81526
-
zsilka péter #67837 Köszi ezt is :) Meg is van: dt0f.img 85 MB. Mondjuk ha most leszedném a PES-t utána visszatenném és az img mappába betenném ezt a 85 MB-os file-t akkor elfogadná? -
rejtett könyvtárba
local settingsen belül, nem az egy img -
zsilka péter #67835 Hova tölti le amúgy? A Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save\PES2010_EDIT.bin az? -
rajta lesz a gépeden-oda tölti le, de nem hiszem, hogy akkor is a mostanival játszanál -
zsilka péter #67833 Rendben köszi értem már. És teszem azt, hogy 3-4 év múlva is a 10-el szeretnék látszani akkor a DLC még elérhető lesz? Vagy amit a játékon belül leszedett DLC-t nem tudom valahogy lementeni magamnak? Hogy a későbbiekben is meglegyen? Köszi előre is. -
a hivatalos patch felrakása után az exe-t -
zsilka péter #67831 Patchelt exe? DLC-t játékon belül leszedem utána Konami patch. Utána leszedem a Pesedit 4.0-át felteszem, és mit kell meg krekkelni? -
-
A DLC-t a játékon belül tudod letölteni
persze a hivatalos patcheket célszerű felrakni
ehhez nem kell eredeti pach csak patchelt exe utánna -
zsilka péter #67828 Breki kérném a segítséged! Hamarosan letölthető lesz a PesEdit 4.0 patch. Gondolom kell ehhez is a DLC patch. Illetve a KONAMI patch. Noss nekem jelenleg olyan patch van fennt amihez egyik sem kell. Viszont az újakhoz ami a 4.0 is lesz ahhoz már tuti kell, mert a WC patch-hez is kellett. Leírnád légy szíves, hogy mit kell leszednem, hogy elfogadja a hivatalos frissítést? Mert nem eredeti a PES-em és ilyenkor nem fogad el valamit asszem. Nem vagyok tisztában evvel a résszel. Elmagyaráznád légy szíves? Előre is köszönöm.
Üdv. -
BL, EL, Copa Libertadores -
Fifa 11 új video
-
mert őkis szarnak rá -
ja ok . viszont pesbe egyet nagyon nem értek , hogy konamisok miért nem hagynak több ligának helyet ? Tudják hogy ugyis beleraknak amit akarnak , akkor már lehetne jó sok ligahely , és lenne sok custom liga :S:( -
Ez egyáltalán nincs így
A mostani patchek már olyanok hogy leszeded tetszőleges könyvtárba kicsomagolod a rostert a helyére másolod és kész.
De őszintén szólva leszarom az olyat aki erre sem képes játsszon amivel akar.
És ettől miért lesz lemaradva pont most volt erről szó #67813
Egyébként elárulom a fifa-t sokkal nehezebb patchelni persze sokan csak a telepítős patcheket látják, aztán ha az vmit elszúr meg vannak lőve mert nem tudják mit kéne csinálni, hogy jó legyen.
De ezt az egész versengést unom már mintha verseny lenne, hogy hajrá fifa hajrá pes, nem tökmindegy melyik lesz a jobb?
Lényeg hogy jó legyen egyik vagy mindkettő.
Viszont ha a fifa tényleg nextgenes és jó lesz pc-n akkor tuningolva
simán veri majd a konzolost és akkor arra is vonatkozik majd amit a PES-re írtam. -
Szerintem nem, gondolom a BL meg mintha olvastam volna valami világbajnokságról, de ez nem biztos. -
-
zsilka péter #67820 Igen tudom, hogy ezeket lehet állítani, ezt tudom. Én azt kérdeztem, hogy amikor rövid ujja van a meznek, de mégis van alatta egy másik ugyan olyan színű valami mint a mez. Az alsó meg nem az under short-ra utalt. Tehát rövid mez és ahol a kar van ott van még a mez alatt egy másik ruha. Azt hogyan tudom elérni. -
USAMEN POWER #67819 Nem. -
jaés nem lehet úgy igazolni a '10ben mint a régiekben ? Hogy egyből én ajánlok összeget ? -
"egyértelmű a dolog: konzolra nem szabad a pest megvenni
lásd licenszhiány, szar alap fű, mezek nincs kameraállítási lehetőség patchek hiánya stb."
Sajnos patchet leszámítva ez gépen is így van , és sok ember nem fog pepecselni fan patchek felrakásával , így idén gépen is nagyon le lesz hagyva a pes :S:( -
Tomy Lee #67816 Ingame:Edit-Edit Player-Accessories-Strip Style-Sleeves
Alsó is ott van:Under .. -
zsilka péter #67815 Sziasztok!
Két olyan kérdésem lenne amik egyesek számára lehet, hogy jelentéktelennek tűnnek, de aki tud válaszolni legyen szíves válaszolni. Az első az lenne, hogy ha szezon közben ( League ) editorral szerkesztek akkor azt mennyire "szereti"? Nem lesz fagyás ugye? Illetve a másik kérdésem az az, hogy hol/hogyan lehet azt beállítani, hogy a játékosnak ne hosszú ujjú meze legyen hanem rövid, és valami alsó öltözik is legyen alatta? Próbáltam de semmit sem találtam, csak rövid ill. hosszú ujjú variációt. Előre is köszi!
