81526
-
Egyébként ha jól sejtem akkor a passz gombbal tudod elvenni és a lövés gombbal segítséget hívni.
Tehát nem úgy mint a Fifa-ban, de nekem ez gamepadon már ösztönös így nem biztos, hogy jól írom. -
Ajánlom figyelmedbe a command list-et és az Official Guide -t
Itt egy részlet belőle
-
ez csak egy példa volt, mivel nem találhatom ki neked mik vannak fent
nem főkönyvtár img
elmondtam, hogy ott a játék eredeti img-i vannak
jóhogy nem engedi felülírni az eredeti játék filet ha engedné a játék lehet else indulna, mondjuk ez esetben sztem menne de nem lenne kommentár
Viszont ha egy másik img-t felülírsz ne csodálkozz, ha utánna else tudod indítani.
Kitserveres cuccokat mint már írtam kizárólag kitserveres könyvtárba lehet bemásolni, vagy segédprogrammal az eredeti img-be berakni.
Kezdőknek előbbi lényegesen egyszerűbb, de please olvasd már el a kitserver használati útmutatóját :-)
Alap játék estén valószínű a kitserver/img könyvtárba kell rakni és mivel nem patchet raktál fel ezért valószínűleg abban nincs dt00_e.img könyvtár tehát könyvtárastul kell bemásolni, ha mégis van akkor értelemszerűen akkor abba kell belemásolni a file-kat de nem könyvtárastul.
Ez esetben az abban lévő file-kat használja a program nem az eredeti img-ben lévőket. -
USAMEN POWER #67593 Ja és még valami... Labda szerzéshez nincs valami trükk ?? Mert az oké hogy már faszán helyezkedek, de miután labdát vesztek egy fél óra passzolgatás következik, én meg adom a díszkíséretet hozzá ami vicces. Hiába van rajta emberem az ellenfél játékosán, fut mellette, esik-kel, de a labdát ha megszakad se tudja elvenni. Szal kéne ezzel kapcsolatban egy kis help, mert csak véletlen eladott labdákból, kirúgásból, esetleg bedobásból tudok labdát szerezni, ember-ember harcból sehogyse, vagy ritkán. -
USAMEN POWER #67592 Nem a World Cup patchbe szeretném másolni, mert az alap game -el játszok, igaz az meg van fűszerezve a PES -edit patchel a reális logók + nevek miatt de lényegtelen. Szóval főkönyvtár\img ---> Ez esetben azt a hibaüzenetet kapom, hogy a dt00_e.img nevü mappa nem másolható, mert van már egy ilyen nevű file. -
Megcsináltam :D Feltettem az SM PATCH.et és minden jó lett mostantól ezt fogom használni nagyon király. :P -
Először el kell dönteni melyik patchbe akarod
pl a most említett South Africa 2010 Mod-ba ide kell másolni
F:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\MWWC\kitserver\worldcup\img\dt00_e.img\
Az img mappa a főkönyvtárban nem a kitserver img mappája hanem a játék img mappája. Ezért lenne jó ismerni a kitserver lényegét, hogy ne keveredj bele.
A kitserver azonos nevü img mappájába rakott dolgok tulajdonképpen a játék img-jébe kerülnek bele anélkül, hogy konkrétan bele kéne rakni.
Ez esetben a KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\img\dt00_e.img
az alap angol kommentár ha ugyanilyen nevü megfelelő kitserver mappába
mást másolsz ez esetben a magyart akkor az fog az angol helyett szólni.
De figyelj jár hogy a megfelelő patch kitserver mappájába másold ! -
USAMEN POWER #67589 A magyar kommentátort hogy lehet telepíteni ?
Azt írja a readme hogy: "Másold a dt00_e.img mappát a kitserver img mappájába, ahol a többi img mappa is található."
Na most a főkönyvtárban van egy img, és egy kitserver mappa is de mivel azt írja hogy "kitserver img mappájába"
ezért megnyitom a kitserver mappát.
Van ott mindenféle file, mappából négy darab. (docs, GDB, pesedit, pesedit-nl)
Háth ezek közül egyik se img elnevezésű, ezért tovább keresgéltem. Első két mappában nincs img mappa, a pesedit, pesedit-nl -ben pedig van. Na most akkor fail a readme, vagy én néztem el valamit
-
Köszönöm szépen! -
Helló
Lenne egy kis gondom, elkezdtem a Master League.t de valami nem jó, mikor kilépek a menübe és be akarom tölteni a mentést kidob hiba üzenettel :( nem tudja valaki mi lehet a gond? -
Helló
Melyik a legújabb SM PATCH ? -
-
-
-
oké privi megy -
Szia!
ha nem túl nagy kérés, én is megnézném azt az exe fájlt...
-
USAMEN POWER #67579 A Mark Settings használata óta sokat változott a játékom, ugye idáig csak céltalanul és eredménytelenül futkároztam a pályán, ez mostmár megszűnt. A védelmem jóval erősebb lett mint idáig volt, úgye ez az emberfogás következménye, de ha a csatárokat is jó emberekre állítod rá, akkor sokkal több helyzetet lehet kidolgozni. A középpálya is fontos, ugyanis már félpályán ellehet folytani az ellenfél támadását. (Ezek saját tapasztalatok.)
