldhetné ide xD
  • Terminátor14
    Breki lefotózta a barátnőit!
    A szöszi a hétköznapi, a fekete a hétvégi :)
  • robi11
    hali!
    honnan szedtétek ezt a bombázót?:P
    a csajra gondolok a háttérbe!
  • zsotesz
    én ezt a szurkolói füzetet szedtem le
  • Breki33
    Umbro England National Anthem Advert 2010 :)

• Breki33
    Egy kis kedvcsináló

...ha esetleg nem várnátok eléggé a vb-t. Libabőr garantált!

• Breki33
    Másik excel tábla

http://downrss.com/software-free-download-world-cup-football-%E2%80%93-complete-match-schedule-2010-south-africa.html
  • Breki33
    pdf-ben

http://www.sleeping-out.co.za/Images/worldcup/FIFA_fixtures.pdf
  • Breki33

• Terminátor14
    Mindigis szimpi volt...:D
  • Breki33

:-)))))
  • Breki33
    Hogy ne csak egyféle legyen

• Terminátor14
    Nekem jó lesz a4-ben is, azt meg tudom oldani itthon :)
  • Breki33
  • Breki33
    Hát ha ekkorát ki tudsz nyomtatni ekkora méretben

Kaposi úr küldhetne nekünk egyet nagy méretben :-)
  • Breki33
    Most már kiváncsi leszek erre a visszaszámolóra itt is 01:04 van a számlálón

http://www.shine2010.co.za/community/custompages/downloads.aspx

Akkor ez csötörtök éjfélig számol vissza ha jól számolom és akkor a péntek kezdődik
  • Terminátor14
    Szép, thx!
    Bár én eredetileg nem akartam nyomtatni, de akkor már csak azért is :DDD
  • Breki33
    Akkor itt van nagyméretű jpg-ben 5064 × 7163 ebből már lehet nyomtatni Acrobat nélkül is :P

klikk
  • Breki33
    Excel táblázat

http://www.excely.com/football/2010-fifa-world-cup-schedule.shtml

• Terminátor14
    Nekem jobban bejön a hagyományos felsorolásos módszer, ott oda lehet írni az eredményeket is :)
  • Breki33
    Ja már látom, csak ez a magyar változat.

Viszont szerintem pont így áttekinthetőbb a párosítások rajta vannak a négyzetekben.