81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    AFS MAP alapján

dtoc.img (faces, hairs, kits, boots, fonts, numbers)

Faces and Hairs List PES 2010 - Updated

http://downloads.moddingway.com/file/783.html
  • Krisz018
    Helló!!

Leszedtem ezta arc csomagot de nem tudom hova kell másolni valaki segít? Előre is köszi!!
  • Attlen2
    Kösszi szépen megoldott mindent ne is olvassd el akkor amit küldtem privibe felraktam a 3.4.1 és amiért ujraraktam az is megoldodott kösszi szépen...:)
  • Breki33
  • Attlen2
    Mind1 megoldottam de a world cup patch inditásánál azt irjaki, hogy nem sikerült elinditanni és a d3dx9_37 nem található és ha le okészom elinditja a sima pest, felvan rakva a 1.01 world cup patch
  • Attlen2
    az 1.03-at felraktam de a dlc-nem raktam fel nem tudom, hol lehet letöltenni,a system settingbe nem lehet nekem...
  • Attlen2
    Hogy a pes2010 hibát észlelt az leállt azt tudod arra lehet menni, hogy hibajelentés küldése, meg arra, hogy mégse...
  • Breki33
    milyen hibaüzenetel?

A hivatalos patcheket és a megfelelő dlc-t felraktad?
  • Attlen2
    Hello az lenne a kérdésem, ujra felraktam a pes-et és a sima játék a pesedit patch és a world cup patch is kilép hibaüzenettel amikor az exibitionra megyek..miért?
  • Breki33
    Adalékok az extra totó alakulásához :

Gólkirály verseny :

Villa (SPA), Higuain (ARG), [Vittek (SLO)] 4 gól
    Müller (GER), Suarez (URU), Sneijder (HOL), Asamoah Gyan (GHA) 3 gól

Vittek már nem lő többet.

Csapatok :

Argentina 10
    Németország 9
    Hollandia 7
    Uruguay 6
    Spanyolország 5

(Brazilia 8)
    (Portugália 7)
    (Korea 6)
  • Terminátor14
    Nem baj, kimenetelre ott se tettem, nem mertem :D Csak hogy legalább 2 gól lesz, meg hogy a németek lőnek gólt.
  • Breki33
    én nem
  • Terminátor14
    Én is ezt harsogom 3 napja....:D
    A rossz hírem az, hogy az Argentín-Német meccsen a Németeket érzem :P
  • Breki33
    Megmondtam, hogy ők jutnak tovább :P
  • Terminátor14
    EZAZ, jók a Hollandok :DDD

Mindkét tippmixem él így :)

HAjj, csak ők jussanak tovább...
  • Tomy Lee
    Ja meg lényeg,hogy vigyen mindenféle játékot ha nem akkor PS3 egyértelműen jobb választás..
  • Breki33
    Úgy értem ilyen áron
    most áldom az eszem, hogy eddig nem vettem :P
  • kaposi1
    Elobb utobb mindenhol!
    De az ara tenyleg jo!
  • Breki33
    Csak kérdés hol lehet majd kapni
  • Tomy Lee
    Na ha van benne wifi(free) akkor jah jó lehet,250 gb nem rossz.
    Ez így tényleg megéri..
  • Breki33
    Kaptam egy ilyen e-mail-t

Egy ilyenre már lehet érdemes lenne beruházni

• Breki33
    Roy Hodgson a Liverpool menedzsere !
    Viheti magával Gera-t :P
  • kaposi1
    Akár még jó is lehetett volna a videoriport ha a kedves magyar riporter nem csak jegyzetel arról amit a labdáról mondott hanem fordítja is!
    Így aki nem tud angolul az csak nézhet ki a fejéből hogy mi is a véleménye a Jabulani-ról!
  • Breki33
  • Breki33
    Alakul a dolog

Vb 2010: Kassai Viktor nem vezet mérkőzést a negyeddöntőben

A FIFA nyilvánosságra hozta a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság negyeddöntős mérkőzésein közreműködő játékvezetők névsorát. Kassai Viktor és két segítője (Erős Gábor, Vámos Tibor) nem kapott feladatot e találkozókon, ami azt is jelentheti, hogy a magyar trió az elődöntőben vagy a döntőben működhet közre.
  • Breki33
    Szerintem Argentín és remélem Holland
  • kaposi1
    Követendő példa számunkra is!
  • Terminátor14
    Ez jóóóó :DDD

Mmint maga a poén tetszett...
    Viszont sztem Német továbbjutás lesz, méghozzá viszonylag sima (rendes játékidő).

:)
  • Breki33
    A Németek kedvenc filmje

• Breki33
    Nigéria elnökét, Goodluck Jonathant annyira elkeserítette a válogatott gyenge világbajnoki teljesítménye, hogy két évre minden nemzetközi versengéstől eltiltotta a csapatot.

"Az Elnök Úr úgy döntött, hogy a válogatott minden nemzetközi sorozattól lépjen vissza a következő két évben, hogy a futballt teljesen új alapokra helyezzük országunkban" - nyilatkozta Ima Niboro, az államfő tanácsadója. "Sajnos, erre a lépésre feltétlenül szükség van, látva csapatunk dél-afrikai szereplését."

