81526
-
Nekem nincsen ojan img mappa
Nekem ilyenek vannak :
-
Elképesztő tizenegyesgólt lőtt a spanyol U19-es válogatottban Ezequiel Calvente az olaszoknak az Európa-bajnokságon. Csapata utolsó csoportmeccsén 2-0-nál lökték föl a 19 éves támadót, aki el is végezte a büntetőt.
Aki ismeri a tehetséget - nem lehettek sokan -, már sejthetett valamit, mert Calvente ballábasként a labdától balra helyezkedett a nekifutáshoz, vagyis bal külsővel vagy jobbal kellett rúgnia - mindkettő igen valószínűtlennek látszott.
Calvente nekifutott, bemutatta a testcselt balra, mintha jobbal a jobb felsőbe akarna bombázni, csakhogy az egyértelműnek tűnő mozdulatsort megszakította, és - testét egy pillanatra szinte kicsavarva, már-már természetellenesen - bal belsővel lőtt a bal felső sarokba.
-
-
klikk -
ja és ennek az lett az eredménye, hogy elkezdtek privátban zaklatni
PATe.Arminia -nak gyepek kellett gyártanom a stadionjához
De még különleges igényei is voltak
"I meant the lines and shadows on the field, not the stripes. Please without lines and shadows, but with stripes xD "
Aztán Marinho-PES BALKAN elkezdett egy fűves topikot
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=59184
Mondom kicsit felvilágosítom mielőtt megint jönnek ezek a neonzöl nem illeszkedő csíkozású füvek
Beraktam neki pár csíkozásos képedet mondjuk ennél most vettem észre, hogy az öt és felesnél vertikálisan nem pontos
Erre reakció privátban: hey mate can you give me your pitch stripes
Semmi please meg ilyesmi nemis válaszoltam rá, közben a fórumában már füveket kérnek és nagy hangon kijelenti, hogy meg tudja csinálni.
Ma meg :Dear FrenkieSP,
sedax has just tried to send you a private message.
Gondolom őis vmelyik stadionjához akart gyepet....csak full az inboxom már :P
-
már kiderült, hogy az én munkám :p
De te nem nézted végig a fórumot ez ügyben már megis írtam neki
De nem egészen értem mit akart ezzel az egész fórummal berakja más gyepeit odaírja, hogy all turfmaker ebben mi a jó? -
Nagyi2pac #67671 Ááh, megvan.:D
Hát igazából nem vagyok benne 100%-ig biztos hogy ez a te munkád, már elég régen füveztünk, már nem nagyon emlékszem pontosan hogy milyen gyepeket csináltál, de elképzelhető hogy használta a gyepedet, mert egy picit ismerősnek tűnik.:/
Amúgy oda van írva:
"Credits all turfmaker"
Szóval nem kizárt hogy a gyepedet is használta. Én a helyedben ha biztos lennék abban hogy a te gyeped is felhasználta, akkor szólnék neki hogy írja oda a nevedet hogy használta a te munkádat, illetve szólnék neki hogy máskor előtte kérdezzen meg téged, mielőtt bármit is csinál a munkáiddal.;) -
Erre gondoltam:
-
Helló!!
Lenne egy olyan kérdésem hogy stadion választásnál hogy tudom kicserélni a képet sajátra? előre is köszönöm.
Üdv. -
Ami úgy kezdődik, hogy Nagyi2Pas és egy evo-web fórumról szól :P -
Nagyi2pac #67667 Pontosan melyikre gondol?:P:D -
maga vissza is olvashatna, volt egy kérdésem :P -
Nagyi2pac #67665 "Konami has also released a number of new screens to accompany the trailer, and these reveal for the first time the new 'Stadium Edit' mode, that allows users to create their own home ground for use in the game..."
Ez érdekes, jól hangzik...
Szóval elvileg lehet majd saját stadionokat készíteni?
