81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• robi11
    ez meik?
    én ha így haladok sose fogok VB-zni xD
  • [HUN]FaTaL
    Ha nem az pes2010edit.exe-vel indítja, akkor nem lesz jó, illetve az új dlchez updatelni kell a 3.4es patchet, hogy kompatibilis legyen. :)

Ha csak vbzni akar, akkor elég a VB :)
  • Attlen2
    Egyébként lehet az baj, hogy nem tudom feltelepitenni az 1.3 hivatalos patchet mert lefagy a telepitő?
  • Breki33
  • Attlen2
    A vb patch tökéletes, ott még a csapatnevek is jók, csak nem ott akarok master legue-zni mert kell a pesedit selector , hogy ugye benne legyenek a másodosztályu csapatok, de teljesen káosz mert pl.: a spanyol 2-be van 3 osztrák zászlós csapat ugyanolyan felálitásal hülye névvel....
  • Breki33
    BL

DVSC ellenfele a 2. körben Levadia Tallin.
    Az első találkozót július 13-án vagy 14-én rendezik.
  • Breki33
    Hát #66897-nél mikor kérdés volt, hogy miért nem jók a klubcsapatok nevei megnéztem a pesedites world cup patchet és ott jónak tűntek a klubcsapat keretek.

De azért mert nálad mindkettő fent van nem biztos, hogy neki az a legjobb.

DE nekem aztán mindegy rakasd fel vele mindegyiket :-)

• [HUN]FaTaL
    A VB-ben nincs benne írják is, de működik együtt a kettő.
  • Breki33
    Azt hogy benne van szerintem a pesditesben a bajnokság is
    és a srácnak minél egyszerűbb kéne gondolom a VB miatt
    te meg felrakatnál vele két különálló patchet is :-)

Ezzel csak megkevered szerintem főleg, hogy a másikkal mennyi gubanc lehet mint látható

#67091-et meg megnézve 3D-n egyértelmű lett a dolog

• [HUN]FaTaL
    Mert én pl. néha bajnokságot játszok, néha WC-t, mi a gond evvel?:)
  • Breki33
    minek mind a kettő?
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem a pesedit.com-ról rakd fel a 3.4es patchet meg a world cup patchet :)
  • Breki33
    próbáld meg a load-al is betölteni illetve vmelyik pes adatbázis szerkesztőbe betölteni és ott megnézni a csapatneveket

viszont a 3.3-as-hoz szerintem nem a legújabb dlc kell mert szerintem az később jött ki.

A VB-s patch miért nem jó?
  • Breki33
    pedig úgy lehet
    kiirja, hogy van frissítés és és letölti illetve azt is hogyha nincs most újabb

nincs tűzfal bekapcsolva?

Elvileg külön letölthetően is kint szoktak lenni a dlc-k különböző fórumokon Nagyi2Pac szokta ezeket tudni P
  • Attlen2
    Igen,kösszi felrakom ezt hátha jó lesz de már 3.0-patch-tol fent van minden, ja egyébként mikor belépek a pes-be rákérdez hogy betöltse vagy felülirja mittomén mit, ja pes datát de ugy se jó ha igen -re meg ha nem re megyek akkorse...
  • Attlen2
    Igen a dlc- hogy lehet letöltenni mert irja a readme, hogy system setting> download de ha ide bemegyek akkor engem kiléptett a játék a menübe..
  • Breki33
    USAMEN POWER ezt te hagyd figyelmen kívül mert akkor belezavarodsz ez csak neki szól ez nem a VB patchekkel kapcsolatos !
  • Breki33
    Most látom, hogy ezen az oldalon van ilyen

PESEdit.com 2010 Patch 3.4 - Released!

mivel azt írtad 3.3 van neked egy próbát megér ha felrakod

http://pes2008editing.blogspot.com/2010/06/peseditcom-2010-patch-34-coming-very.html
  • Breki33
    tehát röviden a lényeg, hogy előszőr döntsd el hogy melyik patchet választod

pesediteshez itt látsz képeket is

http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/PES%202010%20Patches?max-results=8
  • Breki33
    Ilyesmire nemrég válaszoltam itt, deha beírom azt a hozzászólásszámot szerintem csak megkavarlak kezdőként.

Szerintem neked olyan patch kell ami egyszerűen install-al települ.

Szerintem jelenleg kettő ilyen van az SM Patch és a Pesedites World Cup patch.