A nigériai válogatott egy ponttal utolsó lett a B csoportban.
  • kaposi1
    Leírtam hogy tegnap egy olyan helyen néztem az esti Meccset ahol jól éreztem magam!
    Név és cím nélkül!
  • Breki33
    Argentína, Németország, Spanyolország jogosulatlan előnnyel lépett tovább.

Legutóbb épp a tegnapi meccsen a spanyol gól volt les, amit +2 "bíró" sem biztos h észre vett volna...

viszont

"Kozkezen forog egy "szamitogepes elemzes", ami szerint kemeny 22 cm-el
    kilogott mar a laba a vedo mogul (az mas kerdes, hogy egy maszek elemzes
    mennyire perdonto - egy ilyenben azt nem csinalunk meg, amit nem
    akarunk), raadasul pont ezen az elemzesen latszik nagyon jol, hogy a
    partjelzo fele a vedok is es Xavi is takartak. Ha a labdat is figyeli,
    fizikailag lehetetlen, hogy ezt egy ember eszrevegye, raadasul ez mozgas
    kozben olyan pici tavolsag (futas kozben egy harmad labmozdulat kb.),
    hogy egeszen biztos vagyok benne, hogy Villanak is meggyozodese volt,
    hogy nincs lesen: o hatulrol beindult, a labda is jott, es o egy
    ezredmasodperccel (vagy talan meg kevesebbel) korabban hagyta el a
    vedot, mint a labda Xavi labat.
    Ez az a szintu les, amit csak es kizarolag szamitogepes elemzessel lehet
    kimutatni, meg videoval sem feltetlen. Ezt szerintem nem lehet
    jogosulatlan elonynek nevezni, lehet, hogy ha a regi golokat elovennenk
    es ugyanigy szoftveresen kielemeznenk, kiderulne, hogy pont a
    legszebbnek tartott, gyonyoru utempasszokbol szuletett golok nyolcvan
    szazaleka szabalytalan volt."

• Breki33
    szerintem a döntőt Kassai kapja

te mit csináltál a veszedős vb topikban, hogy moderáltak?
  • kaposi1
    Szerintem Kassai egy meccset vezet még!
    A döntőt pedig Webb kapja!
  • Breki33
    Kassai bent maradt a bírói keretben
    Kassai Viktorra is számít a FIFA a világbajnokság további szakaszában; a szervezet kedden 19-re szűkítette a bírói keretet. Kassai segítőivel, Erős Gáborral és Vámos Tiborral eddig a Brazília-Koreai NDK (2-1) és az Uruguay-Mexikó (1-0) csoportmérkőzéset, a nyolcaddöntőben a Ghána-Egyesült Államok (2-1) meccset vezette.

A bírói keret:
    KASSAI VIKTOR, Ravsan Irmatov (üzbég), Nisimura Juicsi (japán), Halil Ibrahim al-Gamdi (szaúdi), Jerome Damon (dél-afrikai), Eddy Allen Maillet (Seychelles-szigeteki), Carlos Alberto Batres Gonzalez (guatemalai), Marco Antonio Rodriguez Moreno (mexikói), Benito Armando Archundia Tellez (mexikói), Carlos Simon (brazil), Hector Baldassi (argentin), Oscar Julian Ruiz Acosta (kolumbiai), Pablo Pozzo (chilei), Michael Hester (új-zélandi), Olegario Manuel Bartolo Benquerenca (portugál), Howard Webb (angol), Wolfgang Stark (német), Alberto Undiano (spanyol), Franck De Bleeckere (belga)
  • Breki33
    Hazaküldték a nagyot hibázó bírókat !

Jorge Larrionda és Roberto Rosetti a két vasárnapi nyolcaddöntőben követett el óriási hibát.

Nem vezet több mérkőzést a világbajnokságon a kirívó, mérkőzés kimenetelét befolyásoló hibát elkövető uruguayi Jorge Larrionda és olasz Roberto Rosetti, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség hivatalos közleményben jelentette be az erre vonatkozó döntést.
    hirdetés

Larrionda a vasárnapi német-angol nyolcaddöntő első félidejében 2-1-es német vezetésnél nem adta meg Frank Lampard teljesen szabályos gólját, mivel nem látta, hogy a labda több mint fél méterrel túljutott a gólvonalon. A találkozót 4-1-re nyerték a németek.

Rosetti az ezt követő esti argentin-mexikói meccs első félidejében 0-0-s állásnál juttatta előnyhöz Maradona csapatát azzal, hogy megadta Carlos Tévez fejesgólját, pedig a csatár az átadás pillanatában méteres lesen állt. A mérkőzést 3-1-re nyerte Argentína.
  • kaposi1
    Dehogy nem kommentálja!
    Ezzel a kijelentésével pont azt teszi!
  • penge96
  • [HUN]FaTaL
    "A futballszövetség nem kommentálja az argentin lesgólt, de megtiltja a stadionok kivetítőin a lassításokat."

Ez tükrözi ennek a VBnek a színvonalát.
  • Duby
    Hát igen. Nem az IGAZSÁG a lényeg, hanem annak elrejtése. Nagyon beteg ez a világ.

A szabadrúgásra visszatérve: tehát a lefele gomb nyomvatartása mellett a lövés, méghozzá teljes erővel. Hajnal Tomi nekem erre kirúgja a stadionból, de az Istenért se laposan.