-
Nagyi2pac #67664
-
USAMEN POWER #67663
-
ember értsd már meg, hogy ez így egy külön játék, de a logókat és a neveket ki lehet szedni és berakni az erdeti játékba akár kitserver használata nélkül
Így kezdődik a játék tuningja
elmondtam, hogy mit kellett volna kérdezned, hülyeséget írtál és még itt bizonygatod és játszod a sértődöttet és ezen rágózol hiába írják többen is, hogy nincs igazad.
Itt sztem te vagy aki nem akarja megérteni a dolgokat
segítséget kértél és kaptál többször is és ahelyett, hogy esetleg megköszönnéd még neked áll feljebb és okosabbnak képzeled magad mindenkinél.
Én ha vki segítséget kérek és kapok utánna nem akarom neki megmagyarázni, hogy ő a hülye mert nem találta ki, hogy én mit akarok írni....
És azt is írtam már, hogy nem egy ilyen patch van és azt is elárulom, hogy a pesedit patch is lehet másik könyvtárba, persze ehhez többet kéne érteni hozzá nem csak annyit, hogy nyomom az install gombot.
Oké nem aggódok, de abban biztos vagyok, hogy magadtól nem fog menni. -
USAMEN POWER #67660 (#67658) Majd ha feltudod fogni amit írok, utána nevezzél engem akárminek, addig semmiképp.
Faszán leírtam hogy pesedit patch, a reális logók, és nevek miatt, ebből nektek mint erre a játékra szakosodott koponyák, rá kellett volna jönni hogy melyik pesedit patchről van szó, mert ami kijavítja a hülyeséget a játékban, olyan patch úgy tudom egy van pesedit néven. De ti ragaszkodtok a megrögzült hülyeséghez, faszán erőltetitek hogy mennyire nem tudtok gondolkozni, de köszi srácok, megértettem már az első 2 - 3 hszből is, nem kell többet idevésni. Zárjuk le a vitát.
"Azon viszont gondolkozz el, ha kijön egy másik patch felrakod akkor is idejössz kérdezgetni" ---> Efelől ne aggódj, nem fogok idejönni kérdezgetni. -
Na hogy rövidre zárjuk
Mindkettő a pes-edit és a world cup patch is különálló játék !
Ez amit írtál számomra és szerintem a többség számára azt jelentette hogy az alap játékot játszod a pesedites patchból származó kiegészítők berakásával.
Amivel te játszol az nem az alap játék hanem a pesedit patch !
Tehát, ha a kérdésed így szólt volna, hogy a pesedit patch-el játszok annak kitserverében hová kell másolni a kommentárt akkor mindenki értette volna. Így csak te értetted, de ragozhatod még tovább.
És láthatóan fogalmad sem volt alap dolgokról ezért megpróbáltam röviden elmagyarázni, hogy magadtól is értsd. Erre kicsit fura volt a reagálásod, de hagyjuk.
Azon viszont gondolkozz el, ha kijön egy másik patch felrakod akkor is idejössz kérdezgetni, hogy abban hová kell másolni ehelyett, hogy megértenéd a nem túl bonyolult lényeget?
(A pesedit nem az etalon csak egy patch, direkt ezt magyarázandó írtam a world cup-os példát. Hát nem esett le.)
És mit csinálsz majd akkor ha pl nem lesz kitserver és magába az alap img-be kell másolni? -
Tényleg klinikai eset vagy, ez már beteg! :)
Most írtam le neked, hogy saját magaddal kerültél ellentmondásba azzal, hogy először alapjátékról, utána meg pesedit-ről beszéltél. Ennyi :)
Arról nem tehetünk, hogy buta vagy, és nem is figyelsz a másik ember szavára.