Sajnos egyik sem tökéletes pl füvek vagy pl a #67027-ban mutatott túl nagy logó

SM patch kisebb csak VB-s klubcsapat nevek nincsenek javítva külön van hozzá szurkolói patch vuzu nincsen

A másik nagyobb méretű folyamatos update-k vannak hozzá emiatt viszont több mindent is le kell hozzá tölteni.

Én úgy tapasztaltam hogy az SM patchban jól vannak az ágak csoportmeccsek után a hollandokkal játszottam pl míg a másikban teljesen más ágon ment a játék. De ez nem biztos lehet ott is jó csak vmit én nem csináltam meg jól.
  • Breki33
    Én sorban raktam fel
  • Breki33
    a patchnek megfelelő hivatalos patch és DLC van fent?

szerintem csak a managert kell az adatbázisnak amúgy sincs köze sztem ehhez.

Kellett vmi bat-ot futtatni azt hiszem indításkor de csak olvastam róla, lehet az hiányzik.
  • Breki33
    Nem az olasz ért hozzá, tudom mi alapján mondod, de az a kép félrevezető, a Gilardino mögötti játékos csúsztatja meg ez a hátsó kameraállásban lévő közeli lassításnál látszik. Gila ugrik magasabbra, de felette átszáll és a mögötte lévő játékos csúsztatott.

Sajnos most csak a mozgóképből tudom kiszedni, de talán látszik

De ezen nem is akarok vitázni ez mégha les is szerintem megadható
    a bíró nem nagyon láthatta lám így is hogy lassítva vissza lehet nézni nehéz észrevenni.

Szerintem a 11-es jogos volt viszont, de ezen se vitáznék itt, be kell ismerni, hogy az olaszok most nem játszottak jól én a biztos továbbjutásban se vagyok olyan nagyon biztos. Esetleg a szokásos éppen hogy mákosban.

Viszont ha továbbjutna a csapat szerintem Hollandia ellen egy meccsen bármi lehet, na nem azért mert olyan jó lenne az olasz csapat, de emlékezzünk csak 2000-re egy meccsen bármi lehet.
  • USAMEN POWER
    Amúgy meg utána olvastam a dolgoknak itt is, más fórumokon is, de csak azt eredményezte hogy elkavarodtam, ezért is lenne szükségem egy normális, összeszedett segítségre. Remélem nem zavarok. :)
  • USAMEN POWER
    Na még pár dolog... Lehet hogy érdekelnének a mod patchek, láttam pár színvonalasat.

Fifa World Cup 2010 -es kiegészítőből mintha láttam volna több verziót, és nem tudom melyik a legjobb, és igazán el vagyok kavarodva. Érdekelne abból a patchből a legújabb, ami totál reálissá varázsolja a logókat, játékos neveket stb. Egyelőre ennyi.

- Nem ártana egy telepítési sorrend se, mit kell mihez feltelepíteni, stb...

Remélem lesz valaki olyan türelmes hogy segít nekem, és megdob pár linkel + válaszol a kérdéseimre. :)
  • USAMEN POWER
    A hívatalos patchek közül elég az utolsó 1.3 -at feltenni, vagy sorba kell az összeset ?
  • USAMEN POWER
    #66990, #66992...

A multi nem érdekes, ott elkavarodtam... De azt hittem hogy nekem írtad.
  • Attlen2
    Hello az lenne a kérdésem, nekem a 3.3 patch(pesedit) van meg, szóval az a baj, hogy egy csomó csapat: pl.: Arsenal>North London a neve és van még egy csomó csapatnak rossz logója meg neve pedig a patch azt irja, hogy nem lesznek incorrect nevek,a readme azt írja, hogy: If kits, logos etc. are not showing correctly ingame, try to install kitserver manually (kitserver/manager.exe -> Attach) DE az a baj, hogy a pesedit-selectort nem tudja attacholni ez lehet a baj? Azért lenne jó mert nincs kedvem egy csomó nevet átírni...
  • [HUN]FaTaL
    Nem volt les szerintem, hozzáért az olasz. Arról nem beszélve, hogy a tizenegyesnél mekkora színészkedés volt...
  • Tomy Lee
    Az még nem biztos.Lippi helyrehozza őket.Nem mutatnak nagyon gyenge játékot.Kicsit gól képesebbek lesznek és megfoghatnak bárkit
  • Trunks
    Nevetséges volt ez az olasz meccs. A két meccsen két helyzetből a két ellenfél két gólt lőtt. Pláne, hogy les volt a mai. De akkor se lehet ennyire gólképes egy olasz védelem. Az a szomorú, hogy a továbbjutás könnyen meglesz, de a 16 között esélytelenek az olaszok a hollandok ellen.
  • Breki33
  • Breki33
  • bakkerman
    köszi,már kapom lefele,ha van valami fejlemény majd szólok :D
  • Breki33

Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint együttese balszerencsés volt az Új-Zéland elleni, 1–1-re végződött világbajnoki mérkőzésen, de azt elismerte, hogy támadásban keveset nyújtott csapata.

