81526
-
nem lesz hanem már kész -
Miért lenne szégyen előre megmondtam :-)
Jók az Amerikaiak megverték tavaly a spanyolokat is. -
Azért a szégyentől ez elég messze volt... -
ez is patch lesz? -
szégyen anglia 1-1 lett a meccs! -
http://www.cool-webtv.net
-
Jön az óriás, valszeg lőnek kettőt az angolok :DD -
:FIFA WORLD CUP2010 SCOREBOARD BY MAGIC-RELEASED:::::
version With T.V Logo
[URL="http://www.multiupload.com/RY7MAMMFDU"]HERE[/URL]
Version without T.V Logo
[URL="http://www.multiupload.com/JB1S6CJQ4F"]HERE[/URL] -
jajajaaaaajjj -
Nyílván a kommentátorokról, róluk írtam, hogy beszélni se tudnak :)
A stúdióbeli szakemberek sztem kb említést nem érdemelnek :(
Jahh, nem rossz meccs, bár én Heskey-t leküldtem volna a Howard-szitunál. -
Végre lehet hallani szurkolói éneket is nemcsak a Vuzu-t -
Most kommentátorokról beszélünk vagy a szakértőkről?
Közben egyre jobb a mecs -
Persze, nehéz, dehát nekik ez a munkájuk, ezért kapnak fizetést :)
Amúgy persze vannak vicces emberek, én ezért nem olvasom az itteni topikok 95%-át, egyszerűen sok a 14 éves...
-
-
oké csak én majdnem dolgoztam műsorvezetőként egy rádióban, tudom milyen nehéz élesben megszólalni
Csak az a fura mikor - és most nem rád gondolok - abszolút nem hozzáértők
kritizálják vmelyik kommentárt aztán róluk derül ki, hogy pl azt se tudják tulajdonképpen mi a les. Ezért is mondtam, hogy innen könnyebb kritizálni, de pl a VB topikban is olyan hülyeségeket olvasni... -
De ezek az emberek kb beszélni nem tudnak, a kommentátroktól a 4 meccs alatt össze lehetett volna írni vagy 20-30 olyan elszólást, hogy az vmi hihetetlen...
Stúdióban meg nyomják itt a szar poénokat, ők jól elvannak, csak épp ez nem a nemtom melyik kocsma.
-
Mészöly Gézát én becsülöm.
Azért innen könnyebb ám kritizálni mint stúdióban beszélni -
Egyébként ezek a "szakértők" és kommentátorok kritikán aluliak, szörnyű :( -
Lol, vissza kéne hozni Seaman-t :DDDD -
megmondtam, hogy szoros lesz :P -
Ez elég csiki csuki volt. -
A kezdőcsapatok
-
"Elegem van a vuvuzelákból" - kiakadt az olasz csillag
Giampaolo Pazzini, az olasz válogatott csatára szerint sürgősen fel kellene lépni a vuvuzelák nézőtéri használata ellen a világbajnokságon. A Sampdoria csatár úgy véli, hogy az eredetileg vb-jelképeknek szánt, fülsiketítő zajt kibocsátó „hangszerek” borzasztó irritálóan hatnak, és már a nyilvános edzésükön is feltűnően idegesítette a kakofónia - pedig ott csak három volt a rémes tülkökből.
Bár a Football Italia cikke úgy fogalmaz, hogy "néhányakat" zavar a vuvuzelák zaja, mi inkább azt írnánk, hogy sokakat, közöttük Giampaolo Pazzinit is.
- Elképesztő zajt csapnak…nagyon aggódom emiatt, a pénteki edzésünkön alig három volt belőle, de már ott meg lehetett őrülni tőlük. Szinte el sem tudom képzelni, milyen hangzavart okozhat, ha van belőle 30 ezer! A csapattársaim azért meséltek róla, mert maguk is megtapasztalták a Konföderáció Kupán, olyan mintha nem egy futballmeccsen lenne az ember, hanem egy piacon, ahol mindenki kiabál. Ha nem változik semmi, annak akár komoly következményei is lehetnek a játékosok teljesítményére, mert nagyon zavaró a vuvuzelák hangja. Így még inkább koncentráltan kell futballoznunk, ami nem lesz könnyű ebben a hangzavarban – fejtette ki véleményét az olasz támadó. -
Szerintem szoros.
Amerikaiak jók.
Kérdés Capello mennyire rakta össze Anglia-t így hogy Ferdinand is kiesett -
szerinted mennyi lesz?:D
szerintem 3-0 angliának. -
El kell felejteni, hogy hét nagy helyzetet is kihagytunk - Maradona
Diego Maradona, az argentin válogatott szövetségi kapitánya nem volt teljesen elégedett a Nigéria ellen megnyert mérkőzés (1–0) után: bár örült, hogy sikerült megszerezni a három pontot, de a számos kihagyott helyzetet nem tartja elfogadhatónak.
