81526
-
azt kell elsőnek szerintem
-
ddek #67392 Jah de megnéztem és a bill-t nem lehet állítani.
linkelek képet -
hát akkor? :P -
ddek #67390 asszem nincsenek beállítva,csak a gamepad -
angol sajtó a VB döntő után
ANGLIA
Daily Telegraph:
„Felejtsük el a minőséget, érezzük az igazságot. Ez a vb-döntő messze volt a szép játéktól és a torna pozitív szellemiségétől. A spanyolok megérdemelten nyertek, és ha már olyan sokáig vártak első vb-aranyukra, akkor fél óra már mit számít?"
The Times:
„Szörnyű előadás volt, minden idők legcsúnyább vb-döntője. A holland futballt rugdosódással bemocskoló este végül jogos véget ért, miután Iniesta megszerezte a győzelmet, amelyre a sportnak és Spanyolországnak is nagy szüksége volt."
The Guardian:
„Egy ilyen mérgező vb-döntő után fertőtleníteni kell a stadiont."
The Sun:
„Winiesta (win=győzelem)! Győzött az igazság, Spanyolország jogosan lett először világbajnok, a hollandok súlyos bűnt követtek el a futball ellen."
Mirror:
„Igazságos győzelem egy olyan csapat számára, amely futballozással akarta megnyerni a világbajnokságot."
Daily Mail:
„Szépség–Szörnyeteg 1–0. A diadalmas spanyolok legyőzték a holland facipőket." -
Nem azt írtam, hogy így kell beállítani a kérdés az volt, hogy hol kell erre kerestem egy képet
egyébként a settings.exe-ben be van állítva controler 1-re a bill és 2-re a gamepad? -
ddek #67387 Köszi a segítséget mindent úgy állítottam be ahogy a képen van,de még mindig ezt írja ki:for game between users,2 controllers are required
-
USAMEN POWER #67386 Háth nekem a FIFA után nagy élmény ez a játékmód, amúgy valóban egy idő után unalmas, de azt megint megjön az ember kedve hozzá. :) -
Ja én simában játszom, legend mode unalmas nekem :D -
USAMEN POWER #67384 Én normalban (középső) regular. De előfordulhat hogy majd feljebb tolom egy szintel a mércét, viszont ez a normal "Csinálj legendát" játékmódban (GTA nézetben) szerintem pont elég. Majd idővel ráfekszek a többi játékmódra is. -
Nem játszom túl régen, nekem egyelőre a prof jött be, szoros meccseket játszom. -
USAMEN POWER #67382 Meg a PES -nek jobb az irányítása is, én a FIFA -ban csak kínlódtam az irányítással frankón. Továbbá az AI nehézségén is megvan itt a középút, a FIFA vagy túl könnyű, vagy labdához se lehet érni, és mindkettő qrwára rontja a játékélményt.
#67371: Koccol6sz ! -
Ideje volt, jóhogynem megvárták már a következő konzolgenerációt. Bár szerintem ettől függetlenül a PES jobb lesz. -
zsilka péter #67380 Fel-fel, viszont ha a Fifa next-gen lesz kipróbálom, de ha maradt minden ( gondolok itt elsősorban a játékélményre, realitásra ) maradok a PES-nél. A PES 10 maximum beállításokon már-már next-gen grafikát varázsol elénk. De a PES minden tekintetben első nálam. Jó grafika, jó játékélmény, magas realizmus. Illetve a meccsekbe is nagyon jól bele tudod "élni" magad. A FIFA nekem olyan arcade játéknak tűnik. Mondjuk ez csak az én személyes véleményem. FIFA előnye eddig mindig a licensz volt, ami PES-nél is elérhető a megfelelő kiegészítőkkel. Játékélményre visszatérve ma is játszottam pár meccset a H. Berlinnel és olyan jó játékélmény volt, hogy az csak na. Szép megoldások, szép lövések, szerelések, stb... ami a FIFA-ban nekem nem nagyon jött ki. Még egyszer mondom ez csak az én véleményem. További szép jó éjszakát!
Üdv. -
Neoncsoves #67379 pes felkötheti a gatyót -
FIFA 11 PC : Goes Next-Gen !!!!!
Electronic Arts announced today that the football engine that drives the award-winning EA SPORTS FIFA gameplay on the PlayStation 3 and Xbox 360 has arrived for FIFA 11 PC. Two years in development, the console game engine has been optimised for PC, delivering next-generation console-quality gameplay, game modes and visuals to FIFA 11 PC.
"The EA SPORTS FIFA franchise is committed to investing and innovating for PC and this is a watershed moment," said Executive Producer Kaz Makita. "We are delivering to FIFA 11 PC the high-quality gameplay, innovative game modes and stunning graphics that have made FIFA the highest-rated sports game on the PlayStation 3 and Xbox 360 and winner of over 50 sports game of the year awards."
