81526
-
-
vannak
Pro Evolution Soccer 2011 - Demó szeptember közepén
Szeptember 15-én léphetünk pályára a PES 2011 demójában
A Konami jelenti, hogy mind a PC-s, mind pedig a PlayStation 3-as játékosok legkorábban szeptember 15-én próbálhatják ki magukat a Pro Evolution Soccer 2011 próbaverziójában.
A PES 2011 demója ugyanakkor néhány nappal korábban, szeptember 8-án már elérhetővé válik azoknak, akik rendelkeznek PlayStation Plus előfizetéssel. A demó nem enged majd online játékot. Helyette a gép vagy egy barát ellen játszhatunk szigorúan offline. A játszható csapatok között ott lesz a Barcelona, a Bayern, a Chivas Guadalajara és az Internacional.
-
Neoncsoves #67995 szept 15. PES demo
szept 13. fifa
ha jól tudom -
Vannak már dátumok? -
OK 
Mi lesz itt ha kijön a két demo -
Flashly #67992 Breki: nekem mind1 melyik lesz a jobb, vagy jó, azzal játszok amelyik tetszik, és számomra jobb, éni s utálom amikor mindig azzal jönnek hogy ez a pes-be jobb, ez a fifába jobb stb...
amit meg leszűrtem, az nem csak vélemény, és nem próbálom meg előre megmagyarázni hogy melyik lesz jó
csak elmondtam amit láttam az eddigi videók alapján, és remélem, hogy ezek a teljes játékban már nem így lesznek, mert nekem ez így nem hasonlít egy futball játékos mozgására... -
Na végre valaki aki érti a lényeget.
Vagy legyen mindkettő jó és játszunk mindkettővel -
Honnan tudod milyen lesz a Fifa? Nem mindegy egyébként melyik lesz a jobb? Majd játszunk avval amelyik jobb lesz :D -
ezzel nem értek egyet sőt pl pes esetében sztem egyáltalán nem igaz ! -
ezt te szűröd le
másnak meg más a véleménye
bírom, hogy itt eddig sohasem látott emberek jelennek meg és próbálják előre megmagyarázni másoknak videók alapján melyik lesz a jó :P -
Flashly #67987 igen énis félek ettől a áttírt konzolos fifától ami most jön PC-re :/
ugyan én konzolon a PES-t nem próbáltam, de sztem nincs értelme konzolon PES-ezni, mivel nem olyan szerkeszthető mint PC-n... -
PCn a fifa se lesz jobb az tuti.
Konzolon sokkal jobb mind a két program, csak hát ahhoz kell konzol. :) -
Flashly #67985 azért azt lelehet szűrni hogy a mozgások nagyon bénák... a futás, a labdavezetés, a labdával fordulás, meg a passzok...
nem is úgy áll a játékosok lába ahogy kéne a rúgás pillanatában, sokszor úgy tartják mintha kifordult volna a bokájuk, meg alig rúgnak bele a labdába és mégis 2x akkora erővel gurul...
nemtudom, az eddigi videók alapján még akár azt is rámerem mondani hogy ez 2011-ben gagyi... olyan körülményes az egész játékmenet, nemtudom hogy csak azért e mert béta, vagy a japánok ennyire vakok
minden esetre remélem a teljes nem ilyen lesz, mert akkor marad a FIFA -
Én továbbra is azt mondom, hogy ilyen nem hivatalos videókból nem nagyon lehet nagyon sok gameplayos dolgot leszűrni akár pozitív akár negatív irányban, nem lehet tudni ki játszik milyen nehézségre van állítva stb.
Voltam ilyen fifas rendezvényen korábban ott adtak egy gamepadot amin az irányítás fordítva volt az ellenfelem meg tőlem kérdezgette melyik gombbal
kell rúgni. Na azt a mecset nézve biztos nem lehetett rájönni milyen a gameplay.
Én ilyen videókban ilyeneket nemis annyira nézek max játékos helyezkedést inkább feelinget körítést grafikát hanghatásokat stb. -
Lada #67983 A Real-Milan videó határozottan tetszik. Jó kis mezőnyjáték megy benne. Amikor a Milan-os gól előtt a Real középső védője kimegy a szélre keresztezni, ezzel otthagyva a védőjét, ez nagyon bejött. Olyan alapvető hiba, de egy Ronaldinho-t tényleg nem szabad engedni beadni. Az ilyen ínyencségek sokat dobnak a játékélményen. -
Tomy Lee #67982 Határozottan tetszik 
C.Roni balos kapáslövése szép volt:) -
már megint kezdődik
nem mennék bele pár hónapja beraktam fifas gólokból egy tetszőleges válogatást hát hiába szép meg csili vili ilyen félpályáról ollózos gólok nekem nem tetszenek
most nem keresem elő eléggé kitárgyaltuk akkor és ezek nem direkt erre kiválogatott gólok voltak.
