81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• klinsmann
    ez nagyon béna, jól át.....ak eddig konzolos vidiket néztünk azért volt olyan jó a gameplay , ez nagy fos PC-re, PES a király
  • Breki33
    Újabb Pes Demo infók

"kapura löni nem tudok.1szer 2szer alkapok egy bombát,de legtöbbször naon kacskákat rugok.golt is keveset rugok,mert naon jol védekezik a gép.ha megszerzi a vezetést akkor meg vissza áll,a saját térfelére teljesen.naon nehéz át törni.profi fokozaton játszom.ami még tetszik ha beállitod a formácio váltást,akkor meccs közben váltogatja a felálást.pl.vezetem 2-0ra 4-3-3rol átált 4-2-2-2re.rugtam még 1-et a 80-ikba akkor meg 1 csatárosra.
    ja és ide már el kell a full hd-s tévé.nekem a radar teljesen el van mosodva,pedig az naon fontos szerintem.és mindenki nyugodjon meg itt nem lesz futkosás.messi 96 overállal rendelkezik,de nem tudtam vele futni.ibrával át akartam törni 2 ember között de nem lehetett.most már csak a lagot kell megoldani és minden fassza lesz . "
  • Breki33
    Francba csak ez a nemtörődöm csíkozás nagyon zavar, itt is eléggé szarul és nemtörödöm módra van "megcsinálva"

ilyen csíkozásért Bernabeu-ban kirugnák a gyepmestert.
    Három csíknak kell a tizenhatoson belül lennie, egyik az öt és felesre illeszkedik, másodiknak a 11-es pontra harmadiknak a 16-os vonalára kell illeszkednie
    Ezzel szemben itt ilyen, hát egyikre sem illeszkedik ilyen csíkozás nincs !
    Sarokban az eredeti.

• Breki33
    Második félidő

FIFA 11 PC: Real Madrid vs Chelsea Gameplay - Second Half (HD 720p)

• Breki33
    Szívesen
  • jolesy
    Köszönöm, beraktam és jónak tűnik :)
  • Breki33
    szedd ki a kitserverből azt a filet és nézd meg úgy akkor az alapban lévőt használja

egyébként ebben van fehér is

http://www.pespatchs.com/2009/09/pes-2010-netpatch-by-rvp.html
  • jolesy
    Szép napot!

Tudna nekem valaki segíteni benne hogy lehetne a pesedit 4.1-es pecsből kivenni valahogy hogy színesek legyenek a kapun a hálók? Ha minden igaz a dt img_07 mappába az unnamed_41 a háló színe de alapból nincs is benne ilyen, utólag pedig töltöttem le hozzá de ígyis szines. Az is jó lenne ha az alapot vissza tudnám valahogy varázsolni.
  • Breki33
    nem, lesz még funkciója

• Pethy23
    Nem volt kis gól:)

Ezt a foci tippjátékot nem akarod eltüntetni breki:D?
  • Breki33
    Szintén az EASportos fórumról

what a goal ! hopegoals like this is possible in fifa 11 PC !

• Breki33
    Azért a hivatalos EA fórumon is vannak okos emberek

"Hey guys, look at 1:45 of the video. The lines of grass appear in vertical, but when the camera back to normal the lines appear in horizontal !!! See... "

• Breki33
    Ezt kéne lelopni ide háttérnek
  • Neoncsoves
    Jobb is
  • Terminátor14
    Asszem jobb lesz, ha a te hülyeségeidet innentől nem kommentálom.

• Neoncsoves
    amúgy kurvajól néz ki a weboldal, de remélem a játék is hozni fog egy hasonlóan kiemelkedő színvonalat :D
  • daver88
    jah, bocs :D
  • Neoncsoves
    ilyet ki nem tud
  • daver88
    ajjde komoly lett a pes2011 honlapja:

http://www.pes2011.com/en/index.html
  • Neoncsoves
    Egyáltalán nem ökörség. Master League-ben játszom a Real Madriddal, Higuaín a meccs felénél már piros volt, ennek ellenére a 90. percben is ugyanolyan gyorsan futott mint a legelején a meccsnek. mintha nem is lett volna fáradt... FIFA-ban legalább sprintelni se tud ha lemegy az energy csíkja
  • Terminátor14
    Ne istenezzél, csak okosan, ha kérhetem...