Én nem küldelek el sehova, nem kell aggódni, jót röhögök inkább, hogy milyen emberek vannak! :))
-
USAMEN POWER #67657 Aha, szóval megemlítettem hogy az alap game -el játszok, (olyan értelemben hogy nem a World Cup patchel, hanem az alap játékmódokkal) utána hiába írok kiegészítést arról hogy mi van feltelepítve még a játékhoz, nektek három szótól egyértelmű lesz a hozzászólás. Úgy tudtam hogy az emberek 99 % -a megkapja már kis pöcs korában a gondolkozás képességét, ez esetben sry. El lehet küldeni a qrwa nénikémbe nyugodtan. -
Megint az a baj, hogy 1 hete vagy a topikban, de már azt hiszed, hogy húha...:D
Az, hogy "alapjáték", az a topiklakók 99%-nál azt jelenti, hogy NINCS fent semmilyen patch, kiegészítés, kitserver...és köze nincs ahhoz, hogy most world cup-os vagy pesedites akármit teszel fel. Módosítasz az alap játékon, ergó az már nem alap. De písz. -
Tomy Lee #67655 Ja,hogy már TP ._.
Lassan tőled tanulunk
-
Tomy Lee #67654
-
USAMEN POWER #67653 Ha idézel akkor pontosan, mert értelmét veszti.
"mert az alap game -el játszok, igaz az meg van fűszerezve a PES -edit patchel"
Ugyanis nem a World Cup patchel játszok, hanem az alap game -el olyan értelemben hogy a játékban már alapból benne lévő játékmódokkal, de a reális nevek, logók, stb miatt felraktam a PES Edit patchet. Nem tudom mit lehetett ezen félreérteni, de peace. -
"mert az alap game -el játszok"
attől, hogy van pesedit mappád ugye nem egyértelmű a dolog nekem is van
De kész feladtam nem vagyok méltó rá, hogy neked segíthessek
nem fogom többet ígérem
-
USAMEN POWER #67651 Nem emlékszem rá hogy olyat írtam volna hogy nem használok semmilyen patchet. Első hszem (#67589): "Van ott mindenféle file, mappából négy darab. (docs, GDB, pesedit, pesedit-nl) Háth ezek közül egyik se img elnevezésű, ezért tovább keresgéltem. Első két mappában nincs img mappa, a pesedit, pesedit-nl -ben pedig van." ---> Ha ütöd vágod a témát, ezekből rá kellett volna jöjjél hogy mi van.
Majd írtál egy választ nekem, amire pedig én ezt (#67592) válaszoltam, és faszán leírtam hogy mit szeretnék, majd te folytattad ugyanazt. De én nem vitázok, legyen igazad nem érdekel.
Ui.: Nem törlöm a játékot, még tegnap este újra nekiálltam, és Top Player szinten 1 - 0 -ra vertem a Brazilokat a Los Angeles Galaxyval. (Mi van ???) Majd aztán gó vissza a Master Liga ---> Bundes Liga és ott is a Los Angeles Galaxyval tolom, Professzionál szinten, és nehezebb ott győzni, mint egy vs. Brazil meccsen Top Player szinten. (Mi van ???) Biztos van rá magyarázat, majd rájövök. -
Köszönöm szépen a segítséget. Próbálkozom, aztán majd csak lesz valami.... -
pasz
itt a fóruma félig olaszul
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=55265&highlight=Sky+Tim+Patch&page=24 -
Töröljem ki?
-
Documenti/Konami/SKY TIM/SKY2010_EDIT.bin -
Erre gondoltam igen. Valahogy csak vissza lehet rakni az angol nyelvet...
ha tudnám, hogy melyik bin tartalmazza a nyelveket a dt05-ben, kiszedném, hátha működne... -
Ha erre gondolsz ez olasz patch
-
Sziasztok!
felraktam a sky TIM kiegészítést a moddingwayről. nem tudjátok, hogyan lehetne "angolosítani"? minden szöveg olasz és nem jövök rá, mi az oka. hiába állítgatok át a settingsben bármit... -
Az Eurosport elveszítette az angol focit, viszont több németet ad. A Digisport a legdrágább közvetítési jogokat szerezte meg, a Sport1-en csak a spanyol bajnokság maradt, illetve a magyar és a hollandok Dzsudzsák Balázzsal.
Jelentősen megerősödve várja a romániai gyökerű Digi Tv sportcsatornája, a Digisport az európai futballszezon augusztusi rajtját: a csatorna megszerezte három évre az angol Premier League közvetítési jogait. Már eddig is adott a világ legtöbbre értékelt bajnokságából meccseket, de mostantól a kizárólagos jog az övé Magyarországon, illetve Romániában és Szlovákiában.
