81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33

konzolos

• Breki33
    FIFA 11 - Trailer: Spielerpositionierung und Abwehrverbesserung
    (1:17)

• Breki33
    Fifa 11: - Next-Gen-es PC így fog kinézni.

Íme egy videó a PC next-gen Fifa 11-ről igaz ez még csak a gamecom standon kipróbálható verzió . Remélem sok örömet szerzünk vele.

http://gamerterminal.web4.hu/cikk/fifa-11-nextgenes-pc-igy-fog-kinezni
  • penge96
    Hát szerintem, a jelenlegi legjobb patch!
  • lacinkacinka89
    Amugy penge ez a 4.0-ás Pesedit szerintem. Bár kicsit kiegészítettem pár játékossal. :D Van olyan jó mint az Sm
  • penge96
    Nincs.
  • lacinkacinka89
    Hy! Még mindig érdekelne, hogy ML-en belül, hogy lehet csapatképet csinálni? A Pes 6-ba volt egy ilyen opció. Itt van v nincs? És ha van, akkor hol? Kösz!
  • Terminátor14
    Ennek nincs köze hozzá.

Akkor lehet, hogy csak a régebbi részekben volt benne ez az opció.
  • penge96
    Hát itt az elején csak két lehetőség van, Negotations Directly, vagy Leave to Scout asszem, és eddig mindig az előbbin volt.
  • Terminátor14
    Most erre nem mernék megesküdni, mert nagyon rég játszottam, de szerintem új ML kezdésekor ki tudod választani, hogy mennyire legyen aktív az átigazolási piac. A régebbi részekben tuti ,hogy így volt, szerintem ebben is.
  • penge96
    "Halljátok", az lehetséges hogy az új PES-edit patch (4.0) hatására, élénkebb az átigazolási piac a ML-ben? Mármint eddig alig kaptam ajánlatokat játékosaimra, most meg sorra jönnek, és ez jó, mert eddig szinte csak relaselni tudtam a felesleges játékosokat... csak érdekelne hogy ez vajon az új patchtől van?
  • USAMEN POWER
    Második videóban mi a zene címe ?
  • Rob Reggae
    Ez az első Master Leageued vagy már játszottál korábban? Mer én csak arra tudok gondolni, hogy a traning módban kell fejleszteni őket minden féle dolgokra és akkor emelkedik az értékük is... Legalábbis nekem így lesz nagyobb az overall. Most a Manchester Cityvel vagyok második szezonomban és Diego Alves már 95-ös és igaz nekem a PesEdit 3.4 van.
  • Rob Reggae
    Nekem ennyi bőven elég, meggyőztek. Remélem nem fogok csalódni. :D
  • báttyó02
    extra content odabasz :DDD
  • Bulykin
    szokott lenni
  • lacinkacinka89
    Hy! Olyan problémám van, hogy feltettem ezt az új PesEdit Patch 4.0-át. Elkezdtem egy Master Leaguet, de a játékosaim nem fejlődnek valamiért, pedig a Player Developmnet be van kapcsolva. Ez miért van? Válaszokat előre is köszi!
  • Breki33

• Hunor1
    lesz 2011 PES demó?
  • Nagyi2pac
    PES 2011 Infók

PES 2011 Videók

PES 2011...
  • Breki33
    azt értem, de nem írtad, hogy alap játék vagy vmelyik patch
  • usa911
    Hali !

A PES 10-hez szeretnék , de csak opt file-okat.

Köszönöm szépen
  • Breki33
    Ez elég korainak tűnik.
  • daver88
    jah, több forrásban is a Fifa11 október 1.-ei megjelenése előtti napra határozzák meg (azaz szept. 30-ra) a PES2011 kiadását...ezek szerint 8 nappal előbbre jön...
  • klinsmann
    pes 2011 szeptember 30
  • klinsmann
    megjelenés szeptember 30 !!
    lemaradtam valamiről?
  • Rob Reggae
    Azért én (is) aktív részese vagyok a sorozatnak. PES 4 óta rendszeresen játszok, játszottam, még tán valahol a hármat is megnéztem, de ez már nagyon régen történt. Van viszonyítási alapom, a Fifát ugyanúgy minden évbe kipróbáltam, meg gondolom mindenki, aki PES-es ezen végigmegy, csak aztán rendszerint törli is az ember.

Egyébként másik hsz-hez, oké, nem egy világszám a PES-es gyep se, de valahogy alapjaiban minőségibb játék. Arcok, hangok, mezek, stadionok meg mit tudom én még miben. Mindig csak a licenc, amiben a Fifa erősebb, ezt sajnálom. Dehát a PES-t direkt úgy tervezték, hogy normálisan patchelhető legyen. Ezért írtam, hogy én idén is 100%-ban PES mellett állok, esetleg 1%-ot adok a Fifának. :D
  • Breki33
    Ez az ígyis úgyis nekem is fura :-)

Előre én azért én így nem jelentem ki
  • Breki33
    akkor még egyszer elmagyarázom bár korábban volt szó róla

azért ide rakom be a fifa képet mert a fifa topik színvonala eléggé erősen lesüllyedt

Hogy egy másik fórumról idézzek

"KisCsirkee
    Hát, ha az EA meg meri húzni, hogy most bejelenti, ígér fűt fát PC-re, majd kiadja megint a FIFA 09-et egy adatbázis frissítéssel, akkor a PC-s FIFA Community az EA-sok felnégyelt testrészeivel fog randalírozni az utcákon... "

"LordMatteo
    Szerinted még lehet 14 év fölötti PC Communityről beszélni a FIFA esetében?"