„Nem aggódom a kihagyott helyzetek miatt, mivel ha ezekből a következő meccseken gól születik, az jó. Gratulálnunk kell a nigériai kapusnak, mivel három vagy négy góltól fosztott meg minket. A lényeg, hogy sikerült győznünk, és hogy a csapat jó támadásokat vezetett, bár nem sikerült mindegyiket befejeznie. Ha az ember sokat hibázik, szenved a meccsen, és döntetlent játszik. Ez a futball törvénye. Hála Istennek, most nem ez történt, pedig a sok kihagyott helyzet után kaphattunk volna gólt egy beadásból vagy lövésből" – mondta Maradona.
„Nem hiányzott a gólszerzési szándék a csapatból, de az ellenfél kapusa kiváló volt. Nagyon keményen edzettünk a héten, és láthatták, hogy Leo, Carlitos, Kun, valamint mindenki, akit befejezőként küldtem a pályára, jó helyre lőtte a labdát. De most nem. Sajnos nem tudtunk tovább alakítani az eredményen, de a játékban jobbak voltunk. Mindenesetre nyugalmat ad, hogy sikerrel kezdtünk. Ha sikerült volna három- vagy négygólos előnyt szereznünk, minden másképpen alakul, és nem így zárul a meccs. Ki kell törölni az elménkből, hogy hét helyzetet is kihagytunk a kapu előtt, és arra kell gondolni, hogy be kell találnunk. A gólokat nem ajándékba adják" – tette hozzá a kapitány.
„Úgy gondolom, hogy a helyzetek kihagyása a csapatok védelmét is visszavetheti. Ha három gólt szerzünk Nigéria ellen, akkor most egy briliáns meccsről beszélnénk, ezért nehéz most a találkozó jó és rossz pillanatairól nyilatkozni. Kihagytuk a helyzeteket, nem kell elhibázni őket, nem kell megkegyelmezni. Aki megkegyelmez az ellenfélnek, az megfizet, és mi ezt tettük, úgy tűnt, mintha nem akarnánk gólt szerezni" – mondta.
-
Megvan a következő VB-selejtezők magyar csodafegyvere!
A melegnél csak a vuvuzelék morajlása volt idegesítőbb a nyitómeccsen. Viszont jó tippet adtak vele.
Azért abban van valami fura, hogy Afrikában játszanak egy meccset 20 fokban, én meg Magyarországon nézem 40-ben. Jó, tudom, Dél-Afrikának nem véletlenül Dél-Afrika a neve. Amúgy is, ott ugye most tél van. Mégis, amikor eldőlt, hogy Afrika rendezi a VB-t valahogy nem igazán jutott eszembe, hogy a nyitómeccset nézve majd felsóhajt az ember, de jó is lenne most ott lenni abban a jó hűvösben...
Nem tudom mi volt idegesítőbb, a meleg vagy a vuvuzele. Pontosabban a vuvuzele hangja, ami belengte az egész meccset. Engem speciel baromira idegesített egy idő után. Pár percig még elment a dolog, érdekes volt, fura. Aztán egy negyed óra után elég unalmas, sőt idegesítő. Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem elég extrém úgy nézni egy meccset, hogy folyamatos zümmögés hallatszik a tévéből. Mintha egy-egy darázsfészket akasztottam volna a füleimre. Úgyhogy a magam részéről úgy voltam ezzel, hogy az első negyedóra végén már szívem szerint egyenként nyomkodtam volna le azt a szart a torkukon. Gondolom az ellenfeleket is eléggé zavarja, esetleg idegesíti ez a hang(szer). Meglehetősen fura lehet ilyen közegben játszani, mintha valaki egy gigantikus méhkaptár közepén futballozna.
Viszont jó ötletet adtak ezzel. Érdemes lenne eltanulni ezt az ottani szurkolóktól, aztán magyarosítani. Mi például hegedűvel, a hegedű extrém vinnyogtatásával „biztatnánk” az aranylábúinkat. Persze nem kéne megtanulni hegedülni, hisz' a cél pont az lenne, hogy minél idegtépőbb hangot hozzunk ki a hangszerből. (füldugók olcsón beszerezhetők, ezentúl alapkellék lesz a válogatott meccseihez) Tessék elképzelni ahogy legközelebb idelátogat a német válogatott és a meccs elején harminc-negyvenezer hegedű rázendít a Puskásban... Szegény germánok szűk negyedóra után sírva könyörögnének, hogy hagyjuk abba. Cserébe megígérnék, nemhogy gólt nem rúgnak, de még a felezővonalat sem lépik át a meccsen. Azt mondom érdemes megfontolni a dolgot, a következő VB-selejtezőkig van idő gyakorolni, lesz rá egy egész EB-selejtező sorozat (ha elég ügyesek, elszántak vagyunk, talán már azon is kijuthatunk ezzel a taktikával).
-
Következő mecs
-
-
-
-
-
-
-
nálam is :-)
-
1-0 -
-
-
zsilka péter #66715 PES 2010-hez van olyan kitserver amiben a kapusmezt is lehet választani a játékon belül? -
Háhá, látszik, hogy Higuain Reálos :DDD