Információink szerint a Digisport három évre, a három országra közel 25 millió eurót, azaz több mint 7 milliárd forintot fizetett a jogokért.
-
Melyik World Cup-ről pontosan?
van egypár
Ha a PES 2010 South Africa 2010 Mod by ModdingWay -ra gondolsz az nemrég lett beírva
http://www.moddingway.com/news/1705.html
A patchek listáját a linkekkel itt találod
http://www.pes-patch.com/2010/07/pes-2010-patch-list.html
-
Azt írtad pontosan, hogy nem használsz semilyen patchet, erre ott van a pesedit könyvtár.
Írtam egy egysoros példát hová kell rakni az nem tetszett mert hogy neked alap játék van és láthatólag nem értetted.
Bki értsd már meg hogy a peseditbe csak akkor kell másolni ha az a patch van fent ha másik vagy az alap játék van fent akkor semmit se érsz azzal, hogy leírom ! Mostmár minden patch külön kitserveres könyvtárban van és ha az alapjáték lenne ahogy állítottad, akkor sem oda kéne másolni.
Ezért próbáltam meg röviden elmagyarázni a kitserver működését, de ahelyett, hogy megértenéd, hogy segíteni akarok még neked áll feljebb.
Gondolod én szívesen írogatom újra le 20* a működését, de ha megérted
és rászánsz annyi időt mint én a beírásra akkor tudni fogod.
Azért elég fura, hogy valaki segíteni próbál neked és ilyen hangnemben válaszolsz. -
zsotesz #67640 azt mondjuk nem írtad milyen nehézségi szinten játszol, de ha nagyon nem megy, akkor vedd le a legkönnyebbre azt kész. Anno én még a pes3-pes4-et második nehézségi szinten játszottam mert kezdetben az ment, aztán amikor már jobban belejöttem akkor emeltem a nehézségen. Ja és nem csak a két csatárod van a pályán, ha nem tudod kicselezni a védőket, akkor menj át rajtuk passzokkal. -
Tomy Lee #67639 Gyakorlás kell ennyi ja és 1 gamepad,hátha azzal jobban menne.. -
A 0 képességed miatt ne a játékot hibáztasd...
Tök egyértelmű, elsőre lerí rólad, hogy eddig azt se tudtad, hogy mi az a PES, most meg idejössz és azt hiszed, hogy 1 hét után te leszel a király a játékban :D Hát ez vicc, komolyan :)
2-3 hónap, mire rájön az ember az alapabb dolgokra, a taktikára, meg hogy mi fekszik neki, utána tud értelmesen játszani. És innentől még több hónap, akár év is, mire minden kis finomságra ráérez, és profi lesz. Innen a fórumról tudnék kapásból mondani mondjuk 5 embert, aki akár 10 góllal veri a legnehezebb fokozaton a gépet, szóval azért nem olyan nagy dolog ez, csak te vagy oltári béna.
Ha nem tudod, hogy hova passzolsz, akkor keress magadnak megfelelő kamerát, nem 1 távoli kamera-beállítás be lett írva ide. Jaaa, hogy ahhoz nem értesz...hát hm :)) Amúgy azért van a radar, hogy átlásd nagyjából azt a részét is a pályának, ami épp kívül esik a kamerán...
Másik megoldás, hogy wide felbontáson kell játszani.
Nem mintha annyira hiányolnálak a topikból a jövőben, de azért mégegyszer leírom, hogy minden csak gyakorlás, meg idő kérdése... -
USAMEN POWER #67637 Elmondtam mindent, azt is hogy milyen patcheket használok, és hogy mit szeretnék. Te meg magyarázol mindenfélét, meg a kitserver működését, holott én csak egy pontos helyet szerettem volna tudni, hova kell másolni a cuccost. főkönyvtár / kitserver / pesedit ---> Ezt a választ szerettem volna kapni, nem egy féloldalas körülírást.