81526
-
a múltkor ilyen szitünál Hajdú volt a szakkommentátor a Sport1-en.
Kapus eldobta magát magyar csatár kihagyta.
Hajdú elmondta, hogy a kapus hibázott ilyen szituban direkt nem szabad a kapusnak eldobnia magát állva kell maradnia.
Most ez tényleg akkora hiba? :P -
Legalább eldobná magát úgy isten nevibe, hátha beleakad. :D No de ilyet nem lehet leprogramozni, max. manuál keeperrel a FIFAban. :D -
tudom csak én nem találom olyan nagy hibának -
6:08nál kezdődik az akció és 6:12ig tart
http://www.youtube.com/watch?v=7et9y9jDWxQ&feature=related -
én Brazilról beszéltem -
9:12-nél Drogba azért lenyeli a kapufát...:D -
Angolban is mindig ugyanazok a szövegek vannak. -
hát szerintem akkor én másik videót nézek.... -
nekem az nem hiányzik mindig ugyanazok a szövegek a goÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓl sokkal jobb -
6:08, játékos vezeti a labdát és belövi a ziccert, a kapus meg gyengébben reagál mint egy mezőnyjátékos -
Inkább magyar lenne :D Mert ha jól olvastam a peshungaryn akkor idén már nem konvertálják át a Fifából :( -
Állítólag lesz Brazil kommentár is 

-
újabb vélemény:
"nekem elsőre fura volt mert 1 teljesen uj focis játékot kapunk.a mozgások nagyon jók,lehet inditani bátran a háromszöggel,a paszok is naon jok lettek.cselezni azt nem tudok,a menübe nem is probáltam bele menni mert kb.1óra mire beálitottam volna.kényszeritöknek óriási szerepe lesz szerintem.az őrült rohanásnak szerintem vége,messi sem fog tudni annyira ficánkolni.
sokkal labda biztosabbak a játékosok,lehet velük tartani a labdát.a párharcok nem rosszak,van ami tatszik van ami nem.ami nem tetszik hogy a kipattano labdát nekem mindig elvetödve rugja kapura.sok a szabálytalanság,ugy hogy aki tudja majd rugni annak elönyt jelent.azt jol halottam hogy a bayern meccsen németül beszéltek a játékosok?én 1 verlierent kaptam el.vannak jo dolgok benne.
3-0ra égtem a barca ellen a 90.percbe jött előre a kapusom szögletnél.annyira meglepödtem hogy befejeltem vele.
ezeket szürtem le belöle 4játék után.na megyek is nyomni tovább " -
Óriási! :)
Amúgy amikor a PESben látok ilyet, mindig olyan full kamunak látom (néha hihetetlen a fizika a megpattanóknál), pont ilyen.. De akkor ezek szerint létezik :D -
FIFA 11: Advanced Defending Tutorial
-
ez a szubjektivitás :)
Ahogy nézem a kapuskidobásos bug-ot is benne hagyták
Legalábbis én nem találtam benne kapuskidobást.
Bár valaki konzolon egy év után látott a géptől ilyet. :P -
Neoncsoves #68061 hát inkább ez mint amikor csak nézi ahogy berúgják a kapuba -
pl ilyenre mint itt 12:43-nál? :P
-
Ez mekkora
http://sportgeza.hu/futball/2010/09/10/azt_gondolta_kivedte_a_tizenegyest/ -
Dehogynem az Actua Soccer :P
Deha tökéletes lenne valamelyik akkor is jönne valaki aki szerint, de milyen a kapus. -
Hát nekem a többi gól se "tetszett", meg az egész, ahogy volt. :D
Mondjuk poénkodni jó ilyennel, kb. 1-2 meccsig. :D Tovább nem is bírtam múltkor se.
PESben meg más az idegesítő, de hát tökéletes játék nincs. -
biztos 6:08-nál?
Nálam ott vezeti a labdát a 16-os környékén a játékos utánna meg berúgja a ziccert. -
ez így van pont az ilyenek nem tetszettek a konzolos fifában, hogy szinte minden második gól ilyen
Meg ilyenek miatt ami 1.14-nél van
-
az lehet, de ebben az esetben semmi gond nincs vele ilyet az életben egyszer-kétszer lő egy játékos -
Ja szép góld, a kapus nem hibázott, hihetetlenül találta el.
A kérdés, hogy mennyire rendszeres az ilyen hihetetlen lövés. :D Ha igen, akkor az a hiba. -
Ennél a videónál viszont 6:08nál borzalmas a kapus...
http://www.youtube.com/watch?v=7et9y9jDWxQ&feature=related
Remélem a "megpróbálom fogni, de kicsorog rólam állandóan" kapus tulajdonságot kiveszik... -
Ennél ha mozogna, akkor az nem lenne élethű szerintem!
-
Neoncsoves #68050 LOL. csel miatt lett fifás? mert a való életben nem cseleznek? ez már felesleges kötekedés... inkább a kapust kéne javítani mert egy vicc :S -
Nagyi2pac #68049 Ez már nem az első olyan videó ahol nem reagál a kapus a labdára. A másik az még durvább volt, mert akkor kb. 10 méterről lőttek gólt, a kapus meg csak nézte... -
-
-
"ja amit még akartam írni, a jobb analóg karral lehet cselezni van mindenféle, bár én többször is beszoptam mert avval csinálja a műesést is talán emiatt a túl sok csel miatt lett kicsit FIFA-s"
-
Neoncsoves #68045 ugyanez velem is... míg a gép elnagyolt indításokat ad állandóan az én játékosom többnyire frankón bepöcköli úgy a labdát, hogy védő mellett, de a csatár pont odaér -
Ja, a 2010ben nekem inkább a gólpasszok sikerültek jobban, míg a 2009ben a gólszerzés, mert tök jól tudtam kényszerítőzni, 2010ben valahogy nem sikerült annyira, inkább a gólpassz. -
Neoncsoves #68043 van amikor hiába nyomogatom mint az ökör, nem kapom a labdát -
Mondjuk ez nem teljesen mérvadó, mert amíg a FIFÁS példa kontratámadás, addig a PESes felállt védelem. Tavaly a PESben is a kontránál simán össze voltak zavarodva a védők, míg felállt védelem ellen tényleg jó volt. No mindegy, ennyi elég is, inkább játszani kell. :) -
Nagyon jó ez is. :) Tetszik. Minél kevésbé szaladgálnak a védők hihetetlen irányokba maguktól, annál jobb. -
-
Persze a játék szépsége és tökéletessége akkor jön ki, ha 2 azonos képességű játékos, 2 azonos képességű csapattal (akár lehet top csapat is) tud élvezetes meccset játszani, és nem futógépek, meg egyérintő gépek, hanem azért picit gondolkodni is kell. Így első ránézésre úgy nézett ki, hogy jó eséllyel pályázik rá.
Igaz, ez konzol, a PC lehet nem lesz ilyen jó... majd elválik. -
Egész jó a gameplay. Persze azért látszott a két csapat között a különbség, csoda nincs, az erősebb csapat azért erősebb . :D
És Messihez azért ragad a labda és a profik azért nagyon jó labdákat adnak. De hát ez így is van rendjén, nem várható el, hogy a világ egyik legjobb csapata se játszon halálosan. :)