„Balszerencsések voltunk, hiszen – akárcsak Paraguay ellen – már a mérkőzés elején gólt kaptunk, és ezt követően kellett reagálnunk az eseményekre. Támadásban többet kell nyújtanunk, nem szeretnék senkit sem osztályozni, de kezdeményezőbbnek kell lennünk" – mondta Marcello Lippi, akit megkérdeztek arról is, mennyit segíthet az utolsó csoportmérkőzésen Szlovákia ellen Andrea Pirlo.
    Hirdetés

„Nagyszerű játékos, aki fontos tagja a csapatnak, de most még nem állt készen a játékra, így nem lehetett a segítségünkre" – nyilatkozta a szakember, aki amiatt is mérges volt, hogy ellenfelük újra értékesítette első helyzetét, de azt elismerte: ezt a mérkőzést meg kellett volna nyerniük.
  • Breki33
    VÁRHIDI: Becsődöltek az olaszok

A lesgól ellenére is nyernie kellett volna Lippi csapatának

A foci-vb eddigi legnagyobb meglepetését szolgáltatta Új-Zéland válogatottja, miután az F-csoport második fordulójában döntetlent játszott a világbajnok olasz nemzeti csapattal. Az 1-1-re végződő találkozón Schmeltz góljával szerzett vezetést az óceániai együttes, melyre még az első félidőben Iaquinta büntetőből válaszolt. Az olasz foci szerelmese és az F-csoport CsakSportos szakértője, Várhidi Péter még a meccs után sem hitte el nagyon, amit látott, bár gyorsan tegyük hozzá, korábban már elmondta nekünk, hogy szerinte még ezen az összecsapáson is történhet meglepetés.

http://www.csaksport.hu/Hanganyagok/0620varhidiolasz.mp3
  • Breki33
    erre már válaszoltam

had ne te döntsd el
  • Firerock
    kezd megint túl sok lenni a focivébé
    van külön tippes topik is...
  • Krisz018
    Újabb francia botrány, Evra nekiment egy edzőnek

Újabb balhé a teljesen szétesni látszó francia labdarúgó-válogatottnál: Patrice Evra, a „kékek" csapatkapitánya összetűzésbe keveredett Robert Duverne erőnléti edzővel. Duverne-t az edzői stáb tagjai fogták le, és nyugtatták meg.

A franciák nyílt edzést akartak tartani mintegy 200 drukker előtt, de ezt lefújták az incidens után, a hangulat a mélyponton van. A tréning előtt Robert Domenech szövetségi kapitány a csapatbuszon tárgyalt Evrával, aki összeveszett a bójákat kihelyező Duverne-nel. A veszekedőket Domenechnek kellett szétválasztania. Duverne a földhöz vágta akkreditációs igazolványát, és elviharzott. A csapat visszaült a buszra, és behúzott függönyök mögött megbeszélést tart.

Jean-Louis Valentin, a Francia Labdarúgó-szövetség csapatigazgatója elképedve és dühösen állt a történtek előtt.

„A játékosok nem hajlandók edzeni, ez gyalázat. Szégyenletes a szövetségre nézve, szégyenletes a csapatra nézve. Botrányos és elfogadhatatlan, ami történt. A körülmények arra kényszerítenek, hogy lemondjak, és visszatérjek Párizsba. Elegem van, hazamegyek, szégyen az egész..." – mondta a dühöngő Valentin.

Patrice Evra átadott egy levelet a franciák sajtófőnökének. Ezt végül Domenech személyesen olvasta fel az újságíróknak. A levélben az szerepelt, hogy a játékosok neheztelnek azért, mert a szövetség Anelka kizárásánál nem kérte ki a véleményüket. Végül Anelka melletti szolidaritásuk jeleként bojkottálták az edzést.

Mint ismeretes, szombaton hazaküldték Nicolas Anelkát Dél-Afrikából azt követően, hogy összetűzésbe keveredett Raymond Domenech szövetségi kapitánnyal, és minősíthetetlenül trágár hangon beszélt vele.
  • [HUN]FaTaL
    Szedd a Reloadedet.