81526
-
Na kipróbáltam én ilyen egyszerűen telepíthető patchet még nem láttam.
Simán kicsomagoltam egy helyre mondván onnan másolgatom ami kell
de elolvasva a leírást kiderült, hogy nem kell semmit másolgatni úgy ahogy van az exe-vel indul egyedül a save könyvtárat másoltam a megfelelő helyre.
Több magyar vállogatott is van tegnap a 86-ossal játszottam, mondjuk voltak apróbb hibák pl Szendrey a kapu,s nem Disztl meg volt egy számomra ismeretlen nevű játékos és Bognárgyuri kezdő csatárként, de ezeket kivéve teljesen jó. Détári Döme újra száguld :P
már csak egy jó arcot kell keresnem neki. -
Ez azért erős túlzás.
Én a VB győzelemre gondoltam.
90 óta nem nyertek, bár eredménysorukat sok nemzet elfogadná.
-
"Raul az utóbbi években már nem volt alapember Madridban"
Evvel vitatkoznék mert 09/10 -es szezonban nem volt alapember. Viszont előtte igenis szinte mindig kezdő volt. Viszont tény, hogy nem jutott már neki idén sok hely a Madridban azért sajnálom ha elmegy és nem tőlünk vonul vissza :(
Bár mindig is Madridista marad és visszatér ő még hozzánk valamilyen beosztásba ez biztos szerinte. -
Ja, 4 gólokat rúgdosni meccsenként, az aztán elég nagy mákolás :) -
Neoncsoves #67309 csak mákolni -
Szép volt Spanyolország
A németek nem tudnak nyerni -
A Sport Bild szerint a Bundesligában szereplő Schalkéban folytatja
Raúl, a Real Madrid háromszoros BL-győztes, hatszoros bajnok csatára.
A 33 éves játékos két évre, ötmillió euróért szerződik.
A német lap úgy tudja, Raúl elszerződésében fontos szerepet játszott
volt német csapattársa, Christoph Metzelder. Az ő közreműködésével
jött létre az üzlet egy madridi étteremben tartott titkos találkozón,
ahol Raúl és ügynöke, valamint Felix Magath Schalke-edző vett
részt.
Raul az utóbbi években már nem volt alapember Madridban, a
válogatottból is kikerült, ahol eddig 44 gólt rúgott.
-
A müncheni Olimpiai Stadionban 40 ezren vannak. Ez is eltörpül azonban
Berlin mellett : 350 000 public-view-ing néző drukkol !!!! -
Kezdőcsapatok
-
-
Install:
Just unpack WHCSERVER into PES install folder, do the same with World Cup History.exe file (from save folder) (make a shortcut on desktop if you want). Copy the OF (WCH2009_EDIT01.bin) (from save folder) into the PES save folder (in My Documents). -
-
Ez így túl általános kérdés
Szerintem ezt
-
Le, bár mintha az benne lenne alapból
http://www.pes-patch.com/2009/11/pes2010-german-comentary.html -
még nem raktam fel majd ma próbálom ki -
sziasztok! azt szeretném megkérdezni h melyik patch-et érdemes felrakni? -
Nem tudja valaki hogy le lehet-e tölteni valahonnan német kommentátor hangot? előre is thx -
Nagyon tuti, de nem tudod külön mappába települ? -
Vb 2010: tízezrek ünnepelték a hazatérő argentin válogatottat
Mi lett volna Buenos Airesben, ha az argentinok megnyerik a vb-t?
A csúfos világbajnoki búcsú ellenére több tízezer szurkoló ünnepelte a hazatérő argentin labdarúgó-válogatottat a Buenos Aires-i repülőtéren – Diego Maradona maradását követelve.
A szurkolók a Németországtól elszenvedett 4–0-s negyeddöntőbeli vereség ellenére énekelve fogadták a játékosokat, és Diego Maradona szövetségi kapitány maradását követelték. „Diego, ne menj!" – lehetett olvasni a drapériákon.
Hirdetés
A játékosokat szállító busznak több mint egy órára volt szüksége ahhoz, hogy megtegye a mindössze néhány perces utat a repülőtér és az argentin szövetség épülete között, a hatalmas tömeg ugyanis útját állta a járműnek.
Sajtóértesülések szerint nemcsak a szurkolók, hanem a játékosok is Maradona maradását szeretnék. Az Ole sportújság úgy tudja, Carlos Tévez, Lionel Messi és Mario Bolatti még a hazaút előtt felkereste a szakembert szállodai szobájában, és arra kérte, maradjon.
Maradona korábban úgy nyilatkozott, a németek ellen pályafutása legfájóbb vereségét szenvedte el, és még nem döntött a folytatásról. Egyelőre nem lehet tehát tudni, hogy ő ül-e az albiceleste kispadján az augusztus 11-i, Írország elleni felkészülési mérkőzésen.