:)) Itt meg egy videó az első alázásomról:
-
zsilka péter #67578 To Termi: Tudom, hogy a Set formation a taktika alapja. Amúgy a Mark Settings nem egy rossz dolog, bár eddig nem nyúltam hozzá. -
A Set formation-ön belül van elég sok dolog ugye, ez a taktika alapja...
A marking az az, amit írtál. -
Én már Top Playeren nyomom :) Profon már megnyertem csomószor a VB-t is, pedig a set formationhöz soha hozzá nem nyúltam. -
zsilka péter #67575 Megnéztem ezt a Set Formation - Mark Settings-et. Itt igazából szerintem a védelmet lehet beállítani ha jól veszem ki, hogy ki kit fogjon. Igazából hogy a támadásaimnál ennek mi értelme van azt nem tudom, szerintem ez csak a védelem miatt jó, de ha nem jól mondom akkor javítsatok ki, és magyarázzátok el legyetek szívesek, hogy akkor ez hogy is van. Breki, Termi szerintetek? -
USAMEN POWER #67574 Na ja, háth nem sűrün focizok... Amúgy amit nem rég vettem észre az a Set Formation - Mark Settings. Hatalmas jelentősége van ! Az ellenfél már nem tudja könnyen kijátszani a védelmem, továbbá kitudok alakítani góllal végződő helyzeteket, mert ezzel a játékosokat tényleg oda helyezhetem ahova szeretném, és nem rohangálnak céltalanul a pályán. Ezek után ha veszítek az tényleg a saját bénaságom, de háth gyakorlok is a következő szezonra, mert a jelenlegit olyan utolsó elötti helyen végzem. :) Amúgy idáig Regularban játszottam néha - néha, ott kevés erőfeszítéssel is tudok nyerni, de valahogy Professzionálban van meg a kihívás. Az utána lévő Very Hard -ot meg inkább kihagyom. :) -
A taktika fontos, de azért ennyire nem...
Gyakorolj (úgy értem, hogy játssz legalább 40-50 meccset), egyre jobb leszel, ahogy hozzászoksz, meg rájössz egy-két dologra. -
igen mint mondtam, hogy ebben a srácé van mivel kipróbáltam -
Igen, de most pont azt néztem, hogy a wide itt más. -
okés a wide beállításokat meg a múltkor írtam már -
Köszi az exe-t, majd ebből kiszedem a kamera beállításokat és átrakom a másik patch-be. -
ittis érdemes használni a keresőt -
oké exe megy privibe a második mondatot nem egészen értem ebben az összes kamera át van állítva csak a benne lévő Wide a #67521-ben lévő nem az enyém ami távolabbi ennél.
De ebben is pl a Broadcast egy vagy a long elég távoli kamera. -
USAMEN POWER #67566 Köszi a választ, a következő meccs elött jobb lesz ha guglizok valami taktikai tutoriált. -
Az első variáció lesz a nyerő. -
USAMEN POWER #67564 A kérdésem: Én vagyok qrwa béna, vagy ti toljátok túl jól ? -
USAMEN POWER #67563 Királyság van srácok ! Megy a játék 1000L ! 
A meccs átlagom:
Az eddigi eredményeim:
-
Bki és igazam van a felső amit én készítettem és az alső amit berakott.
Rohadt szemét, még a körköröst megkeresem.
-
Nagyi2Pac ha erre jársz nézd már meg légyszi ezt
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=59000
Szerintem a srác simán ellopta a munkám és most villog vele.
DE kíváncsi vagyok a véleményedre mielőtt szólok neki. -
Privi-be is jó a link. Felraktam a patchet újra de akkor ez másnál is így van hogy pl rio ferdinand ott van az angol keretbe? + Walcott?
Ha tudod még azt a kamera beállítást is elkérném ami kicsit távolabb van mint a wide. -
Ha úgy jó elküldhetem privátba az exe linkjét.
Option file-t most nem tudok, de öt perc a patchet újrarakni.
-
USAMEN POWER #67558 Rájöttem hogy tudok igazán érvényesülni. Az embereket gyorsan váltogatom, ezzel állt. zavarom az ellenfelet, és sűrübben rontja el a passzait.
(Idáig csak a labdakövetést (A) nyomtam, mellette valamelyik cselezést, de szart sem ér.) Ha nálam van a labda, akkor nem szabad elaludni, gyorsan kell passzolni, lehetöleg az üresen lévő embereknek átívelni, ezzel is zavarva a gépet. Persze aki már évek óta focizik (virtuálisan) az tudja ezeket, de én csak a Fifa 07 -el toltam le 10 szezont menedzser módban, Profi szinten, persze az jóval könnyebb volt.
Lényeg a lényeg, az új taktikámmal 3 - 0 -ra vertem Japánnal, Venezuelát. Picit gyakorlok még azt visszatérek a tétmeccsekre. -
Akkor tőled kérdem:D
Meg feltudod nekem tölteni a moddinwayes exe-t plussz az options file-t mert elszartam sajna és kifagy a játék. Köszi! -
pedig 50-re állítva sokkal jobb szerintem