Nekem tök mindegy melyik a jobb, de ez a konzolos duma is csak ámítás
ha pc-re is kijön egy jó fifa simán lehet verni a konzolost. -
hát őszintén szólva ez az új pes videó engem sem győzött meg..sőt mondhatni kurvára hidegen hagy,ellenben a fifa11-el
kb 1honapja mióta konzolon tolom a fifát(10),teljesen átálltam arra,pesre rá se tudok nézni,pedig akik ismernek tudják hogy mióta toltam a pest és védtem szinte mindig..egyedül grafikában szebb a pes,pontosabban az arcok kidolgozottságában,bár ha a wc 2010játékkal hasonlitom a pes10et akkor ott már kb egyenlő szépek,sőt stadionok ill nézők tekintetében wc nagyon durva -
de ez tipikusan az
több fifás vagy pes-fifa kung-fu-s fórumon nagyon sokszor hallottam pontosan ezt és a licenszes dolgokat mindig a fifásoktól őszéntén szólva kicsit uncsi már miközben a fifa bármilyen szar jó nekik csak azért mert fifa.
mivel pes3 óta játszok a játékkal számomra nem zavaró a futás
előtte pedig 97-től fifával nyomtam 2004-ig elég komolyan szval van összehasonlítási alapom.
az utolsó mondatot meg ugye tesem gondolod komolyan márha csak az sg-t követed is tudhatnád :P
lehet, hogy nem tökéletes a futás, de hogy kicsit fel lett fújva az biztos. -
mgkp #67978 Nem tipikus fifás hozzászólás hanem zavarja a játékosok futása mint ahogy elég sok embert. Nem nagy hiba csak megjegyzem, hogy hülyén futnak. Egy atléta nem így fut, márpedig a Nyugaton lévő focisták már komplett atléták is. Ha szerinted ez normális futás, akkor maximum magyar játékost láthattál még futni. -
Majestic01 #67977 Ja, meg lenne egy olyan kérdésem, hogy engem a Wearside vett meg. Ez egyenlő a Sunderland-al? Tehát egyből a Premiere League-be vettek meg? -
Majestic01 #67976 Üdv. Valaki kezdett már make a legend módot? AMikor megcsinálod a karaktert, és a meccsen csak azzal játszol? Van értelme? Pár szezon után felfigyelnek nagyobb csapatok? Másik, melyik az a mód, amivel sima bajnokságot kezdek, amibe van FA kupa, BL meg premier league pl MU-val.
Thx! -
Nem hiszem, Messit a mostani pesben ha 88 felé tettem, nem volt élvezetes a játék
-
De ahogy láttam egy korábbi videóban C. Ronaldo 98-as. Messi lehet 99es? :D -
A grafikája tényleg jó, és a mozgások se rosszak.
Messitől és C. Ronaldotól meg tényleg nehéz lesz elvenni a labdát, meg utolérni, AHOGY a való életben is. -
Neoncsoves #67972 sikerült megcsinálni. ugyanúgy csináltam mint az előbb. nem baj, a lényeg hogy sikerült -
az 4.0.1
Installation
*NOTE* It is recommended to do a fresh installation before installing the 3.3 patch.
(Uninstall Kitserver and delete the Kitserver folder, and remove the Start Menu folder of the Patch)
Install official Konami Patch 1.3 (if you didn't do so yet)
Install PESEdit.com 2010 Patch 4.0
*IMPORTANT* You MUST start a new career in ML/BAL in order to make this work correctly. -
Neoncsoves #67970 a 4.1 is fel lett rakva... most újrarakom megpróbálom, hátha. -
Én nem használom, de lehet ez a megoldás
http://www.mmatrailers.com/forums/content.php/1010-PESEdit.com-2010-Patch-4.1-Fix -
Neoncsoves #67968 ja ha a PESEDIT-ben rámegyek hogy Run as Administrator milyen jelszót meg felh.nevet kér az? -
Neoncsoves #67967 múltkor felraktam a PES2010-et, felpeccseltem 1.03-mal, krekkeltem, leszedtem a DLCket, aztán felraktam a PESEdit 4.1-et és onnantól kezdve kidobott amikor valami nagyobb csapatot választottam (kivéve ha Debrecennel vagy valami ilyen csapattal mentem). -
pfffffffffffff -
klinsmann #67965 figyu öcsém nem kérek a nyegle stílusodból ez csak egy észrevétel volt , pes 3-óta nem is fifázok -
meg az rbr-ben P -
Neoncsoves #67963 persze a legélethűbb a való életben :P -
-
azt sejtettem -
Neoncsoves #67960 nem fifas hozzászólás akart lenni, de nekem fifaban élethűbbnek néz ki a mozgás -
Pes 2011 official Website soon!!
The new PES 2011 website will be available soon at www.pes2011.com, for the moment we can only watch a video that's similar to this year's gamescom trailer on it.
Maybe the site will announce the demo date once it's fully online? We'll find out and keep you updated here.
-
ez viszont tipikus fifas hozzászólás
nekem semmi bajom a futásukkal és a licenszekkel se :P