81526
-
Hát elvileg fifa 2010-es konzolos motort és grafikát igérnek.
De tényleg csak én látom ezt a grafikai hibát?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akinek ígyse tűnik fel a középkezdőkört kell nézni egyszerűen arrébb rakták jobbra a csikikon is látszik hol kéne lenni
-
usa911 #67876 Hali!
Valaki betudna linkelni pár darab opt.file-t ?
Előre is köszönöm
-
miért a pes tán jobb? :) -
Rob Reggae #67874 Én nem vagyok tőle elájulva, a mozgásokból látszik, hogy ugyanolyan s**r, mint a 10. Meg egy év alatt csoda lenne, ha változna bármi is drasztikusan... (Persze, azért a demot, majd meglesem) -
-
The Hedgehog-nak Boldog Szülinapot ! -
punkers #67871 igen -
hivatalos patcheket DLC-ket felraktad? -
punkers #67869 Sziasztok!
A pesedit sorozatot használom jól működik, csak annyi bajom van vele hogy néhány labda fekete a játékban.Jól telepitettem fel, de ez már az előző néhány updateban is megvolt.Nem nyulkáltam bele a kitserverbe.Tudtok segíteni? -
megoldodott a probléma... -
Felraktam a PES2010HunPatch -et, minden jól műszik, de a csapatok címereit nem jelenití meg, ez miért van 

-
Nem lehet -
Rossi1 #67865 Hello!
Kérdésem az lenne, hogy lehet-e Xfire-n multizni vele ha tört? -
Hi!
Melyik hozzászólásba lehet leírva az online játék két játékos között PES 2010 -nél
köszi a segítséget
-
Gabinnyo #67863 Amugy ez hogy is van a kitservernél? minél inkább jobbra tolod a csuszkát, annál szebb lesz? -
Hogy tudok egy csapatot átenni egy másik bajnokságba? Nem tudom mért de nekem az Inter a LIGA BBVA van . Előre is köszi. -
Ez szerintetek mért van?:
-
Sziasztok a pes 10 hogy kell Face betenni (vagyis az hogy PL:Yepesnek nem eredeti a képe és azt lecseréli )Elöre is köszi!:D -
-
Magyarázat:
1.A képarány beállítása: Win 7es alatt igen érdekes dolgokra képes, célszerű kikapcsolni
2.Evvel tudjuk beállítani a felbontást, ha 17 inchesnél nagyobb monitoron szeretnénk normális képarányban játszani (mivel a konami szerint ekkora monitora nincs senkinek:-) )
3.A kamera szöget tudjuk babrálni, mondjuk nekem tökéletesen megfelel a játékban alapban benne levő wide kamera...
4.Itt állíthatjuk át a grafikai beállításokat tetszésünk szerint
5.Ez az egyetlen amit érdemes állítani, mivel ez van kihatással a játék közbeni grafikára illetve a játék játszhatóságára. Ezek a képen látható értékek az 1Gb memóriával rendelkező 9800 Gt-mre lettek finomhangolva. Pontosabban az alapbeállításokhoz képest le lettek szedve... Mivel alapban akadozik egy picit, nem értem miért, de ezzel minimálisra lehet csökkenteni a szaggatásokat, úgy hogy a grafikai minőség csökkenése nem vehető észre. Mondjuk akinek tényleg bika erős a grafikus kártyája megpróbálhatja feljebb nyomni ezeket, de még mindig a véleményem az, hogy a PES-nek inkább processor mint erős grafikus szükséges
6.Ez egy igen fontos beállítás. Különösen akkor, ha szeretünk barátokkal együtt, offline focizni. Mivel ez a beállítás engedélyezi, hogy Kupa módban, az egyes meccseken a billentyűzetes játékos át tudjon menni az egyik félről a másikra, így lehetővé téve a játékosok nekünk megfelelő csapatainak kiválasztását...
7.Ha szeretnénk egy valósidejű 2 x 45 perces meccset lejátszani, habár nem merem elképzelni, hogy a gépnek hány gólt lehetne adni ennyi idő alatt... :-)
8.Ha túl gyorsnak (amit kétlek) vagy túl lassúnak találjuk a játékmenetet, itt be tudjuk állítani, hogy milyen gyors legyen az... -
kitserver annyiszor leírtam már -
Danyi #67856 Sziasztok!