The physics-based, data-driven technology behind the EA SPORTS football engine has been optimised for PC to deliver true freedom on the pitch with individuality of player control and movement, sophisticated ball touches, and physical interaction between players. FIFA 11 PC will feature the market-leading true 360° dribbling system that gives players precise control of the ball and next-generation animation technology that delivers Skilled Dribbling, enabling skilled dribblers to face defenders and use highly responsive lateral dribbling to skip past them. Plus, Physical Play has been improved using collision sharing, creating a varied, less predictable, and extended fight for possession between players.
FIFA 11 PC features and game modes will be revealed in the coming weeks and months.
FIFA 11 will be available in stores on 1 October across Europe and Asia for the PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PC, PlayStation 2, Nintendo DS, and PSP.
-
-
kezdesz már uncsi lenni
nem nagyon tűntél fel itt mikor vkinek segítség kellett így az okoskodásodra sincs szükség -
Egy hónapja erre várt:D -
Erre a hozzászólásra óriási szükség volt... -
ddek #67373 vagyis hogy -
ddek #67372 Bocs,de pontosan,hol kell beállítani amugy? -
na
végre vége a Vb-nek és végre arról fog szólni a topik amiről eredetileg és nem egy blog lesz -
-
ddek #67369 igen azt akartam,köszi -
remélem a joy az csak elírás és gamepad az
egyébként kitserverben be lehet állítani -
ddek #67367 Hali! valaki tud segíteni?
Haverral ellen akarok játszani,ugy,hogy én joy-al ő billel de nem engedi csak ha 2 joy van de nincs:D
Valaki tudna segíteni,hogy így hogy játszunk?köszi elöre is -
sziasztok
az alap pes2010 re kell feltenni a magyar patchet? -
Tomy Lee #67365 Jó bizony:)
-
Thx :) -
http://downloads.moddingway.com/file/2308.html -
Be tudnád linkelni az el grande patchet?:) -
zsilka péter #67361 Most működnek legalábbis amit most gyorsan kipróbáltam, most az a gond, hogy az angol csapatok mezein Bundesliga logo van. Megnéztem kitserverben ott a mezeken nincs is logo pedig. -
Nem kell végignézni ha kifagy vmelyiknél ideiglenesen kiszeded vagy másikat választasz és megnézed anélkül jó-e az a meccs, ha jó megvan a gond.
Esetleg megnézed barátságos meccsen ugyanannál a két csapatnál jó-e.
Egyébként szerintem a GDB-nek az adott patchez passzolónak kell lennie. -
zsilka péter #67359 Most elvileg egy Juventus meccs előt fagyott, de volt már, hogy Barca meccsen is. Nem tudom melyik lehet a rossz, több mint 300 mezt elég nehéz végignézni. -
Lehet rossz vmelyik mez, szedd ki eddig és úgy nézd meg
mi lehet a meccs?????????????? -
Szívesen, jó volt a Pizza? :-) -
A legtöbb gólt Németország lőtte, 16-ot.
Gólkirályok :
Forlan (Uruguay)
Müller (Németország)
Sneijder (Hollandia)
Villa (Spanyolország)
A legtöbbet (33) a Ghana-i Asamoah Gyan lőtte kapura.
Thomas Müller 5 kapura tartó lövéséből lőtt 5 gólt.
A golkiralyi trofeat ugy tudom, neki adjak, mert holtverseny eseten
a tobb golpassz dont, ami eseteben harom, a tobbiekeben egy-egy.
világbajnokság legjobbjának járó Aranylabda.
A nemzetközi sajtó képviselőinek szavazatai alapján Diego Forlán (Uruguay) kapta az elismerést a voksok 23,4 százalékát begyűjtve, megelőzve a holland Wesley Sneijdert (21,8%) és a spanyol David Villát (16,9%).
A kapusok között a tornagyőztes csapatkapitánya, Iker Casillas végzett az élen.
-
Tomy Lee #67355 Szép volt Spanyolok nagy grat VB címhez!!
Breki köszi a sok kezdő játékos infókat sokszor segített a fogadásban:P
-
zsilka péter #67354 Sziasztok!
Az miért van, hogy miután betettem a kitserverbe egy újonnan letöltött full GBD-t egy meccset tudtam játszani a már elkezdett szezonomban, viszont a második meccsemen ami egy BL meccs volt kifagyott a mezválasztás előtt nemsokkal. A szezonban amúgy a BL 2. elődöntőjét játszottam volna a bajnokságban meg a 31. fordulót tudtam még lejátszani, utána jött a már említett BL meccs. Szerintetek mi lehet a meccs? Előre is köszi. És további jó szurkolást mindenkinek!
Üdv.