Mert amit írtál, az ökörség. Ja és akkor te másik játékkal játszol, talán a fifával kevered? :DD

Én is toltam a BAl-t, és a fáradt játékosom fele olyan gyorsan futott kb, mint a meccs elején max kondival. Persze legtöbbször így is lefutotta az ellenfél védőit, mert ők is fáradtak voltak, és az enyém elég gyors játékos volt...
  • Neoncsoves
    istenem................... akkor úgy mondom, hogy ugyanolyan gyorsan futok "kifáradva" mint meccs kezdésekor
  • Terminátor14
    Arra gondoltál esetleg, hogy az ellenfél védői is lehetnek fáradtak?
  • Neoncsoves
    na ja, egy csomószor van hogy kiírja hogy full lefáradt a játékosom de még így is 2x olyan gyors vagyok mint az ellenfél védői :D
  • DeerHunter01
    pontosan hogy a pesben fut mindenféle utolsó játékos is gyorsan mint az állat
  • Terminátor14
    Nos, ilyen helyzetben a kapusnak meg kell hoznia a döntést :)
    Olyan nincs, hogy bent marad a kapuban, mert akkor az következik, amit látunk is. Ha kimegy, akkor legalább az egyik potenciális góllövőt tudja hatástalanítani. Egy tiszta 2-1-ben is ki kell mozdulnia a labdás játékosra, akármennyire is valószínű, hogy akkor az le fogja passzolni a labdát a társának, aki az üres kapuval néz majd szembe.

De mondom, amíg ez a legnagyobb problem a kapussal, addig nem leszek nagyon szomorú :D

Ami a másik dolgot illeti, remélem igazad van, és nehezebb szinten azért komolyabban közbeavatkoznának.
  • bgreg
    te is gamepad vásárlás előtt vagy?:D én is nagyon hajlok xbox 360 controller felé. pes,fifa 11 akkor f1 2010. és 8k-ért nem is drága
  • Pacal17
    Hogy az istenbe lehet így elbaszni a futást? Elképesztő hogy milyen gyorsan futnak a játékosok ráadásul el sem fáradnak. konzolos Fifa 10-ben is egy Anelka féle kivénhedt játékos boldogan futkározott futóversenyző sebességgel a 115. percben..
  • mikiking
    Ez az ugye ? Én is vásárlás előtt állok...
  • daver88
    én jelen pillanatban biztos azt vennék, ha kellene egy gamepad, bár 10.000 körüli ára azért elgondolkodtatna kicsit...de amiket én eddig próbáltam, azok közül az volt magasan a legjobb.
  • bgreg
    és az xbox 360 controller for windows?
  • daver88
    nekem Saitek Cyborg 360 Rumble Padom van, egyetlen egy problémám van, és lehet hogy csak az én hülyeségem, de nekem az analóg karok kicsit magasan vannak az ujjaimhoz képest...sokszor utána kell igazítanom, hogy ha mondjuk bal kéz hüvelykujjal jobbra kell nyomni...(eddig egyszer fordítottam meg az analóg és a digit kart, de ott meg még kényelmetlenebb sztem a magassága...úgyhogy visszaraktam alaphelyzetbe.)
  • Tomy Lee
    Megpróbálom kölcsönkérni havertól és akkor ki tudod majd próbálni(jövő héten csak).Amúgy nekem sokkal jobban bejön mint a saját logi rumblepad 2.
    Az a cyborg 360 meg érdekes lehet,hogy felcserélhető bármikor elforgatva a digi ill. az analóg karok,na én meg ezt próbálnám még ki állítólag nagyon profi
  • Neoncsoves
    hát csak mondom... hogy inkább PES, de ha 2011-ben is ilyen segghülyék a társak (Be a Legend módban főleg), akkor inkább FIFA...
  • Breki33
    ??
  • Neoncsoves
    nekem a pes2010 tetszik csak a társ AI-k hülyék de nagyon
  • Breki33
    Ezt megmutathatnád élőben
  • Breki33
    itt nem hiszem
  • Tomy Lee
    Saitek PS2700 (a kék változatban) ez itt pl link

SAITEK Cyborg 360 Rumble Pad

Én ezeket ajánlom