Üdv. -
Tomy Lee #67814 Licenc 100% lesz az új részben? -
Nagyi2pac #67813 Hát ha PC-n is next-gen lesz a FIFA, attól még nem lesz sokkal jobb a PES-nél sőt még lehet a PES szintjét se éri el, de erről még fölösleges is beszélgetni, majd ha kijön mindkét játék akkor majd meglátjuk úgyis.;) -
Nagyi2pac #67812 Konzolon szerintem inkább FIFA, legalábbis én konzolon azt választanám, PC-n egyértelmű hogy PES, mert a FIFA az egy játszhatatlan szar...kíváncsi leszek az új "next-gen"-es PC-s FIFA-ra.... -
igen csak ebből 20*a az lesz hogy melyik a jobb játék vita
egyértelmű a dolog: konzolra nem szabad a pest megvenni
lásd licenszhiány, szar alap fű, mezek nincs kameraállítási lehetőség patchek hiánya stb.
Én nem várom egyiket se jobban , mondjuk a picsázásban kételkedem.
És a konzolos fifával kapcsolatban is elmondtam példákkal az ellenérzéseim már korábban. -
mit? :) én véleményekre vagyok kíváncsi. lehetőleg objektívekre. nem célom itt vitatkozni, csupán olyan emberkék véleményére lennék kíváncsi akik látták, próbálták mindkettőt. :)
pl. most a FIFA-t várom PC-re jobban, mert lehet a PES most el lesz picsázva, ha konzolon jelentősen jobb volt nála az EA játéka tavaly. -
jajj ne kezdjük el újra -
remélem nem. :) amúgy totál hülyeség is lenne ha egy grafikusan megrajzolt egér funkcióját nem az egér töltené be. :) arról nem beszélve hogy ilyen folytonos és egyenletes mozgást egy adott pontig nem nagyon lehetne kivitelezni analog karral.
Viszont ez a videó azért szerintem elég gáz. :) Annyira nem bejövős a gameplay. a kapus meg a mozgáshibák még mindig megvannak, néha érthetetlen. 11es-nél is nem értem miért nem lehet leprogramozni, hogy a kapus ne álljon fel rögtön és utána sopánkodjon... tiszta vicc 2010-ben.
amúgy tényleg érdekelne, az előző rész xboxon a FIFA vagy a PES volt a jobb? -
Nagyi2pac #67807 Az fasza lesz ha megint "ostobák" lesznek a kapusok, mint pl. 6:10-nél...ezeket eddig is nagyon utáltam, a csatár elrúgja a labdát a kapus meg csak néz és fut a labda után ami a kapuba köt ki, ez nagyon gáz...-.-""" -
Nagyi2pac #67806 Amúgy nagyon nagy fejlődésen esik át a PES, már nagyon várom a 2011-et.
+ Kíváncsi leszek hogy milyen lesz az új "next-gen" FIFA PC-n.
-
Nagyi2pac #67805 Hát szerintem azt az "egeret" majd csak a sima billentyűzet gombokkal lehet majd irányítani... -
most veszem csak észre, de egér?? :D jjeee. bár a pes 2010-ben is lehetett, nagyon keveset toltam, mert nem volt még gamepadom, majd csak mostanság szerzek be egyet -
Nagyi2pac #67803 PES 2011 Menu Video Leaked!
PES 2011 Gameplay Video - Preview Code
New PES 2011 Screens Released!
Katt -
zsilka péter #67802 Egyetértek Breki. Én PES 6 óta játszom a PES-el és a 10-ben még Professional-on is van, hogy a MUFC-al még egy Hull City ellen is küzdeni kell, sőt néha még ki is kapok. Itt tényleg úgy van, hogy 100-200 meccset le kell játszani, hogy megismerd a játékot. -
érdemes lenne elolvasni a hozzáértők korábbi tesztjeit
olyanokról beszélek akik többsége pes3 óta játszik a játékkal tehát azért elég jól ismeri
Elég csak beírni keresőbe a szabad szót és kiderül, hogy a jobban hozzáértők többsége mind pozitívként emelte ki a szabadrúgásrendszert márcsak az előző évivel összehasonlítva is.
Most nem is emelnék ki külön neveket.
Szval az biztos, hogy a játék nem tökéletes, de hogy a szabadrúgásrendszer az egyik legjobban megvalósított, amin az általam írt tényleg bosszantó hibán kívül eléggé rendben van abban minden jobban hozzáértő egyetért. Talán olyan is van akinek már túl könnyű, tapasztaltam online hasonlókat :P
Szval ha valakinek nem tetszik akkor erősen az illetőben van a hiba
Sajnos higul a mezőny, már sokszor leirtuk ezt a játékot meg kell ismerni nem olyan, hogy leülök és játszok vele két meccset aztán megyek
World class-ra lenyomni az ellent. -
USAMEN POWER #67800 De te ezt a topikot nem követed az a fail.
#67791: Egyet tudok érteni. -
nyilat?
ezt gamepaddal kell
én nem eléxem hogy bármikor 50 méterre fölé löttem volna úgy
max mellé :P -
Nekem a sima lövések történnek néha randomnak. Néha középen a csík és lefele nyomom a nyilat lefele lő. Néha ugyanez de fölé lövi 50 méterrel, csík ugyanott. Érdekes.