"KisCsirkee
    Idehaza biztos nem..."

És kb ilyen szintű emberek és hozzászólások például mint ez....

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1151744729&no=27639

De itt nem arról van szó, hogy ez pes vagy fifa a jobb topik lesz éppen
    ellenkezőleg, és lehet a fifáról beszélni sőt akr konkrét érvekkel dicsérni is de ilyen kiajobb nem ide való.

Ide egy összeszokott fifa-t is kipróbáló társaság jár, természetesen hozzá lehet szólni, de azért olyannál akit sohasem láttunk itt először illene először köszönni vagy kicsit bemutatkozni nem ilyen benyögéssel kezdeni.

logikati-ra :P
    teljesen szabad normálisan véleményt nyílvánítani, de az első hozzászólásod inkább flamekeltésre utalt és nem szeretnék újabb Fifa-Pes vitákat, nem az a cél, hogy eldöntsük melyik a jobb és ugye jelen pillanatban nemis tudhatjuk melyik lesz jobb.

Remélem így érthető végre nem szeretnék tovább szájkaratézni
    Normális hangnemben írt hozzászólásaid köszönettel vesszük.
  • Terminátor14
    A pes kevésbé van elbaltálzva pc-re, tudja, hogy nagyjából mire számíthat, rossz nem lehet ...

A fifa fejlődése viszont érdekes lehet, kérdés, hogy mekkora mértékű lesz a dolog.

Talán ezért érdekesebb most az utóbbi.
  • symbol
    nah ennyi. :) kössze. mondjuk meglepő, hogy így is, úgy is pes-sel nyomulsz, ere pont a PES-ről néztél meg kevesebb cuccost. :D
  • symbol
    OFF oks. nekem mindegy. csak akkor nincs értelme az egésznek. annak pláne, hogy akkor mi a francnak raksz be ide FIFA képet meg etc, ha egyszerűen nem lehet objektív/szubjektiv véleményt kikérni egyik vagy másik gammáról. Pláne ha azt nézzük, hogy te is rakosgatsz be vegyesen videókat innen-onnen. Akkor meg mi értelme a fórumnak? Rákérdeztem valamire, hogy a másikat talán jobbnak tartja. És ezt nemlehet. Azért nem semmi.

A másik logikati probléma. Itt mondtak valamit, amire én reagáltam volna (nem szabad ugye, még kérdezni sem). Ehelyett akkor a következő választási lehetőségeim vannak: irok neki pm-et, hogy léccives olvassa már el azt kérdésemet a másik topicba és oda válaszoljon. LOL. Öcsém. És még én nyögök be. Meg nekem van nagy arcom. de bocsi. többet nem fordul elő. ON
  • Breki33
    most én igazából nem a fű-re gondoltam

mondjuk alap fűben azért pes se dicsekedhet szerintem főleg az átlós csikosnál
  • Breki33
    nem ez a fórum nem erre való, hogy fifa vagy pes vetélkedés legyen

erre van külön fórum
    szval ilyen benyögések és nagy arc nem kell ide
  • Rob Reggae
    Igazából a PESről kevesebbet néztem, mert a FIFA 11 jobban érdekel (mégis mit alkottak, jobb lesz e stb.), mivel hogy így is úgy is a PES 2011-el fogok nyomulni. :D (Persze, ha elindul a gépemen.)
  • symbol
    a hiba hatalmas gáz. ezt hogy nem lehet észrevenni fejlesztéskor?
  • Rob Reggae
    A gyep a másik ami kiakasztó. Egyszerűen ezen is látszik mennyire ócska, és tavaly is nem voltam képes lejátszani a legelső mérkőzést sem. A PES alap fűi ezerszer jobbak, mint ahogy összességében grafikusan felül múlja a Fifát és szerintem még idén is a PES nyer. Természetesen ez az ÉN véleményem, más meg eltérően látja...
  • symbol
    jobb lenne ha befejeznéd ember.
    én érdeklődtem hogy mi a véleménye a PESről, arról is kerültek már ki videók, gondoltam kifejti, hogy az miért jobb. Erre való a fórum. Nem beszéltem csúnyán, nem csináltam semmit, vélemények megosztásáról van szó, de te meg itt izélsz. ez az izélgetés nem kell ide, amikor normálisan, kulturáltan kérdeztem.
  • Breki33
    mihez is?
  • Breki33
    honnan a francból tudjuk

nem kellenek ezek ide már mondtam !