-
-
Oppáoppá milyen szuper kis patch jött ki
PES 2010 World Cup History Patch by Tottimas
Patch contains:
- 272 National Teams from the World Cups (max number of teams in the OF)
- All teams from WC 2006 to WC 1970 (going backward)
- All semifinalist from WC 1966 to WC 1930
- original kits for some 20% of teams (most are from 2006. and 1998.), rest is done ingame
- a lot of classic faces done specialy for this patch + some other found on the net
- Stadiums from almost all WC Final matches (missing some stadiums that are domolished in the mean time, those are replaced with similar + missing Olympiastadion Munich, should be in update)
- Original amblems and maskots for all WC
- classic balls - oficiall balls for WC from 2006 to 1974 + classic one for old WCs
- Menu with World Cup motives
- Scoreboard, found and bit edited for the patch
- Updated flags acording to years from which the teams is (DR Germany, Zaire, old flags for some countries…)
Description:
This patch is an attempt to simulate those well known tournaments from the history. Each World Cup is a story for it self. Relations between the teams are made acording to the teams positions at the end of that World Cup. Also players stats are done acording to his performace on it, rather to his real capabilities. For example Ronaldinho is not realy good in WC2006 but he is great in WC2002.
You have options to play Exhibition or World Cup mode. In World Cup mode you have two options, real World Cup (32 teams, for 2006, 2002 and 1998) and former Konami Cup (for World Cups with less than 32 teams).
All informations are from FIFA.com (player names, numbers, positions), and first team players are from the most successfull match of that team (Brazil 2002 have first team from the final match)
Missing stuff and problems:
- No new: music, banners, addboards, chants (mostlly because of lack of time), maybe some of that will be in some update
- When making the tournamet PES always randomly inserts teams so you must change teams one by one with teams from the right year
- I tried to unlink all comentator names, if some missed me I apologise
Credits:
Creator: Zdravoumartini
Idea for the patch: Demidic
Hex editing, ingame kits and some ideas: Tottimas
Kits: Zdravoumartini, Mare_93, others colected on the net
Faces: Pera11
Thanks to all whose stuff is in this patch
http://uploading.com/files/928d8a95/PES2010_World_Cup_History_Patch.part1.rar
http://uploading.com/files/55e7b314/PES2010_World_Cup_History_Patch.part2.rar
http://uploading.com/files/527fb725/PES2010_World_Cup_History_Patch.part3.rar
http://uploading.com/files/a25b7a58/PES2010_World_Cup_History_Patch.part4.rar
http://uploading.com/files/97ffe4fe/PES2010_World_Cup_History_Patch.part5.rar
-
Meccs közben a jobb felső sarokban található tv logót melyik bin tartalmazza? Esetleg az bele van integrálva a scoreboard-ba? -
Majdnem, de szerencsére nem :DDD
Necces meccs volt, de végül azért nem borult a papírforma :) -
Kijött a Moddingway-es WC patch és két Option fájl van hozzá. Egy Matrix adatbázis amiben 80-90 az átlag Overal és van a pesstatdatabase-es aminek 70-80 körül van ez. Szerintetek melyik a jobb? -
Ne mejdnem igazam lett, és egy szabályos góljuk elis vették szerintem. -
Kemény :)
Te is tudod, hogy nem ezért írtam. -
tudom, hogy nem csoportkör
82 óta nézek VB-ket -
Breki, ez már nem a csoportkör...
Paraguay nem elég jó egyszerűen, ennyi :) És nehogymár elmenjen a tippmixem :P -
ne írjátok le Paraguay-t ugye Svájci meccs előtt is ment a biztosozás :-) -
Egyetértek, és a spanyol továbbjutás is biztos :) -
ha ma -
Nagyi2pac #67282 Ha ma a spanyolok továbbjutnak akkor a német-spanyol ingen nagy meccs lesz, talán a VB legjobb meccse is lehet. Sztem aki ezen a meccsen továbbjut az fogja nyerni a VB-t.
-
-
nem hiszem -
francba most a végén szurkolhatok a spanyoloknak
vagy lehet Uruguay -nak az ő nevüket sok okos a VB topikban le se tudja írni helyesen. -
Nagyi2pac #67278 Ez a német válogatott igen jó, szerintem egyértelműen a németek a legerősebbek ezen a vb-n, nagyon szépen, nagyon okosan játszanak megérdemelnék hogy ők nyerjenek a végén.
-
Hát ennél még a brazilok is jobbak voltak :DDD
Bye-bye nagyképű arngentínok és dundiego! :) -
ALAKUL! :)))
Még kell az argentín gól is a szelvényemhez, de pl egy 3-1-es német siker tetszene :D -
A kezdők és felállás
-