Megint van egy kérdésem... Hogyan lehet egyszerre kontrollerrel, és billentyűzettel is játszani a játékban egymás ellen? X360 kontrollerem van és a billentyűzetet sosem látja, 1 bemenetnek fogja fel... Valaki tud segíteni? Hamarosan jön haverom, sürgősen kéne... :( -
Csokis #67855 PES 2011 Beta jelentkezés! Csak PS3/Xbox360!
-
Sziasztok a pes 10 hogy kell Face betenni (vagyis az hogy PL:Yepesnek nem eredeti a képe és azt lecseréli )Elöre is köszi! -
Szerintem nincs
gondold csak végig -
Danyi #67852 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, h van-e olyan program amivel a replayekbe tudok beletekinteni a PES-en kívül?
Van vagy 500, azokból akarok gólvideót gyártani és ha 1esével kell nézegetnem őket eléggé hosszadalmas lenne... -
zsilka péter #67851 Igazán nincs mit. Amúgy ha a linket nézed amit adtam, azon az oldalon lesz majd fent a patch. De már ott a reklámja is, hogy "New Season". Illetve ha görgetsz lefelé akkor ott el is tudod olvasni, hogy miket fog tartalmazni a patch. De itt van kimásolom neked, illetve a többieknek:
Preliminary Features List:
* Transfers up-to-date for all teams (300+)
* New promoted teams (13 teams: Erzgebirge Aue, Ingolstadt, Osnabrück, Arles-Avignon, Stade Brestois, Levante, Hércules, Real Sociedad, Brescia, Cesena, Lecce, Blackpool & Excelsior)
* New 2010/11 kits for all teams including many PESEDIT exclusive creations
* Updated boots for 2010/11 season: (15+ boots for all brands / relinked to correct players)
* Updated new league/cup logos (Premier League, Championship, Serie A, Serie B, TIM Cup, Bundesliga)
* Updated new club logos (e.g. Le Mans)
* Added lots of faces
* Updated balls
* Newest kitserver included
General Features:
* real names, kits and emblems for all teams
* real player names and updated stats for most players
* added Bundesliga and 2. Bundesliga teams
* added more than 50 national and club teams
* added more than 400 player faces
* added more than 40 new boots and more than 25 new balls -
ooh, nagyon szépen köszönöm
-
zsilka péter #67849 http://pes2008editing.blogspot.com/ Itt a következő napok valamelyikén megjelenik, egy PESEdit.com Patch 4.0. Az tartalmazza teljes egészében a 10/11-es szezont. ( Mezek, átigazolások, csapatok, számos új arc, cipő, stadion, logók, stb... ). Illetve a szokásos valós játékos és csapat nevek illetve liga és kupa nevek, ja és persze stadion nevek. A linken már nézhetsz képeket a 4.0-ás patch-ről. Remélem tudtam segíteni. -
Breki33!
tőled kérdezem mert te nagyon benne vagy a témában :)
újra játszani akarok, mindenből a legfrisebb patch kéne, átigazolások, mezek, ha lehet akkor a bajnokságokat is...
nekem úgyse kell sokat keresni, mert tudod mi hol van...adsz pár linket? előre is köszönöm^^ -
Edit-Edit teams-TEAM NAME -
Első patch 9 mega második 14 a harmadik 14,2
Szval jobb mindet sorban felrakni :P
csak ugye az egyes patch pl ezt javítja és ezt offline nem mindenki veszi észre
"This patch adds 3 new features adding to Online mode the Legends Community and Competition areas. Go to Online mode to make sure the new features are available on the menu. "
Itt minden szépen fent van
http://www.filefront.com/listing/pub2/Pro-Evolution-Soccer-2010/Official-Patches
-
Helló
Hogy tudom egy csapat nevét átírni?
THX. -
Tapasztalatból, elég az utolsót feltenni. -
szerintem jobb sorban mindet -
zsilka péter #67842 Amúgy a hivatalos patch-nél elég csak az 1.3-at feltenni? Tehát az 1.3 tartalmazza az 1.1 ill. 1.2-t is? -
De mégis... -
Mégsem...xD -
Sikerült!...:D -
Valaki nem tudja, hogy ezt hogyan kell feltelepiteni?:/ rendszerfájlok...